FRÖJERED fra IKEA: En kombinasjon av Stil og Bærekraft

16.02.2023
IKEA Fröjered, Furuset, Oslo
IKEA Fröjered, Furuset, Oslo

IKEA Fröjered-kjøkkenet er ikke bare et sted for matlaging og spising, det er også et sted for å samle familie og venner og lage uforglemmelige minner. Denne serien kombinerer funksjonalitet, stil og kvalitet på en måte som virkelig skiller seg ut.

Med Fröjered-serien kan du tilpasse ditt kjøkken til din personlige stil og behov. Serien inneholder et bredt utvalg av skap og benkeplater i ulike størrelser, materialer og farger. Enten du foretrekker en tradisjonell eller moderne stil, kan du enkelt finne det perfekte uttrykket for ditt kjøkken.

IKEA har også tenkt på funksjonalitet når de utviklet denne serien. Med smarte løsninger som skuffeinnredninger, organiseringssystemer og avansert belysning, kan du enkelt oppbevare alle kjøkkenredskapene dine og ha alt du trenger innen rekkevidde.

IKEA Fröjered, Slependen, Oslo
IKEA Fröjered, Slependen, Oslo

Du trenger ikke å være en interiørdesigner for å skape et kjøkken du vil elske å bruke hver dag. Med IKEA Fröjered-serien kan du enkelt og rimelig skape et kjøkken som både er funksjonelt og vakkert. Så, hva venter du på? Sett i gang og skap ditt drømmekjøkken i dag!

IKEA Fröjered/Voxtorp, Slependen, Oslo
IKEA Fröjered/Voxtorp, Slependen, Oslo

Påsken er en tid for å feire fornyelse og håp, og det er også en tid for å pynte hjemmet med vakre og fargerike dekorasjoner. Hadeland Glassverk, med sin lange historie og ekspertise innen glassproduksjon, tilbyr en unik mulighet til å bringe påskestemningen inn i hjemmet ditt på en elegant måte.

"En lys, greige tone. Gentle Whisper en dus, greige farge, hvor man tydelig ser spor av både beige og grå. På lysere toner som dette, blir undertonene tydeligere, altså den rødlige i dette tilfelle. Sammenlignet med bestselgere som 10341 Kalk eller 10678 Space, kan vi se at Gentle Whisper er hakket mer rødlig, hvilket betyr at den vil helle mot...

"En gyllen rødtone. Dette er en mild og behagelig rødtone med et hint av rosa. Den kan beskrives som en mørkere utgave enn bestselgeren 2856 Warm Blush. 20167 Welcoming Red kan være en frisk aksent til farger som 12120 Desert Pink, 20046 Savanna Sunset og 20047 Blushing Peach." NCS fargekode for Welcoming Red 20167 fra Jotun er 4429-Y72R.

"En dempet oransjetone. Dette er en dempet, men likevel glad, oransje tone. Dette er gode fargetoner for soner i hjemmet hvor vi er sosiale, siden oransje er en stimulerende farge. Den kan beskrives som en kvikkere utgave av 11175 Adventure, da den vil oppleves mer gyllen og kulørt."

"En grålig blåtone. Denne mellomtonen har et behagelig grålig skjær over seg, og den vil kunne beskrives som både rolig og tidløs. Den vil fungere godt på soverom, stue, kjøkken så vel som på et barnerom."

Speil har en magisk evne til å åpne opp rom og gi følelsen av mer plass og lys. IKEA Speil BLODLÖNN er det perfekte tilbehøret for å realisere denne effekten i ethvert rom. Med sine elegante kvadratiske former og enkle montering, tilbyr dette speilet en praktisk og stilfull løsning for å skape romfølelse i ditt hjem.