Halvor Bakkes Signature Collection hos Bohus

06.08.2023

Er du en av de som verdsetter det tradisjonelle, men samtidig ønsker å inkludere moderne elementer? Liker du en elegant og raffinert stil med varme, lune farger? Da vil nok den klassiske møbelstilen appellere til deg! I samarbeid med den anerkjente interiør- og møbeldesigneren Halvor Bakke har Bohus utviklet Signature Collection by Halvor Bakke - en kolleksjon med kvalitetsmøbler som spenner over et bredt spekter av uttrykk og stiler. Bildene ble filmet hos Bohus i Bodø.

Kolleksjonen er kjennetegnet av sin rene, enkle og ukompliserte design. Møbelstoffene er nøye utvalgt for å skape harmoni og gir rom for å blande ulike tekstiler for å skape et personlig, men likevel stilsikkert uttrykk, ifølge interiørdesigneren Halvor Bakke.

Signaturkolleksjonen inneholder flere flotte møbler, blant annet Pall i brun og Stol i svart, begge designet av Halvor Bakke. Her finner man et stort utvalg kvalitetsmøbler, inkludert tidløse møbler og spennende interiør i nye farger og materialer med trendy strukturer. Kolleksjonen blander varme farger som orange og rust med kalde farger som koksgrå, grønn og sort.

Den klassiske møbelstilen preges fortsatt av dempede farger og materialer som gir en eksklusiv og taktil følelse uten å være prangende. Samtidig oppmuntres det til å inkludere innslag av sterke farger for å oppdatere en allerede klassisk innredet stue. Her nevnes lekre fløyelsputer i dype nyanser, for eksempel i fargen orange, som et godt eksempel på en mulig tilføyelse.

Et klassisk interiør domineres av tidløse møbler, farger og materialer som er valgt ut for å skape et komfortabelt hjem, der man kan slappe av, ha gode samtaler og trives både alene og sammen med andre. Halvor Bakke oppfordrer til å følge magefølelsen for å skape drømmehjemmet.

Møbelkolleksjonen er et resultat av inspirasjon hentet fra Halvors reiser, samt hans personlige ønsker og behov. Han liker å kombinere nye møbler med elementer fra reisene eller arvede gjenstander for å skape en autentisk følelse i interiøret.

En av styrkene til Signature Collection by Halvor Bakke er at møblene fungerer både i stramme og koselige interiører, noe som gjør kolleksjonen passende for de fleste hjem. Møblene kan kombineres på ulike måter, og det skal være enkelt og gøy å variere mellom de forskjellige sammensetningene.

En aktuell trend denne høsten er fiskebeinsmønsteret, som nå finnes på flere av møblene i kolleksjonen, blant annet på sofabord, skjenker og skap i både hvitpigmentert og sort eik. Dette mønsteret har lenge vært populært på gulv, men nå bringes det også opp på veggene og blir et spennende element i møblementet.

Signature Collection by Halvor Bakke er resultatet av et nært og kreativt samarbeid mellom Halvor og Bohus. Begge parter er glade for den positive mottakelsen møbelserien har fått, og de er begeistret over at mange nå velger tidløs kvalitet og et klassisk interiør. Halvor uttrykker stor stolthet over å presentere den nye katalogen og nyhetene i kolleksjonen, og beskriver den som mer komplett og fleksibel enn noensinne tidligere.

Så hvis du setter pris på det tradisjonelle kombinert med moderne touch, og er ute etter elegante og kvalitetsrike møbler som gir rom for personlig stil, kan Signature Collection by Halvor Bakke hos Bohus være det perfekte valget for deg!

"Dyp, mystisk grønntone. Fresh kontrast til den krittende hvite Chi for de som liker litt nye impulser. Vær vågal, prøv den sammen med 5180 Oslo? Eller koralltoner for å skape en litt uventet spenning mellom fargene. Fusion vil også fungere til en rekke grå og beige toner."

"Green Harmony er den perfekte naturlige grønntonen for deg som liker innslag av natur, varme tresorter og lune toner. Lekker til lune grå, beige. og greige farger."

I jakten på å skape et harmonisk og innbydende hjem, er belysning en av nøkkelkomponentene. Det er ikke bare funksjonelt, men det bidrar også til atmosfæren og stemningen i rommet. En pendellampe er et flott valg for å skape et fokuspunkt og gi rommet karakter. Og når det kommer til materialvalg, er tre et klassisk valg som bringer inn en...

I en tid der bærekraft og fornybar energi blir stadig viktigere, har solceller på taket blitt en betydelig aktør for å redusere vår avhengighet av fossile brensler og minske utslippene av klimagasser. Ved å omdanne solenergi til elektrisitet tilbyr solcellepaneler en rekke fordeler både for miljøet og for privatøkonomien. I denne artikkelen skal vi...

"En lys ferskentone. Fargen er dempet og grålig. Til sammenligning er den lysere, mindre rosa, samt mer gyllen enn 10580 Soft Skin som mange kjenner godt. Den er fin til dempede hvite toner som 1622 Refleksjon, men den vil også fungere til de mer gylne hvite pga sin gule undertone. Soft Touch fungerer til 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001...

Når det gjelder å skape et kjøkken som sømløst blander stil, funksjonalitet og bærekraft, skiller IKEA seg ut som et førstevalg for mange hjemmeinnredere. NICKEBO- og VOXTORP-skapene, sammen med den elegante KARLBY-benkeplaten, eksemplifiserer den perfekte foreningen av moderne estetikk og gjennomtenkt design. I denne artikkelen utforsker vi...