Bolia: Skandinavisk design på sitt beste

26.12.2022

Bolia er en møbelbutikk som spesialiserer seg på skandinavisk design. Siden oppstarten i 2000 har de vokst til å bli en av de ledende møbelkjedene i Skandinavia, med butikker i både Danmark, Sverige og Norge.

Vi har tatt mange bilder på Bolia i Tromsø og Bodø, håper du liker de i denne artikkelen, vi blander med stuebilder, spisestue og noen andre møbler i skandinavisk design.

Bolia er kjent for sine elegante og tidløse møbler, som er designet av noen av de mest talentfulle designere i regionen. Møblene deres har en minimal og enkel estetikk, med fokus på funksjonalitet og kvalitet.

En av de mest populære kolleksjonene hos Bolia er "New Scandinavian Design", som består av møbler og tilbehør som reflekterer den nye skandinaviske livsstilen. Kolleksjonen inkluderer alt fra sofaer og stoler til senger og spisebord.

Bolia har også en rekke andre kolleksjoner, inkludert "Outdoor Living", som består av ute-møbler designet for å tåle nordiske værforhold. De har også en kolleksjon kalt "The Classics", som består av tidløse møbler designet av noen av de mest anerkjente designere i bransjen.

Uansett om du leter etter en ny sofa, stol eller seng, vil du finne et bredt utvalg av kvalitetsmøbler hos Bolia. Butikkene deres er også utstyrt med interiørkonsulenter som kan hjelpe deg med å velge det perfekte møbelet for ditt hjem.

Så hvis du ønsker å oppgradere ditt hjem med elegante, skandinaviske møbler, bør du definitivt sjekke ut Bolia. Med deres fokus på kvalitet og funksjonalitet, er dette et flott sted å starte jakten på dine nye møbler.

Her har vi samlet noen forskjellige bilder fra BOLIA, klikk på bildene og scroll og zoom inn.

Når du tenker på ditt hjem, hva slags følelser og tanker dukker opp? Er det et sted du føler deg avslappet og trygg, eller er det et sted som gjør deg stresset og urolig? Uansett hva du føler, så kan du skape et hjem som gjør deg lykkelig og som reflekterer din personlighet og stil. Hos JYSK finner du et...

Selv om du har en liten garderobe, betyr ikke det at du må gi opp drømmen om en fantastisk walk-in closet. Med noen smarte designideer og organisasjonstips kan du maksimere lagringsplassen og få en garderobe som både er funksjonell og stilfull. I denne bloggposten vil jeg dele mine beste designideer for små walk-in closet, slik at du kan få den...

Gardiner er en av de enkleste og mest effektive måtene å gi hjemmet ditt en personlig stil og karakter på. Fra å kontrollere lysinnslipp til å isolere mot støy og kulde, kan gardiner bidra til å skape et koselig og funksjonelt hjem. Og når det gjelder å finne gardiner som passer dine preferanser og budsjett, er IKEA det ultimate stedet å gå til....

Endelig er våren her, og med den kommer tiden for å nyte utendørslivet. Med den nye serien HAVSTEN fra IKEA kan du nå ta utendørsopplevelsen til et helt nytt nivå. HAVSTEN er den perfekte løsningen for deg som vil skape en koselig og avslappende atmosfære på terrassen, i hagen eller på balkongen.

LILLABO-serien fra IKEA er en fantastisk måte å inspirere og engasjere barn som liker å utforske og bygge. Med sine tre- og metallkomponenter og enkel, men allsidig design, gir LILLABO barna muligheten til å være kreative og skape sin egen verden av biler og tog. (BRIO togbane og IKEA LILLABO togbane passer sammen.)