Høstens Naturnære Skatter hos Rusta: Organiske vaser, mønstrede lyslykter, og varme tekstiler!

25.05.2023

Høsten nærmer seg, og med den kommer en ny sesong av inspirasjon og fornyelse i hjemmet. Hos Rusta, kjent for sitt brede utvalg av rimelige produkter, finner du et spekter av spennende høstnyheter som vil forvandle atmosfæren i ethvert rom. Fra organiske vaser og mønstrede lyslykter til myke tekstiler, er det noe for enhver smak.

Foto i artikkelen: Rusta

En naturlig og jordnær stil fortsetter å dominere denne sesongen, og Rusta har fanget essensen av dette perfekt. Med materialer som ull, bomull og lin blir naturen en integrert del av interiøret. Ved å bruke disse naturmaterialene har Rusta skapt produkter som er både vakre og bærekraftige.

Hos Rusta kan du forvente et bredt utvalg av interiørnyheter som er tilgjengelige allerede fra august. Grunnfargene beige og naturhvit utgjør basisen, men denne høsten kan du også glede deg over olivengrønn, dyp lilla, brent oransje og brun - farger som bringer varme og dybde inn i rommet og skaper en hjemmekoselig atmosfære.

Når det gjelder tekstiler, vil Rusta imponere deg med en rekke nye mønstre. Autumn leaves, Botanica og Dahlia er noen av de navnene som flørter med naturen og dens motiver. Og det er ikke bare mønstrene som er spennende - det fløyelsmyke materialet chenille gjør også et comeback, og du kan finne det på puter og gardiner. En av høydepunktene er Frances-teppet, som har en høy og lav lugg i beige eller hvit, og som forventes å bli en favoritt blant kundene.

Ruter er også en trend som tar over denne høsten. Du vil finne rutemønstre på alt fra tepper, pledd og gardiner til puter og sengesett. Til og med kjøkkenet blir preget av ruter, med gardinkapper, duker og kjøkkenhåndklær i dette tidløse mønsteret.

Rustas kjøkkenavdeling får også tilskudd denne høsten. Rustikke støpejernsgryter og en trendy beige stekepanne vil hjelpe deg med å lage deilige måltider hjemme. Og hvis du er en hjemmekokk, vil du elske det stilige forkleet i canvas med skinndetaljer som nå blir en del av sortimentet.

Når det gjelder detaljer, er Rusta kjent for å tilby prisgunstige produkter som gir hjemmet ditt et løft. Du vil finne et bredt utvalg av lyslykter, duftlys, vaser og krukker som enkelt kan brukes til å skape personlige stilleben. Cleo-lyslykten, en populær favoritt, kommer nå i flere farger. I tillegg kan du glede deg over søte sopplyslykter som passer perfekt sammen med lampen Reykjavik, som også kommer i nye farger denne høsten.

Rusta har virkelig satt sammen en imponerende kolleksjon av høstnyheter som vil inspirere deg til å forvandle ditt eget hjem. Enten du er ute etter å legge til naturlige elementer, leke med mønstre eller oppgradere kjøkkenet ditt, vil Rusta være din pålitelige destinasjon.

Så noter datoen i kalenderen - fra august kan du utforske og oppdage Rustas høstnyheter i varehusene. Gi hjemmet ditt et friskt pust med naturlige materialer, rutemønstre og rustikke detaljer. Rusta er klar til å hjelpe deg med å skape den perfekte høststemningen i hjemmet ditt!

"Dyp, mystisk grønntone. Fresh kontrast til den krittende hvite Chi for de som liker litt nye impulser. Vær vågal, prøv den sammen med 5180 Oslo? Eller koralltoner for å skape en litt uventet spenning mellom fargene. Fusion vil også fungere til en rekke grå og beige toner."

"Green Harmony er den perfekte naturlige grønntonen for deg som liker innslag av natur, varme tresorter og lune toner. Lekker til lune grå, beige. og greige farger."

I jakten på å skape et harmonisk og innbydende hjem, er belysning en av nøkkelkomponentene. Det er ikke bare funksjonelt, men det bidrar også til atmosfæren og stemningen i rommet. En pendellampe er et flott valg for å skape et fokuspunkt og gi rommet karakter. Og når det kommer til materialvalg, er tre et klassisk valg som bringer inn en...

I en tid der bærekraft og fornybar energi blir stadig viktigere, har solceller på taket blitt en betydelig aktør for å redusere vår avhengighet av fossile brensler og minske utslippene av klimagasser. Ved å omdanne solenergi til elektrisitet tilbyr solcellepaneler en rekke fordeler både for miljøet og for privatøkonomien. I denne artikkelen skal vi...

"En lys ferskentone. Fargen er dempet og grålig. Til sammenligning er den lysere, mindre rosa, samt mer gyllen enn 10580 Soft Skin som mange kjenner godt. Den er fin til dempede hvite toner som 1622 Refleksjon, men den vil også fungere til de mer gylne hvite pga sin gule undertone. Soft Touch fungerer til 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001...

Når det gjelder å skape et kjøkken som sømløst blander stil, funksjonalitet og bærekraft, skiller IKEA seg ut som et førstevalg for mange hjemmeinnredere. NICKEBO- og VOXTORP-skapene, sammen med den elegante KARLBY-benkeplaten, eksemplifiserer den perfekte foreningen av moderne estetikk og gjennomtenkt design. I denne artikkelen utforsker vi...