Drømmekjøkkenet bringet våren inn med en ny gul farge!

15.03.2023
Foto: Drømmekjøkkenet_Ballingslöv
Foto: Drømmekjøkkenet_Ballingslöv

Gul er en positiv farge som gir varme og energi. I år kommer vi til å se fargen i ulike varianter - og nå også hos oss i Drømmekjøkkenet. Vi utvider fargepaletten med en spenstig og vårlig gulfarge som vi anbefaler til moderne kjøkken.

Foto: Drømmekjøkkenet_Ballingslöv
Foto: Drømmekjøkkenet_Ballingslöv

Fargen NCS 1015-Y, glans 25 er leken og energisk og tilbys på alle malte kjøkkenmodeller. Her ser vi fargen sammen med kjøkkenhetten Mantica fra RørosHetta, som er malt i samme utførelse for å matche veggen. Fargen er dus og harmonisk – og passer utmerket til den slette døren Bistro, eller som en vakker aksentfarge til varmere trestrukturer.

Drømmekjøkkenet_Ballingslöv
Drømmekjøkkenet_Ballingslöv
Drømmekjøkkenet_Ballingslöv
Drømmekjøkkenet_Ballingslöv

Les mer om den inspirerende fargen dus gul på vår hjemmeside.

IKEA er en av de største leverandørene av møbler og innredningsløsninger i verden. Deres brede utvalg av produkter gir kundene muligheten til å skape en stilfull og praktisk innredning til hjemmet sitt. Et av deres mest populære produkter er PLATSA garderobeskap, som nå kommer med den moderne KALBÅDEN skuffefronten.

IKEA har en stor kolleksjon av møbler for alle dine behov, og JÄTTEBO modulsofa er en av de nyeste sofa valgene. Med en enkel form med rene linjer, er denne sofaen både elegant og praktisk. Sofaens modulære design lar deg kombinere modulene etter eget ønske og tilpasse sofaen til ditt hjem. Med flere sete- og sjeselongmoduler, armlener og...

Årets påske ser ut til å bli fargerik, og med tulipaner, liljer og stemor i sesong er blomstene ingen unntak. Plantasjen deler sine tips til hvordan du kan pynte med disse i påsken.

Å tenke utenfor boksen har blitt en stadig mer populær trend i interiørdesign, spesielt når det kommer til kjøkken. Bort med de tradisjonelle hjørneskapene og inn med de buede skapene! Dette gir et moderne og elegant uttrykk som tiltrekker seg stadig flere hjemmeinnredere.

Når du skal velge spisestoler til hjemmet ditt, er det viktig å vurdere flere faktorer, inkludert stil, størrelse, materiale og komfort. Å finne den rette stolen kan virkelig sette tonen for spiseplassen din og skape en vakker atmosfære for måltidene dine. I denne artikkelen vil vi ta en nærmere titt på spisestoler i ulike stiler og gi deg noen...