Camilla Pihl x Kid Interiør - Tidløse Kvalitetsprodukter til Ditt Hjem

22.05.2023

"Hvordan vi innreder hjemmene våre sier noe om hvem vi er. Atelier betyr kunstnerens arbeidsrom, og det er i dette rommet jeg har fått lov til å skape Atelier-kolleksjonen for Kid Interiør. Produktene er designet og satt sammen av akkurat de kvalitetsmaterialene og fargene jeg selv ser etter og ønsker meg hjemme. Håper du liker det!" - Camilla

Atelier - eksklusivt designsamarbeid

En kolleksjon for å innrede hjemmet med de beste kvalitetene, i de mest delikate og stilrene farger og mønstre. Oppdag produktene i kolleksjonen Atelier - et møte mellom årelang erfaring med tekstiler og dekor fra Kid Interiør, og den stilrene, klassiske looken fra Camilla Pihls univers.

I kolleksjonen finner du produkter med et uttrykk som roper kvalitet: organiske former og naturmaterialer møter stramme linjer og grafiske mønstre i en perfekt balanse. Finn dine favoritter blant det brede utvalget: eksklusive sengetøy i klassiske design, pynteputetrekk, håndklær og bordtekstiler som gir et løft til hjemmet sammen med krukker og gulvtepper med et organisk særpreg.

I kolleksjonen finnes det fire sengesett i høy kvalitet. Blant tekstilene finner du garnfarget bomullskrepp, garnfarget bomullssateng og stenvasket sateng. Garnfarget betyr at garnet i stoffet er farget før veving, noe som gjør at sengesettet holder bedre på fargen og er ekstra mykt. Når satengen er stenvasket blir den ekstra lett, myk og med en unik mattere overflate, noe som gir en luksuriøs følelse i sengen.

Eksklusiv duk og tøyservietter laget i 100% lin med dekorativ, farget kantsøm som tilfører en unik detalj og gir en stilren, klassisk look. Bordtekstilene finnes i flere delikate farger og har et tidløst design. Linfibrene er produsert i Europa, er av premium kvalitet og er sertifisert av European Flax.
Atelier lingardin har samme kanting som bordtekstilene. Materialet er tykt, ekslusivt europeisk lin som gir et mykt, tungt fall. Snart kommer det også lingardiner i 100% lin med en delikat, tynn struktur.

Kvalitet og eksklusivitet har stått i fokus i alle ledd av utviklingen av Atelier. Her finner du tekstiler som er farget før veving for ekstra holdbarhet og slitestyrke. Eksklusive kvaliteter i lin laget av europeiske linfibre. Håndlagede detaljer og stenvasket bomullssateng.

Resultatet er en serie luksuriøse produkter som gir hjemmet ditt et tidløst særpreg. Gled deg til å innrede med Atelier Camilla Pihl - for den eksklusive feelingen i alle hjørner av hjemmet. Se hele kolleksjonen her:

Tekst og Foto: Kid Interiør

Når det gjelder å skape et kjøkken som sømløst blander stil, funksjonalitet og bærekraft, skiller IKEA seg ut som et førstevalg for mange hjemmeinnredere. NICKEBO- og VOXTORP-skapene, sammen med den elegante KARLBY-benkeplaten, eksemplifiserer den perfekte foreningen av moderne estetikk og gjennomtenkt design. I denne artikkelen utforsker vi...

Hvert år nærmer vi oss den magiske juletiden, og Rusta har nok en gang åpnet dørene for et vell av juleglede og festlige tilbud. Med et spekter av juleprodukter, dekorasjoner og festlige påfunn ønsker Rusta å gjøre julen personlig og ekstra spesiell for alle.

"En nøytral gråaktig sort tone. Lekker kontrast til det meste for de som liker skape, mørke kontraster i interiøret. Kan benyttes til de fleste hvite toner, samt alle andre kulørte farger."

Årets Farge 2024 - Ønsketegn er en brun mystisk farge, som setter tonen for interiørtrenden i det kommende året. Det brune representerer naturen rundt oss, og tiltrekningskraften i det jordlige har fanget designere og trendeksperter verden rundt, forteller kreativ leder Tale O. Henningsen.

SINARP/HASSLARP kjøkken i dype brunfarger fra IKEA er et unikt og håndlaget valg for de som ønsker å legge til et personlig preg i sitt kjøkken. Kombinasjonen av dype brunfarger på frontene kombinert med kanter i massivt tre gir et naturlig og eksklusivt utseende.

Julen er den tiden på året da vi samles med våre kjære, deler gleder og skaper minner som varer livet ut. Og i år, som alltid, er det IKEA som hjelper oss med å sette den rette stemningen for førjulstiden. Med den kommende VINTERFINT- og STRÅLA-kolleksjonen, vil IKEA lyse opp hjemmet ditt og hjelpe deg med å skape en magisk...