Fargeglede og formfest: JYSKs Nordic Mood-kolleksjon

12.07.2023

I juli presenterer JYSK en Nordic Mood-kolleksjon som sprer glede og optimisme i hjemmet gjennom farger og myke, spennende former.

En glassvase formet som en kuppel, med nyanser av blått og rosa. En kunstig aloe vera-plante som ser naturtro ut, med en touch av rødt på toppen. En lys pyntepute med broderte sommerblomster fra grøftekanten.

Det er livlige og lykkelige dager i JYSK's nye kolleksjon, som vil pryde alle butikkene deres i løpet av juli. Fargepaletten inkluderer blå, rosa, mint, sand og gul. Disse friske fargene signaliserer sommer og skaper varme i hjemmet. Kombinert med hvite og grå nyanser, samt naturlige materialer, gir kolleksjonen et balansert inntrykk.

Når det gjelder design, leker kolleksjonen med rare og myke former. Et eksempel er den unike vasen TORMUND, som fungerer både alene og med blomster i. Stripene på lysestaken MARK legger til en lekenhet og skaper en fin kontrast i kombinasjon med det blå og spinnende lyset BALDUR.

"Dyp, mystisk grønntone. Fresh kontrast til den krittende hvite Chi for de som liker litt nye impulser. Vær vågal, prøv den sammen med 5180 Oslo? Eller koralltoner for å skape en litt uventet spenning mellom fargene. Fusion vil også fungere til en rekke grå og beige toner."

"Green Harmony er den perfekte naturlige grønntonen for deg som liker innslag av natur, varme tresorter og lune toner. Lekker til lune grå, beige. og greige farger."

I jakten på å skape et harmonisk og innbydende hjem, er belysning en av nøkkelkomponentene. Det er ikke bare funksjonelt, men det bidrar også til atmosfæren og stemningen i rommet. En pendellampe er et flott valg for å skape et fokuspunkt og gi rommet karakter. Og når det kommer til materialvalg, er tre et klassisk valg som bringer inn en...

I en tid der bærekraft og fornybar energi blir stadig viktigere, har solceller på taket blitt en betydelig aktør for å redusere vår avhengighet av fossile brensler og minske utslippene av klimagasser. Ved å omdanne solenergi til elektrisitet tilbyr solcellepaneler en rekke fordeler både for miljøet og for privatøkonomien. I denne artikkelen skal vi...

"En lys ferskentone. Fargen er dempet og grålig. Til sammenligning er den lysere, mindre rosa, samt mer gyllen enn 10580 Soft Skin som mange kjenner godt. Den er fin til dempede hvite toner som 1622 Refleksjon, men den vil også fungere til de mer gylne hvite pga sin gule undertone. Soft Touch fungerer til 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001...

Når det gjelder å skape et kjøkken som sømløst blander stil, funksjonalitet og bærekraft, skiller IKEA seg ut som et førstevalg for mange hjemmeinnredere. NICKEBO- og VOXTORP-skapene, sammen med den elegante KARLBY-benkeplaten, eksemplifiserer den perfekte foreningen av moderne estetikk og gjennomtenkt design. I denne artikkelen utforsker vi...