IKEA's MÄVINN: Unikt Håndverk med Sosialt Ansvar

12.05.2023
©IKEA
©IKEA

MÄVINN-kolleksjonen fra IKEA feirer det tradisjonelle håndverket og den kreative prosessen som skaper unikt tilbehør til hjemmet. Hvert eneste produkt er håndlaget og garanterer en unik opplevelse, med ingen gjenstander som har samme detaljer eller form.

©IKEA
©IKEA

MÄVINN: Unikt Håndverk med Sosialt Avtrykk - IKEAs Spesielle Kolleksjon

Denne spesielle kolleksjonen er et resultat av et samarbeid mellom IKEA og syv sosiale entreprenører i asiatiske land. Disse entreprenørene gir muligheten til mennesker fra landsbygda og sårbare grupper for en stabil jobb. Vi er stolte av det vi har skapt sammen.

©IKEA
©IKEA

MÄVINN byr på noe for enhver smak. De fargesprakende teppene, putetrekkene, lampene, kurvene og andre produkter kan bringe liv til ethvert rom. Kolleksjonen inkluderer også forklær, servietter, løpere og vesker, og gir uante muligheter for å smykke hjemmet med unike design.

©IKEA
©IKEA

Vi har utviklet MÄVINN med et spesielt fokus på holdbarhet og bærekraft. Produktene er laget av bomull, overskuddsmateriell fra denimproduksjon, samt naturlige fibre som papir laget av barken fra morbærtrær, bananfiber og jute.

©IKEA
©IKEA

Du kan bli forelsket i et MÄVINN putetrekk eller bag, satt sammen av blåfarger og overskuddsmateriell fra denimproduksjon. Eller kanskje den håndflettede lampeskjermen laget av rustikke bananfibre gir rommet et naturlig uttrykk. Fra putetrekk til broderte juteboller med lekne fargekombinasjoner, vil du finne noe som fanger oppmerksomheten. Uansett hva du velger, kan du være sikker på at alt er satt sammen av dyktige mennesker - ikke bare en generisk produksjonslinje.

©IKEA
©IKEA

Tanken bak denne kolleksjonen har vært å fremheve det vakre ved tradisjonelt håndverk og samtidig løfte frem de kreative menneskene som skaper unike produkter. IKEA har samarbeidet med sosiale entreprenører siden 2012 for å skape jobbmuligheter og bedre livsgrunnlaget for mennesker på landsbygda og i sårbare grupper. MÄVINN er den andre globale kolleksjonen i regi av sosiale entreprenører som IKEA står bak, og resultatet er unike produkter, trygge jobber og et viktig bidrag til lokalsamfunn over hele verden.

Gled deg til å oppleve MÄVINN-kolleksjonen, som blir tilgjengelig i juni 2023.

©IKEA
©IKEA
©IKEA
©IKEA
©IKEA
©IKEA

Når det gjelder å skape et kjøkken som sømløst blander stil, funksjonalitet og bærekraft, skiller IKEA seg ut som et førstevalg for mange hjemmeinnredere. NICKEBO- og VOXTORP-skapene, sammen med den elegante KARLBY-benkeplaten, eksemplifiserer den perfekte foreningen av moderne estetikk og gjennomtenkt design. I denne artikkelen utforsker vi...

Hvert år nærmer vi oss den magiske juletiden, og Rusta har nok en gang åpnet dørene for et vell av juleglede og festlige tilbud. Med et spekter av juleprodukter, dekorasjoner og festlige påfunn ønsker Rusta å gjøre julen personlig og ekstra spesiell for alle.

"En nøytral gråaktig sort tone. Lekker kontrast til det meste for de som liker skape, mørke kontraster i interiøret. Kan benyttes til de fleste hvite toner, samt alle andre kulørte farger."

Årets Farge 2024 - Ønsketegn er en brun mystisk farge, som setter tonen for interiørtrenden i det kommende året. Det brune representerer naturen rundt oss, og tiltrekningskraften i det jordlige har fanget designere og trendeksperter verden rundt, forteller kreativ leder Tale O. Henningsen.

SINARP/HASSLARP kjøkken i dype brunfarger fra IKEA er et unikt og håndlaget valg for de som ønsker å legge til et personlig preg i sitt kjøkken. Kombinasjonen av dype brunfarger på frontene kombinert med kanter i massivt tre gir et naturlig og eksklusivt utseende.

Julen er den tiden på året da vi samles med våre kjære, deler gleder og skaper minner som varer livet ut. Og i år, som alltid, er det IKEA som hjelper oss med å sette den rette stemningen for førjulstiden. Med den kommende VINTERFINT- og STRÅLA-kolleksjonen, vil IKEA lyse opp hjemmet ditt og hjelpe deg med å skape en magisk...