Få en god natts søvn med IKEAs myke ÄNGLATRUMPET sengetøy

27.02.2023

Å sove godt er en av de viktigste tingene vi kan gjøre for å ta vare på helsen vår. Og hva er vel bedre enn å sovne i en behagelig seng med myke og komfortable tekstiler? Dette dynetrekket og putevaret fra IKEA er akkurat det du trenger for å sikre en god natts søvn.

Den perfekte blandingen av bomull og viskose gjør at tekstilene absorberer fuktighet og hjelper kroppen med å opprettholde en jevn temperatur gjennom hele natten. Viskosen gir en suveren pusteevne og absorpsjon, og stoffet gir også en lett glans og en myk følelse.

Men dette dynetrekket og putevaret er ikke bare praktisk - det er også utrolig vakkert! Med forskjellige mønstre på hver side av dynetrekket kan du velge hvilken side du vil vise frem, og bytte side av og til for å få en frisk og ny look på soverommet ditt.

Dynetrekket har gjennomsiktige knapper i bunnen, og putevaret har en konvoluttlukking, så du kan være trygg på at dynen og puten holder seg på plass gjennom hele natten.

Så hvorfor ikke unne deg selv en god natts søvn med dette vakre og komfortable dynetrekket og putevaret fra IKEA? Med dette vil du garantert sove godt og våkne opp uthvilt og klar for en ny dag!

"Dyp, mystisk grønntone. Fresh kontrast til den krittende hvite Chi for de som liker litt nye impulser. Vær vågal, prøv den sammen med 5180 Oslo? Eller koralltoner for å skape en litt uventet spenning mellom fargene. Fusion vil også fungere til en rekke grå og beige toner."

"Green Harmony er den perfekte naturlige grønntonen for deg som liker innslag av natur, varme tresorter og lune toner. Lekker til lune grå, beige. og greige farger."

I jakten på å skape et harmonisk og innbydende hjem, er belysning en av nøkkelkomponentene. Det er ikke bare funksjonelt, men det bidrar også til atmosfæren og stemningen i rommet. En pendellampe er et flott valg for å skape et fokuspunkt og gi rommet karakter. Og når det kommer til materialvalg, er tre et klassisk valg som bringer inn en...

I en tid der bærekraft og fornybar energi blir stadig viktigere, har solceller på taket blitt en betydelig aktør for å redusere vår avhengighet av fossile brensler og minske utslippene av klimagasser. Ved å omdanne solenergi til elektrisitet tilbyr solcellepaneler en rekke fordeler både for miljøet og for privatøkonomien. I denne artikkelen skal vi...

"En lys ferskentone. Fargen er dempet og grålig. Til sammenligning er den lysere, mindre rosa, samt mer gyllen enn 10580 Soft Skin som mange kjenner godt. Den er fin til dempede hvite toner som 1622 Refleksjon, men den vil også fungere til de mer gylne hvite pga sin gule undertone. Soft Touch fungerer til 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001...

Når det gjelder å skape et kjøkken som sømløst blander stil, funksjonalitet og bærekraft, skiller IKEA seg ut som et førstevalg for mange hjemmeinnredere. NICKEBO- og VOXTORP-skapene, sammen med den elegante KARLBY-benkeplaten, eksemplifiserer den perfekte foreningen av moderne estetikk og gjennomtenkt design. I denne artikkelen utforsker vi...