Eksklusivt lilla kjøkken med høyglans finish

02.01.2023

Lilla kjøkken har lenge vært et populært valg for de som ønsker å skape en unik og personlig atmosfære i sitt kjøkken. Fargen lilla er assosiert med kreativitet, mystikk og raffinement, noe som gjør den perfekt for de som ønsker å legge litt ekstra sjarm og karakter til sitt kjøkken.

Høyglans kjøkkenskap gir eksklusiv følelse til kjøkkenet

Et lilla kjøkken kan se fantastisk ut med høyglans kjøkkenskap. Høyglans finish gir en eksklusiv og sofistikert følelse til kjøkkenet, og reflekterer lyset på en måte som gjør at rommet ser større ut. Kombinert med lilla farge, kan høyglans kjøkkenskap virkelig bringe det hele sammen og skape et unikt og imponerende utseende.

Tips for å unngå at lilla blir for mye

Det er viktig å huske at et lilla kjøkken kan være litt overveldende, så det er viktig å bruke fargen på en måte som ikke blir for mye. En god idé kan være å bruke lilla som en accentfarge, for eksempel på veggen over kjøkkenskapene, eller på kjøkkenøya. På denne måten kan man få litt lilla inn i rommet uten at det blir for mye.

Kombinere lilla med neutrale farger for balanse

Et annet tips er å kombinere lilla med andre, mer neutrale farger som hvitt eller grått. Dette vil bidra til å dempe den lilla fargen litt og gjøre at rommet ser mer balansert ut. Kjøkkenetilbehør som kjøkkenhåndklær og duker i lilla og andre farger kan også være en fin måte å legge til litt ekstra farge på uten å overdrive.

Alt i alt er et lilla kjøkken med høyglans kjøkkenskap et flott valg for de som ønsker å skape et unikt og personlig kjøkken. Med litt planlegging og kreativitet, kan man skape et kjøkken som virkelig skinner og som setter standarden for stil og eleganse.

Her har vi et lilla kjøkken, men skapene er ikke i høyglans finish.

Alle bilder i denne artikkelen er tatt av Interiørbutikker.no

Påsken er en tid for å feire fornyelse og håp, og det er også en tid for å pynte hjemmet med vakre og fargerike dekorasjoner. Hadeland Glassverk, med sin lange historie og ekspertise innen glassproduksjon, tilbyr en unik mulighet til å bringe påskestemningen inn i hjemmet ditt på en elegant måte.

"En lys, greige tone. Gentle Whisper en dus, greige farge, hvor man tydelig ser spor av både beige og grå. På lysere toner som dette, blir undertonene tydeligere, altså den rødlige i dette tilfelle. Sammenlignet med bestselgere som 10341 Kalk eller 10678 Space, kan vi se at Gentle Whisper er hakket mer rødlig, hvilket betyr at den vil helle mot...

"En gyllen rødtone. Dette er en mild og behagelig rødtone med et hint av rosa. Den kan beskrives som en mørkere utgave enn bestselgeren 2856 Warm Blush. 20167 Welcoming Red kan være en frisk aksent til farger som 12120 Desert Pink, 20046 Savanna Sunset og 20047 Blushing Peach." NCS fargekode for Welcoming Red 20167 fra Jotun er 4429-Y72R.

"En dempet oransjetone. Dette er en dempet, men likevel glad, oransje tone. Dette er gode fargetoner for soner i hjemmet hvor vi er sosiale, siden oransje er en stimulerende farge. Den kan beskrives som en kvikkere utgave av 11175 Adventure, da den vil oppleves mer gyllen og kulørt."

"En grålig blåtone. Denne mellomtonen har et behagelig grålig skjær over seg, og den vil kunne beskrives som både rolig og tidløs. Den vil fungere godt på soverom, stue, kjøkken så vel som på et barnerom."

Speil har en magisk evne til å åpne opp rom og gi følelsen av mer plass og lys. IKEA Speil BLODLÖNN er det perfekte tilbehøret for å realisere denne effekten i ethvert rom. Med sine elegante kvadratiske former og enkle montering, tilbyr dette speilet en praktisk og stilfull løsning for å skape romfølelse i ditt hjem.