Fargeglede og formfest: JYSKs Nordic Mood-kolleksjon

12.07.2023

I juli presenterer JYSK en Nordic Mood-kolleksjon som sprer glede og optimisme i hjemmet gjennom farger og myke, spennende former.

En glassvase formet som en kuppel, med nyanser av blått og rosa. En kunstig aloe vera-plante som ser naturtro ut, med en touch av rødt på toppen. En lys pyntepute med broderte sommerblomster fra grøftekanten.

Det er livlige og lykkelige dager i JYSK's nye kolleksjon, som vil pryde alle butikkene deres i løpet av juli. Fargepaletten inkluderer blå, rosa, mint, sand og gul. Disse friske fargene signaliserer sommer og skaper varme i hjemmet. Kombinert med hvite og grå nyanser, samt naturlige materialer, gir kolleksjonen et balansert inntrykk.

Når det gjelder design, leker kolleksjonen med rare og myke former. Et eksempel er den unike vasen TORMUND, som fungerer både alene og med blomster i. Stripene på lysestaken MARK legger til en lekenhet og skaper en fin kontrast i kombinasjon med det blå og spinnende lyset BALDUR.

Hvite kjøkken har lenge vært en fast bestanddel i interiørdesign, og tilbyr en tidløs og allsidig lerret for hjemmeinnredning. Uansett om du foretrekker et klassisk, tradisjonelt utseende eller en strømlinjeformet og moderne atmosfære, kan hvite kjøkken tilpasses for å passe en rekke designestetikker. I denne artikkelen vil vi utforske den...

Hvis en farge kan gi et hjem en omfavnelse, er det Sweet Embrace™, Nordsjøs Årets Farge 2024. Denne lyse og positive rosa fargen, som er inspirert av mykt dun og lette kveldsskyer, er perfekt for å skape ro og innbydende rom som mange av oss lengter etter.

Kid har allerede en betydelig rolle i mange norske hjem, og vi har gått fra «Steikje fine gardiner» til «Få det fint». Nå hyller vi hjemmet ytterligere – med ny pay off: «Godt å komme hjem».

"En dempet beige tone. Denne fargen er en dempet beige tone med gyllen undertone. Den er ikke like varm og rund som tradisjonelle beigetoner, men den er noe mer grålig i uttrykket. Fargen kan minne om den velkjente 10679 Washed Linen. Dette er en god basisfarge inntil mørkere gråbeige farger. Blant de lysere og hvitaktige tonene vil man finne mange...

"En svakt gråaktig hvit tone. Fargen har en rødlig undertone, og mange overraskes litt over den, da den ikke er så godt synlig ved første øyekast. Men denne fargen vil f.eks dra seg litt rosa i møte med andre gylne, lyse toner som 1001 Egghvit og 1453 Bomull, så det bør unngås. 1622 Refleksjon står nydelig til lune grå og...

Speil har lenge vært en viktig del av interiøret i våre hjem. De tjener ikke bare som praktiske gjenstander for å se oss selv i, men kan også være en flott dekorativ tillegg til stuen. Store speil til stuen er spesielt populære, da de kan gi rommet en følelse av romslighet, lys og stil. I denne artikkelen vil vi...