Feiring av mangfold og farger i IKEA's nye Latin-Amerikanske kolleksjon

22.03.2023
©IKEA
©IKEA

IKEA feirer tre nye varehus i Peru, Colombia og Chile med en kolleksjon full av fargesprakende tekstiler og dekorasjoner til hjemmet. Med 30 unike produkter inspirert av den mangfoldige latin-amerikanske kulturen gjøres enhver samling til en fest.

©IKEA
©IKEA

ÖMSESIDIG er det svenske ordet for gjensidighet, og i denne festkolleksjonen som setter "effortless entertaining" ut praksis, kommer både gjest og vertskap med like mye til bordet.

©IKEA
©IKEA

I denne kolleksjonen har ni designere slått seg sammen med IKEA for å gjenskape magien som oppstår i de spontane møtene mellom venner og familie, i de sør-amerikanske landene.

©IKEA
©IKEA

Med alt fra konfettiblåste glass og karafler til lanterner og girlander gjestene selv kan pynte, skaper du enkelt en festlig stemning som får gjestene til å bli lenge.

©IKEA
©IKEA

Blant høydepunktene er den ikoniske IKEA FRAKTA-baggen som har blitt kledd i en ny fargesprakende drakt, inspirert av de colombianske karnevalene.

©IKEA
©IKEA

ÖMSESIDIG piknikpleddet og kjølebaggen gjør det også enkelt å flytte festen og samlingen med venner og familie til parkene, på deilige sommerkvelder.

©IKEA
©IKEA

Dekk bordet med serviset som lar maten skinne på tallerkenen, og gi bordet et fargedryss med den søte lime-formede skålen. Tenn lyktene, hell opp i glassene og inviterer nære og kjære denne sesongen med ÖMSESIDIG!

Påsken er en tid for å feire fornyelse og håp, og det er også en tid for å pynte hjemmet med vakre og fargerike dekorasjoner. Hadeland Glassverk, med sin lange historie og ekspertise innen glassproduksjon, tilbyr en unik mulighet til å bringe påskestemningen inn i hjemmet ditt på en elegant måte.

"En lys, greige tone. Gentle Whisper en dus, greige farge, hvor man tydelig ser spor av både beige og grå. På lysere toner som dette, blir undertonene tydeligere, altså den rødlige i dette tilfelle. Sammenlignet med bestselgere som 10341 Kalk eller 10678 Space, kan vi se at Gentle Whisper er hakket mer rødlig, hvilket betyr at den vil helle mot...

"En gyllen rødtone. Dette er en mild og behagelig rødtone med et hint av rosa. Den kan beskrives som en mørkere utgave enn bestselgeren 2856 Warm Blush. 20167 Welcoming Red kan være en frisk aksent til farger som 12120 Desert Pink, 20046 Savanna Sunset og 20047 Blushing Peach." NCS fargekode for Welcoming Red 20167 fra Jotun er 4429-Y72R.

"En dempet oransjetone. Dette er en dempet, men likevel glad, oransje tone. Dette er gode fargetoner for soner i hjemmet hvor vi er sosiale, siden oransje er en stimulerende farge. Den kan beskrives som en kvikkere utgave av 11175 Adventure, da den vil oppleves mer gyllen og kulørt."

"En grålig blåtone. Denne mellomtonen har et behagelig grålig skjær over seg, og den vil kunne beskrives som både rolig og tidløs. Den vil fungere godt på soverom, stue, kjøkken så vel som på et barnerom."

Speil har en magisk evne til å åpne opp rom og gi følelsen av mer plass og lys. IKEA Speil BLODLÖNN er det perfekte tilbehøret for å realisere denne effekten i ethvert rom. Med sine elegante kvadratiske former og enkle montering, tilbyr dette speilet en praktisk og stilfull løsning for å skape romfølelse i ditt hjem.