Innovativt og stilfullt: Cosima sofa og tilbehør fra Bolia

01.02.2023
Bolia Tromsø
Bolia Tromsø
Bolia Bodø
Bolia Bodø

Er du på utkikk etter et komplett møbelsett som både ser bra ut og gir en komfortabel opplevelse? Da bør du definitivt sjekke ut "Cosima sofa-settet fra Bolia".

Cosima sofaen er en vakker og komfortabel sofa som vil være en perfekt tillegg til ditt hjem. Den er laget med høy kvalitet materialer og har et sofistikert og stilfullt design, som vil legge til en touch av eleganse til ditt hjem. Sammen med Como salongbordet, som har et grått og hvitt marmortopp og fot i rustfritt stål, gir sofaen og salongbordet et tidløst og elegant utseende.

Men komforten slutter ikke der. Med Piper gulvlampe og Cosh lenestol vil du ha alt du trenger for en avslappet og hyggelig stund hjemme. Lenestolen vil være en komfortabel tillegg til sofaen, mens lampe vil gi deg den perfekte belysningen for å lese eller se på TV.

Så hvis du ønsker å oppgradere ditt hjem med et komplett møbelsett som både ser bra ut og gir en komfortabel opplevelse, bør du definitivt vurdere Cosima "sofa-settet fra Bolia". Det er selvsagt mange måter du kan innrede møbler på når det kommer til Bolia, de har et stort utvalg men disse passer godt sammen.

"Cosima er en myk og omfavnende modulsofa som kjennetegnes ved en innbydende loungefølelse og lave armlener og rygg som innbyr til avslapping."

Cosima sofa fra Bolia by Mauritz Interior & Design

Når det gjelder å skape et kjøkken som sømløst blander stil, funksjonalitet og bærekraft, skiller IKEA seg ut som et førstevalg for mange hjemmeinnredere. NICKEBO- og VOXTORP-skapene, sammen med den elegante KARLBY-benkeplaten, eksemplifiserer den perfekte foreningen av moderne estetikk og gjennomtenkt design. I denne artikkelen utforsker vi...

Hvert år nærmer vi oss den magiske juletiden, og Rusta har nok en gang åpnet dørene for et vell av juleglede og festlige tilbud. Med et spekter av juleprodukter, dekorasjoner og festlige påfunn ønsker Rusta å gjøre julen personlig og ekstra spesiell for alle.

"En nøytral gråaktig sort tone. Lekker kontrast til det meste for de som liker skape, mørke kontraster i interiøret. Kan benyttes til de fleste hvite toner, samt alle andre kulørte farger."

Årets Farge 2024 - Ønsketegn er en brun mystisk farge, som setter tonen for interiørtrenden i det kommende året. Det brune representerer naturen rundt oss, og tiltrekningskraften i det jordlige har fanget designere og trendeksperter verden rundt, forteller kreativ leder Tale O. Henningsen.

SINARP/HASSLARP kjøkken i dype brunfarger fra IKEA er et unikt og håndlaget valg for de som ønsker å legge til et personlig preg i sitt kjøkken. Kombinasjonen av dype brunfarger på frontene kombinert med kanter i massivt tre gir et naturlig og eksklusivt utseende.

Julen er den tiden på året da vi samles med våre kjære, deler gleder og skaper minner som varer livet ut. Og i år, som alltid, er det IKEA som hjelper oss med å sette den rette stemningen for førjulstiden. Med den kommende VINTERFINT- og STRÅLA-kolleksjonen, vil IKEA lyse opp hjemmet ditt og hjelpe deg med å skape en magisk...