Drømmekjøkkenet HAVSTORP fra IKEA

04.02.2023

"IKEA Havstorp har en stilig front som gir kjøkkenet ditt et rolig og harmonisk uttrykk. Et perfekt valg for deg som ønsker en moderne nøytral stil." Kjøkkenfronter finnes i fargene lys rosa, turkis og beige. I Norge er kun beige tilgjengelig ennå, men det kan endre seg over tid.

Se alle IKEA kjøkken vi har filmet

Kjøkkenet er et av de mest sentrale rommene i huset, og det er der vi tilbringer mye tid med matlaging, spising og samvær med familie og venner. Derfor er det viktig å velge et kjøkken som passer til våre behov og stil.

En populær kjøkkenløsning fra IKEA er HAVSTORP. Dette kjøkkenet har en stilren og enkel design som passer inn i de fleste hjem. Det finnes i ulike farger og finisher, slik at du kan velge det som passer best til din stil. I Norge er kun beige tilgjengelig ennå, men det kan endre seg over tid.

HAVSTORP kjøkkenet er laget av holdbare materialer, og det har mange praktiske løsninger. Skuffer og skap har selvutløsende dempere, slik at du kan åpne og lukke dem enkelt og stille. Integrerte belysning gjør det enkelt å se inn i skap og skuffer, og uttrekkbare hyller gir ekstra oppbevaringsplass.

Alt i alt er HAVSTORP kjøkkenet et godt valg for deg som ønsker et moderne og funksjonelt kjøkken til en rimelig pris. Det passer inn i de fleste hjem, og med de mange praktiske løsningene blir matlagingen enklere og mer behagelig.

"Dyp, mystisk grønntone. Fresh kontrast til den krittende hvite Chi for de som liker litt nye impulser. Vær vågal, prøv den sammen med 5180 Oslo? Eller koralltoner for å skape en litt uventet spenning mellom fargene. Fusion vil også fungere til en rekke grå og beige toner."

"Green Harmony er den perfekte naturlige grønntonen for deg som liker innslag av natur, varme tresorter og lune toner. Lekker til lune grå, beige. og greige farger."

I jakten på å skape et harmonisk og innbydende hjem, er belysning en av nøkkelkomponentene. Det er ikke bare funksjonelt, men det bidrar også til atmosfæren og stemningen i rommet. En pendellampe er et flott valg for å skape et fokuspunkt og gi rommet karakter. Og når det kommer til materialvalg, er tre et klassisk valg som bringer inn en...

I en tid der bærekraft og fornybar energi blir stadig viktigere, har solceller på taket blitt en betydelig aktør for å redusere vår avhengighet av fossile brensler og minske utslippene av klimagasser. Ved å omdanne solenergi til elektrisitet tilbyr solcellepaneler en rekke fordeler både for miljøet og for privatøkonomien. I denne artikkelen skal vi...

"En lys ferskentone. Fargen er dempet og grålig. Til sammenligning er den lysere, mindre rosa, samt mer gyllen enn 10580 Soft Skin som mange kjenner godt. Den er fin til dempede hvite toner som 1622 Refleksjon, men den vil også fungere til de mer gylne hvite pga sin gule undertone. Soft Touch fungerer til 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001...

Når det gjelder å skape et kjøkken som sømløst blander stil, funksjonalitet og bærekraft, skiller IKEA seg ut som et førstevalg for mange hjemmeinnredere. NICKEBO- og VOXTORP-skapene, sammen med den elegante KARLBY-benkeplaten, eksemplifiserer den perfekte foreningen av moderne estetikk og gjennomtenkt design. I denne artikkelen utforsker vi...