IKEA GRÖNLID Sofa: Myk Komfort for Hjemmet

09.02.2023

GRÖNLID-sofaen fra IKEA er en myk, behagelig og innbydende sofa som gir en helt ny komfortopplevelse. Med dype seteputer med pocketfjærer, polyeter og et topplag av polyesterfibre, kan du sitte slik du vil i timevis. Sovesofa eller vanlig sofa, det er opp til deg og dine behov.

Sofaen har også flyttbare ryggputer som gir støtte der kroppen trenger det mest. Du kan justere posisjonen til ryggputene etter aktiviteten din, og legge flere bak ryggen for en mer oppreist posisjon, eller bruke én eller to for en mer avslappet posisjon når du leser eller slapper av.

GRÖNLID-sofaen har også en behagelig dybde som gjør den perfekt for å ligge på, og til og med ta en lur på. Sofaens deler kan kombineres på ulike måter for å passe i størrelse og form til ditt hjem.

GRÖNLID-sofaen er tilgjengelig i mange ulike farger, og trekkets enkle vedlikehold med muligheten for maskinvask gjør den enkel å holde ren.

Alt i alt er GRÖNLID-sofaen fra IKEA et godt valg for deg som ønsker en behagelig og stilfull sofa som gir en ny komfortopplevelse.

Bildene i denne artikkelen er tatt av Interiørbutikker.no på IKEA i Sofia, Bulgaria.

Hvite kjøkken har lenge vært en fast bestanddel i interiørdesign, og tilbyr en tidløs og allsidig lerret for hjemmeinnredning. Uansett om du foretrekker et klassisk, tradisjonelt utseende eller en strømlinjeformet og moderne atmosfære, kan hvite kjøkken tilpasses for å passe en rekke designestetikker. I denne artikkelen vil vi utforske den...

Hvis en farge kan gi et hjem en omfavnelse, er det Sweet Embrace™, Nordsjøs Årets Farge 2024. Denne lyse og positive rosa fargen, som er inspirert av mykt dun og lette kveldsskyer, er perfekt for å skape ro og innbydende rom som mange av oss lengter etter.

Kid har allerede en betydelig rolle i mange norske hjem, og vi har gått fra «Steikje fine gardiner» til «Få det fint». Nå hyller vi hjemmet ytterligere – med ny pay off: «Godt å komme hjem».

"En dempet beige tone. Denne fargen er en dempet beige tone med gyllen undertone. Den er ikke like varm og rund som tradisjonelle beigetoner, men den er noe mer grålig i uttrykket. Fargen kan minne om den velkjente 10679 Washed Linen. Dette er en god basisfarge inntil mørkere gråbeige farger. Blant de lysere og hvitaktige tonene vil man finne mange...

"En svakt gråaktig hvit tone. Fargen har en rødlig undertone, og mange overraskes litt over den, da den ikke er så godt synlig ved første øyekast. Men denne fargen vil f.eks dra seg litt rosa i møte med andre gylne, lyse toner som 1001 Egghvit og 1453 Bomull, så det bør unngås. 1622 Refleksjon står nydelig til lune grå og...

Speil har lenge vært en viktig del av interiøret i våre hjem. De tjener ikke bare som praktiske gjenstander for å se oss selv i, men kan også være en flott dekorativ tillegg til stuen. Store speil til stuen er spesielt populære, da de kan gi rommet en følelse av romslighet, lys og stil. I denne artikkelen vil vi...