Forbo lanserer ny Allura LVT-kolleksjon

05.05.2023
©Forbo
©Forbo

Forbo Flooring Systems er stolte av sin nye kolleksjon med luksuriøse vinylfliser under det anerkjente merket Allura. Denne kolleksjonen er utviklet for å følge de siste trendene innen tre-, stein- og materialdesign og tilbyr en rekke installasjonsalternativer slik som løslagt, limt, klikk og puslespill. Allura-kolleksjonen gir enestående fleksibilitet for å installere et enkelt design overalt, uavhengig av undergulv og oppussingstid.

©Forbo
©Forbo

Vi har en allerede vellykket portefølje på millioner av kvadratmeter installert i Europa, og med dette nye tilskuddet til Allura tilbys det en rekke farger som matcher dagens trender med fargerike design. Kolleksjonen har flere løslagte sirkulære løsninger slik som Allura Flex II, Allura Click Pro og Allura Puzzle. Disse gir enkel installasjon, kort nedetid og mulighet for pop-up installasjoner. Allura Decibel kommer også med nye farger og design og løser akustiske utfordringer med 19dB trinnlydsreduksjon."Allura kolleksjonen blir lansert under parolen 'Allura for Life' og viser til at det finnes en Allura for enhver situasjon og sted i livet, enten funksjonelt eller designmessig" sier Sophie Vik Westre, salgs- og markedskoordinator i Forbo Flooring Norge.

Som et selskap med miljø i hjertet av sin virksomhet har Forbo Flooring Systems alltid jobbet for å bedre bærekraften i sin portefølje. Allura-produkter har en høy prosentandel av resirkulert innhold og er designet for å beholde den høyeste produktytelsen. Gjennom livssyklusanalyser (LCA) sørger Forbo Flooring Systems for at det tas riktige beslutninger når det gjelder produktene sine og bidrar til økt fokus på sirkulær økonomi. Alle miljødeklarasjoner (EPD) er tredjepartsverifiserte for å sikre full åpenhet om miljøbelastningen.

©Forbo
©Forbo

Forbo Flooring Systems er glade for å meddele at den nye Allura-kolleksjonen nå er tilgjengelig i Norge. Besøk forbo-flooring.no/LVT for mer informasjon.

©Forbo
©Forbo

Tekst og foto: Forbo

"En lys ferskentone. Fargen er dempet og grålig. Til sammenligning er den lysere, mindre rosa, samt mer gyllen enn 10580 Soft Skin som mange kjenner godt. Den er fin til dempede hvite toner som 1622 Refleksjon, men den vil også fungere til de mer gylne hvite pga sin gule undertone. Soft Touch fungerer til 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001...

Når det gjelder å skape et kjøkken som sømløst blander stil, funksjonalitet og bærekraft, skiller IKEA seg ut som et førstevalg for mange hjemmeinnredere. NICKEBO- og VOXTORP-skapene, sammen med den elegante KARLBY-benkeplaten, eksemplifiserer den perfekte foreningen av moderne estetikk og gjennomtenkt design. I denne artikkelen utforsker vi...

IKEA er kjent for å tilby kvalitetsprodukter til rimelige priser, og deres kjøkkenavdeling er intet unntak. Blant de mange kjøkkenmodellene som tilbys, er HAVSTORP, STENSUND og UPPLÖV i fargen beige. Men hva gjør disse kjøkkenene spesielle, og hvordan kan man dekorere dem for å fremheve deres beige farge og skape en estetisk tiltalende atmosfære?

"En frisk, gyllen rosatone. Dette er en farge som både hakket mørkere og mer gyllen rosafargen enn 2782 Deco Pink som mange kjenner. Friske fargesammensetninger får du ved å kikke på gylne grønntoner, eller mer dempede atmosfærer med våre gylne gråtoner. Fungerer til hvittoner som 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001 Egghvit, 1453 Bomull." NCS...

"En lys, dempet gyllen farge, kanskje best beskrevet som en lys kamelhårsfarget tone. Den blir ikke direkte beige eller brun på vegg, ei heller gul, men men som en lun gyllen mellomting. Fungerer til hvittoner som 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001 Egghvit og 1453 Bomull." NCS fargekode for Raw Canvas 10961 fra Jotun er 3009-Y14R.

Påsken er en tid for å feire fornyelse og håp, og det er også en tid for å pynte hjemmet med vakre og fargerike dekorasjoner. Hadeland Glassverk, med sin lange historie og ekspertise innen glassproduksjon, tilbyr en unik mulighet til å bringe påskestemningen inn i hjemmet ditt på en elegant måte.