Få det perfekte kjøkkenet med lys eik

01.01.2023

Lys eik er et populært valg for kjøkkeninnredning på grunn av sin lyse, varme farge og tidløse utseende. Det passer godt inn i de fleste innredningsstiler, fra landlige til moderne. Her skal vi se på lyse eik kjøkken fra AUBO, HTH, Dieter Knoll Collection, Epoq med flere.

Fargesammensetninger som passer godt med lys eik

For å få det beste ut av kjøkkenet ditt i lys eik, er det viktig å velge farger og materialer som komplimenterer den lyse eikefargen. Mørke farger som mørkeblått og grønt kan gi et stilfullt kontrast, mens lyse farger som hvitt og lys grått kan bidra til å forsterke den lyse, luftige følelsen av rommet. Du kan også vurdere å bruke naturlige materialer som marmor eller stein for å tilføye interesse og kontrast.

Materialer som skaper kontrast til lys eik

En annen mulighet er å kombinere lys eik med andre lyse farger og materialer for å skape en mer harmonisk og enhetlig look. For eksempel kan du bruke lyse pasteller eller kremfarger i kombinasjon med lys eik for å skape et rolig og avslappet miljø. Du kan også vurdere å bruke metalliske elementer, som messing eller stål, for å tilføye litt glans og kontrast.

Skap et innbydende kjøkken med lys eik

Uansett hva du velger, husk at det viktigste er å skape et kjøkken som føles innbydende og behagelig å være i, og som reflekterer din personlige stil og smak. Ved å velge farger og materialer som komplimenterer lys eik og skaper en harmonisk atmosfære, kan du skape et kjøkken du vil nyte å være i i mange år fremover.

Bildegalleri av kjøkken i lys eik

Her skal vi se på kjøkken fra AUBO, HTH, Dieter Knoll Collection, Epoq med flere. Som du ser på bildene er variasjonen stor, selv om det er samme tema på kjøkkenet angående lys eik.

Alle bilder i denne artikkelen er tatt av Interiørbutikker.no

Påsken er en tid for å feire fornyelse og håp, og det er også en tid for å pynte hjemmet med vakre og fargerike dekorasjoner. Hadeland Glassverk, med sin lange historie og ekspertise innen glassproduksjon, tilbyr en unik mulighet til å bringe påskestemningen inn i hjemmet ditt på en elegant måte.

"En lys, greige tone. Gentle Whisper en dus, greige farge, hvor man tydelig ser spor av både beige og grå. På lysere toner som dette, blir undertonene tydeligere, altså den rødlige i dette tilfelle. Sammenlignet med bestselgere som 10341 Kalk eller 10678 Space, kan vi se at Gentle Whisper er hakket mer rødlig, hvilket betyr at den vil helle mot...

"En gyllen rødtone. Dette er en mild og behagelig rødtone med et hint av rosa. Den kan beskrives som en mørkere utgave enn bestselgeren 2856 Warm Blush. 20167 Welcoming Red kan være en frisk aksent til farger som 12120 Desert Pink, 20046 Savanna Sunset og 20047 Blushing Peach." NCS fargekode for Welcoming Red 20167 fra Jotun er 4429-Y72R.

"En dempet oransjetone. Dette er en dempet, men likevel glad, oransje tone. Dette er gode fargetoner for soner i hjemmet hvor vi er sosiale, siden oransje er en stimulerende farge. Den kan beskrives som en kvikkere utgave av 11175 Adventure, da den vil oppleves mer gyllen og kulørt."

"En grålig blåtone. Denne mellomtonen har et behagelig grålig skjær over seg, og den vil kunne beskrives som både rolig og tidløs. Den vil fungere godt på soverom, stue, kjøkken så vel som på et barnerom."

Speil har en magisk evne til å åpne opp rom og gi følelsen av mer plass og lys. IKEA Speil BLODLÖNN er det perfekte tilbehøret for å realisere denne effekten i ethvert rom. Med sine elegante kvadratiske former og enkle montering, tilbyr dette speilet en praktisk og stilfull løsning for å skape romfølelse i ditt hjem.