Hadeland Glassverk: Vakre blå vaser til Hjemmet

05.06.2023

Hadeland Glassverk har nylig lansert en serie med vakre glassvaser og lyslykter i en nydelig blåfarge som tar tankene til himmel, hav og forfriskende bad. Siccori-serien, som består av Siccorivasene, er kjennetegnet av sine myke former og tilbyr tre ulike størrelser som er perfekte for å imøtekomme behovene til forskjellige typer blomster og buketter.

Foto: Hadeland Glassverk
Foto: Hadeland Glassverk

Siccorivasene er ikke bare vakre på egen hånd, men de fungerer også godt i en gruppe. De kan være en fantastisk innredningsdetalj på et spisebord, et skrivebord eller et annet sted der man ønsker å legge til en touch av fargerik eleganse. Med Siccorivasene kan man skape en vakker og raus atmosfære ved å arrangere enkle tulipanbuketter, overdådige rosebuketter, enkeltstående grener eller til og med nyplukkede markblomster. (Denne artikkelen kan inneholde reklamelenker til nettbutikker som selger produkter som artikkelen omhandler.)

Foto: Hadeland Glassverk
Foto: Hadeland Glassverk

I tillegg til å være vaser, kan Siccori-glassene også brukes som stilige lyslykter. Når kvelden senker seg og mørket sprer seg, kan disse vasene lyse opp rommet ditt med et mykt og behagelig lys. Enten du ønsker å skape en avslappende stemning eller en romantisk atmosfære, vil disse lyslyktene definitivt bidra til å sette den rette tonen.

Foto: Hadeland Glassverk
Foto: Hadeland Glassverk

Designet av Maud Gjeruldsen Bugge, er Siccori-serien et bevis på håndverkets kvalitet og kreativitet som Hadeland Glassverk er kjent for. Hver vase og lyslykt er laget med omhu og presisjon, noe som gjør dem til tidløse kunstverk i seg selv. Det himmelblå fargetonen gir en følelse av ro og fred, samtidig som den tilfører et friskt og livlig preg til ethvert rom de plasseres i.

Hvis du ønsker å legge til et snev av farge og eleganse i hjemmet ditt, er de vakre vasene og lyslyktene fra Hadeland Glassverk et utmerket valg. Den himmelblå fargen og det sofistikerte designet vil definitivt tiltrekke seg oppmerksomhet og skape et vakkert blikkfang. Utforsk Siccori-serien i dag og la Hadeland Glassverk inspirere deg til å skape en unik og fortryllende atmosfære i ditt eget hjem.

"Dyp, mystisk grønntone. Fresh kontrast til den krittende hvite Chi for de som liker litt nye impulser. Vær vågal, prøv den sammen med 5180 Oslo? Eller koralltoner for å skape en litt uventet spenning mellom fargene. Fusion vil også fungere til en rekke grå og beige toner."

"Green Harmony er den perfekte naturlige grønntonen for deg som liker innslag av natur, varme tresorter og lune toner. Lekker til lune grå, beige. og greige farger."

I jakten på å skape et harmonisk og innbydende hjem, er belysning en av nøkkelkomponentene. Det er ikke bare funksjonelt, men det bidrar også til atmosfæren og stemningen i rommet. En pendellampe er et flott valg for å skape et fokuspunkt og gi rommet karakter. Og når det kommer til materialvalg, er tre et klassisk valg som bringer inn en...

I en tid der bærekraft og fornybar energi blir stadig viktigere, har solceller på taket blitt en betydelig aktør for å redusere vår avhengighet av fossile brensler og minske utslippene av klimagasser. Ved å omdanne solenergi til elektrisitet tilbyr solcellepaneler en rekke fordeler både for miljøet og for privatøkonomien. I denne artikkelen skal vi...

"En lys ferskentone. Fargen er dempet og grålig. Til sammenligning er den lysere, mindre rosa, samt mer gyllen enn 10580 Soft Skin som mange kjenner godt. Den er fin til dempede hvite toner som 1622 Refleksjon, men den vil også fungere til de mer gylne hvite pga sin gule undertone. Soft Touch fungerer til 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001...

Når det gjelder å skape et kjøkken som sømløst blander stil, funksjonalitet og bærekraft, skiller IKEA seg ut som et førstevalg for mange hjemmeinnredere. NICKEBO- og VOXTORP-skapene, sammen med den elegante KARLBY-benkeplaten, eksemplifiserer den perfekte foreningen av moderne estetikk og gjennomtenkt design. I denne artikkelen utforsker vi...