Skap et unikt og elegant uttrykk med hexagon fliser

17.02.2023
Byggmakker
Byggmakker

Hexagon fliser er en trendy og moderne flisetype som har blitt stadig mer populær blant de som ønsker å gi sitt kjøkken eller bad et unikt og elegant utseende. Disse flisene er sekskantede og kommer i en rekke forskjellige farger, størrelser og materialer, slik at de kan tilpasses ulike stiler og smaker.

Norfloor
Norfloor

En av de største fordelene med hexagon fliser er deres allsidighet. Disse flisene kan brukes både på gulv og vegger, og kan skape et moderne og iøynefallende uttrykk på begge steder. De kan brukes alene eller i kombinasjon med andre flisetyper for å skape et unikt og personlig design.

Norfloor i Bodø

Klikk for større bilde

I kjøkkenet kan hexagon fliser brukes som et vakkert og slitesterkt alternativ til tradisjonelle gulv- og veggmaterialer. De er spesielt egnet til bruk som en bakvegg bak komfyren eller vasken, og kan gi et stilrent og moderne uttrykk. I tillegg er disse flisene lette å rengjøre og vedlikeholde, noe som gjør dem til et praktisk valg for et hektisk kjøkkenmiljø.

Bodø Varme-Flis & Steinsenter i Bodø. (FagFlis) 

På badet kan hexagon fliser brukes på en rekke forskjellige måter for å skape et unikt og elegant uttrykk. Disse flisene kan brukes på gulvet, i dusjen, rundt badekaret eller som en bakvegg bak vasken. De kan også brukes i kombinasjon med andre flisetyper og mønstre for å skape en dynamisk og interessant design. På grunn av deres vannavvisende egenskaper er hexagon fliser et ideelt valg for et fuktig bademiljø.

Byggmakker i Bodø

Når det gjelder å velge riktig hexagon flis til ditt kjøkken eller bad, er det viktig å vurdere flere faktorer. Først og fremst bør du tenke på farge og materiale. Velg en flis som passer til din personlige smak og passer til den eksisterende innredningen i rommet ditt. Videre bør du vurdere størrelsen på flisene og mønsteret du ønsker å oppnå.

Det er også viktig å velge en hexagon flis av høy kvalitet, slik at den vil vare lenge og se flott ut i årene som kommer. Sørg for å kjøpe fliser fra en pålitelig leverandør og velg en flis som er spesielt laget for bruk i kjøkken eller bad.

Alt i alt kan hexagon fliser gi et moderne, stilrent og elegant uttrykk til ditt kjøkken eller bad. Med en rekke forskjellige farger, størrelser og materialer å velge mellom, kan du skape en unik og personlig design som vil glede deg i mange år fremover.

Direktelenke til Hexagon fliser på Instagram, Pinterest og Google.

Hvite kjøkken har lenge vært en fast bestanddel i interiørdesign, og tilbyr en tidløs og allsidig lerret for hjemmeinnredning. Uansett om du foretrekker et klassisk, tradisjonelt utseende eller en strømlinjeformet og moderne atmosfære, kan hvite kjøkken tilpasses for å passe en rekke designestetikker. I denne artikkelen vil vi utforske den...

Hvis en farge kan gi et hjem en omfavnelse, er det Sweet Embrace™, Nordsjøs Årets Farge 2024. Denne lyse og positive rosa fargen, som er inspirert av mykt dun og lette kveldsskyer, er perfekt for å skape ro og innbydende rom som mange av oss lengter etter.

Kid har allerede en betydelig rolle i mange norske hjem, og vi har gått fra «Steikje fine gardiner» til «Få det fint». Nå hyller vi hjemmet ytterligere – med ny pay off: «Godt å komme hjem».

"En dempet beige tone. Denne fargen er en dempet beige tone med gyllen undertone. Den er ikke like varm og rund som tradisjonelle beigetoner, men den er noe mer grålig i uttrykket. Fargen kan minne om den velkjente 10679 Washed Linen. Dette er en god basisfarge inntil mørkere gråbeige farger. Blant de lysere og hvitaktige tonene vil man finne mange...

"En svakt gråaktig hvit tone. Fargen har en rødlig undertone, og mange overraskes litt over den, da den ikke er så godt synlig ved første øyekast. Men denne fargen vil f.eks dra seg litt rosa i møte med andre gylne, lyse toner som 1001 Egghvit og 1453 Bomull, så det bør unngås. 1622 Refleksjon står nydelig til lune grå og...

Speil har lenge vært en viktig del av interiøret i våre hjem. De tjener ikke bare som praktiske gjenstander for å se oss selv i, men kan også være en flott dekorativ tillegg til stuen. Store speil til stuen er spesielt populære, da de kan gi rommet en følelse av romslighet, lys og stil. I denne artikkelen vil vi...