IKEA Dunvik Kontinentalseng

31.08.2021
IKEA Furuset, Oslo
IKEA Furuset, Oslo

IKEA Dunvik kontinentalseng. Malm kommode 6 skuffer, hvitbeiset eikefiner. Symfonisk trådløs bordlampehøyttaler. Pax garderobeskap. Vindkast taklampe. Jotun Sheer Grey 12077. "En klassisk kontinentalseng med en myk hodegavl med polstring over hele - perfekt å sette midt i rommet."

10 instagrammere med IKEA Dunvik kontinentalseng.

Bohus Bodie -serien. Juniorseng, lekekasse, kommode, nattbord, skrivebord og garderobeskap.

Soma kommode er tilgjengelig i 2 forskjellige modeller, 5 skuffer, smale 50,8 cm og brede 80 cm. Fargene som er tilgjengelige er furu hvit og furu svart.

DISCOVERY 140 3 seter sovesofa Bonell fjærmadrass Symfoni light grey. Madrassmål 140x200. "DISCOVERY er en svært god sovesofa som gjøres om til seng i en enkel bevegelse uten å ta bort rygg- og seteputer."

"En dempet, burgunderrød tone, noe mer blålig i tonen enn rødtonene vi kjenner som 2995 Dusty Red eller 2859 Whispering Red. Nydelig sammen med dempede gråtoner."

"En brent oransje tone. Fargen er gyllen, jordnær og lun. Den er som et lite eventyr av gult, rødt og oransje. Vi kan også beskrive den som en mer gyllen utgave av 2771 Rustikk Terracotta, eller som en mørkere utgave av 12074 Peachy."