IKEA Hemnes og Pinntorp - en harmonisk kombinasjon av design og funksjonalitet

12.02.2023

IKEA Hemnes vitrineskap er en flott tillegg til ethvert hjem. Det er laget med høy kvalitet materialer og kommer i en rekke farger, inkludert rødbeiset/lys brunbeiset, som gir en touch av sofistikert stil til ditt interiør. Skapet har tre skuffer som gir deg god oppbevaringsplass, og den glassdøren gir et åpent og luftig utseende. Kombinert med en bokhylle ved siden av, gir Hemnes vitrineskapet ditt hjem en perfekt balanse mellom praktisk lagring og stilfull design.

Pinntorp bord og stoler

Pinntorp bord og stoler er en elegant og stilfull tillegg til ditt hjem. De kommer i en flott rød beiset farge som passer perfekt sammen med andre møbler i samme farge og stil. Bordet og stolene er laget med høy kvalitet materialer og gir deg en komfortabel og praktisk plass å spise, arbeide eller slappe av. Pinntorp serien gir deg også muligheten til å matche stilen på dine møbler med resten av ditt hjem, noe som gjør det til et flott alternativ for deg som ønsker en harmonisk og samordnet innredning.

"Enkelt er ofte det beste. Inspirert av svensk møbeltradisjon, tilbyr denne trestolen med en minimalistisk, noe skråstilt ryggstøtte og stor sitteflate stor komfort med en tradisjonell følelse."

Påsken er en tid for å feire fornyelse og håp, og det er også en tid for å pynte hjemmet med vakre og fargerike dekorasjoner. Hadeland Glassverk, med sin lange historie og ekspertise innen glassproduksjon, tilbyr en unik mulighet til å bringe påskestemningen inn i hjemmet ditt på en elegant måte.

"En lys, greige tone. Gentle Whisper en dus, greige farge, hvor man tydelig ser spor av både beige og grå. På lysere toner som dette, blir undertonene tydeligere, altså den rødlige i dette tilfelle. Sammenlignet med bestselgere som 10341 Kalk eller 10678 Space, kan vi se at Gentle Whisper er hakket mer rødlig, hvilket betyr at den vil helle mot...

"En gyllen rødtone. Dette er en mild og behagelig rødtone med et hint av rosa. Den kan beskrives som en mørkere utgave enn bestselgeren 2856 Warm Blush. 20167 Welcoming Red kan være en frisk aksent til farger som 12120 Desert Pink, 20046 Savanna Sunset og 20047 Blushing Peach." NCS fargekode for Welcoming Red 20167 fra Jotun er 4429-Y72R.

"En dempet oransjetone. Dette er en dempet, men likevel glad, oransje tone. Dette er gode fargetoner for soner i hjemmet hvor vi er sosiale, siden oransje er en stimulerende farge. Den kan beskrives som en kvikkere utgave av 11175 Adventure, da den vil oppleves mer gyllen og kulørt."

"En grålig blåtone. Denne mellomtonen har et behagelig grålig skjær over seg, og den vil kunne beskrives som både rolig og tidløs. Den vil fungere godt på soverom, stue, kjøkken så vel som på et barnerom."

Speil har en magisk evne til å åpne opp rom og gi følelsen av mer plass og lys. IKEA Speil BLODLÖNN er det perfekte tilbehøret for å realisere denne effekten i ethvert rom. Med sine elegante kvadratiske former og enkle montering, tilbyr dette speilet en praktisk og stilfull løsning for å skape romfølelse i ditt hjem.