EKTORP serien: Komfortable og stilfulle møbler fra IKEA

14.02.2023

EKTORP serien fra IKEA er en populær samling av møbler designet for å tilby komfort og stil til hjemmet ditt. Serien inkluderer sofaer i forskjellige størrelser, inkludert en sofa med sjeselong, en hjørnesofa, en lenestol og en fotskammel.

Sofaene i EKTORP serien har seteputer fylt med høyelastisk polyeter og polyesterfibervatt, som gir en komfortabel støtte til kroppen din mens du sitter. Seteputene gjenopptar også raskt sin opprinnelige form når du reiser deg opp, slik at du alltid har en frisk og støttende overflate å sitte på.

Vendbare ryggputer laget av polyesterfiber gir også myk støtte for ryggen, samtidig som det gir to sider å bruke slik at du kan forlenge levetiden til møbelet.

Trekket på EKTORP møblene er enkelt å vedlikeholde, da det kan vaskes i maskin og er enkelt å ta av og på. Dette gjør det enkelt å holde sofaen og andre møbler i serien rene og friske. Med ekstra trekk tilgjengelig, kan du enkelt fornye sofaen og andre møbler i EKTORP serien, samtidig som du gir rommet ditt et nytt og oppdatert utseende.

Alt i alt, er EKTORP serien fra IKEA et godt valg for deg som leter etter komfortable, stilfulle og enkle å vedlikeholde møbler til hjemmet ditt.

Foto: Interiørbutikker.no

Når det gjelder å skape et kjøkken som sømløst blander stil, funksjonalitet og bærekraft, skiller IKEA seg ut som et førstevalg for mange hjemmeinnredere. NICKEBO- og VOXTORP-skapene, sammen med den elegante KARLBY-benkeplaten, eksemplifiserer den perfekte foreningen av moderne estetikk og gjennomtenkt design. I denne artikkelen utforsker vi...

Hvert år nærmer vi oss den magiske juletiden, og Rusta har nok en gang åpnet dørene for et vell av juleglede og festlige tilbud. Med et spekter av juleprodukter, dekorasjoner og festlige påfunn ønsker Rusta å gjøre julen personlig og ekstra spesiell for alle.

"En nøytral gråaktig sort tone. Lekker kontrast til det meste for de som liker skape, mørke kontraster i interiøret. Kan benyttes til de fleste hvite toner, samt alle andre kulørte farger."

Årets Farge 2024 - Ønsketegn er en brun mystisk farge, som setter tonen for interiørtrenden i det kommende året. Det brune representerer naturen rundt oss, og tiltrekningskraften i det jordlige har fanget designere og trendeksperter verden rundt, forteller kreativ leder Tale O. Henningsen.

SINARP/HASSLARP kjøkken i dype brunfarger fra IKEA er et unikt og håndlaget valg for de som ønsker å legge til et personlig preg i sitt kjøkken. Kombinasjonen av dype brunfarger på frontene kombinert med kanter i massivt tre gir et naturlig og eksklusivt utseende.

Julen er den tiden på året da vi samles med våre kjære, deler gleder og skaper minner som varer livet ut. Og i år, som alltid, er det IKEA som hjelper oss med å sette den rette stemningen for førjulstiden. Med den kommende VINTERFINT- og STRÅLA-kolleksjonen, vil IKEA lyse opp hjemmet ditt og hjelpe deg med å skape en magisk...