Få inn naturen i hjemmet ditt med IKEAs kunstige planter og blomster

06.04.2023

Kunstige planter og blomster har blitt stadig mer populære i hjem og kontorer. De er praktiske, enkle å vedlikeholde og kan gi et snev av natur til rom uten å kreve mye oppmerksomhet. IKEA er kjent for sitt store utvalg av interiørartikler, og deres kolleksjon av kunstige planter og blomster er ikke noe unntak.

I IKEAs kolleksjon finner du et bredt utvalg av planter og blomster som passer til enhver smak og stil. Fra dekorative blomsterbuketter til grønne planter, kan du velge mellom et utvalg av størrelser og varianter for å passe dine behov. Og det beste av alt, disse plantene er laget for å se like ekte ut som deres ekte motparter.

En av fordelene med å ha kunstige planter og blomster er at de er enkle å vedlikeholde. Du trenger ikke å bekymre deg for å vanne dem eller sørge for at de får nok sollys. Du kan bare sette dem i et rom og nyte deres naturlige skjønnhet uten bekymring for at de skal visne eller dø.

IKEAs kunstige planter og blomster er også svært allsidige. De kan brukes som en dekorativ touch på et bord eller en hylle, eller som en større funksjon i rommet. Du kan også bruke dem til å skape et tema eller en stemning i rommet. Hvis du for eksempel ønsker å lage en tropisk atmosfære, kan du velge kunstige palmer eller blomster med eksotiske farger.

I tillegg til å være praktiske og estetisk tiltalende, er kunstige planter og blomster fra IKEA også rimelige. De er en økonomisk måte å legge til et snev av natur til rommet ditt uten å måtte bruke mye penger på ekte planter.

Så om du ønsker å legge til litt grønt i hjemmet ditt uten å måtte bekymre deg for vedlikehold, kan du sjekke ut IKEAs kolleksjon av kunstige planter og blomster. Med et stort utvalg av størrelser, varianter og priser, vil du sannsynligvis finne noe som passer til dine behov og budsjett.

Bildegalleri

I dette bildgalleriet har jeg samlet noen av mine favorittbilder av kunstige blomster og planter fra ulike IKEA-varuhus. Med dette galleriet ønsker jeg å vise deg hvor vakre og realistiske disse kunstige plantene faktisk kan være. Enten du leter etter en enkel dekorativ touch til hjemmet ditt, eller ønsker å skape et grønt miljø uten å bekymre deg for vedlikehold, vil du finne et bredt utvalg av kunstige planter og blomster hos IKEA. Utforsk dette bildgalleriet og bli inspirert av disse naturtro plantene og blomstene!

Tekst og Foto: Interiørbutikker.no

Påsken er en tid for å feire fornyelse og håp, og det er også en tid for å pynte hjemmet med vakre og fargerike dekorasjoner. Hadeland Glassverk, med sin lange historie og ekspertise innen glassproduksjon, tilbyr en unik mulighet til å bringe påskestemningen inn i hjemmet ditt på en elegant måte.

"En lys, greige tone. Gentle Whisper en dus, greige farge, hvor man tydelig ser spor av både beige og grå. På lysere toner som dette, blir undertonene tydeligere, altså den rødlige i dette tilfelle. Sammenlignet med bestselgere som 10341 Kalk eller 10678 Space, kan vi se at Gentle Whisper er hakket mer rødlig, hvilket betyr at den vil helle mot...

"En gyllen rødtone. Dette er en mild og behagelig rødtone med et hint av rosa. Den kan beskrives som en mørkere utgave enn bestselgeren 2856 Warm Blush. 20167 Welcoming Red kan være en frisk aksent til farger som 12120 Desert Pink, 20046 Savanna Sunset og 20047 Blushing Peach." NCS fargekode for Welcoming Red 20167 fra Jotun er 4429-Y72R.

"En dempet oransjetone. Dette er en dempet, men likevel glad, oransje tone. Dette er gode fargetoner for soner i hjemmet hvor vi er sosiale, siden oransje er en stimulerende farge. Den kan beskrives som en kvikkere utgave av 11175 Adventure, da den vil oppleves mer gyllen og kulørt."

"En grålig blåtone. Denne mellomtonen har et behagelig grålig skjær over seg, og den vil kunne beskrives som både rolig og tidløs. Den vil fungere godt på soverom, stue, kjøkken så vel som på et barnerom."

Speil har en magisk evne til å åpne opp rom og gi følelsen av mer plass og lys. IKEA Speil BLODLÖNN er det perfekte tilbehøret for å realisere denne effekten i ethvert rom. Med sine elegante kvadratiske former og enkle montering, tilbyr dette speilet en praktisk og stilfull løsning for å skape romfølelse i ditt hjem.