Fargeglede og formfest: JYSKs Nordic Mood-kolleksjon

12.07.2023

I juli presenterer JYSK en Nordic Mood-kolleksjon som sprer glede og optimisme i hjemmet gjennom farger og myke, spennende former.

En glassvase formet som en kuppel, med nyanser av blått og rosa. En kunstig aloe vera-plante som ser naturtro ut, med en touch av rødt på toppen. En lys pyntepute med broderte sommerblomster fra grøftekanten.

Det er livlige og lykkelige dager i JYSK's nye kolleksjon, som vil pryde alle butikkene deres i løpet av juli. Fargepaletten inkluderer blå, rosa, mint, sand og gul. Disse friske fargene signaliserer sommer og skaper varme i hjemmet. Kombinert med hvite og grå nyanser, samt naturlige materialer, gir kolleksjonen et balansert inntrykk.

Når det gjelder design, leker kolleksjonen med rare og myke former. Et eksempel er den unike vasen TORMUND, som fungerer både alene og med blomster i. Stripene på lysestaken MARK legger til en lekenhet og skaper en fin kontrast i kombinasjon med det blå og spinnende lyset BALDUR.

"En lys ferskentone. Fargen er dempet og grålig. Til sammenligning er den lysere, mindre rosa, samt mer gyllen enn 10580 Soft Skin som mange kjenner godt. Den er fin til dempede hvite toner som 1622 Refleksjon, men den vil også fungere til de mer gylne hvite pga sin gule undertone. Soft Touch fungerer til 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001...

Når det gjelder å skape et kjøkken som sømløst blander stil, funksjonalitet og bærekraft, skiller IKEA seg ut som et førstevalg for mange hjemmeinnredere. NICKEBO- og VOXTORP-skapene, sammen med den elegante KARLBY-benkeplaten, eksemplifiserer den perfekte foreningen av moderne estetikk og gjennomtenkt design. I denne artikkelen utforsker vi...

IKEA er kjent for å tilby kvalitetsprodukter til rimelige priser, og deres kjøkkenavdeling er intet unntak. Blant de mange kjøkkenmodellene som tilbys, er HAVSTORP, STENSUND og UPPLÖV i fargen beige. Men hva gjør disse kjøkkenene spesielle, og hvordan kan man dekorere dem for å fremheve deres beige farge og skape en estetisk tiltalende atmosfære?

"En frisk, gyllen rosatone. Dette er en farge som både hakket mørkere og mer gyllen rosafargen enn 2782 Deco Pink som mange kjenner. Friske fargesammensetninger får du ved å kikke på gylne grønntoner, eller mer dempede atmosfærer med våre gylne gråtoner. Fungerer til hvittoner som 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001 Egghvit, 1453 Bomull." NCS...

"En lys, dempet gyllen farge, kanskje best beskrevet som en lys kamelhårsfarget tone. Den blir ikke direkte beige eller brun på vegg, ei heller gul, men men som en lun gyllen mellomting. Fungerer til hvittoner som 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001 Egghvit og 1453 Bomull." NCS fargekode for Raw Canvas 10961 fra Jotun er 3009-Y14R.

Påsken er en tid for å feire fornyelse og håp, og det er også en tid for å pynte hjemmet med vakre og fargerike dekorasjoner. Hadeland Glassverk, med sin lange historie og ekspertise innen glassproduksjon, tilbyr en unik mulighet til å bringe påskestemningen inn i hjemmet ditt på en elegant måte.