Elegante og unike salongbord for stuen din

09.01.2023

Salongbord er en viktig del av ethvert hjem. De er det perfekte stedet å sette ned en kopp te, avisen eller telefon når du slapper av i stuen. De kan også bidra til å sette stilen i rommet. Derfor har vi samlet sammen fantastiske salongbord som vi tror du vil elske!

Klassisk marmorbord - Dette bordet har en tidsløs skjønnhet takket være det elegante marmoret som dekker overflaten. Det vil se fantastisk ut i ethvert hjem, uansett om du har en tradisjonell eller moderne innredning.

Industriell metallbord - Et metallbord kan gi et røft og edgy utseende til stuen din. Dette bordet har en industriell stil med sin røffe overflate og sine robuste ben.

Trekantede bord - En trekantet bordplate gir et unikt og interessant tillegg til stuen din. Dette bordet er perfekt for de som vil ha noe litt annerledes.

Glassbord med metallramme - Et glassbord gir rommet et lett og luftig utseende. Kombinert med en metallramme får du et moderne og stilrent bord.

Koffertbord - Et koffertbord er en unik og sjarmerende tillegg til stuen. Det gir et vintageutseende og kan være en fin oppbevaringsløsning for ekstra puter eller tepper.

Rundt bambusbord - Et rundt bambusbord gir et naturlig og avslappende utseende til rommet. Det er også et miljøvennlig valg, siden bambus er en raskvoksende og bærekraftig ressurs.

Jotex har et stort utvalg salongbord i alle prisklasser og størrelser. Besøk deres hjemmeside og bli inspirert.

Uansett hvilken stil du foretrekker, er det garantert et salongbord her som vil passe perfekt inn i hjemmet ditt. La deg inspirere av våre fantastiske salongbord som vi har filmet og finn det perfekte bordet for deg!

"Dyp, mystisk grønntone. Fresh kontrast til den krittende hvite Chi for de som liker litt nye impulser. Vær vågal, prøv den sammen med 5180 Oslo? Eller koralltoner for å skape en litt uventet spenning mellom fargene. Fusion vil også fungere til en rekke grå og beige toner."

"Green Harmony er den perfekte naturlige grønntonen for deg som liker innslag av natur, varme tresorter og lune toner. Lekker til lune grå, beige. og greige farger."

I jakten på å skape et harmonisk og innbydende hjem, er belysning en av nøkkelkomponentene. Det er ikke bare funksjonelt, men det bidrar også til atmosfæren og stemningen i rommet. En pendellampe er et flott valg for å skape et fokuspunkt og gi rommet karakter. Og når det kommer til materialvalg, er tre et klassisk valg som bringer inn en...

I en tid der bærekraft og fornybar energi blir stadig viktigere, har solceller på taket blitt en betydelig aktør for å redusere vår avhengighet av fossile brensler og minske utslippene av klimagasser. Ved å omdanne solenergi til elektrisitet tilbyr solcellepaneler en rekke fordeler både for miljøet og for privatøkonomien. I denne artikkelen skal vi...

"En lys ferskentone. Fargen er dempet og grålig. Til sammenligning er den lysere, mindre rosa, samt mer gyllen enn 10580 Soft Skin som mange kjenner godt. Den er fin til dempede hvite toner som 1622 Refleksjon, men den vil også fungere til de mer gylne hvite pga sin gule undertone. Soft Touch fungerer til 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001...

Når det gjelder å skape et kjøkken som sømløst blander stil, funksjonalitet og bærekraft, skiller IKEA seg ut som et førstevalg for mange hjemmeinnredere. NICKEBO- og VOXTORP-skapene, sammen med den elegante KARLBY-benkeplaten, eksemplifiserer den perfekte foreningen av moderne estetikk og gjennomtenkt design. I denne artikkelen utforsker vi...