Finne det perfekte sofabordet eller salongbordet - IKEA har det du trenger!

21.02.2023

Et sofabord eller salongbord er mer enn bare et praktisk møbel i stua - det er også en viktig del av stilen og atmosfæren i rommet. Med et bredt utvalg av materialer, størrelser og stiler å velge mellom hos IKEA, er det enkelt å finne det perfekte bordet for akkurat deg.

Størrelsen og formen på bordet spiller en viktig rolle i både utseendet og funksjonaliteten. Enten du foretrekker et lavt bord for å slappe av med beina oppe, eller et større bord for å samle venner og familie, finner du det du trenger hos IKEA.

Fra moderne glassbord til tradisjonelle trebord, hvert materiale har sin egen stil og egenskaper. Enten du vil matche stilen i stua eller skape en spennende kontrast, har IKEA et stort utvalg av farger og design å velge mellom.

Så uansett om du ser etter et sofabord til å plassere fjernkontrollen på, eller et større salongbord for å underholde gjester, så har IKEA det du trenger for å skape drømmestua di. Finn inspirasjon og velg det perfekte bordet som både passer til din stil og livsstil.

Bildegalleri

IKEA har et stort utvalg av ulike bord, her samler jeg alle bildene jeg synes er relevante, jeg tar bilder rundt i Europa så ikke stirr deg blind på prislappene, sjekk IKEAs nettsider så finner du nøyaktig gjeldende priser for bord du er interessert i.

"Dyp, mystisk grønntone. Fresh kontrast til den krittende hvite Chi for de som liker litt nye impulser. Vær vågal, prøv den sammen med 5180 Oslo? Eller koralltoner for å skape en litt uventet spenning mellom fargene. Fusion vil også fungere til en rekke grå og beige toner."

"Green Harmony er den perfekte naturlige grønntonen for deg som liker innslag av natur, varme tresorter og lune toner. Lekker til lune grå, beige. og greige farger."

I jakten på å skape et harmonisk og innbydende hjem, er belysning en av nøkkelkomponentene. Det er ikke bare funksjonelt, men det bidrar også til atmosfæren og stemningen i rommet. En pendellampe er et flott valg for å skape et fokuspunkt og gi rommet karakter. Og når det kommer til materialvalg, er tre et klassisk valg som bringer inn en...

I en tid der bærekraft og fornybar energi blir stadig viktigere, har solceller på taket blitt en betydelig aktør for å redusere vår avhengighet av fossile brensler og minske utslippene av klimagasser. Ved å omdanne solenergi til elektrisitet tilbyr solcellepaneler en rekke fordeler både for miljøet og for privatøkonomien. I denne artikkelen skal vi...

"En lys ferskentone. Fargen er dempet og grålig. Til sammenligning er den lysere, mindre rosa, samt mer gyllen enn 10580 Soft Skin som mange kjenner godt. Den er fin til dempede hvite toner som 1622 Refleksjon, men den vil også fungere til de mer gylne hvite pga sin gule undertone. Soft Touch fungerer til 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001...

Når det gjelder å skape et kjøkken som sømløst blander stil, funksjonalitet og bærekraft, skiller IKEA seg ut som et førstevalg for mange hjemmeinnredere. NICKEBO- og VOXTORP-skapene, sammen med den elegante KARLBY-benkeplaten, eksemplifiserer den perfekte foreningen av moderne estetikk og gjennomtenkt design. I denne artikkelen utforsker vi...