Fargerik sommer: H&M HOME's vibrerende kolleksjon

25.05.2023

H&M HOME inviterer deg utendørs etter en lang innendørssesong. Feir varmen og lyset med ekspressive sommeressensielle som kan dekorere uterommet ditt, og gjør deg klar til den kommende sommerferien ved sjøen – alt i et univers av energi, vitalitet og glede.

Foto: H&M

H&M HOME presenterer alt du trenger for en fargerik sommer, fra vaser og sengetøy til strandhåndklær og strandvesker. Med sommeren like rundt hjørnet, introduserer H&M HOME en sesong med levende farger som sprer glede. Sterke farger er hovedtemaet for sommeren 2023 – fra knallrosa og oransje til grønn og blå. Tilfør litt farge med vårt nye mønstrede pledd og bland puter med bladtrykk med ensfargede puter. Kurvede vaser i oransje og hvitt legger til ekstra detaljer, sammen med stripete lys og våre nye lysestaker i ulike farger.

Fargerik servering vil dominere denne sommeren ned til hver minste detalj. H&M HOME's nye bordduk med swirlmønster er den perfekte base for hvert måltid. Flersfargede tallerkener og serveringsfat tilfører sjarm og vitalitet sammen med stablebare glass i ulike farger og vaser i blått glass. Skålformede serveringsboller i to størrelser og fargerike servietter bidrar til å forbedre hvert måltid.

Når det er tid for å bade, pakk alt du trenger i en av de ikoniske H&M HOME stripete strandveskene. Denne sesongen finner du dem i grønt, blått og gult. Legg til våre klassiske stripede strandhåndklær eller mix det opp med våre nye rutete badehåndklær. For en mer dempet strandlook, ta med vårt hammam-inspirerte strandhåndkle med tynne ensfargede striper, og det svart-hvite strandhåndkleet med geometrisk mønster – begge finnes også i hvitt og rødt. Og når du er tilbake hjemme, slapp av i vår nye lenestol og sammenleggbar krakk.

Nøkkelplagg:

Putetrekk for seieren! Bland og match ensfargede puter med palmetre- og blomstertrykk, og tilføy vårt nye pledd i rosa, hvitt, oransje og gult for enda mer farge. Skulpturelle høye vaser i knalloransje eller klassisk hvitt er perfekte detaljer både for innendørs- og utendørsdekorasjon. 

For en eklektisk følelse, spre fargerike lysestaker på spise- eller salongbordet ditt. Fargene inkluderer lysegrønt og fersken. Når det er tid for hvile, pynt sengen din med vårt nye sommermønstrede sengetøy i hvitt, oransje og rosa fargeskjema. Eller velg det knallrosa settet for en virkelig iøynefallende effekt. Fargerik servering er dette sommerens greie – dekk bordet med swirlmønstret bordduk, legg til stilige jutebrikker, bland rosa og oransje tallerkener med blå og grønne, og server drikkene i stablebare glass i ulike farger. Legg til fargerike drikkepinner i ulike former, fra blomster til blader, flerfargede servietter og skålformede serveringsboller for den ekstra detaljen. 

De uunnværlige H&M HOME stripete strandhåndklærne er tilbake, denne gangen i rosa, oransje, grønt og blått. Match dem med stripete strandvesker i gult, blått og rødt. Sommerrutene finner du også på strandhåndklærne i to fargekombinasjoner: hvitt, oransje og rosa, og hvitt, grønt og blått.

Påsken er en tid for å feire fornyelse og håp, og det er også en tid for å pynte hjemmet med vakre og fargerike dekorasjoner. Hadeland Glassverk, med sin lange historie og ekspertise innen glassproduksjon, tilbyr en unik mulighet til å bringe påskestemningen inn i hjemmet ditt på en elegant måte.

"En lys, greige tone. Gentle Whisper en dus, greige farge, hvor man tydelig ser spor av både beige og grå. På lysere toner som dette, blir undertonene tydeligere, altså den rødlige i dette tilfelle. Sammenlignet med bestselgere som 10341 Kalk eller 10678 Space, kan vi se at Gentle Whisper er hakket mer rødlig, hvilket betyr at den vil helle mot...

"En gyllen rødtone. Dette er en mild og behagelig rødtone med et hint av rosa. Den kan beskrives som en mørkere utgave enn bestselgeren 2856 Warm Blush. 20167 Welcoming Red kan være en frisk aksent til farger som 12120 Desert Pink, 20046 Savanna Sunset og 20047 Blushing Peach." NCS fargekode for Welcoming Red 20167 fra Jotun er 4429-Y72R.

"En dempet oransjetone. Dette er en dempet, men likevel glad, oransje tone. Dette er gode fargetoner for soner i hjemmet hvor vi er sosiale, siden oransje er en stimulerende farge. Den kan beskrives som en kvikkere utgave av 11175 Adventure, da den vil oppleves mer gyllen og kulørt."

"En grålig blåtone. Denne mellomtonen har et behagelig grålig skjær over seg, og den vil kunne beskrives som både rolig og tidløs. Den vil fungere godt på soverom, stue, kjøkken så vel som på et barnerom."

Speil har en magisk evne til å åpne opp rom og gi følelsen av mer plass og lys. IKEA Speil BLODLÖNN er det perfekte tilbehøret for å realisere denne effekten i ethvert rom. Med sine elegante kvadratiske former og enkle montering, tilbyr dette speilet en praktisk og stilfull løsning for å skape romfølelse i ditt hjem.