Bolia New Mood spisebord og C3 stol

03.02.2023

Bolia New Mood spisebord

Det er ingen tvil om at spisebordet er et av de viktigste møblene i hjemmet vårt. Det er her vi samles med familien for å spise måltider, ha gode samtaler og tilbringe tid sammen. Derfor er det viktig at spisebordet er stilfullt, behagelig og funksjonelt. Dette er akkurat hva du får med Bolia New Mood spisebord.

Dette spisebordet er et skandinavisk design, med en minimalistisk og moderne stil. Det er laget av kvalitetsmaterialer, noe som garanterer at det vil tåle daglig bruk i årevis fremover. New Mood spisebordet er tilgjengelig i ulike størrelser, slik at du kan finne den perfekte størrelsen for ditt hjem.

Balloon pendellampe

Belysningen i hjemmet vårt er viktig, og en lampe kan være en viktig detalj i innredningen. Balloon pendellampe fra Bolia er en stilfull lampe med en unik form. Lampen gir et sjarmerende og varmt lys, som vil skape en hyggelig atmosfære i hjemmet ditt.

C3 spisestol

En stol er ikke bare en stol, spesielt når det gjelder spisestoler. C3 spisestol fra Bolia er en stilfull og komfortabel stol som passer perfekt til New Mood spisebordet. Stolen har et stilrent design, og er laget av høy kvalitet materialer for å sikre at du kan nyte måltidene dine i komfort.

Alt i alt, Bolia New Mood spisebord, C3 spisestol og Balloon pendellampe er et utmerket eksempel på skandinavisk design og kvalitet. Hvis du leter etter møbler som er stilfulle, behagelige og funksjonelle, kan du ikke gå galt med Bolia.

Påsken er en tid for å feire fornyelse og håp, og det er også en tid for å pynte hjemmet med vakre og fargerike dekorasjoner. Hadeland Glassverk, med sin lange historie og ekspertise innen glassproduksjon, tilbyr en unik mulighet til å bringe påskestemningen inn i hjemmet ditt på en elegant måte.

"En lys, greige tone. Gentle Whisper en dus, greige farge, hvor man tydelig ser spor av både beige og grå. På lysere toner som dette, blir undertonene tydeligere, altså den rødlige i dette tilfelle. Sammenlignet med bestselgere som 10341 Kalk eller 10678 Space, kan vi se at Gentle Whisper er hakket mer rødlig, hvilket betyr at den vil helle mot...

"En gyllen rødtone. Dette er en mild og behagelig rødtone med et hint av rosa. Den kan beskrives som en mørkere utgave enn bestselgeren 2856 Warm Blush. 20167 Welcoming Red kan være en frisk aksent til farger som 12120 Desert Pink, 20046 Savanna Sunset og 20047 Blushing Peach." NCS fargekode for Welcoming Red 20167 fra Jotun er 4429-Y72R.

"En dempet oransjetone. Dette er en dempet, men likevel glad, oransje tone. Dette er gode fargetoner for soner i hjemmet hvor vi er sosiale, siden oransje er en stimulerende farge. Den kan beskrives som en kvikkere utgave av 11175 Adventure, da den vil oppleves mer gyllen og kulørt."

"En grålig blåtone. Denne mellomtonen har et behagelig grålig skjær over seg, og den vil kunne beskrives som både rolig og tidløs. Den vil fungere godt på soverom, stue, kjøkken så vel som på et barnerom."

Speil har en magisk evne til å åpne opp rom og gi følelsen av mer plass og lys. IKEA Speil BLODLÖNN er det perfekte tilbehøret for å realisere denne effekten i ethvert rom. Med sine elegante kvadratiske former og enkle montering, tilbyr dette speilet en praktisk og stilfull løsning for å skape romfølelse i ditt hjem.