Oppgrader ditt kjøkken med IKEA's frontalternativer

08.02.2023

IKEA har et stort utvalg av kjøkkenfronter i ulike materialer, farger og design. Fra laminat til lakkert treverk, fra hvite til svarte, fra enkle til dekorative - IKEA har noe for alle. Du kan enkelt kombinere frontene med kjøkkenskap, benkeplater og håndtak fra IKEA for å få et helt personlig kjøkken.

IKEA har et stort utvalg av kjøkkenfronter, her skal vi se på alle kjøkkenfrontene som vi har filmet på IKEA. Torhamn, Lerhyttan, Kallarp, Sinarp/Hasslarp, Bodbyn, Kungsbacka, Askersund, Ringhult, Axstad, Jutis, Stensund, Järstad, Sävedal, Veddinge, Voxtorp. Se lenke for å komme til IKEAs hjemmeside. (Vi besøker IKEA varehus i hele Europa, så enkelte modeller selges kanskje ikke på det norske markedet.)

Materialvalg

En av IKEA's mest populære kjøkkenfrontene er laminat. Det er rimelig, enkelt å vedlikeholde og har mange designalternativer. Laminatfrontene kan fås i en rekke ulike farger og mønstre, og gir et moderne og stilfullt utseende. Hvis du vil ha et mer unikt og eksklusivt kjøkken, anbefales lakkert treverk. Det gir en naturlig og varm atmosfære, og kan fås i ulike nyanser og teksturer. Treverket er også et miljøvennlig alternativ, da det kan gjenbrukes og resirkuleres.

Her finner du over 100 forskjellige IKEA-kjøkken filmet av oss i forskjellige IKEA-varehus, du finner hundrevis av bilder og videoer.

Hvite kjøkken har lenge vært en fast bestanddel i interiørdesign, og tilbyr en tidløs og allsidig lerret for hjemmeinnredning. Uansett om du foretrekker et klassisk, tradisjonelt utseende eller en strømlinjeformet og moderne atmosfære, kan hvite kjøkken tilpasses for å passe en rekke designestetikker. I denne artikkelen vil vi utforske den...

Hvis en farge kan gi et hjem en omfavnelse, er det Sweet Embrace™, Nordsjøs Årets Farge 2024. Denne lyse og positive rosa fargen, som er inspirert av mykt dun og lette kveldsskyer, er perfekt for å skape ro og innbydende rom som mange av oss lengter etter.

Kid har allerede en betydelig rolle i mange norske hjem, og vi har gått fra «Steikje fine gardiner» til «Få det fint». Nå hyller vi hjemmet ytterligere – med ny pay off: «Godt å komme hjem».

"En dempet beige tone. Denne fargen er en dempet beige tone med gyllen undertone. Den er ikke like varm og rund som tradisjonelle beigetoner, men den er noe mer grålig i uttrykket. Fargen kan minne om den velkjente 10679 Washed Linen. Dette er en god basisfarge inntil mørkere gråbeige farger. Blant de lysere og hvitaktige tonene vil man finne mange...

"En svakt gråaktig hvit tone. Fargen har en rødlig undertone, og mange overraskes litt over den, da den ikke er så godt synlig ved første øyekast. Men denne fargen vil f.eks dra seg litt rosa i møte med andre gylne, lyse toner som 1001 Egghvit og 1453 Bomull, så det bør unngås. 1622 Refleksjon står nydelig til lune grå og...

Speil har lenge vært en viktig del av interiøret i våre hjem. De tjener ikke bare som praktiske gjenstander for å se oss selv i, men kan også være en flott dekorativ tillegg til stuen. Store speil til stuen er spesielt populære, da de kan gi rommet en følelse av romslighet, lys og stil. I denne artikkelen vil vi...