HTH New York Kjøkken

24.09.2022
HTH Kjøkkenforum Bodø
HTH Kjøkkenforum Bodø

"Den industrielle New Yorker-stilen kjennetegnes av rå og rustikke materialer slik du kjenner det fra storbyens pulserende liv."

Industriell kjøkkenstil

Mange liker det litt industrielle utseendet på kjøkkenet, moderne løsninger som du ser på bildene her harmonerer godt med det. Mange hyller i metall for å harmonere med stilen, jeg liker kjøkkenskapene over vasken med mørkt frostet glass som passer godt til den grå fargen på kjøkkenet generelt. I hjørnet ser du hvordan hyllen går opp eller ned, litt oppbevaringsplass med teknisk heisløsning, bra eller ikke? Jeg lar deg bestemme. Du kan se hvordan det fungerer i Pinterest-videoen ovenfor.

Interiørbutikker.no driver også en nettside som heter Mauritz Interior & Design, den er for de som vil se litt mer av hva som finnes i møbelbutikker ute i Europa hvor vi er og filmer mye. Vi har filmet over 100 forskjellige IKEA-kjøkken, noe som settes stor pris på.

"En gyllenbrun tone. Dette er en gyllenbrun tone med klare hint av brunt, som er varm og spennende i møte med en rekke farger. Lekker til mørk brunt, til lyse gule og beige toner, samt spennende til blått." NCS fargekode for Jotun Impression er 3210-Y25R.