Hadeland Glassverk: Vakre blå vaser til Hjemmet

05.06.2023

Hadeland Glassverk har nylig lansert en serie med vakre glassvaser og lyslykter i en nydelig blåfarge som tar tankene til himmel, hav og forfriskende bad. Siccori-serien, som består av Siccorivasene, er kjennetegnet av sine myke former og tilbyr tre ulike størrelser som er perfekte for å imøtekomme behovene til forskjellige typer blomster og buketter.

Foto: Hadeland Glassverk
Foto: Hadeland Glassverk

Siccorivasene er ikke bare vakre på egen hånd, men de fungerer også godt i en gruppe. De kan være en fantastisk innredningsdetalj på et spisebord, et skrivebord eller et annet sted der man ønsker å legge til en touch av fargerik eleganse. Med Siccorivasene kan man skape en vakker og raus atmosfære ved å arrangere enkle tulipanbuketter, overdådige rosebuketter, enkeltstående grener eller til og med nyplukkede markblomster. (Denne artikkelen kan inneholde reklamelenker til nettbutikker som selger produkter som artikkelen omhandler.)

Foto: Hadeland Glassverk
Foto: Hadeland Glassverk

I tillegg til å være vaser, kan Siccori-glassene også brukes som stilige lyslykter. Når kvelden senker seg og mørket sprer seg, kan disse vasene lyse opp rommet ditt med et mykt og behagelig lys. Enten du ønsker å skape en avslappende stemning eller en romantisk atmosfære, vil disse lyslyktene definitivt bidra til å sette den rette tonen.

Foto: Hadeland Glassverk
Foto: Hadeland Glassverk

Designet av Maud Gjeruldsen Bugge, er Siccori-serien et bevis på håndverkets kvalitet og kreativitet som Hadeland Glassverk er kjent for. Hver vase og lyslykt er laget med omhu og presisjon, noe som gjør dem til tidløse kunstverk i seg selv. Det himmelblå fargetonen gir en følelse av ro og fred, samtidig som den tilfører et friskt og livlig preg til ethvert rom de plasseres i.

Hvis du ønsker å legge til et snev av farge og eleganse i hjemmet ditt, er de vakre vasene og lyslyktene fra Hadeland Glassverk et utmerket valg. Den himmelblå fargen og det sofistikerte designet vil definitivt tiltrekke seg oppmerksomhet og skape et vakkert blikkfang. Utforsk Siccori-serien i dag og la Hadeland Glassverk inspirere deg til å skape en unik og fortryllende atmosfære i ditt eget hjem.

Hvite kjøkken har lenge vært en fast bestanddel i interiørdesign, og tilbyr en tidløs og allsidig lerret for hjemmeinnredning. Uansett om du foretrekker et klassisk, tradisjonelt utseende eller en strømlinjeformet og moderne atmosfære, kan hvite kjøkken tilpasses for å passe en rekke designestetikker. I denne artikkelen vil vi utforske den...

Hvis en farge kan gi et hjem en omfavnelse, er det Sweet Embrace™, Nordsjøs Årets Farge 2024. Denne lyse og positive rosa fargen, som er inspirert av mykt dun og lette kveldsskyer, er perfekt for å skape ro og innbydende rom som mange av oss lengter etter.

Kid har allerede en betydelig rolle i mange norske hjem, og vi har gått fra «Steikje fine gardiner» til «Få det fint». Nå hyller vi hjemmet ytterligere – med ny pay off: «Godt å komme hjem».

"En dempet beige tone. Denne fargen er en dempet beige tone med gyllen undertone. Den er ikke like varm og rund som tradisjonelle beigetoner, men den er noe mer grålig i uttrykket. Fargen kan minne om den velkjente 10679 Washed Linen. Dette er en god basisfarge inntil mørkere gråbeige farger. Blant de lysere og hvitaktige tonene vil man finne mange...

"En svakt gråaktig hvit tone. Fargen har en rødlig undertone, og mange overraskes litt over den, da den ikke er så godt synlig ved første øyekast. Men denne fargen vil f.eks dra seg litt rosa i møte med andre gylne, lyse toner som 1001 Egghvit og 1453 Bomull, så det bør unngås. 1622 Refleksjon står nydelig til lune grå og...

Speil har lenge vært en viktig del av interiøret i våre hjem. De tjener ikke bare som praktiske gjenstander for å se oss selv i, men kan også være en flott dekorativ tillegg til stuen. Store speil til stuen er spesielt populære, da de kan gi rommet en følelse av romslighet, lys og stil. I denne artikkelen vil vi...