EPOQ: Stilfullt Vaskerom med Samsung

21.07.2023

Et vaskerom er ofte hjertet i ethvert hjem. Det er et sted der vi utfører en rekke viktige oppgaver for å holde klær og husholdningsartikler rene og organiserte. Med EPOQs innovative vaskeromsløsninger og Samsungs pålitelige vaskemaskin blir opplevelsen enda bedre. La oss ta en nærmere titt på hvorfor dette vaskerommet skiller seg ut og gir både funksjonalitet og stil.

EPOQ, en ledende leverandør av moderne og smarte løsninger for hjemmet, har skapt et vaskerom som passer perfekt for moderne familier. Vaskerommet er utstyrt med skap i en sofistikert Grafitt-farge, som gir rommet en tidløs eleganse. Grafitt er en farge som lett kan kombineres med ulike innredningsstiler, og den gir et snev av luksus til vaskerommet.

Et av høydepunktene i dette vaskerommet er den innovative uttrekkbare rengjøringsskapen. Denne smarte funksjonen gir deg muligheten til å skjule rengjøringsutstyr og andre nødvendigheter når de ikke er i bruk. Det gir et ryddig og organisert utseende som gjør vaskerommet mer estetisk tiltalende. Det uttrekkbare skapet kan også monteres på valgfri side, slik at du kan tilpasse det etter dine preferanser og vaskerommets layout.

Den uttrekkbare funksjonen består av tre flyttbare kurver, noe som gir god plass til å oppbevare ulike rengjøringsartikler. Du kan enkelt sortere og organisere vaskeromstilbehøret ditt på en praktisk måte. Med disse kurvene har du enkel tilgang til alt du trenger, og du slipper å lete gjennom skap og skuffer for å finne det du trenger.

Samsung vaskemaskin er en pålitelig og effektiv partner i dette vaskerommet. Samsung er kjent for å produsere hvitevarer av høy kvalitet, og deres vaskemaskiner er intet unntak. Med avanserte teknologier og funksjoner, gir denne maskinen en grundig rengjøring av klærne dine samtidig som den er skånsom mot stoffene. Den energieffektive driften bidrar til å redusere strømforbruket, noe som er bra for både miljøet og lommeboken din.

Med EPOQs vaskeromsløsning og Samsungs pålitelige vaskemaskin, blir vaskedagen enklere og mer effektiv. Du kan stole på at klærne dine blir rene og friske, samtidig som vaskerommet ditt ser stilig og organisert ut. Den uttrekkbare rengjøringsskapen med de tre flyttbare kurvene gir deg den ekstra fordelen av å holde alt du trenger innen rekkevidde.

Gjør vaskerommet til et sted du liker å tilbringe tid i, med EPOQ og Samsung. Deres smarte og moderne løsninger gir deg en perfekt kombinasjon av funksjonalitet og stil. Utforsk mulighetene og oppgrader vaskerommet ditt i dag!

"En lys ferskentone. Fargen er dempet og grålig. Til sammenligning er den lysere, mindre rosa, samt mer gyllen enn 10580 Soft Skin som mange kjenner godt. Den er fin til dempede hvite toner som 1622 Refleksjon, men den vil også fungere til de mer gylne hvite pga sin gule undertone. Soft Touch fungerer til 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001...

Når det gjelder å skape et kjøkken som sømløst blander stil, funksjonalitet og bærekraft, skiller IKEA seg ut som et førstevalg for mange hjemmeinnredere. NICKEBO- og VOXTORP-skapene, sammen med den elegante KARLBY-benkeplaten, eksemplifiserer den perfekte foreningen av moderne estetikk og gjennomtenkt design. I denne artikkelen utforsker vi...

IKEA er kjent for å tilby kvalitetsprodukter til rimelige priser, og deres kjøkkenavdeling er intet unntak. Blant de mange kjøkkenmodellene som tilbys, er HAVSTORP, STENSUND og UPPLÖV i fargen beige. Men hva gjør disse kjøkkenene spesielle, og hvordan kan man dekorere dem for å fremheve deres beige farge og skape en estetisk tiltalende atmosfære?

"En frisk, gyllen rosatone. Dette er en farge som både hakket mørkere og mer gyllen rosafargen enn 2782 Deco Pink som mange kjenner. Friske fargesammensetninger får du ved å kikke på gylne grønntoner, eller mer dempede atmosfærer med våre gylne gråtoner. Fungerer til hvittoner som 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001 Egghvit, 1453 Bomull." NCS...

"En lys, dempet gyllen farge, kanskje best beskrevet som en lys kamelhårsfarget tone. Den blir ikke direkte beige eller brun på vegg, ei heller gul, men men som en lun gyllen mellomting. Fungerer til hvittoner som 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001 Egghvit og 1453 Bomull." NCS fargekode for Raw Canvas 10961 fra Jotun er 3009-Y14R.

Påsken er en tid for å feire fornyelse og håp, og det er også en tid for å pynte hjemmet med vakre og fargerike dekorasjoner. Hadeland Glassverk, med sin lange historie og ekspertise innen glassproduksjon, tilbyr en unik mulighet til å bringe påskestemningen inn i hjemmet ditt på en elegant måte.

Tekst og foto: Interiørbutikker.no. filmet hos Elkjøp i Bodø.