Finn ditt drømmekjøkken med Norema: Utforsk kolleksjonene

11.03.2023

Norema kjøkken er en norsk produsent av kjøkkeninnredning med en stolt historie som strekker seg tilbake til 1946. Siden den gang har selskapet utviklet seg til å bli en av Norges største produsenter av kjøkken, med et omfattende utvalg av produkter og tjenester tilgjengelig for kundene.

Kjøkkenet er hjertet i ethvert hjem, og det er derfor viktig å velge et kjøkken som passer til dine behov og smak. Hos Norema kjøkken finner du et bredt utvalg av kjøkkenstiler, fra moderne og minimalistiske design til mer tradisjonelle og rustikke utseender. Uansett hvilken stil du foretrekker, kan du være trygg på at du vil få et kjøkken av høy kvalitet, laget av materialer av beste kvalitet og med stor oppmerksomhet på detaljer.

Utforsk kolleksjonene

Norema tilbyr tre forskjellige kjøkkenkolleksjoner - Home Collection, Basic Collection og Urban Collection - som alle har sin egen unike stil og egenskaper.

Foto: Norema
Foto: Norema

Home Collection har en tidløs og klassisk design som passer inn i enhver hjemmeinnredning. Kolleksjonen inkluderer kjøkkenfronter i forskjellige farger og mønstre, fra klassisk hvitt til varmere tresorter og moderne betongutseende.

Foto: Norema
Foto: Norema

Basic Collection er en minimalistisk og moderne kolleksjon, som gir et rent og stilrent utseende til kjøkkenet. Dette er et godt alternativ for de som ønsker et enkelt og funksjonelt kjøkken, med fokus på praktiske løsninger og smart oppbevaring.

Foto: Norema
Foto: Norema

Urban Collection er designet for de som ønsker et moderne og trendy kjøkken, med industriell eller urbant utseende. Kolleksjonen inkluderer kjøkkenfronter i metall, betong eller røff treoverflate, og gir en røff og robust stil til kjøkkenet. Norema Urban Collection er et utvalgt sortiment som selges flatpakket via elektronikkjeden Power. Se Power.no for ytterligere informasjon.

Norema kjøkken tilbyr også en rekke tilleggstjenester som kan hjelpe deg med å skape det perfekte kjøkkenet. Dette inkluderer alt fra design- og planleggingstjenester til installasjon og ettermontering. Kundene kan også velge fra et bredt utvalg av tilbehør og hvitevarer, som gir mulighet for å skreddersy kjøkkenet etter dine behov.

En av de store fordelene med Norema kjøkken er at de er tilgjengelige for alle. Selskapet har et stort nettverk av forhandlere og samarbeidspartnere over hele landet, og tilbyr konkurransedyktige priser på alle sine produkter og tjenester. Dette gjør Norema kjøkken til et godt alternativ for alle som ønsker å oppgradere eller renovere kjøkkenet sitt.

Alt i alt er Norema kjøkken et solid valg for alle som ønsker et kjøkken av høy kvalitet og design til en konkurransedyktig pris. Med et bredt utvalg av produkter og tjenester tilgjengelig, og et sterkt fokus på kvalitet, bærekraft og miljøhensyn, er det ikke overraskende at Norema kjøkken er en av Norges mest populære produsenter av kjøkkeninnredning.

"Dyp, mystisk grønntone. Fresh kontrast til den krittende hvite Chi for de som liker litt nye impulser. Vær vågal, prøv den sammen med 5180 Oslo? Eller koralltoner for å skape en litt uventet spenning mellom fargene. Fusion vil også fungere til en rekke grå og beige toner."

"Green Harmony er den perfekte naturlige grønntonen for deg som liker innslag av natur, varme tresorter og lune toner. Lekker til lune grå, beige. og greige farger."

I jakten på å skape et harmonisk og innbydende hjem, er belysning en av nøkkelkomponentene. Det er ikke bare funksjonelt, men det bidrar også til atmosfæren og stemningen i rommet. En pendellampe er et flott valg for å skape et fokuspunkt og gi rommet karakter. Og når det kommer til materialvalg, er tre et klassisk valg som bringer inn en...

I en tid der bærekraft og fornybar energi blir stadig viktigere, har solceller på taket blitt en betydelig aktør for å redusere vår avhengighet av fossile brensler og minske utslippene av klimagasser. Ved å omdanne solenergi til elektrisitet tilbyr solcellepaneler en rekke fordeler både for miljøet og for privatøkonomien. I denne artikkelen skal vi...

"En lys ferskentone. Fargen er dempet og grålig. Til sammenligning er den lysere, mindre rosa, samt mer gyllen enn 10580 Soft Skin som mange kjenner godt. Den er fin til dempede hvite toner som 1622 Refleksjon, men den vil også fungere til de mer gylne hvite pga sin gule undertone. Soft Touch fungerer til 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001...

Når det gjelder å skape et kjøkken som sømløst blander stil, funksjonalitet og bærekraft, skiller IKEA seg ut som et førstevalg for mange hjemmeinnredere. NICKEBO- og VOXTORP-skapene, sammen med den elegante KARLBY-benkeplaten, eksemplifiserer den perfekte foreningen av moderne estetikk og gjennomtenkt design. I denne artikkelen utforsker vi...