Innovativt og stilfullt: Cosima sofa og tilbehør fra Bolia

01.02.2023
Bolia Tromsø
Bolia Tromsø
Bolia Bodø
Bolia Bodø

Er du på utkikk etter et komplett møbelsett som både ser bra ut og gir en komfortabel opplevelse? Da bør du definitivt sjekke ut "Cosima sofa-settet fra Bolia".

Cosima sofaen er en vakker og komfortabel sofa som vil være en perfekt tillegg til ditt hjem. Den er laget med høy kvalitet materialer og har et sofistikert og stilfullt design, som vil legge til en touch av eleganse til ditt hjem. Sammen med Como salongbordet, som har et grått og hvitt marmortopp og fot i rustfritt stål, gir sofaen og salongbordet et tidløst og elegant utseende.

Men komforten slutter ikke der. Med Piper gulvlampe og Cosh lenestol vil du ha alt du trenger for en avslappet og hyggelig stund hjemme. Lenestolen vil være en komfortabel tillegg til sofaen, mens lampe vil gi deg den perfekte belysningen for å lese eller se på TV.

Så hvis du ønsker å oppgradere ditt hjem med et komplett møbelsett som både ser bra ut og gir en komfortabel opplevelse, bør du definitivt vurdere Cosima "sofa-settet fra Bolia". Det er selvsagt mange måter du kan innrede møbler på når det kommer til Bolia, de har et stort utvalg men disse passer godt sammen.

"Cosima er en myk og omfavnende modulsofa som kjennetegnes ved en innbydende loungefølelse og lave armlener og rygg som innbyr til avslapping."

Cosima sofa fra Bolia by Mauritz Interior & Design

"Dyp, mystisk grønntone. Fresh kontrast til den krittende hvite Chi for de som liker litt nye impulser. Vær vågal, prøv den sammen med 5180 Oslo? Eller koralltoner for å skape en litt uventet spenning mellom fargene. Fusion vil også fungere til en rekke grå og beige toner."

"Green Harmony er den perfekte naturlige grønntonen for deg som liker innslag av natur, varme tresorter og lune toner. Lekker til lune grå, beige. og greige farger."

I jakten på å skape et harmonisk og innbydende hjem, er belysning en av nøkkelkomponentene. Det er ikke bare funksjonelt, men det bidrar også til atmosfæren og stemningen i rommet. En pendellampe er et flott valg for å skape et fokuspunkt og gi rommet karakter. Og når det kommer til materialvalg, er tre et klassisk valg som bringer inn en...

I en tid der bærekraft og fornybar energi blir stadig viktigere, har solceller på taket blitt en betydelig aktør for å redusere vår avhengighet av fossile brensler og minske utslippene av klimagasser. Ved å omdanne solenergi til elektrisitet tilbyr solcellepaneler en rekke fordeler både for miljøet og for privatøkonomien. I denne artikkelen skal vi...

"En lys ferskentone. Fargen er dempet og grålig. Til sammenligning er den lysere, mindre rosa, samt mer gyllen enn 10580 Soft Skin som mange kjenner godt. Den er fin til dempede hvite toner som 1622 Refleksjon, men den vil også fungere til de mer gylne hvite pga sin gule undertone. Soft Touch fungerer til 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001...

Når det gjelder å skape et kjøkken som sømløst blander stil, funksjonalitet og bærekraft, skiller IKEA seg ut som et førstevalg for mange hjemmeinnredere. NICKEBO- og VOXTORP-skapene, sammen med den elegante KARLBY-benkeplaten, eksemplifiserer den perfekte foreningen av moderne estetikk og gjennomtenkt design. I denne artikkelen utforsker vi...