Finn ditt drømmekjøkken med Norema: Utforsk kolleksjonene

11.03.2023

Norema kjøkken er en norsk produsent av kjøkkeninnredning med en stolt historie som strekker seg tilbake til 1946. Siden den gang har selskapet utviklet seg til å bli en av Norges største produsenter av kjøkken, med et omfattende utvalg av produkter og tjenester tilgjengelig for kundene.

Kjøkkenet er hjertet i ethvert hjem, og det er derfor viktig å velge et kjøkken som passer til dine behov og smak. Hos Norema kjøkken finner du et bredt utvalg av kjøkkenstiler, fra moderne og minimalistiske design til mer tradisjonelle og rustikke utseender. Uansett hvilken stil du foretrekker, kan du være trygg på at du vil få et kjøkken av høy kvalitet, laget av materialer av beste kvalitet og med stor oppmerksomhet på detaljer.

Utforsk kolleksjonene

Norema tilbyr tre forskjellige kjøkkenkolleksjoner - Home Collection, Basic Collection og Urban Collection - som alle har sin egen unike stil og egenskaper.

Foto: Norema
Foto: Norema

Home Collection har en tidløs og klassisk design som passer inn i enhver hjemmeinnredning. Kolleksjonen inkluderer kjøkkenfronter i forskjellige farger og mønstre, fra klassisk hvitt til varmere tresorter og moderne betongutseende.

Foto: Norema
Foto: Norema

Basic Collection er en minimalistisk og moderne kolleksjon, som gir et rent og stilrent utseende til kjøkkenet. Dette er et godt alternativ for de som ønsker et enkelt og funksjonelt kjøkken, med fokus på praktiske løsninger og smart oppbevaring.

Foto: Norema
Foto: Norema

Urban Collection er designet for de som ønsker et moderne og trendy kjøkken, med industriell eller urbant utseende. Kolleksjonen inkluderer kjøkkenfronter i metall, betong eller røff treoverflate, og gir en røff og robust stil til kjøkkenet. Norema Urban Collection er et utvalgt sortiment som selges flatpakket via elektronikkjeden Power. Se Power.no for ytterligere informasjon.

Norema kjøkken tilbyr også en rekke tilleggstjenester som kan hjelpe deg med å skape det perfekte kjøkkenet. Dette inkluderer alt fra design- og planleggingstjenester til installasjon og ettermontering. Kundene kan også velge fra et bredt utvalg av tilbehør og hvitevarer, som gir mulighet for å skreddersy kjøkkenet etter dine behov.

En av de store fordelene med Norema kjøkken er at de er tilgjengelige for alle. Selskapet har et stort nettverk av forhandlere og samarbeidspartnere over hele landet, og tilbyr konkurransedyktige priser på alle sine produkter og tjenester. Dette gjør Norema kjøkken til et godt alternativ for alle som ønsker å oppgradere eller renovere kjøkkenet sitt.

Alt i alt er Norema kjøkken et solid valg for alle som ønsker et kjøkken av høy kvalitet og design til en konkurransedyktig pris. Med et bredt utvalg av produkter og tjenester tilgjengelig, og et sterkt fokus på kvalitet, bærekraft og miljøhensyn, er det ikke overraskende at Norema kjøkken er en av Norges mest populære produsenter av kjøkkeninnredning.

Hvite kjøkken har lenge vært en fast bestanddel i interiørdesign, og tilbyr en tidløs og allsidig lerret for hjemmeinnredning. Uansett om du foretrekker et klassisk, tradisjonelt utseende eller en strømlinjeformet og moderne atmosfære, kan hvite kjøkken tilpasses for å passe en rekke designestetikker. I denne artikkelen vil vi utforske den...

Hvis en farge kan gi et hjem en omfavnelse, er det Sweet Embrace™, Nordsjøs Årets Farge 2024. Denne lyse og positive rosa fargen, som er inspirert av mykt dun og lette kveldsskyer, er perfekt for å skape ro og innbydende rom som mange av oss lengter etter.

Kid har allerede en betydelig rolle i mange norske hjem, og vi har gått fra «Steikje fine gardiner» til «Få det fint». Nå hyller vi hjemmet ytterligere – med ny pay off: «Godt å komme hjem».

"En dempet beige tone. Denne fargen er en dempet beige tone med gyllen undertone. Den er ikke like varm og rund som tradisjonelle beigetoner, men den er noe mer grålig i uttrykket. Fargen kan minne om den velkjente 10679 Washed Linen. Dette er en god basisfarge inntil mørkere gråbeige farger. Blant de lysere og hvitaktige tonene vil man finne mange...

"En svakt gråaktig hvit tone. Fargen har en rødlig undertone, og mange overraskes litt over den, da den ikke er så godt synlig ved første øyekast. Men denne fargen vil f.eks dra seg litt rosa i møte med andre gylne, lyse toner som 1001 Egghvit og 1453 Bomull, så det bør unngås. 1622 Refleksjon står nydelig til lune grå og...

Speil har lenge vært en viktig del av interiøret i våre hjem. De tjener ikke bare som praktiske gjenstander for å se oss selv i, men kan også være en flott dekorativ tillegg til stuen. Store speil til stuen er spesielt populære, da de kan gi rommet en følelse av romslighet, lys og stil. I denne artikkelen vil vi...