Få våren inn i hjemmet ditt med det elegante Flower Meadow sofabordet fra Kare

01.04.2023

Har du alltid ønsket å ha vakre blomster i hjemmet ditt, men har aldri hatt grønne fingre? Fortvil ikke! Med det fantastiske sofabordet Flower Meadow fra Kare trenger du ikke bekymre deg for vanning eller vedlikehold.

Dette bordet er virkelig en fryd for øyet. De gyldne 3D-blomstene gir en herlig vårstemning til rommet ditt. Sammen med det elegante glasset på toppen og den gylne strukturen, vil dette bordet være et vakkert og sofistikert tillegg til ethvert hjem.

Men det er ikke bare skjønnheten som gjør dette bordet så spesielt. Det er også svært funksjonelt og praktisk. Med en diameter på 80 cm er det stor nok til å plassere drikkevarer og snacks på når du har gjester, samtidig som det ikke tar opp for mye plass i rommet.

Så hvis du vil gi hjemmet ditt et friskt pust av vårlig glede, er Kare sitt Flower Meadow sofabord det perfekte valget for deg. Med dette bordet vil du ha en vakker og funksjonell møbel som vil imponere alle som kommer på besøk. Og det beste av alt, du trenger ikke å bekymre deg for å vanne blomstene!

Hvite kjøkken har lenge vært en fast bestanddel i interiørdesign, og tilbyr en tidløs og allsidig lerret for hjemmeinnredning. Uansett om du foretrekker et klassisk, tradisjonelt utseende eller en strømlinjeformet og moderne atmosfære, kan hvite kjøkken tilpasses for å passe en rekke designestetikker. I denne artikkelen vil vi utforske den...

Hvis en farge kan gi et hjem en omfavnelse, er det Sweet Embrace™, Nordsjøs Årets Farge 2024. Denne lyse og positive rosa fargen, som er inspirert av mykt dun og lette kveldsskyer, er perfekt for å skape ro og innbydende rom som mange av oss lengter etter.

Kid har allerede en betydelig rolle i mange norske hjem, og vi har gått fra «Steikje fine gardiner» til «Få det fint». Nå hyller vi hjemmet ytterligere – med ny pay off: «Godt å komme hjem».

"En dempet beige tone. Denne fargen er en dempet beige tone med gyllen undertone. Den er ikke like varm og rund som tradisjonelle beigetoner, men den er noe mer grålig i uttrykket. Fargen kan minne om den velkjente 10679 Washed Linen. Dette er en god basisfarge inntil mørkere gråbeige farger. Blant de lysere og hvitaktige tonene vil man finne mange...

"En svakt gråaktig hvit tone. Fargen har en rødlig undertone, og mange overraskes litt over den, da den ikke er så godt synlig ved første øyekast. Men denne fargen vil f.eks dra seg litt rosa i møte med andre gylne, lyse toner som 1001 Egghvit og 1453 Bomull, så det bør unngås. 1622 Refleksjon står nydelig til lune grå og...

Speil har lenge vært en viktig del av interiøret i våre hjem. De tjener ikke bare som praktiske gjenstander for å se oss selv i, men kan også være en flott dekorativ tillegg til stuen. Store speil til stuen er spesielt populære, da de kan gi rommet en følelse av romslighet, lys og stil. I denne artikkelen vil vi...