Varme nyanser og rene linjer: Model Stockholm kjøkken fra HTH

02.02.2023
HTH Kjøkkenforum Bodø
HTH Kjøkkenforum Bodø

Det er ingen tvil om at et velinnredet kjøkken kan være et av hjemmets mest samlingspunkter. Men det kan også være en dyr affære å få drømmekjøkkenet ditt. Derfor er Model Stockholm fra HTH et godt alternativ for deg som ønsker deg et hyggelig kjøkken til en fornuftig pris.

Model Stockholm har en lyse mokkafarge som skiller seg ut fra de mer klassiske, hvite kjøkkenene, og bringer varme og hygge inn i boliginnredningen. Dørene er robuste, noe som gir trygghet for at kjøkkenet vil holde seg penere over tid. I tillegg er kjøkkenet enkelt å kombinere med flere materialer og design, noe som gir deg frihet til å personliggjøre kjøkkenet ditt.

Til tross for den budsjettvennlige prisen har Model Stockholm ingenting å skjule. Kjøkkenet har enkelte og rene linjer som kombineres med varme toner, noe som gjør at du vil føle deg hjemme og velkommen i ditt eget kjøkken.

Alt i alt er Model Stockholm fra HTH et hyggelig kjøkken som kombinerer godt design med en fornuftig pris. Hvorfor ikke besøke din lokale HTH-butikk og se Model Stockholm med egne øyne? Vi er sikre på at du vil bli forelsket!

Når det gjelder å skape et kjøkken som sømløst blander stil, funksjonalitet og bærekraft, skiller IKEA seg ut som et førstevalg for mange hjemmeinnredere. NICKEBO- og VOXTORP-skapene, sammen med den elegante KARLBY-benkeplaten, eksemplifiserer den perfekte foreningen av moderne estetikk og gjennomtenkt design. I denne artikkelen utforsker vi...

Hvert år nærmer vi oss den magiske juletiden, og Rusta har nok en gang åpnet dørene for et vell av juleglede og festlige tilbud. Med et spekter av juleprodukter, dekorasjoner og festlige påfunn ønsker Rusta å gjøre julen personlig og ekstra spesiell for alle.

"En nøytral gråaktig sort tone. Lekker kontrast til det meste for de som liker skape, mørke kontraster i interiøret. Kan benyttes til de fleste hvite toner, samt alle andre kulørte farger."

Årets Farge 2024 - Ønsketegn er en brun mystisk farge, som setter tonen for interiørtrenden i det kommende året. Det brune representerer naturen rundt oss, og tiltrekningskraften i det jordlige har fanget designere og trendeksperter verden rundt, forteller kreativ leder Tale O. Henningsen.

SINARP/HASSLARP kjøkken i dype brunfarger fra IKEA er et unikt og håndlaget valg for de som ønsker å legge til et personlig preg i sitt kjøkken. Kombinasjonen av dype brunfarger på frontene kombinert med kanter i massivt tre gir et naturlig og eksklusivt utseende.

Julen er den tiden på året da vi samles med våre kjære, deler gleder og skaper minner som varer livet ut. Og i år, som alltid, er det IKEA som hjelper oss med å sette den rette stemningen for førjulstiden. Med den kommende VINTERFINT- og STRÅLA-kolleksjonen, vil IKEA lyse opp hjemmet ditt og hjelpe deg med å skape en magisk...