Få en moderne touch på ditt kjøkken med KALLARP og JUTIS fra IKEA

03.03.2023

KALLARP kjøkken utstyrt med JUTIS skap med røykfarget glass gir kjøkkenet ditt et eksklusivt og moderne utseende. Dette kjøkkenet kombinerer høyglans mørk rødbrent farge med svarte skapdører med røykfarget glass, som skaper en luksuriøs og sofistikert følelse.

Med KALLARP kjøkkenfronter kan du skape en dristig og elegant stil som passer perfekt for moderne kjøkken. Med en høyglanset overflate som reflekterer lyset, kan du forvente at KALLARP vil gi kjøkkenet ditt en utrolig lys og romslig følelse.

JUTIS skap med røykfarget glass er den perfekte komplementære finishen til KALLARP kjøkkenet. Disse skapdørene med røykfarget glass gir et sofistikert utseende og gir deg muligheten til å vise frem dine favoritt kjøkkenredskaper og serviser. JUTIS skap med røykfarget glass gir kjøkkenet ditt et moderne og minimalistisk utseende, samtidig som det gir et snev av mystikk.

KALLARP kjøkken utstyrt med JUTIS skap med røykfarget glass er ideelle for de som ønsker et stilrent og moderne kjøkken som skiller seg ut. Dette kjøkkenet vil gi deg en følelse av luksus og eleganse, mens du samtidig opprettholder funksjonaliteten og holdbarheten du forventer fra IKEA.

Så hvis du ønsker å oppgradere kjøkkenet ditt til et moderne og stilrent kjøkken med en eksklusiv følelse, bør du absolutt vurdere KALLARP kjøkken utstyrt med JUTIS skap med røykfarget glass. Ikke bare vil dette kjøkkenet imponere gjestene dine, det vil også være en glede å bruke hver dag.

Tekst og Foto: Interiørbutikker.no

Hvite kjøkken har lenge vært en fast bestanddel i interiørdesign, og tilbyr en tidløs og allsidig lerret for hjemmeinnredning. Uansett om du foretrekker et klassisk, tradisjonelt utseende eller en strømlinjeformet og moderne atmosfære, kan hvite kjøkken tilpasses for å passe en rekke designestetikker. I denne artikkelen vil vi utforske den...

Hvis en farge kan gi et hjem en omfavnelse, er det Sweet Embrace™, Nordsjøs Årets Farge 2024. Denne lyse og positive rosa fargen, som er inspirert av mykt dun og lette kveldsskyer, er perfekt for å skape ro og innbydende rom som mange av oss lengter etter.

Kid har allerede en betydelig rolle i mange norske hjem, og vi har gått fra «Steikje fine gardiner» til «Få det fint». Nå hyller vi hjemmet ytterligere – med ny pay off: «Godt å komme hjem».

"En dempet beige tone. Denne fargen er en dempet beige tone med gyllen undertone. Den er ikke like varm og rund som tradisjonelle beigetoner, men den er noe mer grålig i uttrykket. Fargen kan minne om den velkjente 10679 Washed Linen. Dette er en god basisfarge inntil mørkere gråbeige farger. Blant de lysere og hvitaktige tonene vil man finne mange...

"En svakt gråaktig hvit tone. Fargen har en rødlig undertone, og mange overraskes litt over den, da den ikke er så godt synlig ved første øyekast. Men denne fargen vil f.eks dra seg litt rosa i møte med andre gylne, lyse toner som 1001 Egghvit og 1453 Bomull, så det bør unngås. 1622 Refleksjon står nydelig til lune grå og...

Speil har lenge vært en viktig del av interiøret i våre hjem. De tjener ikke bare som praktiske gjenstander for å se oss selv i, men kan også være en flott dekorativ tillegg til stuen. Store speil til stuen er spesielt populære, da de kan gi rommet en følelse av romslighet, lys og stil. I denne artikkelen vil vi...