Elegante og unike salongbord for stuen din

09.01.2023

Salongbord er en viktig del av ethvert hjem. De er det perfekte stedet å sette ned en kopp te, avisen eller telefon når du slapper av i stuen. De kan også bidra til å sette stilen i rommet. Derfor har vi samlet sammen fantastiske salongbord som vi tror du vil elske!

Klassisk marmorbord - Dette bordet har en tidsløs skjønnhet takket være det elegante marmoret som dekker overflaten. Det vil se fantastisk ut i ethvert hjem, uansett om du har en tradisjonell eller moderne innredning.

Industriell metallbord - Et metallbord kan gi et røft og edgy utseende til stuen din. Dette bordet har en industriell stil med sin røffe overflate og sine robuste ben.

Trekantede bord - En trekantet bordplate gir et unikt og interessant tillegg til stuen din. Dette bordet er perfekt for de som vil ha noe litt annerledes.

Glassbord med metallramme - Et glassbord gir rommet et lett og luftig utseende. Kombinert med en metallramme får du et moderne og stilrent bord.

Koffertbord - Et koffertbord er en unik og sjarmerende tillegg til stuen. Det gir et vintageutseende og kan være en fin oppbevaringsløsning for ekstra puter eller tepper.

Rundt bambusbord - Et rundt bambusbord gir et naturlig og avslappende utseende til rommet. Det er også et miljøvennlig valg, siden bambus er en raskvoksende og bærekraftig ressurs.

Jotex har et stort utvalg salongbord i alle prisklasser og størrelser. Besøk deres hjemmeside og bli inspirert.

Uansett hvilken stil du foretrekker, er det garantert et salongbord her som vil passe perfekt inn i hjemmet ditt. La deg inspirere av våre fantastiske salongbord som vi har filmet og finn det perfekte bordet for deg!

Påsken er en tid for å feire fornyelse og håp, og det er også en tid for å pynte hjemmet med vakre og fargerike dekorasjoner. Hadeland Glassverk, med sin lange historie og ekspertise innen glassproduksjon, tilbyr en unik mulighet til å bringe påskestemningen inn i hjemmet ditt på en elegant måte.

"En lys, greige tone. Gentle Whisper en dus, greige farge, hvor man tydelig ser spor av både beige og grå. På lysere toner som dette, blir undertonene tydeligere, altså den rødlige i dette tilfelle. Sammenlignet med bestselgere som 10341 Kalk eller 10678 Space, kan vi se at Gentle Whisper er hakket mer rødlig, hvilket betyr at den vil helle mot...

"En gyllen rødtone. Dette er en mild og behagelig rødtone med et hint av rosa. Den kan beskrives som en mørkere utgave enn bestselgeren 2856 Warm Blush. 20167 Welcoming Red kan være en frisk aksent til farger som 12120 Desert Pink, 20046 Savanna Sunset og 20047 Blushing Peach." NCS fargekode for Welcoming Red 20167 fra Jotun er 4429-Y72R.

"En dempet oransjetone. Dette er en dempet, men likevel glad, oransje tone. Dette er gode fargetoner for soner i hjemmet hvor vi er sosiale, siden oransje er en stimulerende farge. Den kan beskrives som en kvikkere utgave av 11175 Adventure, da den vil oppleves mer gyllen og kulørt."

"En grålig blåtone. Denne mellomtonen har et behagelig grålig skjær over seg, og den vil kunne beskrives som både rolig og tidløs. Den vil fungere godt på soverom, stue, kjøkken så vel som på et barnerom."

Speil har en magisk evne til å åpne opp rom og gi følelsen av mer plass og lys. IKEA Speil BLODLÖNN er det perfekte tilbehøret for å realisere denne effekten i ethvert rom. Med sine elegante kvadratiske former og enkle montering, tilbyr dette speilet en praktisk og stilfull løsning for å skape romfølelse i ditt hjem.