Elegante og unike salongbord for stuen din

09.01.2023

Salongbord er en viktig del av ethvert hjem. De er det perfekte stedet å sette ned en kopp te, avisen eller telefon når du slapper av i stuen. De kan også bidra til å sette stilen i rommet. Derfor har vi samlet sammen fantastiske salongbord som vi tror du vil elske!

Klassisk marmorbord - Dette bordet har en tidsløs skjønnhet takket være det elegante marmoret som dekker overflaten. Det vil se fantastisk ut i ethvert hjem, uansett om du har en tradisjonell eller moderne innredning.

Industriell metallbord - Et metallbord kan gi et røft og edgy utseende til stuen din. Dette bordet har en industriell stil med sin røffe overflate og sine robuste ben.

Trekantede bord - En trekantet bordplate gir et unikt og interessant tillegg til stuen din. Dette bordet er perfekt for de som vil ha noe litt annerledes.

Glassbord med metallramme - Et glassbord gir rommet et lett og luftig utseende. Kombinert med en metallramme får du et moderne og stilrent bord.

Koffertbord - Et koffertbord er en unik og sjarmerende tillegg til stuen. Det gir et vintageutseende og kan være en fin oppbevaringsløsning for ekstra puter eller tepper.

Rundt bambusbord - Et rundt bambusbord gir et naturlig og avslappende utseende til rommet. Det er også et miljøvennlig valg, siden bambus er en raskvoksende og bærekraftig ressurs.

Jotex har et stort utvalg salongbord i alle prisklasser og størrelser. Besøk deres hjemmeside og bli inspirert.

Uansett hvilken stil du foretrekker, er det garantert et salongbord her som vil passe perfekt inn i hjemmet ditt. La deg inspirere av våre fantastiske salongbord som vi har filmet og finn det perfekte bordet for deg!

"LADY's nye globale fargekart for 2023, «STORIES - Colour Design by LADY», presenterer en kolleksjon av uttrykksfulle og håpefulle nyanser. Fargene er spesielt designet for å inspirere oss til å skape nye og kreative stemninger i hjemmene våre."

Jotun LADY Rhythm of Life er et fargekart som ble lansert av Jotun i 2017. Det er et interiørkonsept som presenterer et utvalg av farger og teksturer som skal inspirere til å skape et personlig hjem med sjel og liv. Fargekartet inneholder en rekke forskjellige nyanser og farger som passer for forskjellige rom i hjemmet, som soverom, stue, kjøkken...

TYSSEDAL-serien fra IKEA består av garderobedører i ulike varianter og kommode som du ser på bildet. Det finnes også nattbord i denne serien, du kan se hva serien inneholder i linken jeg gir til IKEA. Her skal vi fokusere på garderoben, som selvfølgelig har PAX-systemet som ramme.

Ballingsløv baderom. Servantskap med benkeplate, Ballingsløv KH80 Hvit med benk i valnøtt. Speil med hylle, Ballingsløv Naturell 80 med allhylle hvit. Servant, Ulfven rund bunn. Tapwell takdusj, Evo Honey gold. Dusjvegger INR, ARC 12 klar messing. Ergon gulv og vegg.

"En dempet beige tone. Fargen er litt mørkere enn 12075 Soothing Beige og 1140 Sand, men lysere enn klassikerne 1929 Muskatnøtt og 1623 Marrakesh. Disse fargene står for øvrig svært godt sammen. 12076 Modern Beige er fin til 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001 Egghvit og 1453 Bomull." NCS fargekode for Modern Beige 12076 fra Jotun er 2805-Y27R.

"En dempet blågrønn tone. Den vil oppleves som hakket lysere og gråligere enn 6325 Balanse som mange kjenner godt til. Denne fargen skaper en behagelig og rolig atmosfære i rommet. Fungerer best til hvitfargene 7236 Chi og 9918 Klassisk Hvit." NCS fargekode for Evening Green 6352 fra Jotun er 5105-B81G.