Oppgrader ditt kjøkken med IKEA's frontalternativer

08.02.2023

IKEA har et stort utvalg av kjøkkenfronter i ulike materialer, farger og design. Fra laminat til lakkert treverk, fra hvite til svarte, fra enkle til dekorative - IKEA har noe for alle. Du kan enkelt kombinere frontene med kjøkkenskap, benkeplater og håndtak fra IKEA for å få et helt personlig kjøkken.

IKEA har et stort utvalg av kjøkkenfronter, her skal vi se på alle kjøkkenfrontene som vi har filmet på IKEA. Torhamn, Lerhyttan, Kallarp, Sinarp/Hasslarp, Bodbyn, Kungsbacka, Askersund, Ringhult, Axstad, Jutis, Stensund, Järstad, Sävedal, Veddinge, Voxtorp. Se lenke for å komme til IKEAs hjemmeside. (Vi besøker IKEA varehus i hele Europa, så enkelte modeller selges kanskje ikke på det norske markedet.)

Materialvalg

En av IKEA's mest populære kjøkkenfrontene er laminat. Det er rimelig, enkelt å vedlikeholde og har mange designalternativer. Laminatfrontene kan fås i en rekke ulike farger og mønstre, og gir et moderne og stilfullt utseende. Hvis du vil ha et mer unikt og eksklusivt kjøkken, anbefales lakkert treverk. Det gir en naturlig og varm atmosfære, og kan fås i ulike nyanser og teksturer. Treverket er også et miljøvennlig alternativ, da det kan gjenbrukes og resirkuleres.

Her finner du over 100 forskjellige IKEA-kjøkken filmet av oss i forskjellige IKEA-varehus, du finner hundrevis av bilder og videoer.

Når du tenker på ditt hjem, hva slags følelser og tanker dukker opp? Er det et sted du føler deg avslappet og trygg, eller er det et sted som gjør deg stresset og urolig? Uansett hva du føler, så kan du skape et hjem som gjør deg lykkelig og som reflekterer din personlighet og stil. Hos JYSK finner du et...

Selv om du har en liten garderobe, betyr ikke det at du må gi opp drømmen om en fantastisk walk-in closet. Med noen smarte designideer og organisasjonstips kan du maksimere lagringsplassen og få en garderobe som både er funksjonell og stilfull. I denne bloggposten vil jeg dele mine beste designideer for små walk-in closet, slik at du kan få den...

Gardiner er en av de enkleste og mest effektive måtene å gi hjemmet ditt en personlig stil og karakter på. Fra å kontrollere lysinnslipp til å isolere mot støy og kulde, kan gardiner bidra til å skape et koselig og funksjonelt hjem. Og når det gjelder å finne gardiner som passer dine preferanser og budsjett, er IKEA det ultimate stedet å gå til....

Endelig er våren her, og med den kommer tiden for å nyte utendørslivet. Med den nye serien HAVSTEN fra IKEA kan du nå ta utendørsopplevelsen til et helt nytt nivå. HAVSTEN er den perfekte løsningen for deg som vil skape en koselig og avslappende atmosfære på terrassen, i hagen eller på balkongen.

LILLABO-serien fra IKEA er en fantastisk måte å inspirere og engasjere barn som liker å utforske og bygge. Med sine tre- og metallkomponenter og enkel, men allsidig design, gir LILLABO barna muligheten til å være kreative og skape sin egen verden av biler og tog. (BRIO togbane og IKEA LILLABO togbane passer sammen.)