Bolia New Mood spisebord og C3 stol

03.02.2023

Bolia New Mood spisebord

Det er ingen tvil om at spisebordet er et av de viktigste møblene i hjemmet vårt. Det er her vi samles med familien for å spise måltider, ha gode samtaler og tilbringe tid sammen. Derfor er det viktig at spisebordet er stilfullt, behagelig og funksjonelt. Dette er akkurat hva du får med Bolia New Mood spisebord.

Dette spisebordet er et skandinavisk design, med en minimalistisk og moderne stil. Det er laget av kvalitetsmaterialer, noe som garanterer at det vil tåle daglig bruk i årevis fremover. New Mood spisebordet er tilgjengelig i ulike størrelser, slik at du kan finne den perfekte størrelsen for ditt hjem.

Balloon pendellampe

Belysningen i hjemmet vårt er viktig, og en lampe kan være en viktig detalj i innredningen. Balloon pendellampe fra Bolia er en stilfull lampe med en unik form. Lampen gir et sjarmerende og varmt lys, som vil skape en hyggelig atmosfære i hjemmet ditt.

C3 spisestol

En stol er ikke bare en stol, spesielt når det gjelder spisestoler. C3 spisestol fra Bolia er en stilfull og komfortabel stol som passer perfekt til New Mood spisebordet. Stolen har et stilrent design, og er laget av høy kvalitet materialer for å sikre at du kan nyte måltidene dine i komfort.

Alt i alt, Bolia New Mood spisebord, C3 spisestol og Balloon pendellampe er et utmerket eksempel på skandinavisk design og kvalitet. Hvis du leter etter møbler som er stilfulle, behagelige og funksjonelle, kan du ikke gå galt med Bolia.

Hvite kjøkken har lenge vært en fast bestanddel i interiørdesign, og tilbyr en tidløs og allsidig lerret for hjemmeinnredning. Uansett om du foretrekker et klassisk, tradisjonelt utseende eller en strømlinjeformet og moderne atmosfære, kan hvite kjøkken tilpasses for å passe en rekke designestetikker. I denne artikkelen vil vi utforske den...

Hvis en farge kan gi et hjem en omfavnelse, er det Sweet Embrace™, Nordsjøs Årets Farge 2024. Denne lyse og positive rosa fargen, som er inspirert av mykt dun og lette kveldsskyer, er perfekt for å skape ro og innbydende rom som mange av oss lengter etter.

Kid har allerede en betydelig rolle i mange norske hjem, og vi har gått fra «Steikje fine gardiner» til «Få det fint». Nå hyller vi hjemmet ytterligere – med ny pay off: «Godt å komme hjem».

"En dempet beige tone. Denne fargen er en dempet beige tone med gyllen undertone. Den er ikke like varm og rund som tradisjonelle beigetoner, men den er noe mer grålig i uttrykket. Fargen kan minne om den velkjente 10679 Washed Linen. Dette er en god basisfarge inntil mørkere gråbeige farger. Blant de lysere og hvitaktige tonene vil man finne mange...

"En svakt gråaktig hvit tone. Fargen har en rødlig undertone, og mange overraskes litt over den, da den ikke er så godt synlig ved første øyekast. Men denne fargen vil f.eks dra seg litt rosa i møte med andre gylne, lyse toner som 1001 Egghvit og 1453 Bomull, så det bør unngås. 1622 Refleksjon står nydelig til lune grå og...

Speil har lenge vært en viktig del av interiøret i våre hjem. De tjener ikke bare som praktiske gjenstander for å se oss selv i, men kan også være en flott dekorativ tillegg til stuen. Store speil til stuen er spesielt populære, da de kan gi rommet en følelse av romslighet, lys og stil. I denne artikkelen vil vi...