Bolia: Skandinavisk design på sitt beste

26.12.2022

Bolia er en møbelbutikk som spesialiserer seg på skandinavisk design. Siden oppstarten i 2000 har de vokst til å bli en av de ledende møbelkjedene i Skandinavia, med butikker i både Danmark, Sverige og Norge.

Vi har tatt mange bilder på Bolia i Tromsø og Bodø, håper du liker de i denne artikkelen, vi blander med stuebilder, spisestue og noen andre møbler i skandinavisk design.

Bolia er kjent for sine elegante og tidløse møbler, som er designet av noen av de mest talentfulle designere i regionen. Møblene deres har en minimal og enkel estetikk, med fokus på funksjonalitet og kvalitet.

En av de mest populære kolleksjonene hos Bolia er "New Scandinavian Design", som består av møbler og tilbehør som reflekterer den nye skandinaviske livsstilen. Kolleksjonen inkluderer alt fra sofaer og stoler til senger og spisebord.

Bolia har også en rekke andre kolleksjoner, inkludert "Outdoor Living", som består av ute-møbler designet for å tåle nordiske værforhold. De har også en kolleksjon kalt "The Classics", som består av tidløse møbler designet av noen av de mest anerkjente designere i bransjen.

Uansett om du leter etter en ny sofa, stol eller seng, vil du finne et bredt utvalg av kvalitetsmøbler hos Bolia. Butikkene deres er også utstyrt med interiørkonsulenter som kan hjelpe deg med å velge det perfekte møbelet for ditt hjem.

Så hvis du ønsker å oppgradere ditt hjem med elegante, skandinaviske møbler, bør du definitivt sjekke ut Bolia. Med deres fokus på kvalitet og funksjonalitet, er dette et flott sted å starte jakten på dine nye møbler.

Her har vi samlet noen forskjellige bilder fra BOLIA, klikk på bildene og scroll og zoom inn.

Hvite kjøkken har lenge vært en fast bestanddel i interiørdesign, og tilbyr en tidløs og allsidig lerret for hjemmeinnredning. Uansett om du foretrekker et klassisk, tradisjonelt utseende eller en strømlinjeformet og moderne atmosfære, kan hvite kjøkken tilpasses for å passe en rekke designestetikker. I denne artikkelen vil vi utforske den...

Hvis en farge kan gi et hjem en omfavnelse, er det Sweet Embrace™, Nordsjøs Årets Farge 2024. Denne lyse og positive rosa fargen, som er inspirert av mykt dun og lette kveldsskyer, er perfekt for å skape ro og innbydende rom som mange av oss lengter etter.

Kid har allerede en betydelig rolle i mange norske hjem, og vi har gått fra «Steikje fine gardiner» til «Få det fint». Nå hyller vi hjemmet ytterligere – med ny pay off: «Godt å komme hjem».

"En dempet beige tone. Denne fargen er en dempet beige tone med gyllen undertone. Den er ikke like varm og rund som tradisjonelle beigetoner, men den er noe mer grålig i uttrykket. Fargen kan minne om den velkjente 10679 Washed Linen. Dette er en god basisfarge inntil mørkere gråbeige farger. Blant de lysere og hvitaktige tonene vil man finne mange...

"En svakt gråaktig hvit tone. Fargen har en rødlig undertone, og mange overraskes litt over den, da den ikke er så godt synlig ved første øyekast. Men denne fargen vil f.eks dra seg litt rosa i møte med andre gylne, lyse toner som 1001 Egghvit og 1453 Bomull, så det bør unngås. 1622 Refleksjon står nydelig til lune grå og...

Speil har lenge vært en viktig del av interiøret i våre hjem. De tjener ikke bare som praktiske gjenstander for å se oss selv i, men kan også være en flott dekorativ tillegg til stuen. Store speil til stuen er spesielt populære, da de kan gi rommet en følelse av romslighet, lys og stil. I denne artikkelen vil vi...