Feiring av mangfold og farger i IKEA's nye Latin-Amerikanske kolleksjon

22.03.2023
©IKEA
©IKEA

IKEA feirer tre nye varehus i Peru, Colombia og Chile med en kolleksjon full av fargesprakende tekstiler og dekorasjoner til hjemmet. Med 30 unike produkter inspirert av den mangfoldige latin-amerikanske kulturen gjøres enhver samling til en fest.

©IKEA
©IKEA

ÖMSESIDIG er det svenske ordet for gjensidighet, og i denne festkolleksjonen som setter "effortless entertaining" ut praksis, kommer både gjest og vertskap med like mye til bordet.

©IKEA
©IKEA

I denne kolleksjonen har ni designere slått seg sammen med IKEA for å gjenskape magien som oppstår i de spontane møtene mellom venner og familie, i de sør-amerikanske landene.

©IKEA
©IKEA

Med alt fra konfettiblåste glass og karafler til lanterner og girlander gjestene selv kan pynte, skaper du enkelt en festlig stemning som får gjestene til å bli lenge.

©IKEA
©IKEA

Blant høydepunktene er den ikoniske IKEA FRAKTA-baggen som har blitt kledd i en ny fargesprakende drakt, inspirert av de colombianske karnevalene.

©IKEA
©IKEA

ÖMSESIDIG piknikpleddet og kjølebaggen gjør det også enkelt å flytte festen og samlingen med venner og familie til parkene, på deilige sommerkvelder.

©IKEA
©IKEA

Dekk bordet med serviset som lar maten skinne på tallerkenen, og gi bordet et fargedryss med den søte lime-formede skålen. Tenn lyktene, hell opp i glassene og inviterer nære og kjære denne sesongen med ÖMSESIDIG!

"Dyp, mystisk grønntone. Fresh kontrast til den krittende hvite Chi for de som liker litt nye impulser. Vær vågal, prøv den sammen med 5180 Oslo? Eller koralltoner for å skape en litt uventet spenning mellom fargene. Fusion vil også fungere til en rekke grå og beige toner."

"Green Harmony er den perfekte naturlige grønntonen for deg som liker innslag av natur, varme tresorter og lune toner. Lekker til lune grå, beige. og greige farger."

I jakten på å skape et harmonisk og innbydende hjem, er belysning en av nøkkelkomponentene. Det er ikke bare funksjonelt, men det bidrar også til atmosfæren og stemningen i rommet. En pendellampe er et flott valg for å skape et fokuspunkt og gi rommet karakter. Og når det kommer til materialvalg, er tre et klassisk valg som bringer inn en...

I en tid der bærekraft og fornybar energi blir stadig viktigere, har solceller på taket blitt en betydelig aktør for å redusere vår avhengighet av fossile brensler og minske utslippene av klimagasser. Ved å omdanne solenergi til elektrisitet tilbyr solcellepaneler en rekke fordeler både for miljøet og for privatøkonomien. I denne artikkelen skal vi...

"En lys ferskentone. Fargen er dempet og grålig. Til sammenligning er den lysere, mindre rosa, samt mer gyllen enn 10580 Soft Skin som mange kjenner godt. Den er fin til dempede hvite toner som 1622 Refleksjon, men den vil også fungere til de mer gylne hvite pga sin gule undertone. Soft Touch fungerer til 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001...

Når det gjelder å skape et kjøkken som sømløst blander stil, funksjonalitet og bærekraft, skiller IKEA seg ut som et førstevalg for mange hjemmeinnredere. NICKEBO- og VOXTORP-skapene, sammen med den elegante KARLBY-benkeplaten, eksemplifiserer den perfekte foreningen av moderne estetikk og gjennomtenkt design. I denne artikkelen utforsker vi...