Eksklusivt lilla kjøkken med høyglans finish

02.01.2023

Lilla kjøkken har lenge vært et populært valg for de som ønsker å skape en unik og personlig atmosfære i sitt kjøkken. Fargen lilla er assosiert med kreativitet, mystikk og raffinement, noe som gjør den perfekt for de som ønsker å legge litt ekstra sjarm og karakter til sitt kjøkken.

Høyglans kjøkkenskap gir eksklusiv følelse til kjøkkenet

Et lilla kjøkken kan se fantastisk ut med høyglans kjøkkenskap. Høyglans finish gir en eksklusiv og sofistikert følelse til kjøkkenet, og reflekterer lyset på en måte som gjør at rommet ser større ut. Kombinert med lilla farge, kan høyglans kjøkkenskap virkelig bringe det hele sammen og skape et unikt og imponerende utseende.

Tips for å unngå at lilla blir for mye

Det er viktig å huske at et lilla kjøkken kan være litt overveldende, så det er viktig å bruke fargen på en måte som ikke blir for mye. En god idé kan være å bruke lilla som en accentfarge, for eksempel på veggen over kjøkkenskapene, eller på kjøkkenøya. På denne måten kan man få litt lilla inn i rommet uten at det blir for mye.

Kombinere lilla med neutrale farger for balanse

Et annet tips er å kombinere lilla med andre, mer neutrale farger som hvitt eller grått. Dette vil bidra til å dempe den lilla fargen litt og gjøre at rommet ser mer balansert ut. Kjøkkenetilbehør som kjøkkenhåndklær og duker i lilla og andre farger kan også være en fin måte å legge til litt ekstra farge på uten å overdrive.

Alt i alt er et lilla kjøkken med høyglans kjøkkenskap et flott valg for de som ønsker å skape et unikt og personlig kjøkken. Med litt planlegging og kreativitet, kan man skape et kjøkken som virkelig skinner og som setter standarden for stil og eleganse.

Her har vi et lilla kjøkken, men skapene er ikke i høyglans finish.

Alle bilder i denne artikkelen er tatt av Interiørbutikker.no

Eglo Carlton er en ekstremt populær lampekolleksjon som tilbyr et bredt spekter av belysningsløsninger for ethvert rom og enhver stil. Med sin elegante design og funksjonelle egenskaper har Carlton-serien raskt blitt en favoritt blant både profesjonelle interiørdesignere og vanlige forbrukere. (Denne artikkelen kan inneholde reklamelenker til...

Når det kommer til innredning av stuen, er belysning en viktig faktor for å skape riktig atmosfære og stemning. En riktig valgt taklampe kan gi stuen din et løft og bli et stilfullt og funksjonelt element i rommet. I denne artikkelen vil vi utforske ulike typer taklamper som passer perfekt til stuen. Liker du lampene i denne artikkelen, finner...

H&M HOME inviterer deg utendørs etter en lang innendørssesong. Feir varmen og lyset med ekspressive sommeressensielle som kan dekorere uterommet ditt, og gjør deg klar til den kommende sommerferien ved sjøen – alt i et univers av energi, vitalitet og glede.

Det er ingenting som kan forvandle atmosfæren i en spisestue mer enn en vakker lampe som svever elegant over spisebordet. Men hvor langt skal egentlig lampen henge for å skape den ideelle belysningen? Og hvilken lyspære bør du velge for å få den rette stemningen?

Når det kommer til soveromsmøbler, kan det være en utfordring å finne deler som matcher sømløst. Imidlertid har serien [Landscape] fra [AIKO] gjort det enkelt å skape en sammenhengende og rustikk stil på soverommet ditt. I denne artikkelen skal vi utforske det fantastiske blå garderobeskapet med speildører fra denne kolleksjonen, som ikke bare...