Moderne og komfortable Anne Sofa fra Møbelringen

02.02.2023
Møbelringen ABC. Bodø.
Møbelringen ABC. Bodø.

Møblene våre sier noe om vår personlige stil og smak, og er en viktig del av vårt hjem. Derfor bør vi velge våre møbler med omhu, for å få en optimal kombinasjon av funksjonalitet, komfort og estetikk. Møbelringen har nå en sofa som oppfyller alle disse kravene - Anne sofa.

Anne sofaen fra Møbelringen er en modulsofa som har en unik og tidløs design. Den vil derfor passe inn i de fleste interiørstiler, og gir rommet en frisk og moderne touch. Samtidig vil sofaen være et hyggelig og komfortabelt sted å slappe av på, da sittekomforten er suveren.

Hjellegjerde, produsenten av Anne sofaen, står for godt håndverk og norsk design. Rammen er laget av heltre og kryssfinér, noe som gir sofaen en sterk og holdbar konstruksjon. Du kan også velge mellom ulike farger og tekstiler, slik at du kan tilpasse sofaen til dine ønsker og behov.

Når det gjelder å skape et kjøkken som sømløst blander stil, funksjonalitet og bærekraft, skiller IKEA seg ut som et førstevalg for mange hjemmeinnredere. NICKEBO- og VOXTORP-skapene, sammen med den elegante KARLBY-benkeplaten, eksemplifiserer den perfekte foreningen av moderne estetikk og gjennomtenkt design. I denne artikkelen utforsker vi...

Hvert år nærmer vi oss den magiske juletiden, og Rusta har nok en gang åpnet dørene for et vell av juleglede og festlige tilbud. Med et spekter av juleprodukter, dekorasjoner og festlige påfunn ønsker Rusta å gjøre julen personlig og ekstra spesiell for alle.

"En nøytral gråaktig sort tone. Lekker kontrast til det meste for de som liker skape, mørke kontraster i interiøret. Kan benyttes til de fleste hvite toner, samt alle andre kulørte farger."

Årets Farge 2024 - Ønsketegn er en brun mystisk farge, som setter tonen for interiørtrenden i det kommende året. Det brune representerer naturen rundt oss, og tiltrekningskraften i det jordlige har fanget designere og trendeksperter verden rundt, forteller kreativ leder Tale O. Henningsen.

SINARP/HASSLARP kjøkken i dype brunfarger fra IKEA er et unikt og håndlaget valg for de som ønsker å legge til et personlig preg i sitt kjøkken. Kombinasjonen av dype brunfarger på frontene kombinert med kanter i massivt tre gir et naturlig og eksklusivt utseende.

Julen er den tiden på året da vi samles med våre kjære, deler gleder og skaper minner som varer livet ut. Og i år, som alltid, er det IKEA som hjelper oss med å sette den rette stemningen for førjulstiden. Med den kommende VINTERFINT- og STRÅLA-kolleksjonen, vil IKEA lyse opp hjemmet ditt og hjelpe deg med å skape en magisk...