Få inn naturen i hjemmet ditt med IKEAs kunstige planter og blomster

06.04.2023

Kunstige planter og blomster har blitt stadig mer populære i hjem og kontorer. De er praktiske, enkle å vedlikeholde og kan gi et snev av natur til rom uten å kreve mye oppmerksomhet. IKEA er kjent for sitt store utvalg av interiørartikler, og deres kolleksjon av kunstige planter og blomster er ikke noe unntak.

I IKEAs kolleksjon finner du et bredt utvalg av planter og blomster som passer til enhver smak og stil. Fra dekorative blomsterbuketter til grønne planter, kan du velge mellom et utvalg av størrelser og varianter for å passe dine behov. Og det beste av alt, disse plantene er laget for å se like ekte ut som deres ekte motparter.

En av fordelene med å ha kunstige planter og blomster er at de er enkle å vedlikeholde. Du trenger ikke å bekymre deg for å vanne dem eller sørge for at de får nok sollys. Du kan bare sette dem i et rom og nyte deres naturlige skjønnhet uten bekymring for at de skal visne eller dø.

IKEAs kunstige planter og blomster er også svært allsidige. De kan brukes som en dekorativ touch på et bord eller en hylle, eller som en større funksjon i rommet. Du kan også bruke dem til å skape et tema eller en stemning i rommet. Hvis du for eksempel ønsker å lage en tropisk atmosfære, kan du velge kunstige palmer eller blomster med eksotiske farger.

I tillegg til å være praktiske og estetisk tiltalende, er kunstige planter og blomster fra IKEA også rimelige. De er en økonomisk måte å legge til et snev av natur til rommet ditt uten å måtte bruke mye penger på ekte planter.

Så om du ønsker å legge til litt grønt i hjemmet ditt uten å måtte bekymre deg for vedlikehold, kan du sjekke ut IKEAs kolleksjon av kunstige planter og blomster. Med et stort utvalg av størrelser, varianter og priser, vil du sannsynligvis finne noe som passer til dine behov og budsjett.

Bildegalleri

I dette bildgalleriet har jeg samlet noen av mine favorittbilder av kunstige blomster og planter fra ulike IKEA-varuhus. Med dette galleriet ønsker jeg å vise deg hvor vakre og realistiske disse kunstige plantene faktisk kan være. Enten du leter etter en enkel dekorativ touch til hjemmet ditt, eller ønsker å skape et grønt miljø uten å bekymre deg for vedlikehold, vil du finne et bredt utvalg av kunstige planter og blomster hos IKEA. Utforsk dette bildgalleriet og bli inspirert av disse naturtro plantene og blomstene!

Tekst og Foto: Interiørbutikker.no

Hvite kjøkken har lenge vært en fast bestanddel i interiørdesign, og tilbyr en tidløs og allsidig lerret for hjemmeinnredning. Uansett om du foretrekker et klassisk, tradisjonelt utseende eller en strømlinjeformet og moderne atmosfære, kan hvite kjøkken tilpasses for å passe en rekke designestetikker. I denne artikkelen vil vi utforske den...

Hvis en farge kan gi et hjem en omfavnelse, er det Sweet Embrace™, Nordsjøs Årets Farge 2024. Denne lyse og positive rosa fargen, som er inspirert av mykt dun og lette kveldsskyer, er perfekt for å skape ro og innbydende rom som mange av oss lengter etter.

Kid har allerede en betydelig rolle i mange norske hjem, og vi har gått fra «Steikje fine gardiner» til «Få det fint». Nå hyller vi hjemmet ytterligere – med ny pay off: «Godt å komme hjem».

"En dempet beige tone. Denne fargen er en dempet beige tone med gyllen undertone. Den er ikke like varm og rund som tradisjonelle beigetoner, men den er noe mer grålig i uttrykket. Fargen kan minne om den velkjente 10679 Washed Linen. Dette er en god basisfarge inntil mørkere gråbeige farger. Blant de lysere og hvitaktige tonene vil man finne mange...

"En svakt gråaktig hvit tone. Fargen har en rødlig undertone, og mange overraskes litt over den, da den ikke er så godt synlig ved første øyekast. Men denne fargen vil f.eks dra seg litt rosa i møte med andre gylne, lyse toner som 1001 Egghvit og 1453 Bomull, så det bør unngås. 1622 Refleksjon står nydelig til lune grå og...

Speil har lenge vært en viktig del av interiøret i våre hjem. De tjener ikke bare som praktiske gjenstander for å se oss selv i, men kan også være en flott dekorativ tillegg til stuen. Store speil til stuen er spesielt populære, da de kan gi rommet en følelse av romslighet, lys og stil. I denne artikkelen vil vi...