Forbo lanserer ny Allura LVT-kolleksjon

05.05.2023
©Forbo
©Forbo

Forbo Flooring Systems er stolte av sin nye kolleksjon med luksuriøse vinylfliser under det anerkjente merket Allura. Denne kolleksjonen er utviklet for å følge de siste trendene innen tre-, stein- og materialdesign og tilbyr en rekke installasjonsalternativer slik som løslagt, limt, klikk og puslespill. Allura-kolleksjonen gir enestående fleksibilitet for å installere et enkelt design overalt, uavhengig av undergulv og oppussingstid.

©Forbo
©Forbo

Vi har en allerede vellykket portefølje på millioner av kvadratmeter installert i Europa, og med dette nye tilskuddet til Allura tilbys det en rekke farger som matcher dagens trender med fargerike design. Kolleksjonen har flere løslagte sirkulære løsninger slik som Allura Flex II, Allura Click Pro og Allura Puzzle. Disse gir enkel installasjon, kort nedetid og mulighet for pop-up installasjoner. Allura Decibel kommer også med nye farger og design og løser akustiske utfordringer med 19dB trinnlydsreduksjon."Allura kolleksjonen blir lansert under parolen 'Allura for Life' og viser til at det finnes en Allura for enhver situasjon og sted i livet, enten funksjonelt eller designmessig" sier Sophie Vik Westre, salgs- og markedskoordinator i Forbo Flooring Norge.

Som et selskap med miljø i hjertet av sin virksomhet har Forbo Flooring Systems alltid jobbet for å bedre bærekraften i sin portefølje. Allura-produkter har en høy prosentandel av resirkulert innhold og er designet for å beholde den høyeste produktytelsen. Gjennom livssyklusanalyser (LCA) sørger Forbo Flooring Systems for at det tas riktige beslutninger når det gjelder produktene sine og bidrar til økt fokus på sirkulær økonomi. Alle miljødeklarasjoner (EPD) er tredjepartsverifiserte for å sikre full åpenhet om miljøbelastningen.

©Forbo
©Forbo

Forbo Flooring Systems er glade for å meddele at den nye Allura-kolleksjonen nå er tilgjengelig i Norge. Besøk forbo-flooring.no/LVT for mer informasjon.

©Forbo
©Forbo

Tekst og foto: Forbo

Når det gjelder å skape et kjøkken som sømløst blander stil, funksjonalitet og bærekraft, skiller IKEA seg ut som et førstevalg for mange hjemmeinnredere. NICKEBO- og VOXTORP-skapene, sammen med den elegante KARLBY-benkeplaten, eksemplifiserer den perfekte foreningen av moderne estetikk og gjennomtenkt design. I denne artikkelen utforsker vi...

Hvert år nærmer vi oss den magiske juletiden, og Rusta har nok en gang åpnet dørene for et vell av juleglede og festlige tilbud. Med et spekter av juleprodukter, dekorasjoner og festlige påfunn ønsker Rusta å gjøre julen personlig og ekstra spesiell for alle.

"En nøytral gråaktig sort tone. Lekker kontrast til det meste for de som liker skape, mørke kontraster i interiøret. Kan benyttes til de fleste hvite toner, samt alle andre kulørte farger."

Årets Farge 2024 - Ønsketegn er en brun mystisk farge, som setter tonen for interiørtrenden i det kommende året. Det brune representerer naturen rundt oss, og tiltrekningskraften i det jordlige har fanget designere og trendeksperter verden rundt, forteller kreativ leder Tale O. Henningsen.

SINARP/HASSLARP kjøkken i dype brunfarger fra IKEA er et unikt og håndlaget valg for de som ønsker å legge til et personlig preg i sitt kjøkken. Kombinasjonen av dype brunfarger på frontene kombinert med kanter i massivt tre gir et naturlig og eksklusivt utseende.

Julen er den tiden på året da vi samles med våre kjære, deler gleder og skaper minner som varer livet ut. Og i år, som alltid, er det IKEA som hjelper oss med å sette den rette stemningen for førjulstiden. Med den kommende VINTERFINT- og STRÅLA-kolleksjonen, vil IKEA lyse opp hjemmet ditt og hjelpe deg med å skape en magisk...