Gi badet ditt et moderne og tidløst preg med Gustavsbergs svarte produkter

14.03.2023

Denne trenden med svarte baderomsprodukter blir stadig mer populær, og Gustavsberg er nå med på trenden ved å tilby hele dusjsortimentet sitt i matt svart. En dusjvegg i matt svart med matchende dusjbatterier og takdusjsett gir et stilrent og elegant baderom med sterk karakter – og kan kombineres med hvilke som helst andre farger.

Gustavsberg tilbyr nå hele dusjsortimentet sitt i matt svart, og dette er en av de store innredningstrendene akkurat nå. Svart kan gi både et klassisk og elegant inntrykk samtidig som det føles moderne og stilrent, avhengig av hvordan fargen brukes. Den tidløse fargen står godt til kontrasterende lysere farger, og med innslag av tre skapes en varm og trivelig stemning.

For å matche det svarte dusjsortimentet, tilbyr Gustavsberg også et bredt utvalg av andre svarte baderomsmøbler, blandebatterier og ulike detaljer som knotter, kroker, håndtak og hengere.

– Den som virkelig vil gå for svart, legger til baderomsmøbler i svartbeiset askefiner og en matt svart servant. Så er det bare å plusse på med svart blandebatteri, toalett og kanskje til og med et svart badekar, for å få et bad i alle nyanser av svart, sier Fredrik Leander, produktsjef for Gustavsbergs møbler.

Det nyeste tilskuddet i sortimentet av matt svarte produkter er dusjdører i seriene Round og Square, som er utstyrt med svarte knotter og svart magnetlist som effektivt stenger dusjdørene og holder vannsprut på innsiden av dusjen. Fra før har vi mange svarte produkter å velge blant, som blant annet kommodeskap med servant fra serien Artic, takdusj og servantbatteri fra serien Estetic samt vegghengt toalett fra samme serie i fargen Ebony.

Foto og tekst: Gustavsberg

Påsken er en tid for å feire fornyelse og håp, og det er også en tid for å pynte hjemmet med vakre og fargerike dekorasjoner. Hadeland Glassverk, med sin lange historie og ekspertise innen glassproduksjon, tilbyr en unik mulighet til å bringe påskestemningen inn i hjemmet ditt på en elegant måte.

"En lys, greige tone. Gentle Whisper en dus, greige farge, hvor man tydelig ser spor av både beige og grå. På lysere toner som dette, blir undertonene tydeligere, altså den rødlige i dette tilfelle. Sammenlignet med bestselgere som 10341 Kalk eller 10678 Space, kan vi se at Gentle Whisper er hakket mer rødlig, hvilket betyr at den vil helle mot...

"En gyllen rødtone. Dette er en mild og behagelig rødtone med et hint av rosa. Den kan beskrives som en mørkere utgave enn bestselgeren 2856 Warm Blush. 20167 Welcoming Red kan være en frisk aksent til farger som 12120 Desert Pink, 20046 Savanna Sunset og 20047 Blushing Peach." NCS fargekode for Welcoming Red 20167 fra Jotun er 4429-Y72R.

"En dempet oransjetone. Dette er en dempet, men likevel glad, oransje tone. Dette er gode fargetoner for soner i hjemmet hvor vi er sosiale, siden oransje er en stimulerende farge. Den kan beskrives som en kvikkere utgave av 11175 Adventure, da den vil oppleves mer gyllen og kulørt."

"En grålig blåtone. Denne mellomtonen har et behagelig grålig skjær over seg, og den vil kunne beskrives som både rolig og tidløs. Den vil fungere godt på soverom, stue, kjøkken så vel som på et barnerom."

Speil har en magisk evne til å åpne opp rom og gi følelsen av mer plass og lys. IKEA Speil BLODLÖNN er det perfekte tilbehøret for å realisere denne effekten i ethvert rom. Med sine elegante kvadratiske former og enkle montering, tilbyr dette speilet en praktisk og stilfull løsning for å skape romfølelse i ditt hjem.