Gjør hjemmet ditt til et avslappende fristed med Dijon 5939 fra Butinox Interiør

27.02.2023
©Butinox Interiør
©Butinox Interiør

Dijon 5939 fra Butinox Interiør er en fantastisk farge som sprer varme og glede i ethvert rom. Denne nydelige gulaktige tonen er så myk og subtil at den skaper en beroligende atmosfære. Det er ingen overraskelse at den har blitt en av de mest ettertraktede fargene på markedet i dag.

Dijon 5939

NCS-kode: S3020-Y10R

Dijon 5939 er en allsidig farge som passer til mange interiørstiler og farger. Den er spesielt godt egnet for soverom og stuer, hvor den gir en følelse av komfort og ro. Fargen kan også brukes til å fremheve bestemte områder i rommet, for eksempel en vegg eller en nisje.

©Butinox Interiør
©Butinox Interiør

En av de største fordelene med Dijon 5939 er at den er enkel å kombinere med andre farger og materialer. Den kan brukes sammen med mørkebrune eller grå farger for å skape en jordnær og moderne følelse, eller den kan kombineres med lyse farger som hvit eller pastell for en mykere og mer feminin følelse. Materialer som tre, stein og metall passer også godt sammen med denne fargen, og kan brukes til å gi rommet et naturlig og autentisk preg.

©Butinox Interiør
©Butinox Interiør

Det er ikke bare den allsidige bruken av Dijon 5939 som gjør den til en så fantastisk farge. Fargen er også svært slitesterk og enkel å vedlikeholde. Butinox er kjent for sin høye kvalitet og holdbarhet, og Dijon 5939 er intet unntak. Denne fargen vil se like flott ut år etter år.

©Butinox Interiør
©Butinox Interiør

Så hvis du ønsker å fornye hjemmet ditt med en varm og dus gulaktig tone, er Dijon 5939 fra Butinox interiør det perfekte valget for deg. Med sin allsidighet, holdbarhet og enkelhet i vedlikehold, vil denne fargen gi deg et nytt og inspirerende hjem. Prøv den i dag og se hvordan den kan forvandle rommet ditt!

"Dyp, mystisk grønntone. Fresh kontrast til den krittende hvite Chi for de som liker litt nye impulser. Vær vågal, prøv den sammen med 5180 Oslo? Eller koralltoner for å skape en litt uventet spenning mellom fargene. Fusion vil også fungere til en rekke grå og beige toner."

"Green Harmony er den perfekte naturlige grønntonen for deg som liker innslag av natur, varme tresorter og lune toner. Lekker til lune grå, beige. og greige farger."

I jakten på å skape et harmonisk og innbydende hjem, er belysning en av nøkkelkomponentene. Det er ikke bare funksjonelt, men det bidrar også til atmosfæren og stemningen i rommet. En pendellampe er et flott valg for å skape et fokuspunkt og gi rommet karakter. Og når det kommer til materialvalg, er tre et klassisk valg som bringer inn en...

I en tid der bærekraft og fornybar energi blir stadig viktigere, har solceller på taket blitt en betydelig aktør for å redusere vår avhengighet av fossile brensler og minske utslippene av klimagasser. Ved å omdanne solenergi til elektrisitet tilbyr solcellepaneler en rekke fordeler både for miljøet og for privatøkonomien. I denne artikkelen skal vi...

"En lys ferskentone. Fargen er dempet og grålig. Til sammenligning er den lysere, mindre rosa, samt mer gyllen enn 10580 Soft Skin som mange kjenner godt. Den er fin til dempede hvite toner som 1622 Refleksjon, men den vil også fungere til de mer gylne hvite pga sin gule undertone. Soft Touch fungerer til 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001...

Når det gjelder å skape et kjøkken som sømløst blander stil, funksjonalitet og bærekraft, skiller IKEA seg ut som et førstevalg for mange hjemmeinnredere. NICKEBO- og VOXTORP-skapene, sammen med den elegante KARLBY-benkeplaten, eksemplifiserer den perfekte foreningen av moderne estetikk og gjennomtenkt design. I denne artikkelen utforsker vi...