Skap et unikt og elegant uttrykk med hexagon fliser

17.02.2023
Byggmakker
Byggmakker

Hexagon fliser er en trendy og moderne flisetype som har blitt stadig mer populær blant de som ønsker å gi sitt kjøkken eller bad et unikt og elegant utseende. Disse flisene er sekskantede og kommer i en rekke forskjellige farger, størrelser og materialer, slik at de kan tilpasses ulike stiler og smaker.

Norfloor
Norfloor

En av de største fordelene med hexagon fliser er deres allsidighet. Disse flisene kan brukes både på gulv og vegger, og kan skape et moderne og iøynefallende uttrykk på begge steder. De kan brukes alene eller i kombinasjon med andre flisetyper for å skape et unikt og personlig design.

Norfloor i Bodø

Klikk for større bilde

I kjøkkenet kan hexagon fliser brukes som et vakkert og slitesterkt alternativ til tradisjonelle gulv- og veggmaterialer. De er spesielt egnet til bruk som en bakvegg bak komfyren eller vasken, og kan gi et stilrent og moderne uttrykk. I tillegg er disse flisene lette å rengjøre og vedlikeholde, noe som gjør dem til et praktisk valg for et hektisk kjøkkenmiljø.

Bodø Varme-Flis & Steinsenter i Bodø. (FagFlis) 

På badet kan hexagon fliser brukes på en rekke forskjellige måter for å skape et unikt og elegant uttrykk. Disse flisene kan brukes på gulvet, i dusjen, rundt badekaret eller som en bakvegg bak vasken. De kan også brukes i kombinasjon med andre flisetyper og mønstre for å skape en dynamisk og interessant design. På grunn av deres vannavvisende egenskaper er hexagon fliser et ideelt valg for et fuktig bademiljø.

Byggmakker i Bodø

Når det gjelder å velge riktig hexagon flis til ditt kjøkken eller bad, er det viktig å vurdere flere faktorer. Først og fremst bør du tenke på farge og materiale. Velg en flis som passer til din personlige smak og passer til den eksisterende innredningen i rommet ditt. Videre bør du vurdere størrelsen på flisene og mønsteret du ønsker å oppnå.

Det er også viktig å velge en hexagon flis av høy kvalitet, slik at den vil vare lenge og se flott ut i årene som kommer. Sørg for å kjøpe fliser fra en pålitelig leverandør og velg en flis som er spesielt laget for bruk i kjøkken eller bad.

Alt i alt kan hexagon fliser gi et moderne, stilrent og elegant uttrykk til ditt kjøkken eller bad. Med en rekke forskjellige farger, størrelser og materialer å velge mellom, kan du skape en unik og personlig design som vil glede deg i mange år fremover.

Direktelenke til Hexagon fliser på Instagram, Pinterest og Google.

Påsken er en tid for å feire fornyelse og håp, og det er også en tid for å pynte hjemmet med vakre og fargerike dekorasjoner. Hadeland Glassverk, med sin lange historie og ekspertise innen glassproduksjon, tilbyr en unik mulighet til å bringe påskestemningen inn i hjemmet ditt på en elegant måte.

"En lys, greige tone. Gentle Whisper en dus, greige farge, hvor man tydelig ser spor av både beige og grå. På lysere toner som dette, blir undertonene tydeligere, altså den rødlige i dette tilfelle. Sammenlignet med bestselgere som 10341 Kalk eller 10678 Space, kan vi se at Gentle Whisper er hakket mer rødlig, hvilket betyr at den vil helle mot...

"En gyllen rødtone. Dette er en mild og behagelig rødtone med et hint av rosa. Den kan beskrives som en mørkere utgave enn bestselgeren 2856 Warm Blush. 20167 Welcoming Red kan være en frisk aksent til farger som 12120 Desert Pink, 20046 Savanna Sunset og 20047 Blushing Peach." NCS fargekode for Welcoming Red 20167 fra Jotun er 4429-Y72R.

"En dempet oransjetone. Dette er en dempet, men likevel glad, oransje tone. Dette er gode fargetoner for soner i hjemmet hvor vi er sosiale, siden oransje er en stimulerende farge. Den kan beskrives som en kvikkere utgave av 11175 Adventure, da den vil oppleves mer gyllen og kulørt."

"En grålig blåtone. Denne mellomtonen har et behagelig grålig skjær over seg, og den vil kunne beskrives som både rolig og tidløs. Den vil fungere godt på soverom, stue, kjøkken så vel som på et barnerom."

Speil har en magisk evne til å åpne opp rom og gi følelsen av mer plass og lys. IKEA Speil BLODLÖNN er det perfekte tilbehøret for å realisere denne effekten i ethvert rom. Med sine elegante kvadratiske former og enkle montering, tilbyr dette speilet en praktisk og stilfull løsning for å skape romfølelse i ditt hjem.