Finn ditt drømmekjøkken med Norema: Utforsk kolleksjonene

11.03.2023

Norema kjøkken er en norsk produsent av kjøkkeninnredning med en stolt historie som strekker seg tilbake til 1946. Siden den gang har selskapet utviklet seg til å bli en av Norges største produsenter av kjøkken, med et omfattende utvalg av produkter og tjenester tilgjengelig for kundene.

Kjøkkenet er hjertet i ethvert hjem, og det er derfor viktig å velge et kjøkken som passer til dine behov og smak. Hos Norema kjøkken finner du et bredt utvalg av kjøkkenstiler, fra moderne og minimalistiske design til mer tradisjonelle og rustikke utseender. Uansett hvilken stil du foretrekker, kan du være trygg på at du vil få et kjøkken av høy kvalitet, laget av materialer av beste kvalitet og med stor oppmerksomhet på detaljer.

Utforsk kolleksjonene

Norema tilbyr tre forskjellige kjøkkenkolleksjoner - Home Collection, Basic Collection og Urban Collection - som alle har sin egen unike stil og egenskaper.

Foto: Norema
Foto: Norema

Home Collection har en tidløs og klassisk design som passer inn i enhver hjemmeinnredning. Kolleksjonen inkluderer kjøkkenfronter i forskjellige farger og mønstre, fra klassisk hvitt til varmere tresorter og moderne betongutseende.

Foto: Norema
Foto: Norema

Basic Collection er en minimalistisk og moderne kolleksjon, som gir et rent og stilrent utseende til kjøkkenet. Dette er et godt alternativ for de som ønsker et enkelt og funksjonelt kjøkken, med fokus på praktiske løsninger og smart oppbevaring.

Foto: Norema
Foto: Norema

Urban Collection er designet for de som ønsker et moderne og trendy kjøkken, med industriell eller urbant utseende. Kolleksjonen inkluderer kjøkkenfronter i metall, betong eller røff treoverflate, og gir en røff og robust stil til kjøkkenet. Norema Urban Collection er et utvalgt sortiment som selges flatpakket via elektronikkjeden Power. Se Power.no for ytterligere informasjon.

Norema kjøkken tilbyr også en rekke tilleggstjenester som kan hjelpe deg med å skape det perfekte kjøkkenet. Dette inkluderer alt fra design- og planleggingstjenester til installasjon og ettermontering. Kundene kan også velge fra et bredt utvalg av tilbehør og hvitevarer, som gir mulighet for å skreddersy kjøkkenet etter dine behov.

En av de store fordelene med Norema kjøkken er at de er tilgjengelige for alle. Selskapet har et stort nettverk av forhandlere og samarbeidspartnere over hele landet, og tilbyr konkurransedyktige priser på alle sine produkter og tjenester. Dette gjør Norema kjøkken til et godt alternativ for alle som ønsker å oppgradere eller renovere kjøkkenet sitt.

Alt i alt er Norema kjøkken et solid valg for alle som ønsker et kjøkken av høy kvalitet og design til en konkurransedyktig pris. Med et bredt utvalg av produkter og tjenester tilgjengelig, og et sterkt fokus på kvalitet, bærekraft og miljøhensyn, er det ikke overraskende at Norema kjøkken er en av Norges mest populære produsenter av kjøkkeninnredning.

Påsken er en tid for å feire fornyelse og håp, og det er også en tid for å pynte hjemmet med vakre og fargerike dekorasjoner. Hadeland Glassverk, med sin lange historie og ekspertise innen glassproduksjon, tilbyr en unik mulighet til å bringe påskestemningen inn i hjemmet ditt på en elegant måte.

"En lys, greige tone. Gentle Whisper en dus, greige farge, hvor man tydelig ser spor av både beige og grå. På lysere toner som dette, blir undertonene tydeligere, altså den rødlige i dette tilfelle. Sammenlignet med bestselgere som 10341 Kalk eller 10678 Space, kan vi se at Gentle Whisper er hakket mer rødlig, hvilket betyr at den vil helle mot...

"En gyllen rødtone. Dette er en mild og behagelig rødtone med et hint av rosa. Den kan beskrives som en mørkere utgave enn bestselgeren 2856 Warm Blush. 20167 Welcoming Red kan være en frisk aksent til farger som 12120 Desert Pink, 20046 Savanna Sunset og 20047 Blushing Peach." NCS fargekode for Welcoming Red 20167 fra Jotun er 4429-Y72R.

"En dempet oransjetone. Dette er en dempet, men likevel glad, oransje tone. Dette er gode fargetoner for soner i hjemmet hvor vi er sosiale, siden oransje er en stimulerende farge. Den kan beskrives som en kvikkere utgave av 11175 Adventure, da den vil oppleves mer gyllen og kulørt."

"En grålig blåtone. Denne mellomtonen har et behagelig grålig skjær over seg, og den vil kunne beskrives som både rolig og tidløs. Den vil fungere godt på soverom, stue, kjøkken så vel som på et barnerom."

Speil har en magisk evne til å åpne opp rom og gi følelsen av mer plass og lys. IKEA Speil BLODLÖNN er det perfekte tilbehøret for å realisere denne effekten i ethvert rom. Med sine elegante kvadratiske former og enkle montering, tilbyr dette speilet en praktisk og stilfull løsning for å skape romfølelse i ditt hjem.