Hadeland Glassverk: Vakre blå vaser til Hjemmet

05.06.2023

Hadeland Glassverk har nylig lansert en serie med vakre glassvaser og lyslykter i en nydelig blåfarge som tar tankene til himmel, hav og forfriskende bad. Siccori-serien, som består av Siccorivasene, er kjennetegnet av sine myke former og tilbyr tre ulike størrelser som er perfekte for å imøtekomme behovene til forskjellige typer blomster og buketter.

Foto: Hadeland Glassverk
Foto: Hadeland Glassverk

Siccorivasene er ikke bare vakre på egen hånd, men de fungerer også godt i en gruppe. De kan være en fantastisk innredningsdetalj på et spisebord, et skrivebord eller et annet sted der man ønsker å legge til en touch av fargerik eleganse. Med Siccorivasene kan man skape en vakker og raus atmosfære ved å arrangere enkle tulipanbuketter, overdådige rosebuketter, enkeltstående grener eller til og med nyplukkede markblomster. (Denne artikkelen kan inneholde reklamelenker til nettbutikker som selger produkter som artikkelen omhandler.)

Foto: Hadeland Glassverk
Foto: Hadeland Glassverk

I tillegg til å være vaser, kan Siccori-glassene også brukes som stilige lyslykter. Når kvelden senker seg og mørket sprer seg, kan disse vasene lyse opp rommet ditt med et mykt og behagelig lys. Enten du ønsker å skape en avslappende stemning eller en romantisk atmosfære, vil disse lyslyktene definitivt bidra til å sette den rette tonen.

Foto: Hadeland Glassverk
Foto: Hadeland Glassverk

Designet av Maud Gjeruldsen Bugge, er Siccori-serien et bevis på håndverkets kvalitet og kreativitet som Hadeland Glassverk er kjent for. Hver vase og lyslykt er laget med omhu og presisjon, noe som gjør dem til tidløse kunstverk i seg selv. Det himmelblå fargetonen gir en følelse av ro og fred, samtidig som den tilfører et friskt og livlig preg til ethvert rom de plasseres i.

Hvis du ønsker å legge til et snev av farge og eleganse i hjemmet ditt, er de vakre vasene og lyslyktene fra Hadeland Glassverk et utmerket valg. Den himmelblå fargen og det sofistikerte designet vil definitivt tiltrekke seg oppmerksomhet og skape et vakkert blikkfang. Utforsk Siccori-serien i dag og la Hadeland Glassverk inspirere deg til å skape en unik og fortryllende atmosfære i ditt eget hjem.

Påsken er en tid for å feire fornyelse og håp, og det er også en tid for å pynte hjemmet med vakre og fargerike dekorasjoner. Hadeland Glassverk, med sin lange historie og ekspertise innen glassproduksjon, tilbyr en unik mulighet til å bringe påskestemningen inn i hjemmet ditt på en elegant måte.

"En lys, greige tone. Gentle Whisper en dus, greige farge, hvor man tydelig ser spor av både beige og grå. På lysere toner som dette, blir undertonene tydeligere, altså den rødlige i dette tilfelle. Sammenlignet med bestselgere som 10341 Kalk eller 10678 Space, kan vi se at Gentle Whisper er hakket mer rødlig, hvilket betyr at den vil helle mot...

"En gyllen rødtone. Dette er en mild og behagelig rødtone med et hint av rosa. Den kan beskrives som en mørkere utgave enn bestselgeren 2856 Warm Blush. 20167 Welcoming Red kan være en frisk aksent til farger som 12120 Desert Pink, 20046 Savanna Sunset og 20047 Blushing Peach." NCS fargekode for Welcoming Red 20167 fra Jotun er 4429-Y72R.

"En dempet oransjetone. Dette er en dempet, men likevel glad, oransje tone. Dette er gode fargetoner for soner i hjemmet hvor vi er sosiale, siden oransje er en stimulerende farge. Den kan beskrives som en kvikkere utgave av 11175 Adventure, da den vil oppleves mer gyllen og kulørt."

"En grålig blåtone. Denne mellomtonen har et behagelig grålig skjær over seg, og den vil kunne beskrives som både rolig og tidløs. Den vil fungere godt på soverom, stue, kjøkken så vel som på et barnerom."

Speil har en magisk evne til å åpne opp rom og gi følelsen av mer plass og lys. IKEA Speil BLODLÖNN er det perfekte tilbehøret for å realisere denne effekten i ethvert rom. Med sine elegante kvadratiske former og enkle montering, tilbyr dette speilet en praktisk og stilfull løsning for å skape romfølelse i ditt hjem.