Få det perfekte kjøkkenet med lys eik

01.01.2023

Lys eik er et populært valg for kjøkkeninnredning på grunn av sin lyse, varme farge og tidløse utseende. Det passer godt inn i de fleste innredningsstiler, fra landlige til moderne. Her skal vi se på lyse eik kjøkken fra AUBO, HTH, Dieter Knoll Collection, Epoq med flere.

Fargesammensetninger som passer godt med lys eik

For å få det beste ut av kjøkkenet ditt i lys eik, er det viktig å velge farger og materialer som komplimenterer den lyse eikefargen. Mørke farger som mørkeblått og grønt kan gi et stilfullt kontrast, mens lyse farger som hvitt og lys grått kan bidra til å forsterke den lyse, luftige følelsen av rommet. Du kan også vurdere å bruke naturlige materialer som marmor eller stein for å tilføye interesse og kontrast.

Materialer som skaper kontrast til lys eik

En annen mulighet er å kombinere lys eik med andre lyse farger og materialer for å skape en mer harmonisk og enhetlig look. For eksempel kan du bruke lyse pasteller eller kremfarger i kombinasjon med lys eik for å skape et rolig og avslappet miljø. Du kan også vurdere å bruke metalliske elementer, som messing eller stål, for å tilføye litt glans og kontrast.

Skap et innbydende kjøkken med lys eik

Uansett hva du velger, husk at det viktigste er å skape et kjøkken som føles innbydende og behagelig å være i, og som reflekterer din personlige stil og smak. Ved å velge farger og materialer som komplimenterer lys eik og skaper en harmonisk atmosfære, kan du skape et kjøkken du vil nyte å være i i mange år fremover.

Bildegalleri av kjøkken i lys eik

Her skal vi se på kjøkken fra AUBO, HTH, Dieter Knoll Collection, Epoq med flere. Som du ser på bildene er variasjonen stor, selv om det er samme tema på kjøkkenet angående lys eik.

Alle bilder i denne artikkelen er tatt av Interiørbutikker.no

"Dyp, mystisk grønntone. Fresh kontrast til den krittende hvite Chi for de som liker litt nye impulser. Vær vågal, prøv den sammen med 5180 Oslo? Eller koralltoner for å skape en litt uventet spenning mellom fargene. Fusion vil også fungere til en rekke grå og beige toner."

"Green Harmony er den perfekte naturlige grønntonen for deg som liker innslag av natur, varme tresorter og lune toner. Lekker til lune grå, beige. og greige farger."

I jakten på å skape et harmonisk og innbydende hjem, er belysning en av nøkkelkomponentene. Det er ikke bare funksjonelt, men det bidrar også til atmosfæren og stemningen i rommet. En pendellampe er et flott valg for å skape et fokuspunkt og gi rommet karakter. Og når det kommer til materialvalg, er tre et klassisk valg som bringer inn en...

I en tid der bærekraft og fornybar energi blir stadig viktigere, har solceller på taket blitt en betydelig aktør for å redusere vår avhengighet av fossile brensler og minske utslippene av klimagasser. Ved å omdanne solenergi til elektrisitet tilbyr solcellepaneler en rekke fordeler både for miljøet og for privatøkonomien. I denne artikkelen skal vi...

"En lys ferskentone. Fargen er dempet og grålig. Til sammenligning er den lysere, mindre rosa, samt mer gyllen enn 10580 Soft Skin som mange kjenner godt. Den er fin til dempede hvite toner som 1622 Refleksjon, men den vil også fungere til de mer gylne hvite pga sin gule undertone. Soft Touch fungerer til 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001...

Når det gjelder å skape et kjøkken som sømløst blander stil, funksjonalitet og bærekraft, skiller IKEA seg ut som et førstevalg for mange hjemmeinnredere. NICKEBO- og VOXTORP-skapene, sammen med den elegante KARLBY-benkeplaten, eksemplifiserer den perfekte foreningen av moderne estetikk og gjennomtenkt design. I denne artikkelen utforsker vi...