Gi badet ditt et moderne og tidløst preg med Gustavsbergs svarte produkter

14.03.2023

Denne trenden med svarte baderomsprodukter blir stadig mer populær, og Gustavsberg er nå med på trenden ved å tilby hele dusjsortimentet sitt i matt svart. En dusjvegg i matt svart med matchende dusjbatterier og takdusjsett gir et stilrent og elegant baderom med sterk karakter – og kan kombineres med hvilke som helst andre farger.

Gustavsberg tilbyr nå hele dusjsortimentet sitt i matt svart, og dette er en av de store innredningstrendene akkurat nå. Svart kan gi både et klassisk og elegant inntrykk samtidig som det føles moderne og stilrent, avhengig av hvordan fargen brukes. Den tidløse fargen står godt til kontrasterende lysere farger, og med innslag av tre skapes en varm og trivelig stemning.

For å matche det svarte dusjsortimentet, tilbyr Gustavsberg også et bredt utvalg av andre svarte baderomsmøbler, blandebatterier og ulike detaljer som knotter, kroker, håndtak og hengere.

– Den som virkelig vil gå for svart, legger til baderomsmøbler i svartbeiset askefiner og en matt svart servant. Så er det bare å plusse på med svart blandebatteri, toalett og kanskje til og med et svart badekar, for å få et bad i alle nyanser av svart, sier Fredrik Leander, produktsjef for Gustavsbergs møbler.

Det nyeste tilskuddet i sortimentet av matt svarte produkter er dusjdører i seriene Round og Square, som er utstyrt med svarte knotter og svart magnetlist som effektivt stenger dusjdørene og holder vannsprut på innsiden av dusjen. Fra før har vi mange svarte produkter å velge blant, som blant annet kommodeskap med servant fra serien Artic, takdusj og servantbatteri fra serien Estetic samt vegghengt toalett fra samme serie i fargen Ebony.

Foto og tekst: Gustavsberg

"En lys ferskentone. Fargen er dempet og grålig. Til sammenligning er den lysere, mindre rosa, samt mer gyllen enn 10580 Soft Skin som mange kjenner godt. Den er fin til dempede hvite toner som 1622 Refleksjon, men den vil også fungere til de mer gylne hvite pga sin gule undertone. Soft Touch fungerer til 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001...

Når det gjelder å skape et kjøkken som sømløst blander stil, funksjonalitet og bærekraft, skiller IKEA seg ut som et førstevalg for mange hjemmeinnredere. NICKEBO- og VOXTORP-skapene, sammen med den elegante KARLBY-benkeplaten, eksemplifiserer den perfekte foreningen av moderne estetikk og gjennomtenkt design. I denne artikkelen utforsker vi...

IKEA er kjent for å tilby kvalitetsprodukter til rimelige priser, og deres kjøkkenavdeling er intet unntak. Blant de mange kjøkkenmodellene som tilbys, er HAVSTORP, STENSUND og UPPLÖV i fargen beige. Men hva gjør disse kjøkkenene spesielle, og hvordan kan man dekorere dem for å fremheve deres beige farge og skape en estetisk tiltalende atmosfære?

"En frisk, gyllen rosatone. Dette er en farge som både hakket mørkere og mer gyllen rosafargen enn 2782 Deco Pink som mange kjenner. Friske fargesammensetninger får du ved å kikke på gylne grønntoner, eller mer dempede atmosfærer med våre gylne gråtoner. Fungerer til hvittoner som 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001 Egghvit, 1453 Bomull." NCS...

"En lys, dempet gyllen farge, kanskje best beskrevet som en lys kamelhårsfarget tone. Den blir ikke direkte beige eller brun på vegg, ei heller gul, men men som en lun gyllen mellomting. Fungerer til hvittoner som 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001 Egghvit og 1453 Bomull." NCS fargekode for Raw Canvas 10961 fra Jotun er 3009-Y14R.

Påsken er en tid for å feire fornyelse og håp, og det er også en tid for å pynte hjemmet med vakre og fargerike dekorasjoner. Hadeland Glassverk, med sin lange historie og ekspertise innen glassproduksjon, tilbyr en unik mulighet til å bringe påskestemningen inn i hjemmet ditt på en elegant måte.