Bolia: Skandinavisk design på sitt beste

26.12.2022

Bolia er en møbelbutikk som spesialiserer seg på skandinavisk design. Siden oppstarten i 2000 har de vokst til å bli en av de ledende møbelkjedene i Skandinavia, med butikker i både Danmark, Sverige og Norge.

Vi har tatt mange bilder på Bolia i Tromsø og Bodø, håper du liker de i denne artikkelen, vi blander med stuebilder, spisestue og noen andre møbler i skandinavisk design.

Bolia er kjent for sine elegante og tidløse møbler, som er designet av noen av de mest talentfulle designere i regionen. Møblene deres har en minimal og enkel estetikk, med fokus på funksjonalitet og kvalitet.

En av de mest populære kolleksjonene hos Bolia er "New Scandinavian Design", som består av møbler og tilbehør som reflekterer den nye skandinaviske livsstilen. Kolleksjonen inkluderer alt fra sofaer og stoler til senger og spisebord.

Bolia har også en rekke andre kolleksjoner, inkludert "Outdoor Living", som består av ute-møbler designet for å tåle nordiske værforhold. De har også en kolleksjon kalt "The Classics", som består av tidløse møbler designet av noen av de mest anerkjente designere i bransjen.

Uansett om du leter etter en ny sofa, stol eller seng, vil du finne et bredt utvalg av kvalitetsmøbler hos Bolia. Butikkene deres er også utstyrt med interiørkonsulenter som kan hjelpe deg med å velge det perfekte møbelet for ditt hjem.

Så hvis du ønsker å oppgradere ditt hjem med elegante, skandinaviske møbler, bør du definitivt sjekke ut Bolia. Med deres fokus på kvalitet og funksjonalitet, er dette et flott sted å starte jakten på dine nye møbler.

Her har vi samlet noen forskjellige bilder fra BOLIA, klikk på bildene og scroll og zoom inn.

Påsken er en tid for å feire fornyelse og håp, og det er også en tid for å pynte hjemmet med vakre og fargerike dekorasjoner. Hadeland Glassverk, med sin lange historie og ekspertise innen glassproduksjon, tilbyr en unik mulighet til å bringe påskestemningen inn i hjemmet ditt på en elegant måte.

"En lys, greige tone. Gentle Whisper en dus, greige farge, hvor man tydelig ser spor av både beige og grå. På lysere toner som dette, blir undertonene tydeligere, altså den rødlige i dette tilfelle. Sammenlignet med bestselgere som 10341 Kalk eller 10678 Space, kan vi se at Gentle Whisper er hakket mer rødlig, hvilket betyr at den vil helle mot...

"En gyllen rødtone. Dette er en mild og behagelig rødtone med et hint av rosa. Den kan beskrives som en mørkere utgave enn bestselgeren 2856 Warm Blush. 20167 Welcoming Red kan være en frisk aksent til farger som 12120 Desert Pink, 20046 Savanna Sunset og 20047 Blushing Peach." NCS fargekode for Welcoming Red 20167 fra Jotun er 4429-Y72R.

"En dempet oransjetone. Dette er en dempet, men likevel glad, oransje tone. Dette er gode fargetoner for soner i hjemmet hvor vi er sosiale, siden oransje er en stimulerende farge. Den kan beskrives som en kvikkere utgave av 11175 Adventure, da den vil oppleves mer gyllen og kulørt."

"En grålig blåtone. Denne mellomtonen har et behagelig grålig skjær over seg, og den vil kunne beskrives som både rolig og tidløs. Den vil fungere godt på soverom, stue, kjøkken så vel som på et barnerom."

Speil har en magisk evne til å åpne opp rom og gi følelsen av mer plass og lys. IKEA Speil BLODLÖNN er det perfekte tilbehøret for å realisere denne effekten i ethvert rom. Med sine elegante kvadratiske former og enkle montering, tilbyr dette speilet en praktisk og stilfull løsning for å skape romfølelse i ditt hjem.