Høstens Naturnære Skatter hos Rusta: Organiske vaser, mønstrede lyslykter, og varme tekstiler!

25.05.2023

Høsten nærmer seg, og med den kommer en ny sesong av inspirasjon og fornyelse i hjemmet. Hos Rusta, kjent for sitt brede utvalg av rimelige produkter, finner du et spekter av spennende høstnyheter som vil forvandle atmosfæren i ethvert rom. Fra organiske vaser og mønstrede lyslykter til myke tekstiler, er det noe for enhver smak.

Foto i artikkelen: Rusta

En naturlig og jordnær stil fortsetter å dominere denne sesongen, og Rusta har fanget essensen av dette perfekt. Med materialer som ull, bomull og lin blir naturen en integrert del av interiøret. Ved å bruke disse naturmaterialene har Rusta skapt produkter som er både vakre og bærekraftige.

Hos Rusta kan du forvente et bredt utvalg av interiørnyheter som er tilgjengelige allerede fra august. Grunnfargene beige og naturhvit utgjør basisen, men denne høsten kan du også glede deg over olivengrønn, dyp lilla, brent oransje og brun - farger som bringer varme og dybde inn i rommet og skaper en hjemmekoselig atmosfære.

Når det gjelder tekstiler, vil Rusta imponere deg med en rekke nye mønstre. Autumn leaves, Botanica og Dahlia er noen av de navnene som flørter med naturen og dens motiver. Og det er ikke bare mønstrene som er spennende - det fløyelsmyke materialet chenille gjør også et comeback, og du kan finne det på puter og gardiner. En av høydepunktene er Frances-teppet, som har en høy og lav lugg i beige eller hvit, og som forventes å bli en favoritt blant kundene.

Ruter er også en trend som tar over denne høsten. Du vil finne rutemønstre på alt fra tepper, pledd og gardiner til puter og sengesett. Til og med kjøkkenet blir preget av ruter, med gardinkapper, duker og kjøkkenhåndklær i dette tidløse mønsteret.

Rustas kjøkkenavdeling får også tilskudd denne høsten. Rustikke støpejernsgryter og en trendy beige stekepanne vil hjelpe deg med å lage deilige måltider hjemme. Og hvis du er en hjemmekokk, vil du elske det stilige forkleet i canvas med skinndetaljer som nå blir en del av sortimentet.

Når det gjelder detaljer, er Rusta kjent for å tilby prisgunstige produkter som gir hjemmet ditt et løft. Du vil finne et bredt utvalg av lyslykter, duftlys, vaser og krukker som enkelt kan brukes til å skape personlige stilleben. Cleo-lyslykten, en populær favoritt, kommer nå i flere farger. I tillegg kan du glede deg over søte sopplyslykter som passer perfekt sammen med lampen Reykjavik, som også kommer i nye farger denne høsten.

Rusta har virkelig satt sammen en imponerende kolleksjon av høstnyheter som vil inspirere deg til å forvandle ditt eget hjem. Enten du er ute etter å legge til naturlige elementer, leke med mønstre eller oppgradere kjøkkenet ditt, vil Rusta være din pålitelige destinasjon.

Så noter datoen i kalenderen - fra august kan du utforske og oppdage Rustas høstnyheter i varehusene. Gi hjemmet ditt et friskt pust med naturlige materialer, rutemønstre og rustikke detaljer. Rusta er klar til å hjelpe deg med å skape den perfekte høststemningen i hjemmet ditt!

Norsk håndverk og design har funnet veien inn på bryllupslistene, og populariteten øker stadig. Sommeren er en tid fylt med bryllup og romantikk, og det er nå tydelig at nye generasjoner setter pris på ekte håndverk, norsk design og varig kvalitet. Hadeland Glassverk, kjent for sitt imponerende håndverk, er et eksempel på en bedrift som opplever...

Hadeland Glassverk har nylig lansert en serie med vakre glassvaser og lyslykter i en nydelig blåfarge som tar tankene til himmel, hav og forfriskende bad. Siccori-serien, som består av Siccorivasene, er kjennetegnet av sine myke former og tilbyr tre ulike størrelser som er perfekte for å imøtekomme behovene til forskjellige typer blomster og...

Utemøbler ser gjerne litt pjuskete ut etter en vinter i boden eller utendørs. Veldig mye blir fint etter en vask, men det kan bli enda finere om du gir det et strøk med maling! Det finnes maling som passer til både treverk og metall. Har du for eksempel en benk, en stol eller et bord, er det verken tidkrevende eller...

Den populære bilde-TV-en fra Samsung har akkurat fått enda flere tilpasningsmuligheter, og kan nå harmonisere med en enda bredere rekke individuelle smaker og interiørstiler. The Frame er den perfekte symbiosen mellom kunst og teknologi, skapt for å smelte sømløst inn i ethvert hjem. Takket være det nye samarbeidet med FRAME IT kan man nå velge...

Eglo Carlton er en ekstremt populær lampekolleksjon som tilbyr et bredt spekter av belysningsløsninger for ethvert rom og enhver stil. Med sin elegante design og funksjonelle egenskaper har Carlton-serien raskt blitt en favoritt blant både profesjonelle interiørdesignere og vanlige forbrukere. (Denne artikkelen kan inneholde reklamelenker til...

Når det kommer til innredning av stuen, er belysning en viktig faktor for å skape riktig atmosfære og stemning. En riktig valgt taklampe kan gi stuen din et løft og bli et stilfullt og funksjonelt element i rommet. I denne artikkelen vil vi utforske ulike typer taklamper som passer perfekt til stuen. Liker du lampene i denne artikkelen, finner...