Drømmekjøkkenet HAVSTORP fra IKEA

04.02.2023

"IKEA Havstorp har en stilig front som gir kjøkkenet ditt et rolig og harmonisk uttrykk. Et perfekt valg for deg som ønsker en moderne nøytral stil." Kjøkkenfronter finnes i fargene lys rosa, turkis og beige. I Norge er kun beige tilgjengelig ennå, men det kan endre seg over tid.

Se alle IKEA kjøkken vi har filmet

Kjøkkenet er et av de mest sentrale rommene i huset, og det er der vi tilbringer mye tid med matlaging, spising og samvær med familie og venner. Derfor er det viktig å velge et kjøkken som passer til våre behov og stil.

En populær kjøkkenløsning fra IKEA er HAVSTORP. Dette kjøkkenet har en stilren og enkel design som passer inn i de fleste hjem. Det finnes i ulike farger og finisher, slik at du kan velge det som passer best til din stil. I Norge er kun beige tilgjengelig ennå, men det kan endre seg over tid.

HAVSTORP kjøkkenet er laget av holdbare materialer, og det har mange praktiske løsninger. Skuffer og skap har selvutløsende dempere, slik at du kan åpne og lukke dem enkelt og stille. Integrerte belysning gjør det enkelt å se inn i skap og skuffer, og uttrekkbare hyller gir ekstra oppbevaringsplass.

Alt i alt er HAVSTORP kjøkkenet et godt valg for deg som ønsker et moderne og funksjonelt kjøkken til en rimelig pris. Det passer inn i de fleste hjem, og med de mange praktiske løsningene blir matlagingen enklere og mer behagelig.

Påsken er en tid for å feire fornyelse og håp, og det er også en tid for å pynte hjemmet med vakre og fargerike dekorasjoner. Hadeland Glassverk, med sin lange historie og ekspertise innen glassproduksjon, tilbyr en unik mulighet til å bringe påskestemningen inn i hjemmet ditt på en elegant måte.

"En lys, greige tone. Gentle Whisper en dus, greige farge, hvor man tydelig ser spor av både beige og grå. På lysere toner som dette, blir undertonene tydeligere, altså den rødlige i dette tilfelle. Sammenlignet med bestselgere som 10341 Kalk eller 10678 Space, kan vi se at Gentle Whisper er hakket mer rødlig, hvilket betyr at den vil helle mot...

"En gyllen rødtone. Dette er en mild og behagelig rødtone med et hint av rosa. Den kan beskrives som en mørkere utgave enn bestselgeren 2856 Warm Blush. 20167 Welcoming Red kan være en frisk aksent til farger som 12120 Desert Pink, 20046 Savanna Sunset og 20047 Blushing Peach." NCS fargekode for Welcoming Red 20167 fra Jotun er 4429-Y72R.

"En dempet oransjetone. Dette er en dempet, men likevel glad, oransje tone. Dette er gode fargetoner for soner i hjemmet hvor vi er sosiale, siden oransje er en stimulerende farge. Den kan beskrives som en kvikkere utgave av 11175 Adventure, da den vil oppleves mer gyllen og kulørt."

"En grålig blåtone. Denne mellomtonen har et behagelig grålig skjær over seg, og den vil kunne beskrives som både rolig og tidløs. Den vil fungere godt på soverom, stue, kjøkken så vel som på et barnerom."

Speil har en magisk evne til å åpne opp rom og gi følelsen av mer plass og lys. IKEA Speil BLODLÖNN er det perfekte tilbehøret for å realisere denne effekten i ethvert rom. Med sine elegante kvadratiske former og enkle montering, tilbyr dette speilet en praktisk og stilfull løsning for å skape romfølelse i ditt hjem.