Forfriskende vårnyheter fra Norgesglasset.

14.02.2023

Server med nostalgiske produkter fra Norgesglasset! Mange kjenner Norgesglasset og de fine, praktiske krukkene fra 1902. I serien finnes det også mange produkter både til servering og interiør som skaper en god og lun stemning.

Foto: Ranveig Lia. ©Hadeland Glassverk
Foto: Ranveig Lia. ©Hadeland Glassverk

Nå lanserer Norgesglasset flere nyheter som passer perfekt til koselig frokost og servering. En skjønn melkemugge med kork og 6 pk praktiske, stablebare kjøkkenglass med den ikoniske logoen på.

NYHETER

Kjøkkenglass 6 pk: 299 kr

"De flotte glassene er praktiske og tykke i glasset slik at de kan brukes til både varm og kald drikke. Glassene kommer i en pakke på 6 stk, kan stables i hverandre og sparer dermed plass i kjøkkenskapet."

Foto: Hadeland Glassverk
Foto: Hadeland Glassverk

Melkemugge med kork 199 kr.

"Mugge på 0,7 liter med naturlig trekork fra Norgesglasset. Denne flotte muggen er fremstilt i glass og kommer med den nostalgiske Norgeslogoen."

Foto: Hadeland Glassverk
Foto: Hadeland Glassverk

Du finner dem på hadeland.com, Christiania Glasmagasin samt utvalgte forhandlere! Linkene ovenfor er annonser.

Hadeland Glassverk AS ble grunnlagt i 1762. Hadeland Glassverk ligger på Jevnaker, i naturskjønne omgivelser ved den sydlige enden av Randsfjorden. Glassverket er en av Norges eldste industribedrifter med kontinuerlig drift. Besøkssenteret på Glassverket ble i 2008 kåret til Norges største turistattraksjon.

IKEA er en av de største leverandørene av møbler og innredningsløsninger i verden. Deres brede utvalg av produkter gir kundene muligheten til å skape en stilfull og praktisk innredning til hjemmet sitt. Et av deres mest populære produkter er PLATSA garderobeskap, som nå kommer med den moderne KALBÅDEN skuffefronten.

IKEA har en stor kolleksjon av møbler for alle dine behov, og JÄTTEBO modulsofa er en av de nyeste sofa valgene. Med en enkel form med rene linjer, er denne sofaen både elegant og praktisk. Sofaens modulære design lar deg kombinere modulene etter eget ønske og tilpasse sofaen til ditt hjem. Med flere sete- og sjeselongmoduler, armlener og...

Årets påske ser ut til å bli fargerik, og med tulipaner, liljer og stemor i sesong er blomstene ingen unntak. Plantasjen deler sine tips til hvordan du kan pynte med disse i påsken.

Å tenke utenfor boksen har blitt en stadig mer populær trend i interiørdesign, spesielt når det kommer til kjøkken. Bort med de tradisjonelle hjørneskapene og inn med de buede skapene! Dette gir et moderne og elegant uttrykk som tiltrekker seg stadig flere hjemmeinnredere.

Når du skal velge spisestoler til hjemmet ditt, er det viktig å vurdere flere faktorer, inkludert stil, størrelse, materiale og komfort. Å finne den rette stolen kan virkelig sette tonen for spiseplassen din og skape en vakker atmosfære for måltidene dine. I denne artikkelen vil vi ta en nærmere titt på spisestoler i ulike stiler og gi deg noen...