Eksklusivt lilla kjøkken med høyglans finish

02.01.2023

Lilla kjøkken har lenge vært et populært valg for de som ønsker å skape en unik og personlig atmosfære i sitt kjøkken. Fargen lilla er assosiert med kreativitet, mystikk og raffinement, noe som gjør den perfekt for de som ønsker å legge litt ekstra sjarm og karakter til sitt kjøkken.

Høyglans kjøkkenskap gir eksklusiv følelse til kjøkkenet

Et lilla kjøkken kan se fantastisk ut med høyglans kjøkkenskap. Høyglans finish gir en eksklusiv og sofistikert følelse til kjøkkenet, og reflekterer lyset på en måte som gjør at rommet ser større ut. Kombinert med lilla farge, kan høyglans kjøkkenskap virkelig bringe det hele sammen og skape et unikt og imponerende utseende.

Tips for å unngå at lilla blir for mye

Det er viktig å huske at et lilla kjøkken kan være litt overveldende, så det er viktig å bruke fargen på en måte som ikke blir for mye. En god idé kan være å bruke lilla som en accentfarge, for eksempel på veggen over kjøkkenskapene, eller på kjøkkenøya. På denne måten kan man få litt lilla inn i rommet uten at det blir for mye.

Kombinere lilla med neutrale farger for balanse

Et annet tips er å kombinere lilla med andre, mer neutrale farger som hvitt eller grått. Dette vil bidra til å dempe den lilla fargen litt og gjøre at rommet ser mer balansert ut. Kjøkkenetilbehør som kjøkkenhåndklær og duker i lilla og andre farger kan også være en fin måte å legge til litt ekstra farge på uten å overdrive.

Alt i alt er et lilla kjøkken med høyglans kjøkkenskap et flott valg for de som ønsker å skape et unikt og personlig kjøkken. Med litt planlegging og kreativitet, kan man skape et kjøkken som virkelig skinner og som setter standarden for stil og eleganse.

Her har vi et lilla kjøkken, men skapene er ikke i høyglans finish.

Alle bilder i denne artikkelen er tatt av Interiørbutikker.no

"Dyp, mystisk grønntone. Fresh kontrast til den krittende hvite Chi for de som liker litt nye impulser. Vær vågal, prøv den sammen med 5180 Oslo? Eller koralltoner for å skape en litt uventet spenning mellom fargene. Fusion vil også fungere til en rekke grå og beige toner."

"Green Harmony er den perfekte naturlige grønntonen for deg som liker innslag av natur, varme tresorter og lune toner. Lekker til lune grå, beige. og greige farger."

I jakten på å skape et harmonisk og innbydende hjem, er belysning en av nøkkelkomponentene. Det er ikke bare funksjonelt, men det bidrar også til atmosfæren og stemningen i rommet. En pendellampe er et flott valg for å skape et fokuspunkt og gi rommet karakter. Og når det kommer til materialvalg, er tre et klassisk valg som bringer inn en...

I en tid der bærekraft og fornybar energi blir stadig viktigere, har solceller på taket blitt en betydelig aktør for å redusere vår avhengighet av fossile brensler og minske utslippene av klimagasser. Ved å omdanne solenergi til elektrisitet tilbyr solcellepaneler en rekke fordeler både for miljøet og for privatøkonomien. I denne artikkelen skal vi...

"En lys ferskentone. Fargen er dempet og grålig. Til sammenligning er den lysere, mindre rosa, samt mer gyllen enn 10580 Soft Skin som mange kjenner godt. Den er fin til dempede hvite toner som 1622 Refleksjon, men den vil også fungere til de mer gylne hvite pga sin gule undertone. Soft Touch fungerer til 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001...

Når det gjelder å skape et kjøkken som sømløst blander stil, funksjonalitet og bærekraft, skiller IKEA seg ut som et førstevalg for mange hjemmeinnredere. NICKEBO- og VOXTORP-skapene, sammen med den elegante KARLBY-benkeplaten, eksemplifiserer den perfekte foreningen av moderne estetikk og gjennomtenkt design. I denne artikkelen utforsker vi...