Naturlig skjønnhet i ditt kjøkken: Nordic Creation fra HTH

02.02.2023
HTH Kjøkkenforum Bodø
HTH Kjøkkenforum Bodø

Nordic Creation har skapt et unikt kjøkken ved å kombinere det beste av håndverkstradisjoner og naturlige materialer. Kjøkkenet har en robust konstruksjon i 1,4 cm massivt eiketre med vanntette åretegninger. Overflaten er beskyttet med en slitesterk lakk for å bevare den naturlige skjønnheten i treet.

De karakteristiske fingertappede skuffene gir kjøkkenet en elegant enkelhet. Designet understrekes ytterligere av de svarte VH-7 grepene. Kjøkkenøyen får et lette uttrykk med sine svarte sokkelben, som samler designet. Du kan velge mellom ulike størrelser for å passe til ditt kjøkken.

HTH Kjøkkenforum Tromsø
HTH Kjøkkenforum Tromsø

Alt i alt er Nordic Creation et kjøkken som gir en følelse av kvalitet og naturlig skjønnhet. Det er en hyllest til de gode håndverkstradisjonene og gir et vakkert uttrykk i ditt hjem.

IKEA er en av de største leverandørene av møbler og innredningsløsninger i verden. Deres brede utvalg av produkter gir kundene muligheten til å skape en stilfull og praktisk innredning til hjemmet sitt. Et av deres mest populære produkter er PLATSA garderobeskap, som nå kommer med den moderne KALBÅDEN skuffefronten.

IKEA har en stor kolleksjon av møbler for alle dine behov, og JÄTTEBO modulsofa er en av de nyeste sofa valgene. Med en enkel form med rene linjer, er denne sofaen både elegant og praktisk. Sofaens modulære design lar deg kombinere modulene etter eget ønske og tilpasse sofaen til ditt hjem. Med flere sete- og sjeselongmoduler, armlener og...

Årets påske ser ut til å bli fargerik, og med tulipaner, liljer og stemor i sesong er blomstene ingen unntak. Plantasjen deler sine tips til hvordan du kan pynte med disse i påsken.

Å tenke utenfor boksen har blitt en stadig mer populær trend i interiørdesign, spesielt når det kommer til kjøkken. Bort med de tradisjonelle hjørneskapene og inn med de buede skapene! Dette gir et moderne og elegant uttrykk som tiltrekker seg stadig flere hjemmeinnredere.

Når du skal velge spisestoler til hjemmet ditt, er det viktig å vurdere flere faktorer, inkludert stil, størrelse, materiale og komfort. Å finne den rette stolen kan virkelig sette tonen for spiseplassen din og skape en vakker atmosfære for måltidene dine. I denne artikkelen vil vi ta en nærmere titt på spisestoler i ulike stiler og gi deg noen...