Få våren inn i hjemmet ditt med det elegante Flower Meadow sofabordet fra Kare

01.04.2023

Har du alltid ønsket å ha vakre blomster i hjemmet ditt, men har aldri hatt grønne fingre? Fortvil ikke! Med det fantastiske sofabordet Flower Meadow fra Kare trenger du ikke bekymre deg for vanning eller vedlikehold.

Dette bordet er virkelig en fryd for øyet. De gyldne 3D-blomstene gir en herlig vårstemning til rommet ditt. Sammen med det elegante glasset på toppen og den gylne strukturen, vil dette bordet være et vakkert og sofistikert tillegg til ethvert hjem.

Men det er ikke bare skjønnheten som gjør dette bordet så spesielt. Det er også svært funksjonelt og praktisk. Med en diameter på 80 cm er det stor nok til å plassere drikkevarer og snacks på når du har gjester, samtidig som det ikke tar opp for mye plass i rommet.

Så hvis du vil gi hjemmet ditt et friskt pust av vårlig glede, er Kare sitt Flower Meadow sofabord det perfekte valget for deg. Med dette bordet vil du ha en vakker og funksjonell møbel som vil imponere alle som kommer på besøk. Og det beste av alt, du trenger ikke å bekymre deg for å vanne blomstene!

Påsken er en tid for å feire fornyelse og håp, og det er også en tid for å pynte hjemmet med vakre og fargerike dekorasjoner. Hadeland Glassverk, med sin lange historie og ekspertise innen glassproduksjon, tilbyr en unik mulighet til å bringe påskestemningen inn i hjemmet ditt på en elegant måte.

"En lys, greige tone. Gentle Whisper en dus, greige farge, hvor man tydelig ser spor av både beige og grå. På lysere toner som dette, blir undertonene tydeligere, altså den rødlige i dette tilfelle. Sammenlignet med bestselgere som 10341 Kalk eller 10678 Space, kan vi se at Gentle Whisper er hakket mer rødlig, hvilket betyr at den vil helle mot...

"En gyllen rødtone. Dette er en mild og behagelig rødtone med et hint av rosa. Den kan beskrives som en mørkere utgave enn bestselgeren 2856 Warm Blush. 20167 Welcoming Red kan være en frisk aksent til farger som 12120 Desert Pink, 20046 Savanna Sunset og 20047 Blushing Peach." NCS fargekode for Welcoming Red 20167 fra Jotun er 4429-Y72R.

"En dempet oransjetone. Dette er en dempet, men likevel glad, oransje tone. Dette er gode fargetoner for soner i hjemmet hvor vi er sosiale, siden oransje er en stimulerende farge. Den kan beskrives som en kvikkere utgave av 11175 Adventure, da den vil oppleves mer gyllen og kulørt."

"En grålig blåtone. Denne mellomtonen har et behagelig grålig skjær over seg, og den vil kunne beskrives som både rolig og tidløs. Den vil fungere godt på soverom, stue, kjøkken så vel som på et barnerom."

Speil har en magisk evne til å åpne opp rom og gi følelsen av mer plass og lys. IKEA Speil BLODLÖNN er det perfekte tilbehøret for å realisere denne effekten i ethvert rom. Med sine elegante kvadratiske former og enkle montering, tilbyr dette speilet en praktisk og stilfull løsning for å skape romfølelse i ditt hjem.