Hennes og Mauritz Home 

10.12.2020

Hennes og Mauritz eller som folk sier mest, HM, er mest kjent for klærne sine, men de har også mye møbler og interiør i sitt sortiment. I 2009 ble HM Home lansert og i dag 10 år senere er de i 15 HM butikker i Norge. Selvfølgelig kan du handle på hjemmesiden deres. 

HM Home er i byene:

Oslo. (Stortorvet 13)  (Aker Brygge) (Bogstadveien 11)

Bergen. (Horisont Senter) 

Tromsø. (Jekta storsenter) 

Bodø. (City Nord)

Harstad. (Amfi Kanebogen)

Trondheim. (City Lade)

Ålesund. (Amfi Moa) 

Sandnes. (Kvadrat kjøpesenter)

Kristiansand. (Sørlandssentret) (Slottet Shopping)

Fredrikstad. (Torvbyen)

Drammen. (Emil Jensen gården)

Hamar. (CC Hamar stadion)

Følg gjerne Youtube-kanalen vår der vi filmer i butikkene

Bilde fra HM Home i Bodø.

HM og designere

Hennes og Mauritz er kjent for å jobbe med kjente designere og er veldig flinke til å produsere kleskolleksjoner som folk elsker, så hvorfor ikke gjøre det i interiørsektoren, de har den samme tankegangen her og produserer unike og etterspurte møbler av kjente designere. Kundegruppen er allerede i butikken, så hvorfor ikke tilby mer enn klær og sminke. Det er ikke rart at HM i 2009 utvidet sortimentet innen interiør- og møbelsektoren.

Klikk for større bilde.

Bilder fra HM Home Bodø.

HM Home hjemmeside

På nettstedet har de for tiden 2500 forskjellige produkter i 21 kategorier. Du kan søke i kategorisøk eller også handle og finne produkter for hvert rom, en enkel og god webside med god oversikt over hva de har i sortimentet. 

Bilder fra HM Home Bodø.

HM og Miljøet 

Hennes og Mauritz som er en global aktør med en stor produksjon av varer, tar også et stadig større miljøansvar. Du som kunde vil kanskje handle ekstra miljøvennlig og da finnes Conscious produkter i hyllene på HM. Hva er det? 

"I H&M har vi som mål å skape bra mote, til best mulig pris, og på en måte som har mindre påvirkning på miljøet. Du kan finne Conscious-produktene, som har mindre påvirkning på miljøet, ved å se etter våre grønne merkelapper. Conscious-produkter finner du i alle våre avdelinger. Våre Conscious-produkter inneholder minst 50% resirkulerte, økologiske eller Tencel-materialer - noen inneholder 100%. På grunn av produktkvalitet og funksjonalitet er det et unntak - for resirkulert bomull kan en maks bruke 20% i et plagg. Vi jobber for å øke andelen av resirkulert bomull i plaggene våre så raskt som mulig." Les mer her: