Få en god natts søvn med IKEAs myke ÄNGLATRUMPET sengetøy

27.02.2023

Å sove godt er en av de viktigste tingene vi kan gjøre for å ta vare på helsen vår. Og hva er vel bedre enn å sovne i en behagelig seng med myke og komfortable tekstiler? Dette dynetrekket og putevaret fra IKEA er akkurat det du trenger for å sikre en god natts søvn.

Den perfekte blandingen av bomull og viskose gjør at tekstilene absorberer fuktighet og hjelper kroppen med å opprettholde en jevn temperatur gjennom hele natten. Viskosen gir en suveren pusteevne og absorpsjon, og stoffet gir også en lett glans og en myk følelse.

Men dette dynetrekket og putevaret er ikke bare praktisk - det er også utrolig vakkert! Med forskjellige mønstre på hver side av dynetrekket kan du velge hvilken side du vil vise frem, og bytte side av og til for å få en frisk og ny look på soverommet ditt.

Dynetrekket har gjennomsiktige knapper i bunnen, og putevaret har en konvoluttlukking, så du kan være trygg på at dynen og puten holder seg på plass gjennom hele natten.

Så hvorfor ikke unne deg selv en god natts søvn med dette vakre og komfortable dynetrekket og putevaret fra IKEA? Med dette vil du garantert sove godt og våkne opp uthvilt og klar for en ny dag!

Hvite kjøkken har lenge vært en fast bestanddel i interiørdesign, og tilbyr en tidløs og allsidig lerret for hjemmeinnredning. Uansett om du foretrekker et klassisk, tradisjonelt utseende eller en strømlinjeformet og moderne atmosfære, kan hvite kjøkken tilpasses for å passe en rekke designestetikker. I denne artikkelen vil vi utforske den...

Hvis en farge kan gi et hjem en omfavnelse, er det Sweet Embrace™, Nordsjøs Årets Farge 2024. Denne lyse og positive rosa fargen, som er inspirert av mykt dun og lette kveldsskyer, er perfekt for å skape ro og innbydende rom som mange av oss lengter etter.

Kid har allerede en betydelig rolle i mange norske hjem, og vi har gått fra «Steikje fine gardiner» til «Få det fint». Nå hyller vi hjemmet ytterligere – med ny pay off: «Godt å komme hjem».

"En dempet beige tone. Denne fargen er en dempet beige tone med gyllen undertone. Den er ikke like varm og rund som tradisjonelle beigetoner, men den er noe mer grålig i uttrykket. Fargen kan minne om den velkjente 10679 Washed Linen. Dette er en god basisfarge inntil mørkere gråbeige farger. Blant de lysere og hvitaktige tonene vil man finne mange...

"En svakt gråaktig hvit tone. Fargen har en rødlig undertone, og mange overraskes litt over den, da den ikke er så godt synlig ved første øyekast. Men denne fargen vil f.eks dra seg litt rosa i møte med andre gylne, lyse toner som 1001 Egghvit og 1453 Bomull, så det bør unngås. 1622 Refleksjon står nydelig til lune grå og...

Speil har lenge vært en viktig del av interiøret i våre hjem. De tjener ikke bare som praktiske gjenstander for å se oss selv i, men kan også være en flott dekorativ tillegg til stuen. Store speil til stuen er spesielt populære, da de kan gi rommet en følelse av romslighet, lys og stil. I denne artikkelen vil vi...