Elegante og unike salongbord for stuen din

09.01.2023

Salongbord er en viktig del av ethvert hjem. De er det perfekte stedet å sette ned en kopp te, avisen eller telefon når du slapper av i stuen. De kan også bidra til å sette stilen i rommet. Derfor har vi samlet sammen fantastiske salongbord som vi tror du vil elske!

Klassisk marmorbord - Dette bordet har en tidsløs skjønnhet takket være det elegante marmoret som dekker overflaten. Det vil se fantastisk ut i ethvert hjem, uansett om du har en tradisjonell eller moderne innredning.

Industriell metallbord - Et metallbord kan gi et røft og edgy utseende til stuen din. Dette bordet har en industriell stil med sin røffe overflate og sine robuste ben.

Trekantede bord - En trekantet bordplate gir et unikt og interessant tillegg til stuen din. Dette bordet er perfekt for de som vil ha noe litt annerledes.

Glassbord med metallramme - Et glassbord gir rommet et lett og luftig utseende. Kombinert med en metallramme får du et moderne og stilrent bord.

Koffertbord - Et koffertbord er en unik og sjarmerende tillegg til stuen. Det gir et vintageutseende og kan være en fin oppbevaringsløsning for ekstra puter eller tepper.

Rundt bambusbord - Et rundt bambusbord gir et naturlig og avslappende utseende til rommet. Det er også et miljøvennlig valg, siden bambus er en raskvoksende og bærekraftig ressurs.

Jotex har et stort utvalg salongbord i alle prisklasser og størrelser. Besøk deres hjemmeside og bli inspirert.

Uansett hvilken stil du foretrekker, er det garantert et salongbord her som vil passe perfekt inn i hjemmet ditt. La deg inspirere av våre fantastiske salongbord som vi har filmet og finn det perfekte bordet for deg!

Når det gjelder å skape et kjøkken som sømløst blander stil, funksjonalitet og bærekraft, skiller IKEA seg ut som et førstevalg for mange hjemmeinnredere. NICKEBO- og VOXTORP-skapene, sammen med den elegante KARLBY-benkeplaten, eksemplifiserer den perfekte foreningen av moderne estetikk og gjennomtenkt design. I denne artikkelen utforsker vi...

Hvert år nærmer vi oss den magiske juletiden, og Rusta har nok en gang åpnet dørene for et vell av juleglede og festlige tilbud. Med et spekter av juleprodukter, dekorasjoner og festlige påfunn ønsker Rusta å gjøre julen personlig og ekstra spesiell for alle.

"En nøytral gråaktig sort tone. Lekker kontrast til det meste for de som liker skape, mørke kontraster i interiøret. Kan benyttes til de fleste hvite toner, samt alle andre kulørte farger."

Årets Farge 2024 - Ønsketegn er en brun mystisk farge, som setter tonen for interiørtrenden i det kommende året. Det brune representerer naturen rundt oss, og tiltrekningskraften i det jordlige har fanget designere og trendeksperter verden rundt, forteller kreativ leder Tale O. Henningsen.

SINARP/HASSLARP kjøkken i dype brunfarger fra IKEA er et unikt og håndlaget valg for de som ønsker å legge til et personlig preg i sitt kjøkken. Kombinasjonen av dype brunfarger på frontene kombinert med kanter i massivt tre gir et naturlig og eksklusivt utseende.

Julen er den tiden på året da vi samles med våre kjære, deler gleder og skaper minner som varer livet ut. Og i år, som alltid, er det IKEA som hjelper oss med å sette den rette stemningen for førjulstiden. Med den kommende VINTERFINT- og STRÅLA-kolleksjonen, vil IKEA lyse opp hjemmet ditt og hjelpe deg med å skape en magisk...