Forfriskende vårnyheter fra Norgesglasset.

14.02.2023

Server med nostalgiske produkter fra Norgesglasset! Mange kjenner Norgesglasset og de fine, praktiske krukkene fra 1902. I serien finnes det også mange produkter både til servering og interiør som skaper en god og lun stemning.

Foto: Ranveig Lia. ©Hadeland Glassverk
Foto: Ranveig Lia. ©Hadeland Glassverk

Nå lanserer Norgesglasset flere nyheter som passer perfekt til koselig frokost og servering. En skjønn melkemugge med kork og 6 pk praktiske, stablebare kjøkkenglass med den ikoniske logoen på.

NYHETER

Kjøkkenglass 6 pk: 299 kr

"De flotte glassene er praktiske og tykke i glasset slik at de kan brukes til både varm og kald drikke. Glassene kommer i en pakke på 6 stk, kan stables i hverandre og sparer dermed plass i kjøkkenskapet."

Foto: Hadeland Glassverk
Foto: Hadeland Glassverk

Melkemugge med kork 199 kr.

"Mugge på 0,7 liter med naturlig trekork fra Norgesglasset. Denne flotte muggen er fremstilt i glass og kommer med den nostalgiske Norgeslogoen."

Foto: Hadeland Glassverk
Foto: Hadeland Glassverk

Du finner dem på hadeland.com, Christiania Glasmagasin samt utvalgte forhandlere! Linkene ovenfor er annonser.

Hadeland Glassverk AS ble grunnlagt i 1762. Hadeland Glassverk ligger på Jevnaker, i naturskjønne omgivelser ved den sydlige enden av Randsfjorden. Glassverket er en av Norges eldste industribedrifter med kontinuerlig drift. Besøkssenteret på Glassverket ble i 2008 kåret til Norges største turistattraksjon.

Hvite kjøkken har lenge vært en fast bestanddel i interiørdesign, og tilbyr en tidløs og allsidig lerret for hjemmeinnredning. Uansett om du foretrekker et klassisk, tradisjonelt utseende eller en strømlinjeformet og moderne atmosfære, kan hvite kjøkken tilpasses for å passe en rekke designestetikker. I denne artikkelen vil vi utforske den...

Hvis en farge kan gi et hjem en omfavnelse, er det Sweet Embrace™, Nordsjøs Årets Farge 2024. Denne lyse og positive rosa fargen, som er inspirert av mykt dun og lette kveldsskyer, er perfekt for å skape ro og innbydende rom som mange av oss lengter etter.

Kid har allerede en betydelig rolle i mange norske hjem, og vi har gått fra «Steikje fine gardiner» til «Få det fint». Nå hyller vi hjemmet ytterligere – med ny pay off: «Godt å komme hjem».

"En dempet beige tone. Denne fargen er en dempet beige tone med gyllen undertone. Den er ikke like varm og rund som tradisjonelle beigetoner, men den er noe mer grålig i uttrykket. Fargen kan minne om den velkjente 10679 Washed Linen. Dette er en god basisfarge inntil mørkere gråbeige farger. Blant de lysere og hvitaktige tonene vil man finne mange...

"En svakt gråaktig hvit tone. Fargen har en rødlig undertone, og mange overraskes litt over den, da den ikke er så godt synlig ved første øyekast. Men denne fargen vil f.eks dra seg litt rosa i møte med andre gylne, lyse toner som 1001 Egghvit og 1453 Bomull, så det bør unngås. 1622 Refleksjon står nydelig til lune grå og...

Speil har lenge vært en viktig del av interiøret i våre hjem. De tjener ikke bare som praktiske gjenstander for å se oss selv i, men kan også være en flott dekorativ tillegg til stuen. Store speil til stuen er spesielt populære, da de kan gi rommet en følelse av romslighet, lys og stil. I denne artikkelen vil vi...