Gi badet ditt et moderne og tidløst preg med Gustavsbergs svarte produkter

14.03.2023

Denne trenden med svarte baderomsprodukter blir stadig mer populær, og Gustavsberg er nå med på trenden ved å tilby hele dusjsortimentet sitt i matt svart. En dusjvegg i matt svart med matchende dusjbatterier og takdusjsett gir et stilrent og elegant baderom med sterk karakter – og kan kombineres med hvilke som helst andre farger.

Gustavsberg tilbyr nå hele dusjsortimentet sitt i matt svart, og dette er en av de store innredningstrendene akkurat nå. Svart kan gi både et klassisk og elegant inntrykk samtidig som det føles moderne og stilrent, avhengig av hvordan fargen brukes. Den tidløse fargen står godt til kontrasterende lysere farger, og med innslag av tre skapes en varm og trivelig stemning.

For å matche det svarte dusjsortimentet, tilbyr Gustavsberg også et bredt utvalg av andre svarte baderomsmøbler, blandebatterier og ulike detaljer som knotter, kroker, håndtak og hengere.

– Den som virkelig vil gå for svart, legger til baderomsmøbler i svartbeiset askefiner og en matt svart servant. Så er det bare å plusse på med svart blandebatteri, toalett og kanskje til og med et svart badekar, for å få et bad i alle nyanser av svart, sier Fredrik Leander, produktsjef for Gustavsbergs møbler.

Det nyeste tilskuddet i sortimentet av matt svarte produkter er dusjdører i seriene Round og Square, som er utstyrt med svarte knotter og svart magnetlist som effektivt stenger dusjdørene og holder vannsprut på innsiden av dusjen. Fra før har vi mange svarte produkter å velge blant, som blant annet kommodeskap med servant fra serien Artic, takdusj og servantbatteri fra serien Estetic samt vegghengt toalett fra samme serie i fargen Ebony.

Foto og tekst: Gustavsberg

IKEA er en av de største leverandørene av møbler og innredningsløsninger i verden. Deres brede utvalg av produkter gir kundene muligheten til å skape en stilfull og praktisk innredning til hjemmet sitt. Et av deres mest populære produkter er PLATSA garderobeskap, som nå kommer med den moderne KALBÅDEN skuffefronten.

IKEA har en stor kolleksjon av møbler for alle dine behov, og JÄTTEBO modulsofa er en av de nyeste sofa valgene. Med en enkel form med rene linjer, er denne sofaen både elegant og praktisk. Sofaens modulære design lar deg kombinere modulene etter eget ønske og tilpasse sofaen til ditt hjem. Med flere sete- og sjeselongmoduler, armlener og...

Årets påske ser ut til å bli fargerik, og med tulipaner, liljer og stemor i sesong er blomstene ingen unntak. Plantasjen deler sine tips til hvordan du kan pynte med disse i påsken.

Å tenke utenfor boksen har blitt en stadig mer populær trend i interiørdesign, spesielt når det kommer til kjøkken. Bort med de tradisjonelle hjørneskapene og inn med de buede skapene! Dette gir et moderne og elegant uttrykk som tiltrekker seg stadig flere hjemmeinnredere.

Når du skal velge spisestoler til hjemmet ditt, er det viktig å vurdere flere faktorer, inkludert stil, størrelse, materiale og komfort. Å finne den rette stolen kan virkelig sette tonen for spiseplassen din og skape en vakker atmosfære for måltidene dine. I denne artikkelen vil vi ta en nærmere titt på spisestoler i ulike stiler og gi deg noen...