IKEA Lerhyttan Lys Grå kjøkken

08.09.2022
Lerhyttan Kjøkken Furuset, Oslo
Lerhyttan Kjøkken Furuset, Oslo

IKEA Lerhyttan lys grå. Mattradition veggmontert ventilator. Karlby benkeplate. Hedra knotter. Möllarp håndtak. Edsvik blandebatteri. Havsen/Lillviken oppvaskkum.

Her finner du alle IKEA kjøkken som vi har filmet

IKEA Lerhyttan, Slependen Oslo
IKEA Lerhyttan, Slependen Oslo

IKEA Lerhyttan hvit/ Lys grå kjøkken. Rustikt kjøkken fra IKEA med Fullständig ventilator. Smaksak varmluftsovn. Skararp benkeplate, marmormønstret. 

Filmet på IKEA Slependen, Oslo. 

"En dempet oransjetone. Dette er en dempet, men likevel glad, oransje tone. Dette er gode fargetoner for soner i hjemmet hvor vi er sosiale, siden oransje er en stimulerende farge. Den kan beskrives som en kvikkere utgave av 11175 Adventure, da den vil oppleves mer gyllen og kulørt."

Velour sofa kan være et godt valg for deg som ønsker en myk og behagelig sofa med en eksklusiv følelse. Stoffet gir en luksuriøs følelse og kan bidra til å skape en hyggelig atmosfære i rommet. Veloursofaer passer godt inn i en rekke ulike interiørstiler, men er kanskje mest assosiert med en mer tradisjonell eller glamorøs stil.

"En grålig blåtone. Denne mellomtonen har et behagelig grålig skjær over seg, og den vil kunne beskrives som både rolig og tidløs. Den vil fungere godt på soverom, stue, kjøkken så vel som på et barnerom."

"En lys grønn tone. Dette er en lys, vårlig grønntone, med gylne undertoner. Den er sval og omgjengelig. Den føyer seg inn som en gyllen og grønnlig variant av minttonene. Den er mer grønn enn 7555 Soft Mint, men blåligere enn 8281 Pale Linden. Lekker til hele rom; stuer, soverom, kjøkken og barnerom. Står nydelig til blått, fersken og rosa....

"Det nye fargekartet fra LADY bærer tittelen REDISCOVER. Her presenteres en rekke nye farger i kombinasjon med utvalgte nyanser fra Jotuns rikholdige fargearkiv. Jotuns globale fargesjef Lisbeth Larsen og hennes internasjonale team har nok en gang rettet blikket fremover, og utviklet et nytt, globalt fargekart med vakre farger og paletter som...