IKEA STÄLL skoskap: En praktisk lagringsløsning for sko

25.12.2022

Jeg ser at mange spør etter gode oppbevaringsplasser for sko og andre ting i hallen. Mange ønsker at det skal være diskret og praktisk og romslig. STÄLL fra IKEA er definitivt praktisk og diskret. Siden den bare er 17 cm dyp, tar den ikke mye plass i kanskje en smal hall. "IKEA Ställ skoskap med 4 rom, hvit 96x17x90 cm." 

En praktisk lagringsløsning for sko

IKEA STÄLL skoskapet er et praktisk møbel som passer perfekt for de som trenger ekstra lagringsplass for sko. Skapet har en rektangulær form med hyller og skuffer som gir god plass til å organisere skoene dine. Skapet er også enkelt å montere og vedlikeholde, og kan plasseres i enten et soverom, en gang eller et garderobeskap. IKEA STÄLL skoskapet er et flott valg for de som ønsker å holde skoene sine organisert og på et sted hvor de er enkle å finne.

10 hjem med IKEA Ställ skoskap

"LADY's nye globale fargekart for 2023, «STORIES - Colour Design by LADY», presenterer en kolleksjon av uttrykksfulle og håpefulle nyanser. Fargene er spesielt designet for å inspirere oss til å skape nye og kreative stemninger i hjemmene våre."

Jotun LADY Rhythm of Life er et fargekart som ble lansert av Jotun i 2017. Det er et interiørkonsept som presenterer et utvalg av farger og teksturer som skal inspirere til å skape et personlig hjem med sjel og liv. Fargekartet inneholder en rekke forskjellige nyanser og farger som passer for forskjellige rom i hjemmet, som soverom, stue, kjøkken...

TYSSEDAL-serien fra IKEA består av garderobedører i ulike varianter og kommode som du ser på bildet. Det finnes også nattbord i denne serien, du kan se hva serien inneholder i linken jeg gir til IKEA. Her skal vi fokusere på garderoben, som selvfølgelig har PAX-systemet som ramme.

Ballingsløv baderom. Servantskap med benkeplate, Ballingsløv KH80 Hvit med benk i valnøtt. Speil med hylle, Ballingsløv Naturell 80 med allhylle hvit. Servant, Ulfven rund bunn. Tapwell takdusj, Evo Honey gold. Dusjvegger INR, ARC 12 klar messing. Ergon gulv og vegg.

"En dempet beige tone. Fargen er litt mørkere enn 12075 Soothing Beige og 1140 Sand, men lysere enn klassikerne 1929 Muskatnøtt og 1623 Marrakesh. Disse fargene står for øvrig svært godt sammen. 12076 Modern Beige er fin til 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001 Egghvit og 1453 Bomull." NCS fargekode for Modern Beige 12076 fra Jotun er 2805-Y27R.

"En dempet blågrønn tone. Den vil oppleves som hakket lysere og gråligere enn 6325 Balanse som mange kjenner godt til. Denne fargen skaper en behagelig og rolig atmosfære i rommet. Fungerer best til hvitfargene 7236 Chi og 9918 Klassisk Hvit." NCS fargekode for Evening Green 6352 fra Jotun er 5105-B81G.