Bolia: Skandinavisk design på sitt beste

26.12.2022

Bolia er en møbelbutikk som spesialiserer seg på skandinavisk design. Siden oppstarten i 2000 har de vokst til å bli en av de ledende møbelkjedene i Skandinavia, med butikker i både Danmark, Sverige og Norge.

Vi har tatt mange bilder på Bolia i Tromsø og Bodø, håper du liker de i denne artikkelen, vi blander med stuebilder, spisestue og noen andre møbler i skandinavisk design.

Bolia er kjent for sine elegante og tidløse møbler, som er designet av noen av de mest talentfulle designere i regionen. Møblene deres har en minimal og enkel estetikk, med fokus på funksjonalitet og kvalitet.

En av de mest populære kolleksjonene hos Bolia er "New Scandinavian Design", som består av møbler og tilbehør som reflekterer den nye skandinaviske livsstilen. Kolleksjonen inkluderer alt fra sofaer og stoler til senger og spisebord.

Bolia har også en rekke andre kolleksjoner, inkludert "Outdoor Living", som består av ute-møbler designet for å tåle nordiske værforhold. De har også en kolleksjon kalt "The Classics", som består av tidløse møbler designet av noen av de mest anerkjente designere i bransjen.

Uansett om du leter etter en ny sofa, stol eller seng, vil du finne et bredt utvalg av kvalitetsmøbler hos Bolia. Butikkene deres er også utstyrt med interiørkonsulenter som kan hjelpe deg med å velge det perfekte møbelet for ditt hjem.

Så hvis du ønsker å oppgradere ditt hjem med elegante, skandinaviske møbler, bør du definitivt sjekke ut Bolia. Med deres fokus på kvalitet og funksjonalitet, er dette et flott sted å starte jakten på dine nye møbler.

Her har vi samlet noen forskjellige bilder fra BOLIA, klikk på bildene og scroll og zoom inn.

"LADY's nye globale fargekart for 2023, «STORIES - Colour Design by LADY», presenterer en kolleksjon av uttrykksfulle og håpefulle nyanser. Fargene er spesielt designet for å inspirere oss til å skape nye og kreative stemninger i hjemmene våre."

Jotun LADY Rhythm of Life er et fargekart som ble lansert av Jotun i 2017. Det er et interiørkonsept som presenterer et utvalg av farger og teksturer som skal inspirere til å skape et personlig hjem med sjel og liv. Fargekartet inneholder en rekke forskjellige nyanser og farger som passer for forskjellige rom i hjemmet, som soverom, stue, kjøkken...

TYSSEDAL-serien fra IKEA består av garderobedører i ulike varianter og kommode som du ser på bildet. Det finnes også nattbord i denne serien, du kan se hva serien inneholder i linken jeg gir til IKEA. Her skal vi fokusere på garderoben, som selvfølgelig har PAX-systemet som ramme.

Ballingsløv baderom. Servantskap med benkeplate, Ballingsløv KH80 Hvit med benk i valnøtt. Speil med hylle, Ballingsløv Naturell 80 med allhylle hvit. Servant, Ulfven rund bunn. Tapwell takdusj, Evo Honey gold. Dusjvegger INR, ARC 12 klar messing. Ergon gulv og vegg.

"En dempet beige tone. Fargen er litt mørkere enn 12075 Soothing Beige og 1140 Sand, men lysere enn klassikerne 1929 Muskatnøtt og 1623 Marrakesh. Disse fargene står for øvrig svært godt sammen. 12076 Modern Beige er fin til 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001 Egghvit og 1453 Bomull." NCS fargekode for Modern Beige 12076 fra Jotun er 2805-Y27R.

"En dempet blågrønn tone. Den vil oppleves som hakket lysere og gråligere enn 6325 Balanse som mange kjenner godt til. Denne fargen skaper en behagelig og rolig atmosfære i rommet. Fungerer best til hvitfargene 7236 Chi og 9918 Klassisk Hvit." NCS fargekode for Evening Green 6352 fra Jotun er 5105-B81G.