Få en moderne touch på ditt kjøkken med KALLARP og JUTIS fra IKEA

03.03.2023

KALLARP kjøkken utstyrt med JUTIS skap med røykfarget glass gir kjøkkenet ditt et eksklusivt og moderne utseende. Dette kjøkkenet kombinerer høyglans mørk rødbrent farge med svarte skapdører med røykfarget glass, som skaper en luksuriøs og sofistikert følelse.

Med KALLARP kjøkkenfronter kan du skape en dristig og elegant stil som passer perfekt for moderne kjøkken. Med en høyglanset overflate som reflekterer lyset, kan du forvente at KALLARP vil gi kjøkkenet ditt en utrolig lys og romslig følelse.

JUTIS skap med røykfarget glass er den perfekte komplementære finishen til KALLARP kjøkkenet. Disse skapdørene med røykfarget glass gir et sofistikert utseende og gir deg muligheten til å vise frem dine favoritt kjøkkenredskaper og serviser. JUTIS skap med røykfarget glass gir kjøkkenet ditt et moderne og minimalistisk utseende, samtidig som det gir et snev av mystikk.

KALLARP kjøkken utstyrt med JUTIS skap med røykfarget glass er ideelle for de som ønsker et stilrent og moderne kjøkken som skiller seg ut. Dette kjøkkenet vil gi deg en følelse av luksus og eleganse, mens du samtidig opprettholder funksjonaliteten og holdbarheten du forventer fra IKEA.

Så hvis du ønsker å oppgradere kjøkkenet ditt til et moderne og stilrent kjøkken med en eksklusiv følelse, bør du absolutt vurdere KALLARP kjøkken utstyrt med JUTIS skap med røykfarget glass. Ikke bare vil dette kjøkkenet imponere gjestene dine, det vil også være en glede å bruke hver dag.

Tekst og Foto: Interiørbutikker.no

Påsken er en tid for å feire fornyelse og håp, og det er også en tid for å pynte hjemmet med vakre og fargerike dekorasjoner. Hadeland Glassverk, med sin lange historie og ekspertise innen glassproduksjon, tilbyr en unik mulighet til å bringe påskestemningen inn i hjemmet ditt på en elegant måte.

"En lys, greige tone. Gentle Whisper en dus, greige farge, hvor man tydelig ser spor av både beige og grå. På lysere toner som dette, blir undertonene tydeligere, altså den rødlige i dette tilfelle. Sammenlignet med bestselgere som 10341 Kalk eller 10678 Space, kan vi se at Gentle Whisper er hakket mer rødlig, hvilket betyr at den vil helle mot...

"En gyllen rødtone. Dette er en mild og behagelig rødtone med et hint av rosa. Den kan beskrives som en mørkere utgave enn bestselgeren 2856 Warm Blush. 20167 Welcoming Red kan være en frisk aksent til farger som 12120 Desert Pink, 20046 Savanna Sunset og 20047 Blushing Peach." NCS fargekode for Welcoming Red 20167 fra Jotun er 4429-Y72R.

"En dempet oransjetone. Dette er en dempet, men likevel glad, oransje tone. Dette er gode fargetoner for soner i hjemmet hvor vi er sosiale, siden oransje er en stimulerende farge. Den kan beskrives som en kvikkere utgave av 11175 Adventure, da den vil oppleves mer gyllen og kulørt."

"En grålig blåtone. Denne mellomtonen har et behagelig grålig skjær over seg, og den vil kunne beskrives som både rolig og tidløs. Den vil fungere godt på soverom, stue, kjøkken så vel som på et barnerom."

Speil har en magisk evne til å åpne opp rom og gi følelsen av mer plass og lys. IKEA Speil BLODLÖNN er det perfekte tilbehøret for å realisere denne effekten i ethvert rom. Med sine elegante kvadratiske former og enkle montering, tilbyr dette speilet en praktisk og stilfull løsning for å skape romfølelse i ditt hjem.