Høstens Naturnære Skatter hos Rusta: Organiske vaser, mønstrede lyslykter, og varme tekstiler!

25.05.2023

Høsten nærmer seg, og med den kommer en ny sesong av inspirasjon og fornyelse i hjemmet. Hos Rusta, kjent for sitt brede utvalg av rimelige produkter, finner du et spekter av spennende høstnyheter som vil forvandle atmosfæren i ethvert rom. Fra organiske vaser og mønstrede lyslykter til myke tekstiler, er det noe for enhver smak.

Foto i artikkelen: Rusta

En naturlig og jordnær stil fortsetter å dominere denne sesongen, og Rusta har fanget essensen av dette perfekt. Med materialer som ull, bomull og lin blir naturen en integrert del av interiøret. Ved å bruke disse naturmaterialene har Rusta skapt produkter som er både vakre og bærekraftige.

Hos Rusta kan du forvente et bredt utvalg av interiørnyheter som er tilgjengelige allerede fra august. Grunnfargene beige og naturhvit utgjør basisen, men denne høsten kan du også glede deg over olivengrønn, dyp lilla, brent oransje og brun - farger som bringer varme og dybde inn i rommet og skaper en hjemmekoselig atmosfære.

Når det gjelder tekstiler, vil Rusta imponere deg med en rekke nye mønstre. Autumn leaves, Botanica og Dahlia er noen av de navnene som flørter med naturen og dens motiver. Og det er ikke bare mønstrene som er spennende - det fløyelsmyke materialet chenille gjør også et comeback, og du kan finne det på puter og gardiner. En av høydepunktene er Frances-teppet, som har en høy og lav lugg i beige eller hvit, og som forventes å bli en favoritt blant kundene.

Ruter er også en trend som tar over denne høsten. Du vil finne rutemønstre på alt fra tepper, pledd og gardiner til puter og sengesett. Til og med kjøkkenet blir preget av ruter, med gardinkapper, duker og kjøkkenhåndklær i dette tidløse mønsteret.

Rustas kjøkkenavdeling får også tilskudd denne høsten. Rustikke støpejernsgryter og en trendy beige stekepanne vil hjelpe deg med å lage deilige måltider hjemme. Og hvis du er en hjemmekokk, vil du elske det stilige forkleet i canvas med skinndetaljer som nå blir en del av sortimentet.

Når det gjelder detaljer, er Rusta kjent for å tilby prisgunstige produkter som gir hjemmet ditt et løft. Du vil finne et bredt utvalg av lyslykter, duftlys, vaser og krukker som enkelt kan brukes til å skape personlige stilleben. Cleo-lyslykten, en populær favoritt, kommer nå i flere farger. I tillegg kan du glede deg over søte sopplyslykter som passer perfekt sammen med lampen Reykjavik, som også kommer i nye farger denne høsten.

Rusta har virkelig satt sammen en imponerende kolleksjon av høstnyheter som vil inspirere deg til å forvandle ditt eget hjem. Enten du er ute etter å legge til naturlige elementer, leke med mønstre eller oppgradere kjøkkenet ditt, vil Rusta være din pålitelige destinasjon.

Så noter datoen i kalenderen - fra august kan du utforske og oppdage Rustas høstnyheter i varehusene. Gi hjemmet ditt et friskt pust med naturlige materialer, rutemønstre og rustikke detaljer. Rusta er klar til å hjelpe deg med å skape den perfekte høststemningen i hjemmet ditt!

Hvite kjøkken har lenge vært en fast bestanddel i interiørdesign, og tilbyr en tidløs og allsidig lerret for hjemmeinnredning. Uansett om du foretrekker et klassisk, tradisjonelt utseende eller en strømlinjeformet og moderne atmosfære, kan hvite kjøkken tilpasses for å passe en rekke designestetikker. I denne artikkelen vil vi utforske den...

Hvis en farge kan gi et hjem en omfavnelse, er det Sweet Embrace™, Nordsjøs Årets Farge 2024. Denne lyse og positive rosa fargen, som er inspirert av mykt dun og lette kveldsskyer, er perfekt for å skape ro og innbydende rom som mange av oss lengter etter.

Kid har allerede en betydelig rolle i mange norske hjem, og vi har gått fra «Steikje fine gardiner» til «Få det fint». Nå hyller vi hjemmet ytterligere – med ny pay off: «Godt å komme hjem».

"En dempet beige tone. Denne fargen er en dempet beige tone med gyllen undertone. Den er ikke like varm og rund som tradisjonelle beigetoner, men den er noe mer grålig i uttrykket. Fargen kan minne om den velkjente 10679 Washed Linen. Dette er en god basisfarge inntil mørkere gråbeige farger. Blant de lysere og hvitaktige tonene vil man finne mange...

"En svakt gråaktig hvit tone. Fargen har en rødlig undertone, og mange overraskes litt over den, da den ikke er så godt synlig ved første øyekast. Men denne fargen vil f.eks dra seg litt rosa i møte med andre gylne, lyse toner som 1001 Egghvit og 1453 Bomull, så det bør unngås. 1622 Refleksjon står nydelig til lune grå og...

Speil har lenge vært en viktig del av interiøret i våre hjem. De tjener ikke bare som praktiske gjenstander for å se oss selv i, men kan også være en flott dekorativ tillegg til stuen. Store speil til stuen er spesielt populære, da de kan gi rommet en følelse av romslighet, lys og stil. I denne artikkelen vil vi...