EPOQ: Stilfullt Vaskerom med Samsung

21.07.2023

Et vaskerom er ofte hjertet i ethvert hjem. Det er et sted der vi utfører en rekke viktige oppgaver for å holde klær og husholdningsartikler rene og organiserte. Med EPOQs innovative vaskeromsløsninger og Samsungs pålitelige vaskemaskin blir opplevelsen enda bedre. La oss ta en nærmere titt på hvorfor dette vaskerommet skiller seg ut og gir både funksjonalitet og stil.

EPOQ, en ledende leverandør av moderne og smarte løsninger for hjemmet, har skapt et vaskerom som passer perfekt for moderne familier. Vaskerommet er utstyrt med skap i en sofistikert Grafitt-farge, som gir rommet en tidløs eleganse. Grafitt er en farge som lett kan kombineres med ulike innredningsstiler, og den gir et snev av luksus til vaskerommet.

Et av høydepunktene i dette vaskerommet er den innovative uttrekkbare rengjøringsskapen. Denne smarte funksjonen gir deg muligheten til å skjule rengjøringsutstyr og andre nødvendigheter når de ikke er i bruk. Det gir et ryddig og organisert utseende som gjør vaskerommet mer estetisk tiltalende. Det uttrekkbare skapet kan også monteres på valgfri side, slik at du kan tilpasse det etter dine preferanser og vaskerommets layout.

Den uttrekkbare funksjonen består av tre flyttbare kurver, noe som gir god plass til å oppbevare ulike rengjøringsartikler. Du kan enkelt sortere og organisere vaskeromstilbehøret ditt på en praktisk måte. Med disse kurvene har du enkel tilgang til alt du trenger, og du slipper å lete gjennom skap og skuffer for å finne det du trenger.

Samsung vaskemaskin er en pålitelig og effektiv partner i dette vaskerommet. Samsung er kjent for å produsere hvitevarer av høy kvalitet, og deres vaskemaskiner er intet unntak. Med avanserte teknologier og funksjoner, gir denne maskinen en grundig rengjøring av klærne dine samtidig som den er skånsom mot stoffene. Den energieffektive driften bidrar til å redusere strømforbruket, noe som er bra for både miljøet og lommeboken din.

Med EPOQs vaskeromsløsning og Samsungs pålitelige vaskemaskin, blir vaskedagen enklere og mer effektiv. Du kan stole på at klærne dine blir rene og friske, samtidig som vaskerommet ditt ser stilig og organisert ut. Den uttrekkbare rengjøringsskapen med de tre flyttbare kurvene gir deg den ekstra fordelen av å holde alt du trenger innen rekkevidde.

Gjør vaskerommet til et sted du liker å tilbringe tid i, med EPOQ og Samsung. Deres smarte og moderne løsninger gir deg en perfekt kombinasjon av funksjonalitet og stil. Utforsk mulighetene og oppgrader vaskerommet ditt i dag!

Hvite kjøkken har lenge vært en fast bestanddel i interiørdesign, og tilbyr en tidløs og allsidig lerret for hjemmeinnredning. Uansett om du foretrekker et klassisk, tradisjonelt utseende eller en strømlinjeformet og moderne atmosfære, kan hvite kjøkken tilpasses for å passe en rekke designestetikker. I denne artikkelen vil vi utforske den...

Hvis en farge kan gi et hjem en omfavnelse, er det Sweet Embrace™, Nordsjøs Årets Farge 2024. Denne lyse og positive rosa fargen, som er inspirert av mykt dun og lette kveldsskyer, er perfekt for å skape ro og innbydende rom som mange av oss lengter etter.

Kid har allerede en betydelig rolle i mange norske hjem, og vi har gått fra «Steikje fine gardiner» til «Få det fint». Nå hyller vi hjemmet ytterligere – med ny pay off: «Godt å komme hjem».

"En dempet beige tone. Denne fargen er en dempet beige tone med gyllen undertone. Den er ikke like varm og rund som tradisjonelle beigetoner, men den er noe mer grålig i uttrykket. Fargen kan minne om den velkjente 10679 Washed Linen. Dette er en god basisfarge inntil mørkere gråbeige farger. Blant de lysere og hvitaktige tonene vil man finne mange...

"En svakt gråaktig hvit tone. Fargen har en rødlig undertone, og mange overraskes litt over den, da den ikke er så godt synlig ved første øyekast. Men denne fargen vil f.eks dra seg litt rosa i møte med andre gylne, lyse toner som 1001 Egghvit og 1453 Bomull, så det bør unngås. 1622 Refleksjon står nydelig til lune grå og...

Speil har lenge vært en viktig del av interiøret i våre hjem. De tjener ikke bare som praktiske gjenstander for å se oss selv i, men kan også være en flott dekorativ tillegg til stuen. Store speil til stuen er spesielt populære, da de kan gi rommet en følelse av romslighet, lys og stil. I denne artikkelen vil vi...

Tekst og foto: Interiørbutikker.no. filmet hos Elkjøp i Bodø.