Gi badet ditt et elegant preg med Tapwell TVM300 takdusj og INR dusjhjørne Arc 12

24.02.2023

Skap et moderne bad med Tapwell TVM300 takdusj og Tapwell ARM081 høy servantbatteri i den flotte fargen Honey Gold. Det er ingen tvil om at en regndusj gir en avslappende og behagelig dusjopplevelse, og Tapwell TVM300 takdusj er det perfekte valget for å skape dette. Med en stor diameter på 300mm og en flott gyllen farge, vil denne dusjen bli et elegant innslag på badet ditt.

Kombiner takdusjen med en flott dusjvegg fra INR, som passer perfekt til dine mål og behov. INR Dusjhjørne Arc 12 vil gi et rent og moderne uttrykk på badet, samtidig som det gir en skjermet dusjopplevelse. Velg mellom klart glass eller frostet glass for å oppnå ønsket grad av privatliv.

Et høy servantbatteri som Tapwell ARM081 vil gi badet ditt det siste touchet av moderne eleganse. Denne høye batterienheten er 312mm høy, noe som gir den en slank og stilfull utseende. Den vil være perfekt til bruk på en moderne servant eller vask som har en høyde som matcher.

Med disse produktene vil du kunne skape et bad som gir en følelse av luksus og stil, samtidig som du får en avslappende dusjopplevelse. Så hvorfor ikke ta steget og skape et bad som gir deg følelsen av å være på et eksklusivt spa? Besøk vår nettside og bestill Tapwell TVM300 takdusj og Tapwell ARM081 høy servantbatteri i fargen Honey Gold i dag!

Denne artikkelen kan inneholde reklamelenker til nettbutikker som selger produkter som artikkelen omhandler.

Når det gjelder å skape et kjøkken som sømløst blander stil, funksjonalitet og bærekraft, skiller IKEA seg ut som et førstevalg for mange hjemmeinnredere. NICKEBO- og VOXTORP-skapene, sammen med den elegante KARLBY-benkeplaten, eksemplifiserer den perfekte foreningen av moderne estetikk og gjennomtenkt design. I denne artikkelen utforsker vi...

Hvert år nærmer vi oss den magiske juletiden, og Rusta har nok en gang åpnet dørene for et vell av juleglede og festlige tilbud. Med et spekter av juleprodukter, dekorasjoner og festlige påfunn ønsker Rusta å gjøre julen personlig og ekstra spesiell for alle.

"En nøytral gråaktig sort tone. Lekker kontrast til det meste for de som liker skape, mørke kontraster i interiøret. Kan benyttes til de fleste hvite toner, samt alle andre kulørte farger."

Årets Farge 2024 - Ønsketegn er en brun mystisk farge, som setter tonen for interiørtrenden i det kommende året. Det brune representerer naturen rundt oss, og tiltrekningskraften i det jordlige har fanget designere og trendeksperter verden rundt, forteller kreativ leder Tale O. Henningsen.

SINARP/HASSLARP kjøkken i dype brunfarger fra IKEA er et unikt og håndlaget valg for de som ønsker å legge til et personlig preg i sitt kjøkken. Kombinasjonen av dype brunfarger på frontene kombinert med kanter i massivt tre gir et naturlig og eksklusivt utseende.

Julen er den tiden på året da vi samles med våre kjære, deler gleder og skaper minner som varer livet ut. Og i år, som alltid, er det IKEA som hjelper oss med å sette den rette stemningen for førjulstiden. Med den kommende VINTERFINT- og STRÅLA-kolleksjonen, vil IKEA lyse opp hjemmet ditt og hjelpe deg med å skape en magisk...