Camilla Pihl x Kid Interiør - Tidløse Kvalitetsprodukter til Ditt Hjem

22.05.2023

"Hvordan vi innreder hjemmene våre sier noe om hvem vi er. Atelier betyr kunstnerens arbeidsrom, og det er i dette rommet jeg har fått lov til å skape Atelier-kolleksjonen for Kid Interiør. Produktene er designet og satt sammen av akkurat de kvalitetsmaterialene og fargene jeg selv ser etter og ønsker meg hjemme. Håper du liker det!" - Camilla

Atelier - eksklusivt designsamarbeid

En kolleksjon for å innrede hjemmet med de beste kvalitetene, i de mest delikate og stilrene farger og mønstre. Oppdag produktene i kolleksjonen Atelier - et møte mellom årelang erfaring med tekstiler og dekor fra Kid Interiør, og den stilrene, klassiske looken fra Camilla Pihls univers.

I kolleksjonen finner du produkter med et uttrykk som roper kvalitet: organiske former og naturmaterialer møter stramme linjer og grafiske mønstre i en perfekt balanse. Finn dine favoritter blant det brede utvalget: eksklusive sengetøy i klassiske design, pynteputetrekk, håndklær og bordtekstiler som gir et løft til hjemmet sammen med krukker og gulvtepper med et organisk særpreg.

I kolleksjonen finnes det fire sengesett i høy kvalitet. Blant tekstilene finner du garnfarget bomullskrepp, garnfarget bomullssateng og stenvasket sateng. Garnfarget betyr at garnet i stoffet er farget før veving, noe som gjør at sengesettet holder bedre på fargen og er ekstra mykt. Når satengen er stenvasket blir den ekstra lett, myk og med en unik mattere overflate, noe som gir en luksuriøs følelse i sengen.

Eksklusiv duk og tøyservietter laget i 100% lin med dekorativ, farget kantsøm som tilfører en unik detalj og gir en stilren, klassisk look. Bordtekstilene finnes i flere delikate farger og har et tidløst design. Linfibrene er produsert i Europa, er av premium kvalitet og er sertifisert av European Flax.
Atelier lingardin har samme kanting som bordtekstilene. Materialet er tykt, ekslusivt europeisk lin som gir et mykt, tungt fall. Snart kommer det også lingardiner i 100% lin med en delikat, tynn struktur.

Kvalitet og eksklusivitet har stått i fokus i alle ledd av utviklingen av Atelier. Her finner du tekstiler som er farget før veving for ekstra holdbarhet og slitestyrke. Eksklusive kvaliteter i lin laget av europeiske linfibre. Håndlagede detaljer og stenvasket bomullssateng.

Resultatet er en serie luksuriøse produkter som gir hjemmet ditt et tidløst særpreg. Gled deg til å innrede med Atelier Camilla Pihl - for den eksklusive feelingen i alle hjørner av hjemmet. Se hele kolleksjonen her:

Tekst og Foto: Kid Interiør

Hvite kjøkken har lenge vært en fast bestanddel i interiørdesign, og tilbyr en tidløs og allsidig lerret for hjemmeinnredning. Uansett om du foretrekker et klassisk, tradisjonelt utseende eller en strømlinjeformet og moderne atmosfære, kan hvite kjøkken tilpasses for å passe en rekke designestetikker. I denne artikkelen vil vi utforske den...

Hvis en farge kan gi et hjem en omfavnelse, er det Sweet Embrace™, Nordsjøs Årets Farge 2024. Denne lyse og positive rosa fargen, som er inspirert av mykt dun og lette kveldsskyer, er perfekt for å skape ro og innbydende rom som mange av oss lengter etter.

Kid har allerede en betydelig rolle i mange norske hjem, og vi har gått fra «Steikje fine gardiner» til «Få det fint». Nå hyller vi hjemmet ytterligere – med ny pay off: «Godt å komme hjem».

"En dempet beige tone. Denne fargen er en dempet beige tone med gyllen undertone. Den er ikke like varm og rund som tradisjonelle beigetoner, men den er noe mer grålig i uttrykket. Fargen kan minne om den velkjente 10679 Washed Linen. Dette er en god basisfarge inntil mørkere gråbeige farger. Blant de lysere og hvitaktige tonene vil man finne mange...

"En svakt gråaktig hvit tone. Fargen har en rødlig undertone, og mange overraskes litt over den, da den ikke er så godt synlig ved første øyekast. Men denne fargen vil f.eks dra seg litt rosa i møte med andre gylne, lyse toner som 1001 Egghvit og 1453 Bomull, så det bør unngås. 1622 Refleksjon står nydelig til lune grå og...

Speil har lenge vært en viktig del av interiøret i våre hjem. De tjener ikke bare som praktiske gjenstander for å se oss selv i, men kan også være en flott dekorativ tillegg til stuen. Store speil til stuen er spesielt populære, da de kan gi rommet en følelse av romslighet, lys og stil. I denne artikkelen vil vi...