Høstens trender hos Lagerhaus - Elevated Earth til Shout Out

01.07.2023

Innredningskjeden Lagerhaus avslører de spennende trendretningene for høstkolleksjonen - Elevated Earth og Shout Out. Disse trendene gir kundene en enestående opplevelse av farger, materialer, håndverk og prisgunstig design, og binder kolleksjonene sammen på en vakker måte gjennom hele høsten.

Trendretningen Elevated Earth

Elevated Earth er inspirert av naturens materialrikdom og luksuriøse sider. Trenden utforsker bruken av farger og materialer for å skape den perfekte formen. Blant høydepunktene finner vi de vakre lyktene Flinta, som kommer i nyanser av brunt og mørkegrønt - eksempler på det fantastiske Elevated Earth-konseptet. Unikt håndlagde reaktive glasurer gir produktene en vakker stil, og skålene og koppene Poem, samt det elegante kakefatet God, er gode eksempler på dette. Trenden oppfordrer til en stund med ro, avslapning og ettertanke. Fokuset er på glasurens oppførsel i ovnen, de unike forskjellene mellom ulike objekter og verdien av ujevnheter og avtrykk som oppstår gjennom håndverk. 

Høstkolleksjonens farger er inspirert av det ikoniske designet fra 60- og 70-tallet, med brun som en dominerende farge for å skape en koselig høstatmosfære. Harmoniske kombinasjoner av beige, blå, rød og skittent lilla gir en naturlig og innbydende følelse. USB-oppladbare lampen Glow fanger høstens farger og naturens innflytelse med sin unike design inspirert av stein. I tillegg til de naturlige materialene i Elevated Earth, tilfører den luksuriøse typografien en ekstra touch til trendretningen. Duftlysene Boheme Story, Happy Hour og Forest Energy, med sine naturtro dufter, er innpakket med den nye typografien og skaper en innbydende og beroligende atmosfære. Blanke flater i gull og sølv gir en elegant og stilfull stemning, hvor den gullfargede lampen Kick Globe og bestikket Hammered er blant høydepunktene.

Trendretningen Shout Out

Shout Out henter inspirasjon fra 2000-tallet, med frodige former og design som oppsto takket være digitale teknikker, som gav rom for et mer fleksibelt formspråk. Selv under pandemien har denne lekne og glade trenden blomstret, da de myke og organiske formene skaper en følelse av ro og harmoni. Uregelmessige og naturlige former spiller en betydelig rolle i Shout Out-trenden, sammen med interiørdetaljer inspirert av skandinavisk design, funksjonalitet og stripete mønstre som definitivt vil sette et smil om leppene og fylle hjemmet med glede. 

Shout Out tar også inspirasjon fra naturen, spesielt sopp, som blir en leken motivasjon i ulike tolkninger av interiørdetaljene. Den populære lampen Stripe kommer tilbake i høstkolleksjonen i den nye fargen skittent lilla, og mønsteret Fun-gi er tilgjengelig på flere produkter som notatblokker, kopper og potter. Som en kontrast til soppenes lekne uttrykk presenteres også en skandinavisk design som bygger på enkelhet, form og funksjonalitet. 

Den skandinaviske estetikken reflekteres i produkter som den populære oppbevaringsboksen Caddy og plastboksen Lager, laget av gjenvunnet plast. Disse produktene, tilgjengelige i høstens trendfarger, hyller den minimalistiske løsningen for organisering og oppbevaring. Stripemønsteret binder sammen høstkolleksjonene og gir dem en harmonisk følelse, synlig i produkter som den praktiske lunsjvesken Good Lunch, den koselige puten og teppet View, samt te- og kaffekrukkene Rand.

Både Elevated Earth og Shout Out tilbyr unike og inspirerende produkter til hele hjemmet. Lagerhaus styrker sitt engasjement for naturen og det moderne formspråket, samtidig som de setter fokus på håndverk, kvalitet og prisgunstig design. Høstkolleksjonene vil være tilgjengelige i butikk og på nett i uke 29, 33 og 38.

Påsken er en tid for å feire fornyelse og håp, og det er også en tid for å pynte hjemmet med vakre og fargerike dekorasjoner. Hadeland Glassverk, med sin lange historie og ekspertise innen glassproduksjon, tilbyr en unik mulighet til å bringe påskestemningen inn i hjemmet ditt på en elegant måte.

"En lys, greige tone. Gentle Whisper en dus, greige farge, hvor man tydelig ser spor av både beige og grå. På lysere toner som dette, blir undertonene tydeligere, altså den rødlige i dette tilfelle. Sammenlignet med bestselgere som 10341 Kalk eller 10678 Space, kan vi se at Gentle Whisper er hakket mer rødlig, hvilket betyr at den vil helle mot...

"En gyllen rødtone. Dette er en mild og behagelig rødtone med et hint av rosa. Den kan beskrives som en mørkere utgave enn bestselgeren 2856 Warm Blush. 20167 Welcoming Red kan være en frisk aksent til farger som 12120 Desert Pink, 20046 Savanna Sunset og 20047 Blushing Peach." NCS fargekode for Welcoming Red 20167 fra Jotun er 4429-Y72R.

"En dempet oransjetone. Dette er en dempet, men likevel glad, oransje tone. Dette er gode fargetoner for soner i hjemmet hvor vi er sosiale, siden oransje er en stimulerende farge. Den kan beskrives som en kvikkere utgave av 11175 Adventure, da den vil oppleves mer gyllen og kulørt."

"En grålig blåtone. Denne mellomtonen har et behagelig grålig skjær over seg, og den vil kunne beskrives som både rolig og tidløs. Den vil fungere godt på soverom, stue, kjøkken så vel som på et barnerom."

Speil har en magisk evne til å åpne opp rom og gi følelsen av mer plass og lys. IKEA Speil BLODLÖNN er det perfekte tilbehøret for å realisere denne effekten i ethvert rom. Med sine elegante kvadratiske former og enkle montering, tilbyr dette speilet en praktisk og stilfull løsning for å skape romfølelse i ditt hjem.