Drømmekjøkkenet bringet våren inn med en ny gul farge!

15.03.2023
Foto: Drømmekjøkkenet_Ballingslöv
Foto: Drømmekjøkkenet_Ballingslöv

Gul er en positiv farge som gir varme og energi. I år kommer vi til å se fargen i ulike varianter - og nå også hos oss i Drømmekjøkkenet. Vi utvider fargepaletten med en spenstig og vårlig gulfarge som vi anbefaler til moderne kjøkken.

Foto: Drømmekjøkkenet_Ballingslöv
Foto: Drømmekjøkkenet_Ballingslöv

Fargen NCS 1015-Y, glans 25 er leken og energisk og tilbys på alle malte kjøkkenmodeller. Her ser vi fargen sammen med kjøkkenhetten Mantica fra RørosHetta, som er malt i samme utførelse for å matche veggen. Fargen er dus og harmonisk – og passer utmerket til den slette døren Bistro, eller som en vakker aksentfarge til varmere trestrukturer.

Drømmekjøkkenet_Ballingslöv
Drømmekjøkkenet_Ballingslöv
Drømmekjøkkenet_Ballingslöv
Drømmekjøkkenet_Ballingslöv

Les mer om den inspirerende fargen dus gul på vår hjemmeside.

Påsken er en tid for å feire fornyelse og håp, og det er også en tid for å pynte hjemmet med vakre og fargerike dekorasjoner. Hadeland Glassverk, med sin lange historie og ekspertise innen glassproduksjon, tilbyr en unik mulighet til å bringe påskestemningen inn i hjemmet ditt på en elegant måte.

"En lys, greige tone. Gentle Whisper en dus, greige farge, hvor man tydelig ser spor av både beige og grå. På lysere toner som dette, blir undertonene tydeligere, altså den rødlige i dette tilfelle. Sammenlignet med bestselgere som 10341 Kalk eller 10678 Space, kan vi se at Gentle Whisper er hakket mer rødlig, hvilket betyr at den vil helle mot...

"En gyllen rødtone. Dette er en mild og behagelig rødtone med et hint av rosa. Den kan beskrives som en mørkere utgave enn bestselgeren 2856 Warm Blush. 20167 Welcoming Red kan være en frisk aksent til farger som 12120 Desert Pink, 20046 Savanna Sunset og 20047 Blushing Peach." NCS fargekode for Welcoming Red 20167 fra Jotun er 4429-Y72R.

"En dempet oransjetone. Dette er en dempet, men likevel glad, oransje tone. Dette er gode fargetoner for soner i hjemmet hvor vi er sosiale, siden oransje er en stimulerende farge. Den kan beskrives som en kvikkere utgave av 11175 Adventure, da den vil oppleves mer gyllen og kulørt."

"En grålig blåtone. Denne mellomtonen har et behagelig grålig skjær over seg, og den vil kunne beskrives som både rolig og tidløs. Den vil fungere godt på soverom, stue, kjøkken så vel som på et barnerom."

Speil har en magisk evne til å åpne opp rom og gi følelsen av mer plass og lys. IKEA Speil BLODLÖNN er det perfekte tilbehøret for å realisere denne effekten i ethvert rom. Med sine elegante kvadratiske former og enkle montering, tilbyr dette speilet en praktisk og stilfull løsning for å skape romfølelse i ditt hjem.