Camilla Pihl x Kid Interiør - Tidløse Kvalitetsprodukter til Ditt Hjem

22.05.2023

"Hvordan vi innreder hjemmene våre sier noe om hvem vi er. Atelier betyr kunstnerens arbeidsrom, og det er i dette rommet jeg har fått lov til å skape Atelier-kolleksjonen for Kid Interiør. Produktene er designet og satt sammen av akkurat de kvalitetsmaterialene og fargene jeg selv ser etter og ønsker meg hjemme. Håper du liker det!" - Camilla

Atelier - eksklusivt designsamarbeid

En kolleksjon for å innrede hjemmet med de beste kvalitetene, i de mest delikate og stilrene farger og mønstre. Oppdag produktene i kolleksjonen Atelier - et møte mellom årelang erfaring med tekstiler og dekor fra Kid Interiør, og den stilrene, klassiske looken fra Camilla Pihls univers.

I kolleksjonen finner du produkter med et uttrykk som roper kvalitet: organiske former og naturmaterialer møter stramme linjer og grafiske mønstre i en perfekt balanse. Finn dine favoritter blant det brede utvalget: eksklusive sengetøy i klassiske design, pynteputetrekk, håndklær og bordtekstiler som gir et løft til hjemmet sammen med krukker og gulvtepper med et organisk særpreg.

I kolleksjonen finnes det fire sengesett i høy kvalitet. Blant tekstilene finner du garnfarget bomullskrepp, garnfarget bomullssateng og stenvasket sateng. Garnfarget betyr at garnet i stoffet er farget før veving, noe som gjør at sengesettet holder bedre på fargen og er ekstra mykt. Når satengen er stenvasket blir den ekstra lett, myk og med en unik mattere overflate, noe som gir en luksuriøs følelse i sengen.

Eksklusiv duk og tøyservietter laget i 100% lin med dekorativ, farget kantsøm som tilfører en unik detalj og gir en stilren, klassisk look. Bordtekstilene finnes i flere delikate farger og har et tidløst design. Linfibrene er produsert i Europa, er av premium kvalitet og er sertifisert av European Flax.
Atelier lingardin har samme kanting som bordtekstilene. Materialet er tykt, ekslusivt europeisk lin som gir et mykt, tungt fall. Snart kommer det også lingardiner i 100% lin med en delikat, tynn struktur.

Kvalitet og eksklusivitet har stått i fokus i alle ledd av utviklingen av Atelier. Her finner du tekstiler som er farget før veving for ekstra holdbarhet og slitestyrke. Eksklusive kvaliteter i lin laget av europeiske linfibre. Håndlagede detaljer og stenvasket bomullssateng.

Resultatet er en serie luksuriøse produkter som gir hjemmet ditt et tidløst særpreg. Gled deg til å innrede med Atelier Camilla Pihl - for den eksklusive feelingen i alle hjørner av hjemmet. Se hele kolleksjonen her:

Tekst og Foto: Kid Interiør

"Dyp, mystisk grønntone. Fresh kontrast til den krittende hvite Chi for de som liker litt nye impulser. Vær vågal, prøv den sammen med 5180 Oslo? Eller koralltoner for å skape en litt uventet spenning mellom fargene. Fusion vil også fungere til en rekke grå og beige toner."

"Green Harmony er den perfekte naturlige grønntonen for deg som liker innslag av natur, varme tresorter og lune toner. Lekker til lune grå, beige. og greige farger."

I jakten på å skape et harmonisk og innbydende hjem, er belysning en av nøkkelkomponentene. Det er ikke bare funksjonelt, men det bidrar også til atmosfæren og stemningen i rommet. En pendellampe er et flott valg for å skape et fokuspunkt og gi rommet karakter. Og når det kommer til materialvalg, er tre et klassisk valg som bringer inn en...

I en tid der bærekraft og fornybar energi blir stadig viktigere, har solceller på taket blitt en betydelig aktør for å redusere vår avhengighet av fossile brensler og minske utslippene av klimagasser. Ved å omdanne solenergi til elektrisitet tilbyr solcellepaneler en rekke fordeler både for miljøet og for privatøkonomien. I denne artikkelen skal vi...

"En lys ferskentone. Fargen er dempet og grålig. Til sammenligning er den lysere, mindre rosa, samt mer gyllen enn 10580 Soft Skin som mange kjenner godt. Den er fin til dempede hvite toner som 1622 Refleksjon, men den vil også fungere til de mer gylne hvite pga sin gule undertone. Soft Touch fungerer til 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001...

Når det gjelder å skape et kjøkken som sømløst blander stil, funksjonalitet og bærekraft, skiller IKEA seg ut som et førstevalg for mange hjemmeinnredere. NICKEBO- og VOXTORP-skapene, sammen med den elegante KARLBY-benkeplaten, eksemplifiserer den perfekte foreningen av moderne estetikk og gjennomtenkt design. I denne artikkelen utforsker vi...