IKEA GRÖNLID Sofa: Myk Komfort for Hjemmet

09.02.2023

GRÖNLID-sofaen fra IKEA er en myk, behagelig og innbydende sofa som gir en helt ny komfortopplevelse. Med dype seteputer med pocketfjærer, polyeter og et topplag av polyesterfibre, kan du sitte slik du vil i timevis. Sovesofa eller vanlig sofa, det er opp til deg og dine behov.

Sofaen har også flyttbare ryggputer som gir støtte der kroppen trenger det mest. Du kan justere posisjonen til ryggputene etter aktiviteten din, og legge flere bak ryggen for en mer oppreist posisjon, eller bruke én eller to for en mer avslappet posisjon når du leser eller slapper av.

GRÖNLID-sofaen har også en behagelig dybde som gjør den perfekt for å ligge på, og til og med ta en lur på. Sofaens deler kan kombineres på ulike måter for å passe i størrelse og form til ditt hjem.

GRÖNLID-sofaen er tilgjengelig i mange ulike farger, og trekkets enkle vedlikehold med muligheten for maskinvask gjør den enkel å holde ren.

Alt i alt er GRÖNLID-sofaen fra IKEA et godt valg for deg som ønsker en behagelig og stilfull sofa som gir en ny komfortopplevelse.

Bildene i denne artikkelen er tatt av Interiørbutikker.no på IKEA i Sofia, Bulgaria.

"Dyp, mystisk grønntone. Fresh kontrast til den krittende hvite Chi for de som liker litt nye impulser. Vær vågal, prøv den sammen med 5180 Oslo? Eller koralltoner for å skape en litt uventet spenning mellom fargene. Fusion vil også fungere til en rekke grå og beige toner."

"Green Harmony er den perfekte naturlige grønntonen for deg som liker innslag av natur, varme tresorter og lune toner. Lekker til lune grå, beige. og greige farger."

I jakten på å skape et harmonisk og innbydende hjem, er belysning en av nøkkelkomponentene. Det er ikke bare funksjonelt, men det bidrar også til atmosfæren og stemningen i rommet. En pendellampe er et flott valg for å skape et fokuspunkt og gi rommet karakter. Og når det kommer til materialvalg, er tre et klassisk valg som bringer inn en...

I en tid der bærekraft og fornybar energi blir stadig viktigere, har solceller på taket blitt en betydelig aktør for å redusere vår avhengighet av fossile brensler og minske utslippene av klimagasser. Ved å omdanne solenergi til elektrisitet tilbyr solcellepaneler en rekke fordeler både for miljøet og for privatøkonomien. I denne artikkelen skal vi...

"En lys ferskentone. Fargen er dempet og grålig. Til sammenligning er den lysere, mindre rosa, samt mer gyllen enn 10580 Soft Skin som mange kjenner godt. Den er fin til dempede hvite toner som 1622 Refleksjon, men den vil også fungere til de mer gylne hvite pga sin gule undertone. Soft Touch fungerer til 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001...

Når det gjelder å skape et kjøkken som sømløst blander stil, funksjonalitet og bærekraft, skiller IKEA seg ut som et førstevalg for mange hjemmeinnredere. NICKEBO- og VOXTORP-skapene, sammen med den elegante KARLBY-benkeplaten, eksemplifiserer den perfekte foreningen av moderne estetikk og gjennomtenkt design. I denne artikkelen utforsker vi...