Gi badet ditt et moderne og tidløst preg med Gustavsbergs svarte produkter

14.03.2023

Denne trenden med svarte baderomsprodukter blir stadig mer populær, og Gustavsberg er nå med på trenden ved å tilby hele dusjsortimentet sitt i matt svart. En dusjvegg i matt svart med matchende dusjbatterier og takdusjsett gir et stilrent og elegant baderom med sterk karakter – og kan kombineres med hvilke som helst andre farger.

Gustavsberg tilbyr nå hele dusjsortimentet sitt i matt svart, og dette er en av de store innredningstrendene akkurat nå. Svart kan gi både et klassisk og elegant inntrykk samtidig som det føles moderne og stilrent, avhengig av hvordan fargen brukes. Den tidløse fargen står godt til kontrasterende lysere farger, og med innslag av tre skapes en varm og trivelig stemning.

For å matche det svarte dusjsortimentet, tilbyr Gustavsberg også et bredt utvalg av andre svarte baderomsmøbler, blandebatterier og ulike detaljer som knotter, kroker, håndtak og hengere.

– Den som virkelig vil gå for svart, legger til baderomsmøbler i svartbeiset askefiner og en matt svart servant. Så er det bare å plusse på med svart blandebatteri, toalett og kanskje til og med et svart badekar, for å få et bad i alle nyanser av svart, sier Fredrik Leander, produktsjef for Gustavsbergs møbler.

Det nyeste tilskuddet i sortimentet av matt svarte produkter er dusjdører i seriene Round og Square, som er utstyrt med svarte knotter og svart magnetlist som effektivt stenger dusjdørene og holder vannsprut på innsiden av dusjen. Fra før har vi mange svarte produkter å velge blant, som blant annet kommodeskap med servant fra serien Artic, takdusj og servantbatteri fra serien Estetic samt vegghengt toalett fra samme serie i fargen Ebony.

Foto og tekst: Gustavsberg

Hvite kjøkken har lenge vært en fast bestanddel i interiørdesign, og tilbyr en tidløs og allsidig lerret for hjemmeinnredning. Uansett om du foretrekker et klassisk, tradisjonelt utseende eller en strømlinjeformet og moderne atmosfære, kan hvite kjøkken tilpasses for å passe en rekke designestetikker. I denne artikkelen vil vi utforske den...

Hvis en farge kan gi et hjem en omfavnelse, er det Sweet Embrace™, Nordsjøs Årets Farge 2024. Denne lyse og positive rosa fargen, som er inspirert av mykt dun og lette kveldsskyer, er perfekt for å skape ro og innbydende rom som mange av oss lengter etter.

Kid har allerede en betydelig rolle i mange norske hjem, og vi har gått fra «Steikje fine gardiner» til «Få det fint». Nå hyller vi hjemmet ytterligere – med ny pay off: «Godt å komme hjem».

"En dempet beige tone. Denne fargen er en dempet beige tone med gyllen undertone. Den er ikke like varm og rund som tradisjonelle beigetoner, men den er noe mer grålig i uttrykket. Fargen kan minne om den velkjente 10679 Washed Linen. Dette er en god basisfarge inntil mørkere gråbeige farger. Blant de lysere og hvitaktige tonene vil man finne mange...

"En svakt gråaktig hvit tone. Fargen har en rødlig undertone, og mange overraskes litt over den, da den ikke er så godt synlig ved første øyekast. Men denne fargen vil f.eks dra seg litt rosa i møte med andre gylne, lyse toner som 1001 Egghvit og 1453 Bomull, så det bør unngås. 1622 Refleksjon står nydelig til lune grå og...

Speil har lenge vært en viktig del av interiøret i våre hjem. De tjener ikke bare som praktiske gjenstander for å se oss selv i, men kan også være en flott dekorativ tillegg til stuen. Store speil til stuen er spesielt populære, da de kan gi rommet en følelse av romslighet, lys og stil. I denne artikkelen vil vi...