Halvor Bakkes Signature Collection hos Bohus

06.08.2023

Er du en av de som verdsetter det tradisjonelle, men samtidig ønsker å inkludere moderne elementer? Liker du en elegant og raffinert stil med varme, lune farger? Da vil nok den klassiske møbelstilen appellere til deg! I samarbeid med den anerkjente interiør- og møbeldesigneren Halvor Bakke har Bohus utviklet Signature Collection by Halvor Bakke - en kolleksjon med kvalitetsmøbler som spenner over et bredt spekter av uttrykk og stiler. Bildene ble filmet hos Bohus i Bodø.

Kolleksjonen er kjennetegnet av sin rene, enkle og ukompliserte design. Møbelstoffene er nøye utvalgt for å skape harmoni og gir rom for å blande ulike tekstiler for å skape et personlig, men likevel stilsikkert uttrykk, ifølge interiørdesigneren Halvor Bakke.

Signaturkolleksjonen inneholder flere flotte møbler, blant annet Pall i brun og Stol i svart, begge designet av Halvor Bakke. Her finner man et stort utvalg kvalitetsmøbler, inkludert tidløse møbler og spennende interiør i nye farger og materialer med trendy strukturer. Kolleksjonen blander varme farger som orange og rust med kalde farger som koksgrå, grønn og sort.

Den klassiske møbelstilen preges fortsatt av dempede farger og materialer som gir en eksklusiv og taktil følelse uten å være prangende. Samtidig oppmuntres det til å inkludere innslag av sterke farger for å oppdatere en allerede klassisk innredet stue. Her nevnes lekre fløyelsputer i dype nyanser, for eksempel i fargen orange, som et godt eksempel på en mulig tilføyelse.

Et klassisk interiør domineres av tidløse møbler, farger og materialer som er valgt ut for å skape et komfortabelt hjem, der man kan slappe av, ha gode samtaler og trives både alene og sammen med andre. Halvor Bakke oppfordrer til å følge magefølelsen for å skape drømmehjemmet.

Møbelkolleksjonen er et resultat av inspirasjon hentet fra Halvors reiser, samt hans personlige ønsker og behov. Han liker å kombinere nye møbler med elementer fra reisene eller arvede gjenstander for å skape en autentisk følelse i interiøret.

En av styrkene til Signature Collection by Halvor Bakke er at møblene fungerer både i stramme og koselige interiører, noe som gjør kolleksjonen passende for de fleste hjem. Møblene kan kombineres på ulike måter, og det skal være enkelt og gøy å variere mellom de forskjellige sammensetningene.

En aktuell trend denne høsten er fiskebeinsmønsteret, som nå finnes på flere av møblene i kolleksjonen, blant annet på sofabord, skjenker og skap i både hvitpigmentert og sort eik. Dette mønsteret har lenge vært populært på gulv, men nå bringes det også opp på veggene og blir et spennende element i møblementet.

Signature Collection by Halvor Bakke er resultatet av et nært og kreativt samarbeid mellom Halvor og Bohus. Begge parter er glade for den positive mottakelsen møbelserien har fått, og de er begeistret over at mange nå velger tidløs kvalitet og et klassisk interiør. Halvor uttrykker stor stolthet over å presentere den nye katalogen og nyhetene i kolleksjonen, og beskriver den som mer komplett og fleksibel enn noensinne tidligere.

Så hvis du setter pris på det tradisjonelle kombinert med moderne touch, og er ute etter elegante og kvalitetsrike møbler som gir rom for personlig stil, kan Signature Collection by Halvor Bakke hos Bohus være det perfekte valget for deg!

Påsken er en tid for å feire fornyelse og håp, og det er også en tid for å pynte hjemmet med vakre og fargerike dekorasjoner. Hadeland Glassverk, med sin lange historie og ekspertise innen glassproduksjon, tilbyr en unik mulighet til å bringe påskestemningen inn i hjemmet ditt på en elegant måte.

"En lys, greige tone. Gentle Whisper en dus, greige farge, hvor man tydelig ser spor av både beige og grå. På lysere toner som dette, blir undertonene tydeligere, altså den rødlige i dette tilfelle. Sammenlignet med bestselgere som 10341 Kalk eller 10678 Space, kan vi se at Gentle Whisper er hakket mer rødlig, hvilket betyr at den vil helle mot...

"En gyllen rødtone. Dette er en mild og behagelig rødtone med et hint av rosa. Den kan beskrives som en mørkere utgave enn bestselgeren 2856 Warm Blush. 20167 Welcoming Red kan være en frisk aksent til farger som 12120 Desert Pink, 20046 Savanna Sunset og 20047 Blushing Peach." NCS fargekode for Welcoming Red 20167 fra Jotun er 4429-Y72R.

"En dempet oransjetone. Dette er en dempet, men likevel glad, oransje tone. Dette er gode fargetoner for soner i hjemmet hvor vi er sosiale, siden oransje er en stimulerende farge. Den kan beskrives som en kvikkere utgave av 11175 Adventure, da den vil oppleves mer gyllen og kulørt."

"En grålig blåtone. Denne mellomtonen har et behagelig grålig skjær over seg, og den vil kunne beskrives som både rolig og tidløs. Den vil fungere godt på soverom, stue, kjøkken så vel som på et barnerom."

Speil har en magisk evne til å åpne opp rom og gi følelsen av mer plass og lys. IKEA Speil BLODLÖNN er det perfekte tilbehøret for å realisere denne effekten i ethvert rom. Med sine elegante kvadratiske former og enkle montering, tilbyr dette speilet en praktisk og stilfull løsning for å skape romfølelse i ditt hjem.