Oppgrader ditt kjøkken med IKEA's frontalternativer

08.02.2023

IKEA har et stort utvalg av kjøkkenfronter i ulike materialer, farger og design. Fra laminat til lakkert treverk, fra hvite til svarte, fra enkle til dekorative - IKEA har noe for alle. Du kan enkelt kombinere frontene med kjøkkenskap, benkeplater og håndtak fra IKEA for å få et helt personlig kjøkken.

IKEA har et stort utvalg av kjøkkenfronter, her skal vi se på alle kjøkkenfrontene som vi har filmet på IKEA. Torhamn, Lerhyttan, Kallarp, Sinarp/Hasslarp, Bodbyn, Kungsbacka, Askersund, Ringhult, Axstad, Jutis, Stensund, Järstad, Sävedal, Veddinge, Voxtorp. Se lenke for å komme til IKEAs hjemmeside. (Vi besøker IKEA varehus i hele Europa, så enkelte modeller selges kanskje ikke på det norske markedet.)

Materialvalg

En av IKEA's mest populære kjøkkenfrontene er laminat. Det er rimelig, enkelt å vedlikeholde og har mange designalternativer. Laminatfrontene kan fås i en rekke ulike farger og mønstre, og gir et moderne og stilfullt utseende. Hvis du vil ha et mer unikt og eksklusivt kjøkken, anbefales lakkert treverk. Det gir en naturlig og varm atmosfære, og kan fås i ulike nyanser og teksturer. Treverket er også et miljøvennlig alternativ, da det kan gjenbrukes og resirkuleres.

Her finner du over 100 forskjellige IKEA-kjøkken filmet av oss i forskjellige IKEA-varehus, du finner hundrevis av bilder og videoer.

"Dyp, mystisk grønntone. Fresh kontrast til den krittende hvite Chi for de som liker litt nye impulser. Vær vågal, prøv den sammen med 5180 Oslo? Eller koralltoner for å skape en litt uventet spenning mellom fargene. Fusion vil også fungere til en rekke grå og beige toner."

"Green Harmony er den perfekte naturlige grønntonen for deg som liker innslag av natur, varme tresorter og lune toner. Lekker til lune grå, beige. og greige farger."

I jakten på å skape et harmonisk og innbydende hjem, er belysning en av nøkkelkomponentene. Det er ikke bare funksjonelt, men det bidrar også til atmosfæren og stemningen i rommet. En pendellampe er et flott valg for å skape et fokuspunkt og gi rommet karakter. Og når det kommer til materialvalg, er tre et klassisk valg som bringer inn en...

I en tid der bærekraft og fornybar energi blir stadig viktigere, har solceller på taket blitt en betydelig aktør for å redusere vår avhengighet av fossile brensler og minske utslippene av klimagasser. Ved å omdanne solenergi til elektrisitet tilbyr solcellepaneler en rekke fordeler både for miljøet og for privatøkonomien. I denne artikkelen skal vi...

"En lys ferskentone. Fargen er dempet og grålig. Til sammenligning er den lysere, mindre rosa, samt mer gyllen enn 10580 Soft Skin som mange kjenner godt. Den er fin til dempede hvite toner som 1622 Refleksjon, men den vil også fungere til de mer gylne hvite pga sin gule undertone. Soft Touch fungerer til 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001...

Når det gjelder å skape et kjøkken som sømløst blander stil, funksjonalitet og bærekraft, skiller IKEA seg ut som et førstevalg for mange hjemmeinnredere. NICKEBO- og VOXTORP-skapene, sammen med den elegante KARLBY-benkeplaten, eksemplifiserer den perfekte foreningen av moderne estetikk og gjennomtenkt design. I denne artikkelen utforsker vi...