IKEA's MÄVINN: Unikt Håndverk med Sosialt Ansvar

12.05.2023
©IKEA
©IKEA

MÄVINN-kolleksjonen fra IKEA feirer det tradisjonelle håndverket og den kreative prosessen som skaper unikt tilbehør til hjemmet. Hvert eneste produkt er håndlaget og garanterer en unik opplevelse, med ingen gjenstander som har samme detaljer eller form.

©IKEA
©IKEA

MÄVINN: Unikt Håndverk med Sosialt Avtrykk - IKEAs Spesielle Kolleksjon

Denne spesielle kolleksjonen er et resultat av et samarbeid mellom IKEA og syv sosiale entreprenører i asiatiske land. Disse entreprenørene gir muligheten til mennesker fra landsbygda og sårbare grupper for en stabil jobb. Vi er stolte av det vi har skapt sammen.

©IKEA
©IKEA

MÄVINN byr på noe for enhver smak. De fargesprakende teppene, putetrekkene, lampene, kurvene og andre produkter kan bringe liv til ethvert rom. Kolleksjonen inkluderer også forklær, servietter, løpere og vesker, og gir uante muligheter for å smykke hjemmet med unike design.

©IKEA
©IKEA

Vi har utviklet MÄVINN med et spesielt fokus på holdbarhet og bærekraft. Produktene er laget av bomull, overskuddsmateriell fra denimproduksjon, samt naturlige fibre som papir laget av barken fra morbærtrær, bananfiber og jute.

©IKEA
©IKEA

Du kan bli forelsket i et MÄVINN putetrekk eller bag, satt sammen av blåfarger og overskuddsmateriell fra denimproduksjon. Eller kanskje den håndflettede lampeskjermen laget av rustikke bananfibre gir rommet et naturlig uttrykk. Fra putetrekk til broderte juteboller med lekne fargekombinasjoner, vil du finne noe som fanger oppmerksomheten. Uansett hva du velger, kan du være sikker på at alt er satt sammen av dyktige mennesker - ikke bare en generisk produksjonslinje.

©IKEA
©IKEA

Tanken bak denne kolleksjonen har vært å fremheve det vakre ved tradisjonelt håndverk og samtidig løfte frem de kreative menneskene som skaper unike produkter. IKEA har samarbeidet med sosiale entreprenører siden 2012 for å skape jobbmuligheter og bedre livsgrunnlaget for mennesker på landsbygda og i sårbare grupper. MÄVINN er den andre globale kolleksjonen i regi av sosiale entreprenører som IKEA står bak, og resultatet er unike produkter, trygge jobber og et viktig bidrag til lokalsamfunn over hele verden.

Gled deg til å oppleve MÄVINN-kolleksjonen, som blir tilgjengelig i juni 2023.

©IKEA
©IKEA
©IKEA
©IKEA
©IKEA
©IKEA

"En lys ferskentone. Fargen er dempet og grålig. Til sammenligning er den lysere, mindre rosa, samt mer gyllen enn 10580 Soft Skin som mange kjenner godt. Den er fin til dempede hvite toner som 1622 Refleksjon, men den vil også fungere til de mer gylne hvite pga sin gule undertone. Soft Touch fungerer til 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001...

Når det gjelder å skape et kjøkken som sømløst blander stil, funksjonalitet og bærekraft, skiller IKEA seg ut som et førstevalg for mange hjemmeinnredere. NICKEBO- og VOXTORP-skapene, sammen med den elegante KARLBY-benkeplaten, eksemplifiserer den perfekte foreningen av moderne estetikk og gjennomtenkt design. I denne artikkelen utforsker vi...

IKEA er kjent for å tilby kvalitetsprodukter til rimelige priser, og deres kjøkkenavdeling er intet unntak. Blant de mange kjøkkenmodellene som tilbys, er HAVSTORP, STENSUND og UPPLÖV i fargen beige. Men hva gjør disse kjøkkenene spesielle, og hvordan kan man dekorere dem for å fremheve deres beige farge og skape en estetisk tiltalende atmosfære?

"En frisk, gyllen rosatone. Dette er en farge som både hakket mørkere og mer gyllen rosafargen enn 2782 Deco Pink som mange kjenner. Friske fargesammensetninger får du ved å kikke på gylne grønntoner, eller mer dempede atmosfærer med våre gylne gråtoner. Fungerer til hvittoner som 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001 Egghvit, 1453 Bomull." NCS...

"En lys, dempet gyllen farge, kanskje best beskrevet som en lys kamelhårsfarget tone. Den blir ikke direkte beige eller brun på vegg, ei heller gul, men men som en lun gyllen mellomting. Fungerer til hvittoner som 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001 Egghvit og 1453 Bomull." NCS fargekode for Raw Canvas 10961 fra Jotun er 3009-Y14R.

Påsken er en tid for å feire fornyelse og håp, og det er også en tid for å pynte hjemmet med vakre og fargerike dekorasjoner. Hadeland Glassverk, med sin lange historie og ekspertise innen glassproduksjon, tilbyr en unik mulighet til å bringe påskestemningen inn i hjemmet ditt på en elegant måte.