Eksklusivt lilla kjøkken med høyglans finish

02.01.2023

Lilla kjøkken har lenge vært et populært valg for de som ønsker å skape en unik og personlig atmosfære i sitt kjøkken. Fargen lilla er assosiert med kreativitet, mystikk og raffinement, noe som gjør den perfekt for de som ønsker å legge litt ekstra sjarm og karakter til sitt kjøkken.

Høyglans kjøkkenskap gir eksklusiv følelse til kjøkkenet

Et lilla kjøkken kan se fantastisk ut med høyglans kjøkkenskap. Høyglans finish gir en eksklusiv og sofistikert følelse til kjøkkenet, og reflekterer lyset på en måte som gjør at rommet ser større ut. Kombinert med lilla farge, kan høyglans kjøkkenskap virkelig bringe det hele sammen og skape et unikt og imponerende utseende.

Tips for å unngå at lilla blir for mye

Det er viktig å huske at et lilla kjøkken kan være litt overveldende, så det er viktig å bruke fargen på en måte som ikke blir for mye. En god idé kan være å bruke lilla som en accentfarge, for eksempel på veggen over kjøkkenskapene, eller på kjøkkenøya. På denne måten kan man få litt lilla inn i rommet uten at det blir for mye.

Kombinere lilla med neutrale farger for balanse

Et annet tips er å kombinere lilla med andre, mer neutrale farger som hvitt eller grått. Dette vil bidra til å dempe den lilla fargen litt og gjøre at rommet ser mer balansert ut. Kjøkkenetilbehør som kjøkkenhåndklær og duker i lilla og andre farger kan også være en fin måte å legge til litt ekstra farge på uten å overdrive.

Alt i alt er et lilla kjøkken med høyglans kjøkkenskap et flott valg for de som ønsker å skape et unikt og personlig kjøkken. Med litt planlegging og kreativitet, kan man skape et kjøkken som virkelig skinner og som setter standarden for stil og eleganse.

Her har vi et lilla kjøkken, men skapene er ikke i høyglans finish.

Alle bilder i denne artikkelen er tatt av Interiørbutikker.no

Hvite kjøkken har lenge vært en fast bestanddel i interiørdesign, og tilbyr en tidløs og allsidig lerret for hjemmeinnredning. Uansett om du foretrekker et klassisk, tradisjonelt utseende eller en strømlinjeformet og moderne atmosfære, kan hvite kjøkken tilpasses for å passe en rekke designestetikker. I denne artikkelen vil vi utforske den...

Hvis en farge kan gi et hjem en omfavnelse, er det Sweet Embrace™, Nordsjøs Årets Farge 2024. Denne lyse og positive rosa fargen, som er inspirert av mykt dun og lette kveldsskyer, er perfekt for å skape ro og innbydende rom som mange av oss lengter etter.

Kid har allerede en betydelig rolle i mange norske hjem, og vi har gått fra «Steikje fine gardiner» til «Få det fint». Nå hyller vi hjemmet ytterligere – med ny pay off: «Godt å komme hjem».

"En dempet beige tone. Denne fargen er en dempet beige tone med gyllen undertone. Den er ikke like varm og rund som tradisjonelle beigetoner, men den er noe mer grålig i uttrykket. Fargen kan minne om den velkjente 10679 Washed Linen. Dette er en god basisfarge inntil mørkere gråbeige farger. Blant de lysere og hvitaktige tonene vil man finne mange...

"En svakt gråaktig hvit tone. Fargen har en rødlig undertone, og mange overraskes litt over den, da den ikke er så godt synlig ved første øyekast. Men denne fargen vil f.eks dra seg litt rosa i møte med andre gylne, lyse toner som 1001 Egghvit og 1453 Bomull, så det bør unngås. 1622 Refleksjon står nydelig til lune grå og...

Speil har lenge vært en viktig del av interiøret i våre hjem. De tjener ikke bare som praktiske gjenstander for å se oss selv i, men kan også være en flott dekorativ tillegg til stuen. Store speil til stuen er spesielt populære, da de kan gi rommet en følelse av romslighet, lys og stil. I denne artikkelen vil vi...