Fordelene med skyvedørsgarderober i hjemmet

12.01.2023

Skyvedørsgarderober er en populær løsning for oppbevaring av klær og sko i soverom og gangen. De gir en elegant og plassbesparende løsning, samtidig som de gir en åpen følelse i rommet.

Fordelene med skyvedørsgarderober er mange. For det første sparer de plass, da de ikke trenger å åpnes inn i rommet. Dette gjør at de passer perfekt i små rom eller i rom med dårlig plassutnyttelse. For det andre gir de en elegant og moderne look til rommet, spesielt hvis de er laget av høykvalitetsmaterialer som laminat eller glass.

Skyvedørsgarderober med speil

En annen fordel med skyvedørsgarderober er at de kan fås med speil, noe som gir en ekstra funksjonalitet til rommet. Speilet kan brukes til å sjekke utseendet før man går ut, eller til å gi rommet et større utseende.

Materialvalg for skyvedørsgarderober

Materialvalget for skyvedørsgarderober er mange, fra tre til glass og laminat. Hvert materiale har sine fordeler og ulemper. Tre er varme og naturlige, men krever mer vedlikehold enn andre materialer. Glass gir en elegant og moderne look, men kan være mer kostbart. Laminat er et budsjettvennlig alternativ som er lett å vedlikeholde.

Fargene på skyvedørsgarderober kan variere fra klassiske hvite og svarte, til mer lyse og lyse farger. Det er viktig å velge en farge som passer til resten av interiøret i rommet, for å skape en harmonisk følelse.

Ulempene med skyvedørsgarderober

Ulemper med skyvedørsgarderober er at de kan være dyrere enn andre oppbevaringsalternativer, og at de kan være vanskelig å reparere eller erstatte hvis noe går galt. I tillegg kan de ikke åpnes helt, noe som kan være en ulempe hvis du har store gjenstander du ønsker å oppbevare.

Alt i alt, skyvedørsgarderober er et flott valg for de som ønsker å spare plass og gi rommet et moderne og elegant utseende. Men det er viktig å vurdere alle fordelene og ulempene før man bestemmer seg for å kjøpe en.

Bildegalleri av mange ulike garderober med skyvedører

Vi tar bilder overalt, fra IKEA til mindre aktører, når det kommer til garderober til soverom har vi mange bilder, her kan du se et utvalg av alle klesskapene med skyvedører som vi har filmet.

"LADY's nye globale fargekart for 2023, «STORIES - Colour Design by LADY», presenterer en kolleksjon av uttrykksfulle og håpefulle nyanser. Fargene er spesielt designet for å inspirere oss til å skape nye og kreative stemninger i hjemmene våre."

Jotun LADY Rhythm of Life er et fargekart som ble lansert av Jotun i 2017. Det er et interiørkonsept som presenterer et utvalg av farger og teksturer som skal inspirere til å skape et personlig hjem med sjel og liv. Fargekartet inneholder en rekke forskjellige nyanser og farger som passer for forskjellige rom i hjemmet, som soverom, stue, kjøkken...

TYSSEDAL-serien fra IKEA består av garderobedører i ulike varianter og kommode som du ser på bildet. Det finnes også nattbord i denne serien, du kan se hva serien inneholder i linken jeg gir til IKEA. Her skal vi fokusere på garderoben, som selvfølgelig har PAX-systemet som ramme.

Ballingsløv baderom. Servantskap med benkeplate, Ballingsløv KH80 Hvit med benk i valnøtt. Speil med hylle, Ballingsløv Naturell 80 med allhylle hvit. Servant, Ulfven rund bunn. Tapwell takdusj, Evo Honey gold. Dusjvegger INR, ARC 12 klar messing. Ergon gulv og vegg.

"En dempet beige tone. Fargen er litt mørkere enn 12075 Soothing Beige og 1140 Sand, men lysere enn klassikerne 1929 Muskatnøtt og 1623 Marrakesh. Disse fargene står for øvrig svært godt sammen. 12076 Modern Beige er fin til 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001 Egghvit og 1453 Bomull." NCS fargekode for Modern Beige 12076 fra Jotun er 2805-Y27R.

"En dempet blågrønn tone. Den vil oppleves som hakket lysere og gråligere enn 6325 Balanse som mange kjenner godt til. Denne fargen skaper en behagelig og rolig atmosfære i rommet. Fungerer best til hvitfargene 7236 Chi og 9918 Klassisk Hvit." NCS fargekode for Evening Green 6352 fra Jotun er 5105-B81G.