Guttestrekers kunst: Nyskapende teknologi og unik stil

13.03.2023

Canon Norge kunngjorde nylig en banebrytende teknologi som gjør det mulig å skrive ut kunst i 40 lag. Dette betyr at fotografer og kunstnere nå kan produsere bilder med en utrolig dybde og dimensjonalitet.

Tidligere har tradisjonelle printere vært begrenset i evnen til å gjenskape dybde og tekstur i bilder. Dette har begrenset kunstnernes kreativitet og evne til å lage uttrykksfulle verk. Men nå har Canon utviklet en teknologi som har overvunnet denne begrensningen.

"Petter Grøndahl fra Gutestreker og Canons Henning Hagelund sjekker testprint av utsnitt før den endelige printjobben settes i gang."

Kunstnerduoen Petter Grøndahl og Christoffer Christensen, bedre kjent som Guttestreker, har gjort seg bemerket med sin samfunnsengasjerte og røffe tegnestil. Duoen har jobbet sammen siden 2015 og har siden den gang skapt en rekke bilder som er blitt deres varemerke.

Nå legges planer for en utstilling i New York, men først vil de vise frem sine taktile kunstverk på en utstilling i Grieghallen. Dette vil være første gang de viser frem denne teknikken for publikum.

Guttestreker tilbyr også tradisjonelle Fine Art print og print i fire dybder på transparent akryl. Petter Grøndahl legger imidlertid ikke skjul på at det er taktilt print som de liker best. Dette gir en utrolig fin effekt på de detaljrike tegningene, men det krever også mye arbeid å dele originalen inn i ulike lag.

Guttestrekers metoder og kreative prosesser er forankret i det de selv betegner som "illustrert filosofi". De har ingen formell kunstutdannelse, men dette har bidratt til en utradisjonell tilnærming til kunsten. Duoen er opptatt av å formidle samfunnskritiske budskap gjennom kunsten sin, og de utfordrer betrakterens syn på verden rundt oss.

Canon Arizonas nye teknologi vil definitivt være til stor hjelp for kunstnerne, men det er kunstnerduoens unike visjon og stil som gjør at deres verk er så ettertraktede og verdifulle. Deres samfunnsengasjement og kreative tilnærming til kunsten gjør at de skiller seg ut i mengden.

Guttestreker er et eksempel på hvordan kunst kan brukes som et verktøy for å formidle viktige budskap og utfordre samfunnet vi lever i. Deres unike tilnærming til kunsten og samfunnsengasjement har gjort dem til en av de mest spennende kunstnerduoene i dagens norske kunstscene.

Kunstverkene kan ses og kjøpes på deres nettsted guttestreker.com og i deres eget galleri i Oslo.

IKEA er en av de største leverandørene av møbler og innredningsløsninger i verden. Deres brede utvalg av produkter gir kundene muligheten til å skape en stilfull og praktisk innredning til hjemmet sitt. Et av deres mest populære produkter er PLATSA garderobeskap, som nå kommer med den moderne KALBÅDEN skuffefronten.

IKEA har en stor kolleksjon av møbler for alle dine behov, og JÄTTEBO modulsofa er en av de nyeste sofa valgene. Med en enkel form med rene linjer, er denne sofaen både elegant og praktisk. Sofaens modulære design lar deg kombinere modulene etter eget ønske og tilpasse sofaen til ditt hjem. Med flere sete- og sjeselongmoduler, armlener og...

Årets påske ser ut til å bli fargerik, og med tulipaner, liljer og stemor i sesong er blomstene ingen unntak. Plantasjen deler sine tips til hvordan du kan pynte med disse i påsken.

Å tenke utenfor boksen har blitt en stadig mer populær trend i interiørdesign, spesielt når det kommer til kjøkken. Bort med de tradisjonelle hjørneskapene og inn med de buede skapene! Dette gir et moderne og elegant uttrykk som tiltrekker seg stadig flere hjemmeinnredere.

Når du skal velge spisestoler til hjemmet ditt, er det viktig å vurdere flere faktorer, inkludert stil, størrelse, materiale og komfort. Å finne den rette stolen kan virkelig sette tonen for spiseplassen din og skape en vakker atmosfære for måltidene dine. I denne artikkelen vil vi ta en nærmere titt på spisestoler i ulike stiler og gi deg noen...

Foto: Guttestreker