IKEA GRÖNLID Sofa: Myk Komfort for Hjemmet

09.02.2023

GRÖNLID-sofaen fra IKEA er en myk, behagelig og innbydende sofa som gir en helt ny komfortopplevelse. Med dype seteputer med pocketfjærer, polyeter og et topplag av polyesterfibre, kan du sitte slik du vil i timevis. Sovesofa eller vanlig sofa, det er opp til deg og dine behov.

Sofaen har også flyttbare ryggputer som gir støtte der kroppen trenger det mest. Du kan justere posisjonen til ryggputene etter aktiviteten din, og legge flere bak ryggen for en mer oppreist posisjon, eller bruke én eller to for en mer avslappet posisjon når du leser eller slapper av.

GRÖNLID-sofaen har også en behagelig dybde som gjør den perfekt for å ligge på, og til og med ta en lur på. Sofaens deler kan kombineres på ulike måter for å passe i størrelse og form til ditt hjem.

GRÖNLID-sofaen er tilgjengelig i mange ulike farger, og trekkets enkle vedlikehold med muligheten for maskinvask gjør den enkel å holde ren.

Alt i alt er GRÖNLID-sofaen fra IKEA et godt valg for deg som ønsker en behagelig og stilfull sofa som gir en ny komfortopplevelse.

Bildene i denne artikkelen er tatt av Interiørbutikker.no på IKEA i Sofia, Bulgaria.

"En lys ferskentone. Fargen er dempet og grålig. Til sammenligning er den lysere, mindre rosa, samt mer gyllen enn 10580 Soft Skin som mange kjenner godt. Den er fin til dempede hvite toner som 1622 Refleksjon, men den vil også fungere til de mer gylne hvite pga sin gule undertone. Soft Touch fungerer til 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001...

Når det gjelder å skape et kjøkken som sømløst blander stil, funksjonalitet og bærekraft, skiller IKEA seg ut som et førstevalg for mange hjemmeinnredere. NICKEBO- og VOXTORP-skapene, sammen med den elegante KARLBY-benkeplaten, eksemplifiserer den perfekte foreningen av moderne estetikk og gjennomtenkt design. I denne artikkelen utforsker vi...

IKEA er kjent for å tilby kvalitetsprodukter til rimelige priser, og deres kjøkkenavdeling er intet unntak. Blant de mange kjøkkenmodellene som tilbys, er HAVSTORP, STENSUND og UPPLÖV i fargen beige. Men hva gjør disse kjøkkenene spesielle, og hvordan kan man dekorere dem for å fremheve deres beige farge og skape en estetisk tiltalende atmosfære?

"En frisk, gyllen rosatone. Dette er en farge som både hakket mørkere og mer gyllen rosafargen enn 2782 Deco Pink som mange kjenner. Friske fargesammensetninger får du ved å kikke på gylne grønntoner, eller mer dempede atmosfærer med våre gylne gråtoner. Fungerer til hvittoner som 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001 Egghvit, 1453 Bomull." NCS...

"En lys, dempet gyllen farge, kanskje best beskrevet som en lys kamelhårsfarget tone. Den blir ikke direkte beige eller brun på vegg, ei heller gul, men men som en lun gyllen mellomting. Fungerer til hvittoner som 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001 Egghvit og 1453 Bomull." NCS fargekode for Raw Canvas 10961 fra Jotun er 3009-Y14R.

Påsken er en tid for å feire fornyelse og håp, og det er også en tid for å pynte hjemmet med vakre og fargerike dekorasjoner. Hadeland Glassverk, med sin lange historie og ekspertise innen glassproduksjon, tilbyr en unik mulighet til å bringe påskestemningen inn i hjemmet ditt på en elegant måte.