Organiser hjemmet ditt med stil: Cord Skap og Skjenk fra Bolia

03.02.2023

Når det gjelder oppbevaring i hjemmet vårt, er skap og skjenker en viktig del. De gir oss plass til å oppbevare tingene våre på en organisert måte, slik at vi kan holde hjemmet vårt ryddig og oversiktlig. Derfor er det viktig at skapene og skjenkene vi velger, både ser bra ut og fungerer godt.

Cord skap og skjenk fra Bolia er en flott løsning for alle som leter etter oppbevaring med stil. Disse møblene har et moderne og tidløst skandinavisk design, og er laget av høy kvalitet materialer for å sikre at de vil tåle daglig bruk. 

En elegant og praktisk lagringsløsning for moderne hjem

Dette skapet og skjenk er noe uten sidestykke, hvis du vil ha noe unikt så er dette skapet for deg. Skapet finnes i 2 farger, hvitpigmentert oljet eik, så er det også svartbeiset oljet eik som jeg dessverre ikke har bilde av. Cord er laget av solid treverk og har en fin finish som gir dem et luksuriøst utseende. De er også enkle å rengjøre og vedlikeholde. Cord skapet og skjenken er et flott valg for de som ønsker å tilføre litt ekstra stil og eleganse til hjemmet sitt.

Bilder tatt ved Bolia i Bodø og Tromsø

Cord skap fra Bolia by Mauritz Interior & Design

IKEA er en av de største leverandørene av møbler og innredningsløsninger i verden. Deres brede utvalg av produkter gir kundene muligheten til å skape en stilfull og praktisk innredning til hjemmet sitt. Et av deres mest populære produkter er PLATSA garderobeskap, som nå kommer med den moderne KALBÅDEN skuffefronten.

IKEA har en stor kolleksjon av møbler for alle dine behov, og JÄTTEBO modulsofa er en av de nyeste sofa valgene. Med en enkel form med rene linjer, er denne sofaen både elegant og praktisk. Sofaens modulære design lar deg kombinere modulene etter eget ønske og tilpasse sofaen til ditt hjem. Med flere sete- og sjeselongmoduler, armlener og...

Årets påske ser ut til å bli fargerik, og med tulipaner, liljer og stemor i sesong er blomstene ingen unntak. Plantasjen deler sine tips til hvordan du kan pynte med disse i påsken.

Å tenke utenfor boksen har blitt en stadig mer populær trend i interiørdesign, spesielt når det kommer til kjøkken. Bort med de tradisjonelle hjørneskapene og inn med de buede skapene! Dette gir et moderne og elegant uttrykk som tiltrekker seg stadig flere hjemmeinnredere.

Når du skal velge spisestoler til hjemmet ditt, er det viktig å vurdere flere faktorer, inkludert stil, størrelse, materiale og komfort. Å finne den rette stolen kan virkelig sette tonen for spiseplassen din og skape en vakker atmosfære for måltidene dine. I denne artikkelen vil vi ta en nærmere titt på spisestoler i ulike stiler og gi deg noen...