IKEA Godmorgon Servantskap

08.02.2023
IKEA Slependen, Oslo.
IKEA Slependen, Oslo.

Godmorgon fra IKEA er en serie med baderomsmøbler som er perfekt for deg som ønsker et moderne og stilfullt bad med god oppbevaringsplass. Serien har et bredt utvalg av servantskap, skuffer og skap som passer til forskjellige behov og størrelser på badet.

Godmorgon servantkombinasjon, Gillburen Grå/antrasitt. Tolken benkeplate. Katteviken servant grå. Voxnan blandebatteri. Enhet hylle. Jotun Masala 10428 Lady Aqua våtromsmaling. 

En av de største fordelene med Godmorgon servantskap fra IKEA er at de er utformet for å gi maksimal oppbevaringsplass uten at det går på bekostning av stilen. Du kan velge mellom mange forskjellige farger og materialer som passer perfekt til din personlige smak og stil. Fra klassisk hvitt til moderne grått og svart, er det noe for enhver smak i Godmorgon-serien.

IKEA Slependen, Oslo.
IKEA Slependen, Oslo.

Godmorgon servantkombinasjon Hvitbeiset eikemønster. Odensvik servant. Svenskär blandebatteri. Stockholm speil. 

Godmorgon servantskapene fra IKEA har også en praktisk utforming som gjør det enkelt å organisere og holde orden på baderomsartiklene dine. Skuffene og skapene har myke lukkemekanismer, og mange av dem har justerbare hyller slik at du kan tilpasse oppbevaringsplassen til dine behov.

IKEA Slependen, Oslo.
IKEA Slependen, Oslo.

Godmorgon servantkombinasjon hvitbeiset eikfarge. Odensvik servant. Dalsär blandebatteri. Hindås speil. Jotun Mohair 1233 Lady Aqua våtromsmaling. 

Alt i alt er Godmorgon servantskap fra IKEA en serie med baderomsmøbler som er praktisk, funksjonell og stilfull. Med et bredt utvalg av forskjellige størrelser og farger, vil du garantert finne noe som passer til ditt baderom og dine behov. Så hvorfor ikke ta en titt på IKEAs nettside eller besøke din nærmeste IKEA-butikk og oppdage alle de fantastiske mulighetene med Godmorgon servantskap fra IKEA.

IKEA Slependen, Oslo.
IKEA Slependen, Oslo.

Godmorgon servantkombinasjon, Gillburen Grågrønn/marmormønster. Tolken benkeplate. Hörvik servant. Brogrund blandebatteri. Rotsund speil og Svallis lamper. 

"Dyp, mystisk grønntone. Fresh kontrast til den krittende hvite Chi for de som liker litt nye impulser. Vær vågal, prøv den sammen med 5180 Oslo? Eller koralltoner for å skape en litt uventet spenning mellom fargene. Fusion vil også fungere til en rekke grå og beige toner."

"Green Harmony er den perfekte naturlige grønntonen for deg som liker innslag av natur, varme tresorter og lune toner. Lekker til lune grå, beige. og greige farger."

I jakten på å skape et harmonisk og innbydende hjem, er belysning en av nøkkelkomponentene. Det er ikke bare funksjonelt, men det bidrar også til atmosfæren og stemningen i rommet. En pendellampe er et flott valg for å skape et fokuspunkt og gi rommet karakter. Og når det kommer til materialvalg, er tre et klassisk valg som bringer inn en...

I en tid der bærekraft og fornybar energi blir stadig viktigere, har solceller på taket blitt en betydelig aktør for å redusere vår avhengighet av fossile brensler og minske utslippene av klimagasser. Ved å omdanne solenergi til elektrisitet tilbyr solcellepaneler en rekke fordeler både for miljøet og for privatøkonomien. I denne artikkelen skal vi...

"En lys ferskentone. Fargen er dempet og grålig. Til sammenligning er den lysere, mindre rosa, samt mer gyllen enn 10580 Soft Skin som mange kjenner godt. Den er fin til dempede hvite toner som 1622 Refleksjon, men den vil også fungere til de mer gylne hvite pga sin gule undertone. Soft Touch fungerer til 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001...

Når det gjelder å skape et kjøkken som sømløst blander stil, funksjonalitet og bærekraft, skiller IKEA seg ut som et førstevalg for mange hjemmeinnredere. NICKEBO- og VOXTORP-skapene, sammen med den elegante KARLBY-benkeplaten, eksemplifiserer den perfekte foreningen av moderne estetikk og gjennomtenkt design. I denne artikkelen utforsker vi...