Elegant design: GLITTRAN blandebatteri fra IKEA

17.01.2023

GLITTRAN blandebatteri fra IKEA er et flott valg for deg som ønsker å legge litt ekstra stil til ditt kjøkken. Dette moderne blandebatteriet har en tidløs design som passer inn i de fleste innredninger, og det er tilgjengelig i tre forskjellige farger: svart, messing og forkrommet.

Svart GLITTRAN blandebatteri er et elegant valg som gir et moderne uttrykk til ditt kjøkken. Den svarte fargen gir et klassisk og tidløst utseende, og passer perfekt inn i et moderne eller minimalistisk design.

Messing GLITTRAN blandebatteri gir et varmt og tidløst utseende til ditt kjøkken. Denne fargen er perfekt for deg som ønsker å skape et varmt og hjemmekoselig miljø. Messing er også en god fargemulighet for deg som ønsker å skape et mer klassisk utseende.

Forkrommet GLITTRAN blandebatteri er et flott valg for deg som ønsker å legge litt ekstra glans til ditt kjøkken. Denne fargen gir et tidløst og elegant utseende, og passer perfekt inn i et moderne eller minimalistisk design.

Totalt sett er GLITTRAN blandebatteri fra IKEA et flott valg for deg som ønsker å legge litt ekstra stil til ditt kjøkken. Det er tilgjengelig i tre forskjellige farger, svart, messing og forkrommet, som passer til ulike stiler og innredninger. Det er også enkel å installere og vedlikeholde. Så hvis du leter etter et nytt blandebatteri, bør du definitivt vurdere GLITTRAN fra IKEA.

Bildegalleri av GLITTRAN blandebatteri fra IKEA

Her har vi samlet bilder av blandebatteriet GLITTRAN fra IKEA. Du kan se at blandebatteriet passer til ulike kjøkkenstiler, fra det litt mer industrielle ENHET-kjøkkenet til det mer rustikke BODBYN-kjøkkenet fra IKEA. Du ser også at STENSUND-kjøkkenet har GLITTRAN-batteriet her, så det er opp til deg hvilken kjøkkenmodell du ønsker å installere dette blandebatteriet.

"LADY's nye globale fargekart for 2023, «STORIES - Colour Design by LADY», presenterer en kolleksjon av uttrykksfulle og håpefulle nyanser. Fargene er spesielt designet for å inspirere oss til å skape nye og kreative stemninger i hjemmene våre."

Jotun LADY Rhythm of Life er et fargekart som ble lansert av Jotun i 2017. Det er et interiørkonsept som presenterer et utvalg av farger og teksturer som skal inspirere til å skape et personlig hjem med sjel og liv. Fargekartet inneholder en rekke forskjellige nyanser og farger som passer for forskjellige rom i hjemmet, som soverom, stue, kjøkken...

TYSSEDAL-serien fra IKEA består av garderobedører i ulike varianter og kommode som du ser på bildet. Det finnes også nattbord i denne serien, du kan se hva serien inneholder i linken jeg gir til IKEA. Her skal vi fokusere på garderoben, som selvfølgelig har PAX-systemet som ramme.

Ballingsløv baderom. Servantskap med benkeplate, Ballingsløv KH80 Hvit med benk i valnøtt. Speil med hylle, Ballingsløv Naturell 80 med allhylle hvit. Servant, Ulfven rund bunn. Tapwell takdusj, Evo Honey gold. Dusjvegger INR, ARC 12 klar messing. Ergon gulv og vegg.

"En dempet beige tone. Fargen er litt mørkere enn 12075 Soothing Beige og 1140 Sand, men lysere enn klassikerne 1929 Muskatnøtt og 1623 Marrakesh. Disse fargene står for øvrig svært godt sammen. 12076 Modern Beige er fin til 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001 Egghvit og 1453 Bomull." NCS fargekode for Modern Beige 12076 fra Jotun er 2805-Y27R.

"En dempet blågrønn tone. Den vil oppleves som hakket lysere og gråligere enn 6325 Balanse som mange kjenner godt til. Denne fargen skaper en behagelig og rolig atmosfære i rommet. Fungerer best til hvitfargene 7236 Chi og 9918 Klassisk Hvit." NCS fargekode for Evening Green 6352 fra Jotun er 5105-B81G.