Få en god natts søvn med IKEAs myke ÄNGLATRUMPET sengetøy

27.02.2023

Å sove godt er en av de viktigste tingene vi kan gjøre for å ta vare på helsen vår. Og hva er vel bedre enn å sovne i en behagelig seng med myke og komfortable tekstiler? Dette dynetrekket og putevaret fra IKEA er akkurat det du trenger for å sikre en god natts søvn.

Den perfekte blandingen av bomull og viskose gjør at tekstilene absorberer fuktighet og hjelper kroppen med å opprettholde en jevn temperatur gjennom hele natten. Viskosen gir en suveren pusteevne og absorpsjon, og stoffet gir også en lett glans og en myk følelse.

Men dette dynetrekket og putevaret er ikke bare praktisk - det er også utrolig vakkert! Med forskjellige mønstre på hver side av dynetrekket kan du velge hvilken side du vil vise frem, og bytte side av og til for å få en frisk og ny look på soverommet ditt.

Dynetrekket har gjennomsiktige knapper i bunnen, og putevaret har en konvoluttlukking, så du kan være trygg på at dynen og puten holder seg på plass gjennom hele natten.

Så hvorfor ikke unne deg selv en god natts søvn med dette vakre og komfortable dynetrekket og putevaret fra IKEA? Med dette vil du garantert sove godt og våkne opp uthvilt og klar for en ny dag!

Påsken er en tid for å feire fornyelse og håp, og det er også en tid for å pynte hjemmet med vakre og fargerike dekorasjoner. Hadeland Glassverk, med sin lange historie og ekspertise innen glassproduksjon, tilbyr en unik mulighet til å bringe påskestemningen inn i hjemmet ditt på en elegant måte.

"En lys, greige tone. Gentle Whisper en dus, greige farge, hvor man tydelig ser spor av både beige og grå. På lysere toner som dette, blir undertonene tydeligere, altså den rødlige i dette tilfelle. Sammenlignet med bestselgere som 10341 Kalk eller 10678 Space, kan vi se at Gentle Whisper er hakket mer rødlig, hvilket betyr at den vil helle mot...

"En gyllen rødtone. Dette er en mild og behagelig rødtone med et hint av rosa. Den kan beskrives som en mørkere utgave enn bestselgeren 2856 Warm Blush. 20167 Welcoming Red kan være en frisk aksent til farger som 12120 Desert Pink, 20046 Savanna Sunset og 20047 Blushing Peach." NCS fargekode for Welcoming Red 20167 fra Jotun er 4429-Y72R.

"En dempet oransjetone. Dette er en dempet, men likevel glad, oransje tone. Dette er gode fargetoner for soner i hjemmet hvor vi er sosiale, siden oransje er en stimulerende farge. Den kan beskrives som en kvikkere utgave av 11175 Adventure, da den vil oppleves mer gyllen og kulørt."

"En grålig blåtone. Denne mellomtonen har et behagelig grålig skjær over seg, og den vil kunne beskrives som både rolig og tidløs. Den vil fungere godt på soverom, stue, kjøkken så vel som på et barnerom."

Speil har en magisk evne til å åpne opp rom og gi følelsen av mer plass og lys. IKEA Speil BLODLÖNN er det perfekte tilbehøret for å realisere denne effekten i ethvert rom. Med sine elegante kvadratiske former og enkle montering, tilbyr dette speilet en praktisk og stilfull løsning for å skape romfølelse i ditt hjem.