Halvor Bakkes Signature Collection hos Bohus

06.08.2023

Er du en av de som verdsetter det tradisjonelle, men samtidig ønsker å inkludere moderne elementer? Liker du en elegant og raffinert stil med varme, lune farger? Da vil nok den klassiske møbelstilen appellere til deg! I samarbeid med den anerkjente interiør- og møbeldesigneren Halvor Bakke har Bohus utviklet Signature Collection by Halvor Bakke - en kolleksjon med kvalitetsmøbler som spenner over et bredt spekter av uttrykk og stiler. Bildene ble filmet hos Bohus i Bodø.

Kolleksjonen er kjennetegnet av sin rene, enkle og ukompliserte design. Møbelstoffene er nøye utvalgt for å skape harmoni og gir rom for å blande ulike tekstiler for å skape et personlig, men likevel stilsikkert uttrykk, ifølge interiørdesigneren Halvor Bakke.

Signaturkolleksjonen inneholder flere flotte møbler, blant annet Pall i brun og Stol i svart, begge designet av Halvor Bakke. Her finner man et stort utvalg kvalitetsmøbler, inkludert tidløse møbler og spennende interiør i nye farger og materialer med trendy strukturer. Kolleksjonen blander varme farger som orange og rust med kalde farger som koksgrå, grønn og sort.

Den klassiske møbelstilen preges fortsatt av dempede farger og materialer som gir en eksklusiv og taktil følelse uten å være prangende. Samtidig oppmuntres det til å inkludere innslag av sterke farger for å oppdatere en allerede klassisk innredet stue. Her nevnes lekre fløyelsputer i dype nyanser, for eksempel i fargen orange, som et godt eksempel på en mulig tilføyelse.

Et klassisk interiør domineres av tidløse møbler, farger og materialer som er valgt ut for å skape et komfortabelt hjem, der man kan slappe av, ha gode samtaler og trives både alene og sammen med andre. Halvor Bakke oppfordrer til å følge magefølelsen for å skape drømmehjemmet.

Møbelkolleksjonen er et resultat av inspirasjon hentet fra Halvors reiser, samt hans personlige ønsker og behov. Han liker å kombinere nye møbler med elementer fra reisene eller arvede gjenstander for å skape en autentisk følelse i interiøret.

En av styrkene til Signature Collection by Halvor Bakke er at møblene fungerer både i stramme og koselige interiører, noe som gjør kolleksjonen passende for de fleste hjem. Møblene kan kombineres på ulike måter, og det skal være enkelt og gøy å variere mellom de forskjellige sammensetningene.

En aktuell trend denne høsten er fiskebeinsmønsteret, som nå finnes på flere av møblene i kolleksjonen, blant annet på sofabord, skjenker og skap i både hvitpigmentert og sort eik. Dette mønsteret har lenge vært populært på gulv, men nå bringes det også opp på veggene og blir et spennende element i møblementet.

Signature Collection by Halvor Bakke er resultatet av et nært og kreativt samarbeid mellom Halvor og Bohus. Begge parter er glade for den positive mottakelsen møbelserien har fått, og de er begeistret over at mange nå velger tidløs kvalitet og et klassisk interiør. Halvor uttrykker stor stolthet over å presentere den nye katalogen og nyhetene i kolleksjonen, og beskriver den som mer komplett og fleksibel enn noensinne tidligere.

Så hvis du setter pris på det tradisjonelle kombinert med moderne touch, og er ute etter elegante og kvalitetsrike møbler som gir rom for personlig stil, kan Signature Collection by Halvor Bakke hos Bohus være det perfekte valget for deg!

Hvite kjøkken har lenge vært en fast bestanddel i interiørdesign, og tilbyr en tidløs og allsidig lerret for hjemmeinnredning. Uansett om du foretrekker et klassisk, tradisjonelt utseende eller en strømlinjeformet og moderne atmosfære, kan hvite kjøkken tilpasses for å passe en rekke designestetikker. I denne artikkelen vil vi utforske den...

Hvis en farge kan gi et hjem en omfavnelse, er det Sweet Embrace™, Nordsjøs Årets Farge 2024. Denne lyse og positive rosa fargen, som er inspirert av mykt dun og lette kveldsskyer, er perfekt for å skape ro og innbydende rom som mange av oss lengter etter.

Kid har allerede en betydelig rolle i mange norske hjem, og vi har gått fra «Steikje fine gardiner» til «Få det fint». Nå hyller vi hjemmet ytterligere – med ny pay off: «Godt å komme hjem».

"En dempet beige tone. Denne fargen er en dempet beige tone med gyllen undertone. Den er ikke like varm og rund som tradisjonelle beigetoner, men den er noe mer grålig i uttrykket. Fargen kan minne om den velkjente 10679 Washed Linen. Dette er en god basisfarge inntil mørkere gråbeige farger. Blant de lysere og hvitaktige tonene vil man finne mange...

"En svakt gråaktig hvit tone. Fargen har en rødlig undertone, og mange overraskes litt over den, da den ikke er så godt synlig ved første øyekast. Men denne fargen vil f.eks dra seg litt rosa i møte med andre gylne, lyse toner som 1001 Egghvit og 1453 Bomull, så det bør unngås. 1622 Refleksjon står nydelig til lune grå og...

Speil har lenge vært en viktig del av interiøret i våre hjem. De tjener ikke bare som praktiske gjenstander for å se oss selv i, men kan også være en flott dekorativ tillegg til stuen. Store speil til stuen er spesielt populære, da de kan gi rommet en følelse av romslighet, lys og stil. I denne artikkelen vil vi...