Varme nyanser og rene linjer: Model Stockholm kjøkken fra HTH

02.02.2023
HTH Kjøkkenforum Bodø
HTH Kjøkkenforum Bodø

Det er ingen tvil om at et velinnredet kjøkken kan være et av hjemmets mest samlingspunkter. Men det kan også være en dyr affære å få drømmekjøkkenet ditt. Derfor er Model Stockholm fra HTH et godt alternativ for deg som ønsker deg et hyggelig kjøkken til en fornuftig pris.

Model Stockholm har en lyse mokkafarge som skiller seg ut fra de mer klassiske, hvite kjøkkenene, og bringer varme og hygge inn i boliginnredningen. Dørene er robuste, noe som gir trygghet for at kjøkkenet vil holde seg penere over tid. I tillegg er kjøkkenet enkelt å kombinere med flere materialer og design, noe som gir deg frihet til å personliggjøre kjøkkenet ditt.

Til tross for den budsjettvennlige prisen har Model Stockholm ingenting å skjule. Kjøkkenet har enkelte og rene linjer som kombineres med varme toner, noe som gjør at du vil føle deg hjemme og velkommen i ditt eget kjøkken.

Alt i alt er Model Stockholm fra HTH et hyggelig kjøkken som kombinerer godt design med en fornuftig pris. Hvorfor ikke besøke din lokale HTH-butikk og se Model Stockholm med egne øyne? Vi er sikre på at du vil bli forelsket!

"Dyp, mystisk grønntone. Fresh kontrast til den krittende hvite Chi for de som liker litt nye impulser. Vær vågal, prøv den sammen med 5180 Oslo? Eller koralltoner for å skape en litt uventet spenning mellom fargene. Fusion vil også fungere til en rekke grå og beige toner."

"Green Harmony er den perfekte naturlige grønntonen for deg som liker innslag av natur, varme tresorter og lune toner. Lekker til lune grå, beige. og greige farger."

I jakten på å skape et harmonisk og innbydende hjem, er belysning en av nøkkelkomponentene. Det er ikke bare funksjonelt, men det bidrar også til atmosfæren og stemningen i rommet. En pendellampe er et flott valg for å skape et fokuspunkt og gi rommet karakter. Og når det kommer til materialvalg, er tre et klassisk valg som bringer inn en...

I en tid der bærekraft og fornybar energi blir stadig viktigere, har solceller på taket blitt en betydelig aktør for å redusere vår avhengighet av fossile brensler og minske utslippene av klimagasser. Ved å omdanne solenergi til elektrisitet tilbyr solcellepaneler en rekke fordeler både for miljøet og for privatøkonomien. I denne artikkelen skal vi...

"En lys ferskentone. Fargen er dempet og grålig. Til sammenligning er den lysere, mindre rosa, samt mer gyllen enn 10580 Soft Skin som mange kjenner godt. Den er fin til dempede hvite toner som 1622 Refleksjon, men den vil også fungere til de mer gylne hvite pga sin gule undertone. Soft Touch fungerer til 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001...

Når det gjelder å skape et kjøkken som sømløst blander stil, funksjonalitet og bærekraft, skiller IKEA seg ut som et førstevalg for mange hjemmeinnredere. NICKEBO- og VOXTORP-skapene, sammen med den elegante KARLBY-benkeplaten, eksemplifiserer den perfekte foreningen av moderne estetikk og gjennomtenkt design. I denne artikkelen utforsker vi...