Drømmekjøkkenet HAVSTORP fra IKEA

04.02.2023

"IKEA Havstorp har en stilig front som gir kjøkkenet ditt et rolig og harmonisk uttrykk. Et perfekt valg for deg som ønsker en moderne nøytral stil." Kjøkkenfronter finnes i fargene lys rosa, turkis og beige. I Norge er kun beige tilgjengelig ennå, men det kan endre seg over tid.

Se alle IKEA kjøkken vi har filmet

Kjøkkenet er et av de mest sentrale rommene i huset, og det er der vi tilbringer mye tid med matlaging, spising og samvær med familie og venner. Derfor er det viktig å velge et kjøkken som passer til våre behov og stil.

En populær kjøkkenløsning fra IKEA er HAVSTORP. Dette kjøkkenet har en stilren og enkel design som passer inn i de fleste hjem. Det finnes i ulike farger og finisher, slik at du kan velge det som passer best til din stil. I Norge er kun beige tilgjengelig ennå, men det kan endre seg over tid.

HAVSTORP kjøkkenet er laget av holdbare materialer, og det har mange praktiske løsninger. Skuffer og skap har selvutløsende dempere, slik at du kan åpne og lukke dem enkelt og stille. Integrerte belysning gjør det enkelt å se inn i skap og skuffer, og uttrekkbare hyller gir ekstra oppbevaringsplass.

Alt i alt er HAVSTORP kjøkkenet et godt valg for deg som ønsker et moderne og funksjonelt kjøkken til en rimelig pris. Det passer inn i de fleste hjem, og med de mange praktiske løsningene blir matlagingen enklere og mer behagelig.

Hvite kjøkken har lenge vært en fast bestanddel i interiørdesign, og tilbyr en tidløs og allsidig lerret for hjemmeinnredning. Uansett om du foretrekker et klassisk, tradisjonelt utseende eller en strømlinjeformet og moderne atmosfære, kan hvite kjøkken tilpasses for å passe en rekke designestetikker. I denne artikkelen vil vi utforske den...

Hvis en farge kan gi et hjem en omfavnelse, er det Sweet Embrace™, Nordsjøs Årets Farge 2024. Denne lyse og positive rosa fargen, som er inspirert av mykt dun og lette kveldsskyer, er perfekt for å skape ro og innbydende rom som mange av oss lengter etter.

Kid har allerede en betydelig rolle i mange norske hjem, og vi har gått fra «Steikje fine gardiner» til «Få det fint». Nå hyller vi hjemmet ytterligere – med ny pay off: «Godt å komme hjem».

"En dempet beige tone. Denne fargen er en dempet beige tone med gyllen undertone. Den er ikke like varm og rund som tradisjonelle beigetoner, men den er noe mer grålig i uttrykket. Fargen kan minne om den velkjente 10679 Washed Linen. Dette er en god basisfarge inntil mørkere gråbeige farger. Blant de lysere og hvitaktige tonene vil man finne mange...

"En svakt gråaktig hvit tone. Fargen har en rødlig undertone, og mange overraskes litt over den, da den ikke er så godt synlig ved første øyekast. Men denne fargen vil f.eks dra seg litt rosa i møte med andre gylne, lyse toner som 1001 Egghvit og 1453 Bomull, så det bør unngås. 1622 Refleksjon står nydelig til lune grå og...

Speil har lenge vært en viktig del av interiøret i våre hjem. De tjener ikke bare som praktiske gjenstander for å se oss selv i, men kan også være en flott dekorativ tillegg til stuen. Store speil til stuen er spesielt populære, da de kan gi rommet en følelse av romslighet, lys og stil. I denne artikkelen vil vi...