Fargerik sommer: H&M HOME's vibrerende kolleksjon

25.05.2023

H&M HOME inviterer deg utendørs etter en lang innendørssesong. Feir varmen og lyset med ekspressive sommeressensielle som kan dekorere uterommet ditt, og gjør deg klar til den kommende sommerferien ved sjøen – alt i et univers av energi, vitalitet og glede.

Foto: H&M

H&M HOME presenterer alt du trenger for en fargerik sommer, fra vaser og sengetøy til strandhåndklær og strandvesker. Med sommeren like rundt hjørnet, introduserer H&M HOME en sesong med levende farger som sprer glede. Sterke farger er hovedtemaet for sommeren 2023 – fra knallrosa og oransje til grønn og blå. Tilfør litt farge med vårt nye mønstrede pledd og bland puter med bladtrykk med ensfargede puter. Kurvede vaser i oransje og hvitt legger til ekstra detaljer, sammen med stripete lys og våre nye lysestaker i ulike farger.

Fargerik servering vil dominere denne sommeren ned til hver minste detalj. H&M HOME's nye bordduk med swirlmønster er den perfekte base for hvert måltid. Flersfargede tallerkener og serveringsfat tilfører sjarm og vitalitet sammen med stablebare glass i ulike farger og vaser i blått glass. Skålformede serveringsboller i to størrelser og fargerike servietter bidrar til å forbedre hvert måltid.

Når det er tid for å bade, pakk alt du trenger i en av de ikoniske H&M HOME stripete strandveskene. Denne sesongen finner du dem i grønt, blått og gult. Legg til våre klassiske stripede strandhåndklær eller mix det opp med våre nye rutete badehåndklær. For en mer dempet strandlook, ta med vårt hammam-inspirerte strandhåndkle med tynne ensfargede striper, og det svart-hvite strandhåndkleet med geometrisk mønster – begge finnes også i hvitt og rødt. Og når du er tilbake hjemme, slapp av i vår nye lenestol og sammenleggbar krakk.

Nøkkelplagg:

Putetrekk for seieren! Bland og match ensfargede puter med palmetre- og blomstertrykk, og tilføy vårt nye pledd i rosa, hvitt, oransje og gult for enda mer farge. Skulpturelle høye vaser i knalloransje eller klassisk hvitt er perfekte detaljer både for innendørs- og utendørsdekorasjon. 

For en eklektisk følelse, spre fargerike lysestaker på spise- eller salongbordet ditt. Fargene inkluderer lysegrønt og fersken. Når det er tid for hvile, pynt sengen din med vårt nye sommermønstrede sengetøy i hvitt, oransje og rosa fargeskjema. Eller velg det knallrosa settet for en virkelig iøynefallende effekt. Fargerik servering er dette sommerens greie – dekk bordet med swirlmønstret bordduk, legg til stilige jutebrikker, bland rosa og oransje tallerkener med blå og grønne, og server drikkene i stablebare glass i ulike farger. Legg til fargerike drikkepinner i ulike former, fra blomster til blader, flerfargede servietter og skålformede serveringsboller for den ekstra detaljen. 

De uunnværlige H&M HOME stripete strandhåndklærne er tilbake, denne gangen i rosa, oransje, grønt og blått. Match dem med stripete strandvesker i gult, blått og rødt. Sommerrutene finner du også på strandhåndklærne i to fargekombinasjoner: hvitt, oransje og rosa, og hvitt, grønt og blått.

Når det gjelder å skape et kjøkken som sømløst blander stil, funksjonalitet og bærekraft, skiller IKEA seg ut som et førstevalg for mange hjemmeinnredere. NICKEBO- og VOXTORP-skapene, sammen med den elegante KARLBY-benkeplaten, eksemplifiserer den perfekte foreningen av moderne estetikk og gjennomtenkt design. I denne artikkelen utforsker vi...

Hvert år nærmer vi oss den magiske juletiden, og Rusta har nok en gang åpnet dørene for et vell av juleglede og festlige tilbud. Med et spekter av juleprodukter, dekorasjoner og festlige påfunn ønsker Rusta å gjøre julen personlig og ekstra spesiell for alle.

"En nøytral gråaktig sort tone. Lekker kontrast til det meste for de som liker skape, mørke kontraster i interiøret. Kan benyttes til de fleste hvite toner, samt alle andre kulørte farger."

Årets Farge 2024 - Ønsketegn er en brun mystisk farge, som setter tonen for interiørtrenden i det kommende året. Det brune representerer naturen rundt oss, og tiltrekningskraften i det jordlige har fanget designere og trendeksperter verden rundt, forteller kreativ leder Tale O. Henningsen.

SINARP/HASSLARP kjøkken i dype brunfarger fra IKEA er et unikt og håndlaget valg for de som ønsker å legge til et personlig preg i sitt kjøkken. Kombinasjonen av dype brunfarger på frontene kombinert med kanter i massivt tre gir et naturlig og eksklusivt utseende.

Julen er den tiden på året da vi samles med våre kjære, deler gleder og skaper minner som varer livet ut. Og i år, som alltid, er det IKEA som hjelper oss med å sette den rette stemningen for førjulstiden. Med den kommende VINTERFINT- og STRÅLA-kolleksjonen, vil IKEA lyse opp hjemmet ditt og hjelpe deg med å skape en magisk...