Gjør hjemmet ditt til et avslappende fristed med Dijon 5939 fra Butinox Interiør

27.02.2023
©Butinox Interiør
©Butinox Interiør

Dijon 5939 fra Butinox Interiør er en fantastisk farge som sprer varme og glede i ethvert rom. Denne nydelige gulaktige tonen er så myk og subtil at den skaper en beroligende atmosfære. Det er ingen overraskelse at den har blitt en av de mest ettertraktede fargene på markedet i dag.

Dijon 5939

NCS-kode: S3020-Y10R

Dijon 5939 er en allsidig farge som passer til mange interiørstiler og farger. Den er spesielt godt egnet for soverom og stuer, hvor den gir en følelse av komfort og ro. Fargen kan også brukes til å fremheve bestemte områder i rommet, for eksempel en vegg eller en nisje.

©Butinox Interiør
©Butinox Interiør

En av de største fordelene med Dijon 5939 er at den er enkel å kombinere med andre farger og materialer. Den kan brukes sammen med mørkebrune eller grå farger for å skape en jordnær og moderne følelse, eller den kan kombineres med lyse farger som hvit eller pastell for en mykere og mer feminin følelse. Materialer som tre, stein og metall passer også godt sammen med denne fargen, og kan brukes til å gi rommet et naturlig og autentisk preg.

©Butinox Interiør
©Butinox Interiør

Det er ikke bare den allsidige bruken av Dijon 5939 som gjør den til en så fantastisk farge. Fargen er også svært slitesterk og enkel å vedlikeholde. Butinox er kjent for sin høye kvalitet og holdbarhet, og Dijon 5939 er intet unntak. Denne fargen vil se like flott ut år etter år.

©Butinox Interiør
©Butinox Interiør

Så hvis du ønsker å fornye hjemmet ditt med en varm og dus gulaktig tone, er Dijon 5939 fra Butinox interiør det perfekte valget for deg. Med sin allsidighet, holdbarhet og enkelhet i vedlikehold, vil denne fargen gi deg et nytt og inspirerende hjem. Prøv den i dag og se hvordan den kan forvandle rommet ditt!

"En lys ferskentone. Fargen er dempet og grålig. Til sammenligning er den lysere, mindre rosa, samt mer gyllen enn 10580 Soft Skin som mange kjenner godt. Den er fin til dempede hvite toner som 1622 Refleksjon, men den vil også fungere til de mer gylne hvite pga sin gule undertone. Soft Touch fungerer til 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001...

Når det gjelder å skape et kjøkken som sømløst blander stil, funksjonalitet og bærekraft, skiller IKEA seg ut som et førstevalg for mange hjemmeinnredere. NICKEBO- og VOXTORP-skapene, sammen med den elegante KARLBY-benkeplaten, eksemplifiserer den perfekte foreningen av moderne estetikk og gjennomtenkt design. I denne artikkelen utforsker vi...

IKEA er kjent for å tilby kvalitetsprodukter til rimelige priser, og deres kjøkkenavdeling er intet unntak. Blant de mange kjøkkenmodellene som tilbys, er HAVSTORP, STENSUND og UPPLÖV i fargen beige. Men hva gjør disse kjøkkenene spesielle, og hvordan kan man dekorere dem for å fremheve deres beige farge og skape en estetisk tiltalende atmosfære?

"En frisk, gyllen rosatone. Dette er en farge som både hakket mørkere og mer gyllen rosafargen enn 2782 Deco Pink som mange kjenner. Friske fargesammensetninger får du ved å kikke på gylne grønntoner, eller mer dempede atmosfærer med våre gylne gråtoner. Fungerer til hvittoner som 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001 Egghvit, 1453 Bomull." NCS...

"En lys, dempet gyllen farge, kanskje best beskrevet som en lys kamelhårsfarget tone. Den blir ikke direkte beige eller brun på vegg, ei heller gul, men men som en lun gyllen mellomting. Fungerer til hvittoner som 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001 Egghvit og 1453 Bomull." NCS fargekode for Raw Canvas 10961 fra Jotun er 3009-Y14R.

Påsken er en tid for å feire fornyelse og håp, og det er også en tid for å pynte hjemmet med vakre og fargerike dekorasjoner. Hadeland Glassverk, med sin lange historie og ekspertise innen glassproduksjon, tilbyr en unik mulighet til å bringe påskestemningen inn i hjemmet ditt på en elegant måte.