Fargerik sommer: H&M HOME's vibrerende kolleksjon

25.05.2023

H&M HOME inviterer deg utendørs etter en lang innendørssesong. Feir varmen og lyset med ekspressive sommeressensielle som kan dekorere uterommet ditt, og gjør deg klar til den kommende sommerferien ved sjøen – alt i et univers av energi, vitalitet og glede.

Foto: H&M

H&M HOME presenterer alt du trenger for en fargerik sommer, fra vaser og sengetøy til strandhåndklær og strandvesker. Med sommeren like rundt hjørnet, introduserer H&M HOME en sesong med levende farger som sprer glede. Sterke farger er hovedtemaet for sommeren 2023 – fra knallrosa og oransje til grønn og blå. Tilfør litt farge med vårt nye mønstrede pledd og bland puter med bladtrykk med ensfargede puter. Kurvede vaser i oransje og hvitt legger til ekstra detaljer, sammen med stripete lys og våre nye lysestaker i ulike farger.

Fargerik servering vil dominere denne sommeren ned til hver minste detalj. H&M HOME's nye bordduk med swirlmønster er den perfekte base for hvert måltid. Flersfargede tallerkener og serveringsfat tilfører sjarm og vitalitet sammen med stablebare glass i ulike farger og vaser i blått glass. Skålformede serveringsboller i to størrelser og fargerike servietter bidrar til å forbedre hvert måltid.

Når det er tid for å bade, pakk alt du trenger i en av de ikoniske H&M HOME stripete strandveskene. Denne sesongen finner du dem i grønt, blått og gult. Legg til våre klassiske stripede strandhåndklær eller mix det opp med våre nye rutete badehåndklær. For en mer dempet strandlook, ta med vårt hammam-inspirerte strandhåndkle med tynne ensfargede striper, og det svart-hvite strandhåndkleet med geometrisk mønster – begge finnes også i hvitt og rødt. Og når du er tilbake hjemme, slapp av i vår nye lenestol og sammenleggbar krakk.

Nøkkelplagg:

Putetrekk for seieren! Bland og match ensfargede puter med palmetre- og blomstertrykk, og tilføy vårt nye pledd i rosa, hvitt, oransje og gult for enda mer farge. Skulpturelle høye vaser i knalloransje eller klassisk hvitt er perfekte detaljer både for innendørs- og utendørsdekorasjon. 

For en eklektisk følelse, spre fargerike lysestaker på spise- eller salongbordet ditt. Fargene inkluderer lysegrønt og fersken. Når det er tid for hvile, pynt sengen din med vårt nye sommermønstrede sengetøy i hvitt, oransje og rosa fargeskjema. Eller velg det knallrosa settet for en virkelig iøynefallende effekt. Fargerik servering er dette sommerens greie – dekk bordet med swirlmønstret bordduk, legg til stilige jutebrikker, bland rosa og oransje tallerkener med blå og grønne, og server drikkene i stablebare glass i ulike farger. Legg til fargerike drikkepinner i ulike former, fra blomster til blader, flerfargede servietter og skålformede serveringsboller for den ekstra detaljen. 

De uunnværlige H&M HOME stripete strandhåndklærne er tilbake, denne gangen i rosa, oransje, grønt og blått. Match dem med stripete strandvesker i gult, blått og rødt. Sommerrutene finner du også på strandhåndklærne i to fargekombinasjoner: hvitt, oransje og rosa, og hvitt, grønt og blått.

"Dyp, mystisk grønntone. Fresh kontrast til den krittende hvite Chi for de som liker litt nye impulser. Vær vågal, prøv den sammen med 5180 Oslo? Eller koralltoner for å skape en litt uventet spenning mellom fargene. Fusion vil også fungere til en rekke grå og beige toner."

"Green Harmony er den perfekte naturlige grønntonen for deg som liker innslag av natur, varme tresorter og lune toner. Lekker til lune grå, beige. og greige farger."

I jakten på å skape et harmonisk og innbydende hjem, er belysning en av nøkkelkomponentene. Det er ikke bare funksjonelt, men det bidrar også til atmosfæren og stemningen i rommet. En pendellampe er et flott valg for å skape et fokuspunkt og gi rommet karakter. Og når det kommer til materialvalg, er tre et klassisk valg som bringer inn en...

I en tid der bærekraft og fornybar energi blir stadig viktigere, har solceller på taket blitt en betydelig aktør for å redusere vår avhengighet av fossile brensler og minske utslippene av klimagasser. Ved å omdanne solenergi til elektrisitet tilbyr solcellepaneler en rekke fordeler både for miljøet og for privatøkonomien. I denne artikkelen skal vi...

"En lys ferskentone. Fargen er dempet og grålig. Til sammenligning er den lysere, mindre rosa, samt mer gyllen enn 10580 Soft Skin som mange kjenner godt. Den er fin til dempede hvite toner som 1622 Refleksjon, men den vil også fungere til de mer gylne hvite pga sin gule undertone. Soft Touch fungerer til 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001...

Når det gjelder å skape et kjøkken som sømløst blander stil, funksjonalitet og bærekraft, skiller IKEA seg ut som et førstevalg for mange hjemmeinnredere. NICKEBO- og VOXTORP-skapene, sammen med den elegante KARLBY-benkeplaten, eksemplifiserer den perfekte foreningen av moderne estetikk og gjennomtenkt design. I denne artikkelen utforsker vi...