Få det perfekte kjøkkenet med lys eik

01.01.2023

Lys eik er et populært valg for kjøkkeninnredning på grunn av sin lyse, varme farge og tidløse utseende. Det passer godt inn i de fleste innredningsstiler, fra landlige til moderne. Her skal vi se på lyse eik kjøkken fra AUBO, HTH, Dieter Knoll Collection, Epoq med flere.

Fargesammensetninger som passer godt med lys eik

For å få det beste ut av kjøkkenet ditt i lys eik, er det viktig å velge farger og materialer som komplimenterer den lyse eikefargen. Mørke farger som mørkeblått og grønt kan gi et stilfullt kontrast, mens lyse farger som hvitt og lys grått kan bidra til å forsterke den lyse, luftige følelsen av rommet. Du kan også vurdere å bruke naturlige materialer som marmor eller stein for å tilføye interesse og kontrast.

Materialer som skaper kontrast til lys eik

En annen mulighet er å kombinere lys eik med andre lyse farger og materialer for å skape en mer harmonisk og enhetlig look. For eksempel kan du bruke lyse pasteller eller kremfarger i kombinasjon med lys eik for å skape et rolig og avslappet miljø. Du kan også vurdere å bruke metalliske elementer, som messing eller stål, for å tilføye litt glans og kontrast.

Skap et innbydende kjøkken med lys eik

Uansett hva du velger, husk at det viktigste er å skape et kjøkken som føles innbydende og behagelig å være i, og som reflekterer din personlige stil og smak. Ved å velge farger og materialer som komplimenterer lys eik og skaper en harmonisk atmosfære, kan du skape et kjøkken du vil nyte å være i i mange år fremover.

Bildegalleri av kjøkken i lys eik

Her skal vi se på kjøkken fra AUBO, HTH, Dieter Knoll Collection, Epoq med flere. Som du ser på bildene er variasjonen stor, selv om det er samme tema på kjøkkenet angående lys eik.

Alle bilder i denne artikkelen er tatt av Interiørbutikker.no

Eglo Carlton er en ekstremt populær lampekolleksjon som tilbyr et bredt spekter av belysningsløsninger for ethvert rom og enhver stil. Med sin elegante design og funksjonelle egenskaper har Carlton-serien raskt blitt en favoritt blant både profesjonelle interiørdesignere og vanlige forbrukere. (Denne artikkelen kan inneholde reklamelenker til...

Når det kommer til innredning av stuen, er belysning en viktig faktor for å skape riktig atmosfære og stemning. En riktig valgt taklampe kan gi stuen din et løft og bli et stilfullt og funksjonelt element i rommet. I denne artikkelen vil vi utforske ulike typer taklamper som passer perfekt til stuen. Liker du lampene i denne artikkelen, finner...

H&M HOME inviterer deg utendørs etter en lang innendørssesong. Feir varmen og lyset med ekspressive sommeressensielle som kan dekorere uterommet ditt, og gjør deg klar til den kommende sommerferien ved sjøen – alt i et univers av energi, vitalitet og glede.

Det er ingenting som kan forvandle atmosfæren i en spisestue mer enn en vakker lampe som svever elegant over spisebordet. Men hvor langt skal egentlig lampen henge for å skape den ideelle belysningen? Og hvilken lyspære bør du velge for å få den rette stemningen?

Når det kommer til soveromsmøbler, kan det være en utfordring å finne deler som matcher sømløst. Imidlertid har serien [Landscape] fra [AIKO] gjort det enkelt å skape en sammenhengende og rustikk stil på soverommet ditt. I denne artikkelen skal vi utforske det fantastiske blå garderobeskapet med speildører fra denne kolleksjonen, som ikke bare...