IKEA HAVSTORP kjøkken

25.12.2022

"IKEA Havstorp har en stilig front som gir kjøkkenet ditt et rolig og harmonisk uttrykk. Et perfekt valg for deg som ønsker en moderne nøytral stil." Kjøkkenfronter finnes i fargene lys rosa, turkis og beige. I Norge er kun beige tilgjengelig ennå, men det kan endre seg over tid.

Se alle IKEA kjøkken vi har filmet

Kjøkkenet er et av de mest sentrale rommene i huset, og det er der vi tilbringer mye tid med matlaging, spising og samvær med familie og venner. Derfor er det viktig å velge et kjøkken som passer til våre behov og stil.

En populær kjøkkenløsning fra IKEA er HAVSTORP. Dette kjøkkenet har en stilren og enkel design som passer inn i de fleste hjem. Det finnes i ulike farger og finisher, slik at du kan velge det som passer best til din stil. I Norge er kun beige tilgjengelig ennå, men det kan endre seg over tid.

HAVSTORP kjøkkenet er laget av holdbare materialer, og det har mange praktiske løsninger. Skuffer og skap har selvutløsende dempere, slik at du kan åpne og lukke dem enkelt og stille. Integrerte belysning gjør det enkelt å se inn i skap og skuffer, og uttrekkbare hyller gir ekstra oppbevaringsplass.

Alt i alt er HAVSTORP kjøkkenet et godt valg for deg som ønsker et moderne og funksjonelt kjøkken til en rimelig pris. Det passer inn i de fleste hjem, og med de mange praktiske løsningene blir matlagingen enklere og mer behagelig.

"LADY's nye globale fargekart for 2023, «STORIES - Colour Design by LADY», presenterer en kolleksjon av uttrykksfulle og håpefulle nyanser. Fargene er spesielt designet for å inspirere oss til å skape nye og kreative stemninger i hjemmene våre."

Jotun LADY Rhythm of Life er et fargekart som ble lansert av Jotun i 2017. Det er et interiørkonsept som presenterer et utvalg av farger og teksturer som skal inspirere til å skape et personlig hjem med sjel og liv. Fargekartet inneholder en rekke forskjellige nyanser og farger som passer for forskjellige rom i hjemmet, som soverom, stue, kjøkken...

TYSSEDAL-serien fra IKEA består av garderobedører i ulike varianter og kommode som du ser på bildet. Det finnes også nattbord i denne serien, du kan se hva serien inneholder i linken jeg gir til IKEA. Her skal vi fokusere på garderoben, som selvfølgelig har PAX-systemet som ramme.

Ballingsløv baderom. Servantskap med benkeplate, Ballingsløv KH80 Hvit med benk i valnøtt. Speil med hylle, Ballingsløv Naturell 80 med allhylle hvit. Servant, Ulfven rund bunn. Tapwell takdusj, Evo Honey gold. Dusjvegger INR, ARC 12 klar messing. Ergon gulv og vegg.

"En dempet beige tone. Fargen er litt mørkere enn 12075 Soothing Beige og 1140 Sand, men lysere enn klassikerne 1929 Muskatnøtt og 1623 Marrakesh. Disse fargene står for øvrig svært godt sammen. 12076 Modern Beige er fin til 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001 Egghvit og 1453 Bomull." NCS fargekode for Modern Beige 12076 fra Jotun er 2805-Y27R.

"En dempet blågrønn tone. Den vil oppleves som hakket lysere og gråligere enn 6325 Balanse som mange kjenner godt til. Denne fargen skaper en behagelig og rolig atmosfære i rommet. Fungerer best til hvitfargene 7236 Chi og 9918 Klassisk Hvit." NCS fargekode for Evening Green 6352 fra Jotun er 5105-B81G.