Drømmekjøkkenet HAVSTORP fra IKEA

04.02.2023

"IKEA Havstorp har en stilig front som gir kjøkkenet ditt et rolig og harmonisk uttrykk. Et perfekt valg for deg som ønsker en moderne nøytral stil." Kjøkkenfronter finnes i fargene lys rosa, turkis og beige. I Norge er kun beige tilgjengelig ennå, men det kan endre seg over tid.

Se alle IKEA kjøkken vi har filmet

Kjøkkenet er et av de mest sentrale rommene i huset, og det er der vi tilbringer mye tid med matlaging, spising og samvær med familie og venner. Derfor er det viktig å velge et kjøkken som passer til våre behov og stil.

En populær kjøkkenløsning fra IKEA er HAVSTORP. Dette kjøkkenet har en stilren og enkel design som passer inn i de fleste hjem. Det finnes i ulike farger og finisher, slik at du kan velge det som passer best til din stil. I Norge er kun beige tilgjengelig ennå, men det kan endre seg over tid.

HAVSTORP kjøkkenet er laget av holdbare materialer, og det har mange praktiske løsninger. Skuffer og skap har selvutløsende dempere, slik at du kan åpne og lukke dem enkelt og stille. Integrerte belysning gjør det enkelt å se inn i skap og skuffer, og uttrekkbare hyller gir ekstra oppbevaringsplass.

Alt i alt er HAVSTORP kjøkkenet et godt valg for deg som ønsker et moderne og funksjonelt kjøkken til en rimelig pris. Det passer inn i de fleste hjem, og med de mange praktiske løsningene blir matlagingen enklere og mer behagelig.

"En lys ferskentone. Fargen er dempet og grålig. Til sammenligning er den lysere, mindre rosa, samt mer gyllen enn 10580 Soft Skin som mange kjenner godt. Den er fin til dempede hvite toner som 1622 Refleksjon, men den vil også fungere til de mer gylne hvite pga sin gule undertone. Soft Touch fungerer til 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001...

Når det gjelder å skape et kjøkken som sømløst blander stil, funksjonalitet og bærekraft, skiller IKEA seg ut som et førstevalg for mange hjemmeinnredere. NICKEBO- og VOXTORP-skapene, sammen med den elegante KARLBY-benkeplaten, eksemplifiserer den perfekte foreningen av moderne estetikk og gjennomtenkt design. I denne artikkelen utforsker vi...

IKEA er kjent for å tilby kvalitetsprodukter til rimelige priser, og deres kjøkkenavdeling er intet unntak. Blant de mange kjøkkenmodellene som tilbys, er HAVSTORP, STENSUND og UPPLÖV i fargen beige. Men hva gjør disse kjøkkenene spesielle, og hvordan kan man dekorere dem for å fremheve deres beige farge og skape en estetisk tiltalende atmosfære?

"En frisk, gyllen rosatone. Dette er en farge som både hakket mørkere og mer gyllen rosafargen enn 2782 Deco Pink som mange kjenner. Friske fargesammensetninger får du ved å kikke på gylne grønntoner, eller mer dempede atmosfærer med våre gylne gråtoner. Fungerer til hvittoner som 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001 Egghvit, 1453 Bomull." NCS...

"En lys, dempet gyllen farge, kanskje best beskrevet som en lys kamelhårsfarget tone. Den blir ikke direkte beige eller brun på vegg, ei heller gul, men men som en lun gyllen mellomting. Fungerer til hvittoner som 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001 Egghvit og 1453 Bomull." NCS fargekode for Raw Canvas 10961 fra Jotun er 3009-Y14R.

Påsken er en tid for å feire fornyelse og håp, og det er også en tid for å pynte hjemmet med vakre og fargerike dekorasjoner. Hadeland Glassverk, med sin lange historie og ekspertise innen glassproduksjon, tilbyr en unik mulighet til å bringe påskestemningen inn i hjemmet ditt på en elegant måte.