Gi badet ditt et moderne og tidløst preg med Gustavsbergs svarte produkter

14.03.2023

Denne trenden med svarte baderomsprodukter blir stadig mer populær, og Gustavsberg er nå med på trenden ved å tilby hele dusjsortimentet sitt i matt svart. En dusjvegg i matt svart med matchende dusjbatterier og takdusjsett gir et stilrent og elegant baderom med sterk karakter – og kan kombineres med hvilke som helst andre farger.

Gustavsberg tilbyr nå hele dusjsortimentet sitt i matt svart, og dette er en av de store innredningstrendene akkurat nå. Svart kan gi både et klassisk og elegant inntrykk samtidig som det føles moderne og stilrent, avhengig av hvordan fargen brukes. Den tidløse fargen står godt til kontrasterende lysere farger, og med innslag av tre skapes en varm og trivelig stemning.

For å matche det svarte dusjsortimentet, tilbyr Gustavsberg også et bredt utvalg av andre svarte baderomsmøbler, blandebatterier og ulike detaljer som knotter, kroker, håndtak og hengere.

– Den som virkelig vil gå for svart, legger til baderomsmøbler i svartbeiset askefiner og en matt svart servant. Så er det bare å plusse på med svart blandebatteri, toalett og kanskje til og med et svart badekar, for å få et bad i alle nyanser av svart, sier Fredrik Leander, produktsjef for Gustavsbergs møbler.

Det nyeste tilskuddet i sortimentet av matt svarte produkter er dusjdører i seriene Round og Square, som er utstyrt med svarte knotter og svart magnetlist som effektivt stenger dusjdørene og holder vannsprut på innsiden av dusjen. Fra før har vi mange svarte produkter å velge blant, som blant annet kommodeskap med servant fra serien Artic, takdusj og servantbatteri fra serien Estetic samt vegghengt toalett fra samme serie i fargen Ebony.

Foto og tekst: Gustavsberg

"Dyp, mystisk grønntone. Fresh kontrast til den krittende hvite Chi for de som liker litt nye impulser. Vær vågal, prøv den sammen med 5180 Oslo? Eller koralltoner for å skape en litt uventet spenning mellom fargene. Fusion vil også fungere til en rekke grå og beige toner."

"Green Harmony er den perfekte naturlige grønntonen for deg som liker innslag av natur, varme tresorter og lune toner. Lekker til lune grå, beige. og greige farger."

I jakten på å skape et harmonisk og innbydende hjem, er belysning en av nøkkelkomponentene. Det er ikke bare funksjonelt, men det bidrar også til atmosfæren og stemningen i rommet. En pendellampe er et flott valg for å skape et fokuspunkt og gi rommet karakter. Og når det kommer til materialvalg, er tre et klassisk valg som bringer inn en...

I en tid der bærekraft og fornybar energi blir stadig viktigere, har solceller på taket blitt en betydelig aktør for å redusere vår avhengighet av fossile brensler og minske utslippene av klimagasser. Ved å omdanne solenergi til elektrisitet tilbyr solcellepaneler en rekke fordeler både for miljøet og for privatøkonomien. I denne artikkelen skal vi...

"En lys ferskentone. Fargen er dempet og grålig. Til sammenligning er den lysere, mindre rosa, samt mer gyllen enn 10580 Soft Skin som mange kjenner godt. Den er fin til dempede hvite toner som 1622 Refleksjon, men den vil også fungere til de mer gylne hvite pga sin gule undertone. Soft Touch fungerer til 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001...

Når det gjelder å skape et kjøkken som sømløst blander stil, funksjonalitet og bærekraft, skiller IKEA seg ut som et førstevalg for mange hjemmeinnredere. NICKEBO- og VOXTORP-skapene, sammen med den elegante KARLBY-benkeplaten, eksemplifiserer den perfekte foreningen av moderne estetikk og gjennomtenkt design. I denne artikkelen utforsker vi...