Gjør hjemmet ditt til et avslappende fristed med Dijon 5939 fra Butinox Interiør

27.02.2023
©Butinox Interiør
©Butinox Interiør

Dijon 5939 fra Butinox Interiør er en fantastisk farge som sprer varme og glede i ethvert rom. Denne nydelige gulaktige tonen er så myk og subtil at den skaper en beroligende atmosfære. Det er ingen overraskelse at den har blitt en av de mest ettertraktede fargene på markedet i dag.

Dijon 5939

NCS-kode: S3020-Y10R

Dijon 5939 er en allsidig farge som passer til mange interiørstiler og farger. Den er spesielt godt egnet for soverom og stuer, hvor den gir en følelse av komfort og ro. Fargen kan også brukes til å fremheve bestemte områder i rommet, for eksempel en vegg eller en nisje.

©Butinox Interiør
©Butinox Interiør

En av de største fordelene med Dijon 5939 er at den er enkel å kombinere med andre farger og materialer. Den kan brukes sammen med mørkebrune eller grå farger for å skape en jordnær og moderne følelse, eller den kan kombineres med lyse farger som hvit eller pastell for en mykere og mer feminin følelse. Materialer som tre, stein og metall passer også godt sammen med denne fargen, og kan brukes til å gi rommet et naturlig og autentisk preg.

©Butinox Interiør
©Butinox Interiør

Det er ikke bare den allsidige bruken av Dijon 5939 som gjør den til en så fantastisk farge. Fargen er også svært slitesterk og enkel å vedlikeholde. Butinox er kjent for sin høye kvalitet og holdbarhet, og Dijon 5939 er intet unntak. Denne fargen vil se like flott ut år etter år.

©Butinox Interiør
©Butinox Interiør

Så hvis du ønsker å fornye hjemmet ditt med en varm og dus gulaktig tone, er Dijon 5939 fra Butinox interiør det perfekte valget for deg. Med sin allsidighet, holdbarhet og enkelhet i vedlikehold, vil denne fargen gi deg et nytt og inspirerende hjem. Prøv den i dag og se hvordan den kan forvandle rommet ditt!

Hvite kjøkken har lenge vært en fast bestanddel i interiørdesign, og tilbyr en tidløs og allsidig lerret for hjemmeinnredning. Uansett om du foretrekker et klassisk, tradisjonelt utseende eller en strømlinjeformet og moderne atmosfære, kan hvite kjøkken tilpasses for å passe en rekke designestetikker. I denne artikkelen vil vi utforske den...

Hvis en farge kan gi et hjem en omfavnelse, er det Sweet Embrace™, Nordsjøs Årets Farge 2024. Denne lyse og positive rosa fargen, som er inspirert av mykt dun og lette kveldsskyer, er perfekt for å skape ro og innbydende rom som mange av oss lengter etter.

Kid har allerede en betydelig rolle i mange norske hjem, og vi har gått fra «Steikje fine gardiner» til «Få det fint». Nå hyller vi hjemmet ytterligere – med ny pay off: «Godt å komme hjem».

"En dempet beige tone. Denne fargen er en dempet beige tone med gyllen undertone. Den er ikke like varm og rund som tradisjonelle beigetoner, men den er noe mer grålig i uttrykket. Fargen kan minne om den velkjente 10679 Washed Linen. Dette er en god basisfarge inntil mørkere gråbeige farger. Blant de lysere og hvitaktige tonene vil man finne mange...

"En svakt gråaktig hvit tone. Fargen har en rødlig undertone, og mange overraskes litt over den, da den ikke er så godt synlig ved første øyekast. Men denne fargen vil f.eks dra seg litt rosa i møte med andre gylne, lyse toner som 1001 Egghvit og 1453 Bomull, så det bør unngås. 1622 Refleksjon står nydelig til lune grå og...

Speil har lenge vært en viktig del av interiøret i våre hjem. De tjener ikke bare som praktiske gjenstander for å se oss selv i, men kan også være en flott dekorativ tillegg til stuen. Store speil til stuen er spesielt populære, da de kan gi rommet en følelse av romslighet, lys og stil. I denne artikkelen vil vi...