Eksklusivt lilla kjøkken med høyglans finish

02.01.2023

Lilla kjøkken har lenge vært et populært valg for de som ønsker å skape en unik og personlig atmosfære i sitt kjøkken. Fargen lilla er assosiert med kreativitet, mystikk og raffinement, noe som gjør den perfekt for de som ønsker å legge litt ekstra sjarm og karakter til sitt kjøkken.

Høyglans kjøkkenskap gir eksklusiv følelse til kjøkkenet

Et lilla kjøkken kan se fantastisk ut med høyglans kjøkkenskap. Høyglans finish gir en eksklusiv og sofistikert følelse til kjøkkenet, og reflekterer lyset på en måte som gjør at rommet ser større ut. Kombinert med lilla farge, kan høyglans kjøkkenskap virkelig bringe det hele sammen og skape et unikt og imponerende utseende.

Tips for å unngå at lilla blir for mye

Det er viktig å huske at et lilla kjøkken kan være litt overveldende, så det er viktig å bruke fargen på en måte som ikke blir for mye. En god idé kan være å bruke lilla som en accentfarge, for eksempel på veggen over kjøkkenskapene, eller på kjøkkenøya. På denne måten kan man få litt lilla inn i rommet uten at det blir for mye.

Kombinere lilla med neutrale farger for balanse

Et annet tips er å kombinere lilla med andre, mer neutrale farger som hvitt eller grått. Dette vil bidra til å dempe den lilla fargen litt og gjøre at rommet ser mer balansert ut. Kjøkkenetilbehør som kjøkkenhåndklær og duker i lilla og andre farger kan også være en fin måte å legge til litt ekstra farge på uten å overdrive.

Alt i alt er et lilla kjøkken med høyglans kjøkkenskap et flott valg for de som ønsker å skape et unikt og personlig kjøkken. Med litt planlegging og kreativitet, kan man skape et kjøkken som virkelig skinner og som setter standarden for stil og eleganse.

Her har vi et lilla kjøkken, men skapene er ikke i høyglans finish.

Alle bilder i denne artikkelen er tatt av Interiørbutikker.no

"LADY's nye globale fargekart for 2023, «STORIES - Colour Design by LADY», presenterer en kolleksjon av uttrykksfulle og håpefulle nyanser. Fargene er spesielt designet for å inspirere oss til å skape nye og kreative stemninger i hjemmene våre."

Jotun LADY Rhythm of Life er et fargekart som ble lansert av Jotun i 2017. Det er et interiørkonsept som presenterer et utvalg av farger og teksturer som skal inspirere til å skape et personlig hjem med sjel og liv. Fargekartet inneholder en rekke forskjellige nyanser og farger som passer for forskjellige rom i hjemmet, som soverom, stue, kjøkken...

TYSSEDAL-serien fra IKEA består av garderobedører i ulike varianter og kommode som du ser på bildet. Det finnes også nattbord i denne serien, du kan se hva serien inneholder i linken jeg gir til IKEA. Her skal vi fokusere på garderoben, som selvfølgelig har PAX-systemet som ramme.

Ballingsløv baderom. Servantskap med benkeplate, Ballingsløv KH80 Hvit med benk i valnøtt. Speil med hylle, Ballingsløv Naturell 80 med allhylle hvit. Servant, Ulfven rund bunn. Tapwell takdusj, Evo Honey gold. Dusjvegger INR, ARC 12 klar messing. Ergon gulv og vegg.

"En dempet beige tone. Fargen er litt mørkere enn 12075 Soothing Beige og 1140 Sand, men lysere enn klassikerne 1929 Muskatnøtt og 1623 Marrakesh. Disse fargene står for øvrig svært godt sammen. 12076 Modern Beige er fin til 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001 Egghvit og 1453 Bomull." NCS fargekode for Modern Beige 12076 fra Jotun er 2805-Y27R.

"En dempet blågrønn tone. Den vil oppleves som hakket lysere og gråligere enn 6325 Balanse som mange kjenner godt til. Denne fargen skaper en behagelig og rolig atmosfære i rommet. Fungerer best til hvitfargene 7236 Chi og 9918 Klassisk Hvit." NCS fargekode for Evening Green 6352 fra Jotun er 5105-B81G.