GRIMO garderobedører fra IKEA: Enkel design og stilren funksjonalitet

13.01.2023

Hvis du ønsker en enkel og stilren garderobe, kan en hvit GRIMO garderobedør fra IKEA være et godt valg. Denne døren har et litt rustikk design som passer til de fleste soverom, og er utstyrt med sorte knotter som kan byttes ut for å endre utseendet. Denne døren passer spesielt godt sammen med HEMNES-serien fra IKEA, og gir et harmonisk og lyst soverom med en enhetlig stil fra seng til kommode.

Farger på GRIMO garderobedører

For de som liker andre farger enn hvit, finnes GRIMO i 3 farger. Hvit, grå og mørkeblå. NCS fargekoder for dørene er,

  • GRIMO hvit S 0602-G92Y glans 10
  • GRIMO mørk blå S 8010-R90B glans 10
  • GRIMO grå S 5000-N glans 10

IKEA har gode planleggingsverktøy der du kan designe din egen garderobe, med dine ideer og løsninger for dine spesifikke behov. Bare besøk IKEAs nettside og søk så finner du kjøkken, garderobe, sofaer, ja du finner planleggingsverktøy for de fleste av deres mest kjente produkter.

Alle bilder er tatt av Interiørbutikker.no

Når det gjelder å skape et kjøkken som sømløst blander stil, funksjonalitet og bærekraft, skiller IKEA seg ut som et førstevalg for mange hjemmeinnredere. NICKEBO- og VOXTORP-skapene, sammen med den elegante KARLBY-benkeplaten, eksemplifiserer den perfekte foreningen av moderne estetikk og gjennomtenkt design. I denne artikkelen utforsker vi...

Hvert år nærmer vi oss den magiske juletiden, og Rusta har nok en gang åpnet dørene for et vell av juleglede og festlige tilbud. Med et spekter av juleprodukter, dekorasjoner og festlige påfunn ønsker Rusta å gjøre julen personlig og ekstra spesiell for alle.

"En nøytral gråaktig sort tone. Lekker kontrast til det meste for de som liker skape, mørke kontraster i interiøret. Kan benyttes til de fleste hvite toner, samt alle andre kulørte farger."

Årets Farge 2024 - Ønsketegn er en brun mystisk farge, som setter tonen for interiørtrenden i det kommende året. Det brune representerer naturen rundt oss, og tiltrekningskraften i det jordlige har fanget designere og trendeksperter verden rundt, forteller kreativ leder Tale O. Henningsen.

SINARP/HASSLARP kjøkken i dype brunfarger fra IKEA er et unikt og håndlaget valg for de som ønsker å legge til et personlig preg i sitt kjøkken. Kombinasjonen av dype brunfarger på frontene kombinert med kanter i massivt tre gir et naturlig og eksklusivt utseende.

Julen er den tiden på året da vi samles med våre kjære, deler gleder og skaper minner som varer livet ut. Og i år, som alltid, er det IKEA som hjelper oss med å sette den rette stemningen for førjulstiden. Med den kommende VINTERFINT- og STRÅLA-kolleksjonen, vil IKEA lyse opp hjemmet ditt og hjelpe deg med å skape en magisk...