IKEA Lerhyttan Lys Grå kjøkken

08.09.2022
Lerhyttan Kjøkken Furuset, Oslo
Lerhyttan Kjøkken Furuset, Oslo

IKEA Lerhyttan lys grå. Mattradition veggmontert ventilator. Karlby benkeplate. Hedra knotter. Möllarp håndtak. Edsvik blandebatteri. Havsen/Lillviken oppvaskkum.

Her finner du alle IKEA kjøkken som vi har filmet

IKEA Lerhyttan, Slependen Oslo
IKEA Lerhyttan, Slependen Oslo

IKEA Lerhyttan hvit/ Lys grå kjøkken. Rustikt kjøkken fra IKEA med Fullständig ventilator. Smaksak varmluftsovn. Skararp benkeplate, marmormønstret. 

Filmet på IKEA Slependen, Oslo. 

Grønn farge skal ifølge eksperter være bra fordi grønn bringer tanker til naturen, harmoni, helse og ikke minst ro. Det høres fantastisk ut, men du ser ikke mange kjøkken i grønt der ute i butikkene, det er ikke den vanligste fargen å ha i kjøkkeninnredningen. Her legger jeg ut de jeg har funnet, vi kjenner alle til BODBYN mørkegrønn...

Det er veldig enkelt å oppgradere din balkong eller terrasse med RUNNEN gulvplater. Det er tre forskjellige farger å velge mellom, Beige, Brunbeisen vist på bildene her og så har du Mørk grå. Prisene på bildet kan avvike fra dagens gjeldende priser.

Kunstige planter blir stadig mer populære å dekorere hjemmet med, det er kanskje ikke så rart, krever ikke den pleie som ekte blomster og planter gjør. Kvaliteten er blitt så god at det er vanskelig å se om den er ekte eller i kunstig materiale. Her skal vi se på over hundre bilder og filmer fra norske butikker som...

"En dempet plommefarge. Fargen er en dempet plommefarge med gylne og røde undertoner som skaper varme i fargen. Fargen vil oppleves som jordnær, lun og behagelig. Fargen fyller gjerne hele rommet, men kan også kombineres med lyse toner." NCS fargekode for Daydream 20142 fra Jotun er 6010-Y75R.

"En dempet grønntone. En god kombinasjon av behagelig lun, men også frisk og frodig. En farge man tåler på alle fire vegger, og sammen med grønne planter våkner denne fargen til liv!" NCS fargekode for Pale Green 8478 fra Jotun er 2509-G59Y.