Forbo lanserer ny Allura LVT-kolleksjon

05.05.2023
©Forbo
©Forbo

Forbo Flooring Systems er stolte av sin nye kolleksjon med luksuriøse vinylfliser under det anerkjente merket Allura. Denne kolleksjonen er utviklet for å følge de siste trendene innen tre-, stein- og materialdesign og tilbyr en rekke installasjonsalternativer slik som løslagt, limt, klikk og puslespill. Allura-kolleksjonen gir enestående fleksibilitet for å installere et enkelt design overalt, uavhengig av undergulv og oppussingstid.

©Forbo
©Forbo

Vi har en allerede vellykket portefølje på millioner av kvadratmeter installert i Europa, og med dette nye tilskuddet til Allura tilbys det en rekke farger som matcher dagens trender med fargerike design. Kolleksjonen har flere løslagte sirkulære løsninger slik som Allura Flex II, Allura Click Pro og Allura Puzzle. Disse gir enkel installasjon, kort nedetid og mulighet for pop-up installasjoner. Allura Decibel kommer også med nye farger og design og løser akustiske utfordringer med 19dB trinnlydsreduksjon."Allura kolleksjonen blir lansert under parolen 'Allura for Life' og viser til at det finnes en Allura for enhver situasjon og sted i livet, enten funksjonelt eller designmessig" sier Sophie Vik Westre, salgs- og markedskoordinator i Forbo Flooring Norge.

Som et selskap med miljø i hjertet av sin virksomhet har Forbo Flooring Systems alltid jobbet for å bedre bærekraften i sin portefølje. Allura-produkter har en høy prosentandel av resirkulert innhold og er designet for å beholde den høyeste produktytelsen. Gjennom livssyklusanalyser (LCA) sørger Forbo Flooring Systems for at det tas riktige beslutninger når det gjelder produktene sine og bidrar til økt fokus på sirkulær økonomi. Alle miljødeklarasjoner (EPD) er tredjepartsverifiserte for å sikre full åpenhet om miljøbelastningen.

©Forbo
©Forbo

Forbo Flooring Systems er glade for å meddele at den nye Allura-kolleksjonen nå er tilgjengelig i Norge. Besøk forbo-flooring.no/LVT for mer informasjon.

©Forbo
©Forbo

Tekst og foto: Forbo

"Dyp, mystisk grønntone. Fresh kontrast til den krittende hvite Chi for de som liker litt nye impulser. Vær vågal, prøv den sammen med 5180 Oslo? Eller koralltoner for å skape en litt uventet spenning mellom fargene. Fusion vil også fungere til en rekke grå og beige toner."

"Green Harmony er den perfekte naturlige grønntonen for deg som liker innslag av natur, varme tresorter og lune toner. Lekker til lune grå, beige. og greige farger."

I jakten på å skape et harmonisk og innbydende hjem, er belysning en av nøkkelkomponentene. Det er ikke bare funksjonelt, men det bidrar også til atmosfæren og stemningen i rommet. En pendellampe er et flott valg for å skape et fokuspunkt og gi rommet karakter. Og når det kommer til materialvalg, er tre et klassisk valg som bringer inn en...

I en tid der bærekraft og fornybar energi blir stadig viktigere, har solceller på taket blitt en betydelig aktør for å redusere vår avhengighet av fossile brensler og minske utslippene av klimagasser. Ved å omdanne solenergi til elektrisitet tilbyr solcellepaneler en rekke fordeler både for miljøet og for privatøkonomien. I denne artikkelen skal vi...

"En lys ferskentone. Fargen er dempet og grålig. Til sammenligning er den lysere, mindre rosa, samt mer gyllen enn 10580 Soft Skin som mange kjenner godt. Den er fin til dempede hvite toner som 1622 Refleksjon, men den vil også fungere til de mer gylne hvite pga sin gule undertone. Soft Touch fungerer til 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001...

Når det gjelder å skape et kjøkken som sømløst blander stil, funksjonalitet og bærekraft, skiller IKEA seg ut som et førstevalg for mange hjemmeinnredere. NICKEBO- og VOXTORP-skapene, sammen med den elegante KARLBY-benkeplaten, eksemplifiserer den perfekte foreningen av moderne estetikk og gjennomtenkt design. I denne artikkelen utforsker vi...