Garderobetrender 2023: Funksjonalitet og personlighet i fokus

24.02.2023

Garderoben er en av de viktigste delene av hjemmet vårt, og den kan også være en av de mest utfordrende å organisere. Men takket være de siste trendene innen garderobedesign, vil 2023 være året hvor du kan maksimere plassen og samtidig uttrykke din personlige stil. Her er noen av de hotteste garderobetrendene for 2023.

Funksjonalitet og effektiv plassutnyttelse

En av de største trendene innen garderobedesign for 2023 er fokuset på funksjonalitet og effektiv plassutnyttelse. Å ha en garderobe som både er praktisk og estetisk tiltalende blir stadig viktigere. Dette kan oppnås ved å bruke smarte oppbevaringsløsninger som innebærer hyller, skuffer, skap og skohyller. Garderoben kan også designes med flere nivåer, som gir deg mer oppbevaringsplass samtidig som du beholder en ryddig og oversiktlig garderobe.

Minimalistisk design

Minimalistisk design har vært populært i noen år nå, og denne trenden ser ikke ut til å forsvinne med det første. Å ha en garderobe med enkel design og nøytrale farger, kan gi deg en følelse av ro og orden. Hvit, grå og svart er farger som passer godt til dette designet. 

Bruk av naturlige materialer

Å bringe naturen inn i hjemmet er en trend som fortsetter å vokse. Dette inkluderer også garderoben, der vi nå ser en økende interesse for bruk av naturlige materialer. Treverk og bambus er spesielt populære valg, og gir garderoben en organisk og varm følelse. I tillegg til å være miljøvennlige, er disse materialene også holdbare og slitesterke.

Personlig stil

En garderobe skal ikke bare være praktisk, den skal også uttrykke din personlige stil. Derfor er det viktig å inkludere elementer som reflekterer hvem du er og hva du liker. Fargevalg, belysning, dekor og tilbehør kan alle bidra til å gi garderoben din et personlig preg. Du kan for eksempel velge farge på vegger og hyller som matcher dine favorittklær eller legge til dekorative elementer som speil eller kunstverk.

Konklusjon

Garderoben er en av de viktigste rommene i huset, og derfor er det viktig å velge et design som er både funksjonelt og personlig. Garderobetrender for 2023 fokuserer på smart oppbevaring, minimalistisk design, bruk av naturlige materialer og personlig stil. Ved å kombinere disse trendene, kan du skape en garderobe som både er praktisk og tiltalende, samtidig som den ut

Når det gjelder å skape et kjøkken som sømløst blander stil, funksjonalitet og bærekraft, skiller IKEA seg ut som et førstevalg for mange hjemmeinnredere. NICKEBO- og VOXTORP-skapene, sammen med den elegante KARLBY-benkeplaten, eksemplifiserer den perfekte foreningen av moderne estetikk og gjennomtenkt design. I denne artikkelen utforsker vi...

Hvert år nærmer vi oss den magiske juletiden, og Rusta har nok en gang åpnet dørene for et vell av juleglede og festlige tilbud. Med et spekter av juleprodukter, dekorasjoner og festlige påfunn ønsker Rusta å gjøre julen personlig og ekstra spesiell for alle.

"En nøytral gråaktig sort tone. Lekker kontrast til det meste for de som liker skape, mørke kontraster i interiøret. Kan benyttes til de fleste hvite toner, samt alle andre kulørte farger."

Årets Farge 2024 - Ønsketegn er en brun mystisk farge, som setter tonen for interiørtrenden i det kommende året. Det brune representerer naturen rundt oss, og tiltrekningskraften i det jordlige har fanget designere og trendeksperter verden rundt, forteller kreativ leder Tale O. Henningsen.

SINARP/HASSLARP kjøkken i dype brunfarger fra IKEA er et unikt og håndlaget valg for de som ønsker å legge til et personlig preg i sitt kjøkken. Kombinasjonen av dype brunfarger på frontene kombinert med kanter i massivt tre gir et naturlig og eksklusivt utseende.

Julen er den tiden på året da vi samles med våre kjære, deler gleder og skaper minner som varer livet ut. Og i år, som alltid, er det IKEA som hjelper oss med å sette den rette stemningen for førjulstiden. Med den kommende VINTERFINT- og STRÅLA-kolleksjonen, vil IKEA lyse opp hjemmet ditt og hjelpe deg med å skape en magisk...