Finne det perfekte sofabordet eller salongbordet - IKEA har det du trenger!

21.02.2023

Et sofabord eller salongbord er mer enn bare et praktisk møbel i stua - det er også en viktig del av stilen og atmosfæren i rommet. Med et bredt utvalg av materialer, størrelser og stiler å velge mellom hos IKEA, er det enkelt å finne det perfekte bordet for akkurat deg.

Størrelsen og formen på bordet spiller en viktig rolle i både utseendet og funksjonaliteten. Enten du foretrekker et lavt bord for å slappe av med beina oppe, eller et større bord for å samle venner og familie, finner du det du trenger hos IKEA.

Fra moderne glassbord til tradisjonelle trebord, hvert materiale har sin egen stil og egenskaper. Enten du vil matche stilen i stua eller skape en spennende kontrast, har IKEA et stort utvalg av farger og design å velge mellom.

Så uansett om du ser etter et sofabord til å plassere fjernkontrollen på, eller et større salongbord for å underholde gjester, så har IKEA det du trenger for å skape drømmestua di. Finn inspirasjon og velg det perfekte bordet som både passer til din stil og livsstil.

Bildegalleri

IKEA har et stort utvalg av ulike bord, her samler jeg alle bildene jeg synes er relevante, jeg tar bilder rundt i Europa så ikke stirr deg blind på prislappene, sjekk IKEAs nettsider så finner du nøyaktig gjeldende priser for bord du er interessert i.

Når det gjelder å skape et kjøkken som sømløst blander stil, funksjonalitet og bærekraft, skiller IKEA seg ut som et førstevalg for mange hjemmeinnredere. NICKEBO- og VOXTORP-skapene, sammen med den elegante KARLBY-benkeplaten, eksemplifiserer den perfekte foreningen av moderne estetikk og gjennomtenkt design. I denne artikkelen utforsker vi...

Hvert år nærmer vi oss den magiske juletiden, og Rusta har nok en gang åpnet dørene for et vell av juleglede og festlige tilbud. Med et spekter av juleprodukter, dekorasjoner og festlige påfunn ønsker Rusta å gjøre julen personlig og ekstra spesiell for alle.

"En nøytral gråaktig sort tone. Lekker kontrast til det meste for de som liker skape, mørke kontraster i interiøret. Kan benyttes til de fleste hvite toner, samt alle andre kulørte farger."

Årets Farge 2024 - Ønsketegn er en brun mystisk farge, som setter tonen for interiørtrenden i det kommende året. Det brune representerer naturen rundt oss, og tiltrekningskraften i det jordlige har fanget designere og trendeksperter verden rundt, forteller kreativ leder Tale O. Henningsen.

SINARP/HASSLARP kjøkken i dype brunfarger fra IKEA er et unikt og håndlaget valg for de som ønsker å legge til et personlig preg i sitt kjøkken. Kombinasjonen av dype brunfarger på frontene kombinert med kanter i massivt tre gir et naturlig og eksklusivt utseende.

Julen er den tiden på året da vi samles med våre kjære, deler gleder og skaper minner som varer livet ut. Og i år, som alltid, er det IKEA som hjelper oss med å sette den rette stemningen for førjulstiden. Med den kommende VINTERFINT- og STRÅLA-kolleksjonen, vil IKEA lyse opp hjemmet ditt og hjelpe deg med å skape en magisk...