Feiring av mangfold og farger i IKEA's nye Latin-Amerikanske kolleksjon

22.03.2023
©IKEA
©IKEA

IKEA feirer tre nye varehus i Peru, Colombia og Chile med en kolleksjon full av fargesprakende tekstiler og dekorasjoner til hjemmet. Med 30 unike produkter inspirert av den mangfoldige latin-amerikanske kulturen gjøres enhver samling til en fest.

©IKEA
©IKEA

ÖMSESIDIG er det svenske ordet for gjensidighet, og i denne festkolleksjonen som setter "effortless entertaining" ut praksis, kommer både gjest og vertskap med like mye til bordet.

©IKEA
©IKEA

I denne kolleksjonen har ni designere slått seg sammen med IKEA for å gjenskape magien som oppstår i de spontane møtene mellom venner og familie, i de sør-amerikanske landene.

©IKEA
©IKEA

Med alt fra konfettiblåste glass og karafler til lanterner og girlander gjestene selv kan pynte, skaper du enkelt en festlig stemning som får gjestene til å bli lenge.

©IKEA
©IKEA

Blant høydepunktene er den ikoniske IKEA FRAKTA-baggen som har blitt kledd i en ny fargesprakende drakt, inspirert av de colombianske karnevalene.

©IKEA
©IKEA

ÖMSESIDIG piknikpleddet og kjølebaggen gjør det også enkelt å flytte festen og samlingen med venner og familie til parkene, på deilige sommerkvelder.

©IKEA
©IKEA

Dekk bordet med serviset som lar maten skinne på tallerkenen, og gi bordet et fargedryss med den søte lime-formede skålen. Tenn lyktene, hell opp i glassene og inviterer nære og kjære denne sesongen med ÖMSESIDIG!

Når det gjelder å skape et kjøkken som sømløst blander stil, funksjonalitet og bærekraft, skiller IKEA seg ut som et førstevalg for mange hjemmeinnredere. NICKEBO- og VOXTORP-skapene, sammen med den elegante KARLBY-benkeplaten, eksemplifiserer den perfekte foreningen av moderne estetikk og gjennomtenkt design. I denne artikkelen utforsker vi...

Hvert år nærmer vi oss den magiske juletiden, og Rusta har nok en gang åpnet dørene for et vell av juleglede og festlige tilbud. Med et spekter av juleprodukter, dekorasjoner og festlige påfunn ønsker Rusta å gjøre julen personlig og ekstra spesiell for alle.

"En nøytral gråaktig sort tone. Lekker kontrast til det meste for de som liker skape, mørke kontraster i interiøret. Kan benyttes til de fleste hvite toner, samt alle andre kulørte farger."

Årets Farge 2024 - Ønsketegn er en brun mystisk farge, som setter tonen for interiørtrenden i det kommende året. Det brune representerer naturen rundt oss, og tiltrekningskraften i det jordlige har fanget designere og trendeksperter verden rundt, forteller kreativ leder Tale O. Henningsen.

SINARP/HASSLARP kjøkken i dype brunfarger fra IKEA er et unikt og håndlaget valg for de som ønsker å legge til et personlig preg i sitt kjøkken. Kombinasjonen av dype brunfarger på frontene kombinert med kanter i massivt tre gir et naturlig og eksklusivt utseende.

Julen er den tiden på året da vi samles med våre kjære, deler gleder og skaper minner som varer livet ut. Og i år, som alltid, er det IKEA som hjelper oss med å sette den rette stemningen for førjulstiden. Med den kommende VINTERFINT- og STRÅLA-kolleksjonen, vil IKEA lyse opp hjemmet ditt og hjelpe deg med å skape en magisk...