Høstens trender hos Lagerhaus - Elevated Earth til Shout Out

01.07.2023

Innredningskjeden Lagerhaus avslører de spennende trendretningene for høstkolleksjonen - Elevated Earth og Shout Out. Disse trendene gir kundene en enestående opplevelse av farger, materialer, håndverk og prisgunstig design, og binder kolleksjonene sammen på en vakker måte gjennom hele høsten.

Trendretningen Elevated Earth

Elevated Earth er inspirert av naturens materialrikdom og luksuriøse sider. Trenden utforsker bruken av farger og materialer for å skape den perfekte formen. Blant høydepunktene finner vi de vakre lyktene Flinta, som kommer i nyanser av brunt og mørkegrønt - eksempler på det fantastiske Elevated Earth-konseptet. Unikt håndlagde reaktive glasurer gir produktene en vakker stil, og skålene og koppene Poem, samt det elegante kakefatet God, er gode eksempler på dette. Trenden oppfordrer til en stund med ro, avslapning og ettertanke. Fokuset er på glasurens oppførsel i ovnen, de unike forskjellene mellom ulike objekter og verdien av ujevnheter og avtrykk som oppstår gjennom håndverk. 

Høstkolleksjonens farger er inspirert av det ikoniske designet fra 60- og 70-tallet, med brun som en dominerende farge for å skape en koselig høstatmosfære. Harmoniske kombinasjoner av beige, blå, rød og skittent lilla gir en naturlig og innbydende følelse. USB-oppladbare lampen Glow fanger høstens farger og naturens innflytelse med sin unike design inspirert av stein. I tillegg til de naturlige materialene i Elevated Earth, tilfører den luksuriøse typografien en ekstra touch til trendretningen. Duftlysene Boheme Story, Happy Hour og Forest Energy, med sine naturtro dufter, er innpakket med den nye typografien og skaper en innbydende og beroligende atmosfære. Blanke flater i gull og sølv gir en elegant og stilfull stemning, hvor den gullfargede lampen Kick Globe og bestikket Hammered er blant høydepunktene.

Trendretningen Shout Out

Shout Out henter inspirasjon fra 2000-tallet, med frodige former og design som oppsto takket være digitale teknikker, som gav rom for et mer fleksibelt formspråk. Selv under pandemien har denne lekne og glade trenden blomstret, da de myke og organiske formene skaper en følelse av ro og harmoni. Uregelmessige og naturlige former spiller en betydelig rolle i Shout Out-trenden, sammen med interiørdetaljer inspirert av skandinavisk design, funksjonalitet og stripete mønstre som definitivt vil sette et smil om leppene og fylle hjemmet med glede. 

Shout Out tar også inspirasjon fra naturen, spesielt sopp, som blir en leken motivasjon i ulike tolkninger av interiørdetaljene. Den populære lampen Stripe kommer tilbake i høstkolleksjonen i den nye fargen skittent lilla, og mønsteret Fun-gi er tilgjengelig på flere produkter som notatblokker, kopper og potter. Som en kontrast til soppenes lekne uttrykk presenteres også en skandinavisk design som bygger på enkelhet, form og funksjonalitet. 

Den skandinaviske estetikken reflekteres i produkter som den populære oppbevaringsboksen Caddy og plastboksen Lager, laget av gjenvunnet plast. Disse produktene, tilgjengelige i høstens trendfarger, hyller den minimalistiske løsningen for organisering og oppbevaring. Stripemønsteret binder sammen høstkolleksjonene og gir dem en harmonisk følelse, synlig i produkter som den praktiske lunsjvesken Good Lunch, den koselige puten og teppet View, samt te- og kaffekrukkene Rand.

Både Elevated Earth og Shout Out tilbyr unike og inspirerende produkter til hele hjemmet. Lagerhaus styrker sitt engasjement for naturen og det moderne formspråket, samtidig som de setter fokus på håndverk, kvalitet og prisgunstig design. Høstkolleksjonene vil være tilgjengelige i butikk og på nett i uke 29, 33 og 38.

Hvite kjøkken har lenge vært en fast bestanddel i interiørdesign, og tilbyr en tidløs og allsidig lerret for hjemmeinnredning. Uansett om du foretrekker et klassisk, tradisjonelt utseende eller en strømlinjeformet og moderne atmosfære, kan hvite kjøkken tilpasses for å passe en rekke designestetikker. I denne artikkelen vil vi utforske den...

Hvis en farge kan gi et hjem en omfavnelse, er det Sweet Embrace™, Nordsjøs Årets Farge 2024. Denne lyse og positive rosa fargen, som er inspirert av mykt dun og lette kveldsskyer, er perfekt for å skape ro og innbydende rom som mange av oss lengter etter.

Kid har allerede en betydelig rolle i mange norske hjem, og vi har gått fra «Steikje fine gardiner» til «Få det fint». Nå hyller vi hjemmet ytterligere – med ny pay off: «Godt å komme hjem».

"En dempet beige tone. Denne fargen er en dempet beige tone med gyllen undertone. Den er ikke like varm og rund som tradisjonelle beigetoner, men den er noe mer grålig i uttrykket. Fargen kan minne om den velkjente 10679 Washed Linen. Dette er en god basisfarge inntil mørkere gråbeige farger. Blant de lysere og hvitaktige tonene vil man finne mange...

"En svakt gråaktig hvit tone. Fargen har en rødlig undertone, og mange overraskes litt over den, da den ikke er så godt synlig ved første øyekast. Men denne fargen vil f.eks dra seg litt rosa i møte med andre gylne, lyse toner som 1001 Egghvit og 1453 Bomull, så det bør unngås. 1622 Refleksjon står nydelig til lune grå og...

Speil har lenge vært en viktig del av interiøret i våre hjem. De tjener ikke bare som praktiske gjenstander for å se oss selv i, men kan også være en flott dekorativ tillegg til stuen. Store speil til stuen er spesielt populære, da de kan gi rommet en følelse av romslighet, lys og stil. I denne artikkelen vil vi...