Bolia: Skandinavisk design på sitt beste

26.12.2022

Bolia er en møbelbutikk som spesialiserer seg på skandinavisk design. Siden oppstarten i 2000 har de vokst til å bli en av de ledende møbelkjedene i Skandinavia, med butikker i både Danmark, Sverige og Norge.

Vi har tatt mange bilder på Bolia i Tromsø og Bodø, håper du liker de i denne artikkelen, vi blander med stuebilder, spisestue og noen andre møbler i skandinavisk design.

Bolia er kjent for sine elegante og tidløse møbler, som er designet av noen av de mest talentfulle designere i regionen. Møblene deres har en minimal og enkel estetikk, med fokus på funksjonalitet og kvalitet.

En av de mest populære kolleksjonene hos Bolia er "New Scandinavian Design", som består av møbler og tilbehør som reflekterer den nye skandinaviske livsstilen. Kolleksjonen inkluderer alt fra sofaer og stoler til senger og spisebord.

Bolia har også en rekke andre kolleksjoner, inkludert "Outdoor Living", som består av ute-møbler designet for å tåle nordiske værforhold. De har også en kolleksjon kalt "The Classics", som består av tidløse møbler designet av noen av de mest anerkjente designere i bransjen.

Uansett om du leter etter en ny sofa, stol eller seng, vil du finne et bredt utvalg av kvalitetsmøbler hos Bolia. Butikkene deres er også utstyrt med interiørkonsulenter som kan hjelpe deg med å velge det perfekte møbelet for ditt hjem.

Så hvis du ønsker å oppgradere ditt hjem med elegante, skandinaviske møbler, bør du definitivt sjekke ut Bolia. Med deres fokus på kvalitet og funksjonalitet, er dette et flott sted å starte jakten på dine nye møbler.

Her har vi samlet noen forskjellige bilder fra BOLIA, klikk på bildene og scroll og zoom inn.

"En lys ferskentone. Fargen er dempet og grålig. Til sammenligning er den lysere, mindre rosa, samt mer gyllen enn 10580 Soft Skin som mange kjenner godt. Den er fin til dempede hvite toner som 1622 Refleksjon, men den vil også fungere til de mer gylne hvite pga sin gule undertone. Soft Touch fungerer til 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001...

Når det gjelder å skape et kjøkken som sømløst blander stil, funksjonalitet og bærekraft, skiller IKEA seg ut som et førstevalg for mange hjemmeinnredere. NICKEBO- og VOXTORP-skapene, sammen med den elegante KARLBY-benkeplaten, eksemplifiserer den perfekte foreningen av moderne estetikk og gjennomtenkt design. I denne artikkelen utforsker vi...

IKEA er kjent for å tilby kvalitetsprodukter til rimelige priser, og deres kjøkkenavdeling er intet unntak. Blant de mange kjøkkenmodellene som tilbys, er HAVSTORP, STENSUND og UPPLÖV i fargen beige. Men hva gjør disse kjøkkenene spesielle, og hvordan kan man dekorere dem for å fremheve deres beige farge og skape en estetisk tiltalende atmosfære?

"En frisk, gyllen rosatone. Dette er en farge som både hakket mørkere og mer gyllen rosafargen enn 2782 Deco Pink som mange kjenner. Friske fargesammensetninger får du ved å kikke på gylne grønntoner, eller mer dempede atmosfærer med våre gylne gråtoner. Fungerer til hvittoner som 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001 Egghvit, 1453 Bomull." NCS...

"En lys, dempet gyllen farge, kanskje best beskrevet som en lys kamelhårsfarget tone. Den blir ikke direkte beige eller brun på vegg, ei heller gul, men men som en lun gyllen mellomting. Fungerer til hvittoner som 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001 Egghvit og 1453 Bomull." NCS fargekode for Raw Canvas 10961 fra Jotun er 3009-Y14R.

Påsken er en tid for å feire fornyelse og håp, og det er også en tid for å pynte hjemmet med vakre og fargerike dekorasjoner. Hadeland Glassverk, med sin lange historie og ekspertise innen glassproduksjon, tilbyr en unik mulighet til å bringe påskestemningen inn i hjemmet ditt på en elegant måte.